چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ahmad30_n
    عضو عادی
    • Jul 2025
    • 207

شبهرن هم داره از لحاظ تکنیکی کارش تموم میشه شنبه و یا نهایتا یکشنبه حرکتش بسمت 1050 و اگه بشکونه 1400 شروع میشه
    [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط vahid68 پست شده است View Post
      سلام سید
      نظرت در رابطه با شنفت روی 4530 چیه ؟
      کپشیر رو با وتوکا عوض کنم یا بزارم به حال خودش باشه؟
      ممنون
      در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
      شبهرن هم داره از لحاظ تکنیکی کارش تموم میشه شنبه و یا نهایتا یکشنبه حرکتش بسمت 1050 و اگه بشکونه 1400 شروع میشه

سلام..
      وتوکا گفتم زیر 230 مفت بود با این رشد زیرمجومعه ها وفلاد این سهم همین الان 20 درصد عقب هست ..

در مورشنفت وشبهرن هر دو سهم روند صعود دارن ..تا جایی که بنده زیر نظر داشتم با جو گروه پالایشگاه بالا میرن ..انتظار دارم حرکت صعودی این دو سهم مانند گفته دوستمون از هفته بعد اغاز بشه ..

هدف شنفت بالای 550 وهدف شبهرن بالای 1100 هست ..

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
        دوست عزیز سودش 200 شده و پی ای 5 هم بدیم حدود 1000 باید باز بشه و البته به جو بازارم بستگی داره .
        برا بار چندم حواسها به شپترو باشه هدف 1300-1500 ...

روند سهم صعودی هست ودقت کرده باشید داره همون بازی که کرمانشاه در قیمت 570 چند روز انجام داد رو می کنه وبعد حرکت سریع ..

نظر

• boorsy
          عضو عادی
          • Oct 2012
          • 31

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
          سیدجان سلام صبح بخیر ممنون از راهنماییاتون بنده امروز یکسوم دیگه از سرمایه مو غبشهر رو 14903 ریال خرید زدم یکسوم دیگه از سرمایه م مونده بنظرتون امروز بخرم یا فردا ممکنه پایینتر بیاد و من پایینتر بخرم؟ ممنون@};-
          آقا سید ما صبح یه سوال از شما کردیم بزرگوار جواب ما رو ندادی ما تو قندیا زمین خورده ایم سر جدت دست مارو بگیر نمیخوای دست یه افتاده رو بگیری بلندش کنی؟

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
            ستاره دار (2)
            • Jul 2012
            • 1281

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
            برزیل عزیز نیم ساعت اول بازار فردا رو داشته باش. راستی بابت کرماشا(سهم بی شخصیتی که به توصیه شما نگه داشتم و یه مدت از 460 به 390 که رفت به بی شخصیتیش بارها بد و بیراه گفتم) و الان بچه باشخصیتی شده یه دنیا ممنونم.
            برزیل عزیز
            خدا رو شکر غبشهر روسفیدمون کرد و با وجود صف فروش شدن غپینو شخصیتشو نشون داد؟ هر چی سهم بود رو هوا زدن. خودم هم ساعت 9:30 بیدار شدم. ترسیدم جامونده باشم. گفتم برزیل بازم همه رو خریده و چیزی برا من نمونده. در منفی کامل برای یکی از دوستان اضافه کردم.
            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• ahmad30_n
              عضو عادی
              • Jul 2025
              • 207

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
              سلام..
              وتوکا گفتم زیر 230 مفت بود با این رشد زیرمجومعه ها وفلاد این سهم همین الان 20 درصد عقب هست ..

در مورشنفت وشبهرن هر دو سهم روند صعود دارن ..تا جایی که بنده زیر نظر داشتم با جو گروه پالایشگاه بالا میرن ..انتظار دارم حرکت صعودی این دو سهم مانند گفته دوستمون از هفته بعد اغاز بشه ..

هدف شنفت بالای 550 وهدف شبهرن بالای 1100 هست ..
              جناب پرریسک هر سهمی رو تائید کنه حرکتش شروع میشه، از الان باید منتظر صف خرید شنفت و شبهرن شنبه باشیم.
              جناب پرریسک همچنان با کاذر باشیم .باتوجه به معاملات امروز ، احتمالا مقاوت 138 شکسته؟در ضمن نظرتون راجع کالسیمین و گروه روی چیه؟
              باتشکر و خسته نباشید
              آخرین ویرایش توسط ahmad30_n؛ 2012/10/24, 13:18.
              [B][COLOR="#008000"][COLOR="#B22222"]@};- هر شخص خود مسئول خرید و فروش خود است-@};-[/COLOR][/COLOR][/B]

نظر

• hamid_farahy
                عضو فعال
                • May 2012
                • 463

دوستان که کشرق دارن مواظب باشن کطبس تو 6 ماه فقط 7 تومان سد ساخته و اوضاع خوبی نداره .

نظر

• hamid_farahy
                  عضو فعال
                  • May 2012
                  • 463

در اصل توسط ahmad30_n پست شده است View Post
                  جناب پرریسک هر سهمی رو تائید کنه حرکتش شروع میشه، از الان باید منتظر صف خرید شنفت و شبهرن شنبه باشیم.
                  جناب پرریسک همچنان با کاذر باشیم .باتوجه به معاملات امروز ، احتمالا مقاوت 138 شکسته؟در ضمن نظرتون راجع کالسیمین و گروه روی چیه؟
                  باتشکر و خسته نباشید
                  دوست عزیز کاذر اگه شنبه تونست بالی 140 دوام بیاره نگه دار و گرنه بفروشش جون 140 مقاومتش بوده . البته با اجازه پر ریسک عزیز

نظر

• hamid_farahy
                    عضو فعال
                    • May 2012
                    • 463

پر ریسک عزیز معاملات پر حجم شبندر برای من نگران کننده شده میشه راهنمایی کنین . با تشکر

نظر

• ahmad30_n
                      عضو عادی
                      • Jul 2025
                      • 207

جناب پرریسک نظرتون راجع به شاخص و تاثیر اون با انتخابات امریکا و انتخابات خودمون چیه
                      امکان داره شاخص تا 33 بره و بخاطر انتخابات امریکا تا اواسط آذر منفیش کنن تا 30 و بعد تا خرداد تا 60 بره

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        برا بار چندم حواسها به شپترو باشه هدف 1300-1500 ...

روند سهم صعودی هست ودقت کرده باشید داره همون بازی که کرمانشاه در قیمت 570 چند روز انجام داد رو می کنه وبعد حرکت سریع ..
                        داداش پرریسک، حق با شماست. چرا راه دوری بریم. این بازی و تغییر شرایط های این سهم درست شبیه بازیهاییه که تو محدوده ی قیمتی 509 تا 524 در آورده بود و بعدش صعود تا 935
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• hamid_farahy
                          عضو فعال
                          • May 2012
                          • 463

دوستان کسی از شبریز خبر نداره؟

نظر

• madio
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 390

به گفته سید عزیز بازار چرخشی به سمت ریالی ها کرده که کاملا مشهود شده ،امروز دلار کمی رفت بالا و به نوعی ترس اصلاح قیمت سهام دلاری از بین برد.
                            شاید بشه گفت ترکیبیا دارن میرن بالا مثل پالایشگاه ها و فولاد ها
                            انتخابات امریکا احتمالا با پیروزی اوباما تموم بشه که مفهومش افزایش تحریم ها در میان مدته
                            معمولا دمکرات ها خیلی علاقه ای به کارهای پرریسک مثل حمله ی نظامی ندارن و البته توافق سنگین
                            هم ازشون انتظار نمی ره
                            داخل پارانتز از نظر من رامنی شخصیت پیروز شدن رو نداره

نظر

• میرحسین
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 95

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
                              اخه چرا راه دور میرین دلار بالای 3000 توافق کجاست این بازار بخاطر رشد چند روز پیش وهمچنین مناظره دیشب اوباما و رامنی که محور اصلیش بحث ایران بود و نامه تند احمدی نژاد یه کم ترسید اگه خبرهای بد نیاد شاخص باز هم قدرت پیشروی بیشتر رو داره
                              خب اینا رو دیروز تو بازار منفی نوشتم که همه از ریزش وسقوط شاخص تو سایتها می نوشتند ببینید دوستان دلار بالای 3000 شوخی نیست سودهای بسیار زیاد رو برای خیلی از شرکتها به همراه داره اگر فقط ریسکهای سیستماتیک کم بشه و بازار احساس ارامش بکنه شاخص شاید دو برابر هم بشه
                              [COLOR=#008000]​ادب مرد به ز دولت اوست[/COLOR]

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط میرحسین پست شده است View Post
                                خب اینا رو دیروز تو بازار منفی نوشتم که همه از ریزش وسقوط شاخص تو سایتها می نوشتند ببینید دوستان دلار بالای 3000 شوخی نیست سودهای بسیار زیاد رو برای خیلی از شرکتها به همراه داره اگر فقط ریسکهای سیستماتیک کم بشه و بازار احساس ارامش بکنه شاخص شاید دو برابر هم بشه
                                هیچ کس از ریزش بازار حرف نزد ..بلکه گفته اگر امروز بازار مقاومتها رو نشکنه وکم بیاره واگرایی منفی شکل میگیره وبازار منفی میشه ...

تا وقتی اتفاقی رخ نداده ما به پیشواز نمیریم ..امروز ذوب مقاومت شکت شرایز شکست شبندر شکست ...بازار هم با صف شدن اینها برگشت زد به بالا ..

در ضمن سهام ریالی هم اکثرا طبق پیش بینی درست همشون صف خرید شدن ..

فقط دیروز گفتیم زمین دو برابر شده کل گروه ساختمان صف خرید شد وتسه ها رفتن تو صف خرید ..والا اپارتمان تو شهر ما پیدا نمیشه ...

نظر

در حال کار...
                                X