چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط Alireza62 پست شده است View Post
    سلام پرريسك عزيز. بنظرتون بموتو (عشق) تا قبل از مجمع 400 رو ميزنه ؟؟؟؟
    به امید خدا ..
    وتوکا در نظرم بود قبل مجمع 280 رو بزنه گفتم نزه میریم مجمع ونزد ولی درست روز بعد مجمع رفت نزدیک 280 با سود مجمع ودر روزیها بعد میره برا اهداف بالای 350..

بموتو زیر 400 بمونه مجمع رفتن بهتره ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

وپترو حد ضرر 100 وهدف بالای 130 ..

سهامدار عمده شدوص کربن وساخت ونوین وسهمهای دیگر که اکثرار دارنمیان بالا ...شدوص امروز خوب مثبت خورد ..وساخت هم که صفه..خود سهم تکنیکال زیبایی داره ..

نظر

• asal
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 128

پریسک عزیز نظرتونو درباره حتاید هم میفرمایید.

نظر

• honaramuz
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 72

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
          وپترو حد ضرر 100 وهدف بالای 130 ..

سهامدار عمده شدوص کربن وساخت ونوین وسهمهای دیگر که اکثرار دارنمیان بالا ...شدوص امروز خوب مثبت خورد ..وساخت هم که صفه..خود سهم تکنیکال زیبایی داره ..

=============
          جناب پرريسك عزيز
          بنده در مجمع امسال وپترو حاضر بودم.دوتا قرارداد پتروشيمي بزرگ با شستا بسته كه روي كدال خواهد آمد.مدير عامل شركت متن قراردادها و مبالغ آنها را در مجمع مطرح كرد.زيرمجموعه هايش هم كه دارند زمين و ساختمان ميفروشند و بدهي ها را مي دهند و تكنولوژي نوين هم نصب شده است.
          [B][CENTER][COLOR="#006400"][SIZE=4]انفاق[/SIZE] جهت نيل به عدالت اجتماعي و رضايت همگاني و خشنودي الهي[/COLOR][/CENTER][/B]

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

حدود 20روزي هست حجم معاملات بورس رفته بالاي 100ميليارد تومان و حدود يک هفته اي هست حجم معاملات بورس رفته بالاي 150ميليارد تومان.
            در صورتي که روز جمعه در سوريه اتش بس شود از روز شنبه حجم معاملات ميره رو 200ميليارد تومان و شاخص ميره بطرف 35000واحد و بعد 40000واحد.
            دلار لامذهب بالاي 3000تومان چسبندگي پيدا کرده است دوباره رفت بالاي 3200تومان.
            شنبه 1-پالايشگاهها
            2-فلزات
            3-روي و معدنيها
            4-.....

نظر

• همراهان
              عضو عادی
              • Sep 2012
              • 56

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
              حدود 20روزي هست حجم معاملات بورس رفته بالاي 100ميليارد تومان و حدود يک هفته اي هست حجم معاملات بورس رفته بالاي 150ميليارد تومان.
              در صورتي که روز جمعه در سوريه اتش بس شود از روز شنبه حجم معاملات ميره رو 200ميليارد تومان و شاخص ميره بطرف 35000واحد و بعد 40000واحد.
              دلار لامذهب بالاي 3000تومان چسبندگي پيدا کرده است دوباره رفت بالاي 3200تومان.
              شنبه 1-پالايشگاهها
              2-فلزات
              3-روي و معدنيها
              4-.....
              کيانوش جان عزيز خدا قوت من هميشه از تحليل هاي و گفتمان زيباي شما لذت برده و استفاده کردم لطفا اگر امکان دارد پيش بيني تان را از بازار هفته آينده بفرمائيد

نظر

• کيانوش
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 6613

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
                کيانوش جان عزيز خدا قوت من هميشه از تحليل هاي و گفتمان زيباي شما لذت برده و استفاده کردم لطفا اگر امکان دارد پيش بيني تان را از بازار هفته آينده بفرمائيد
                عالي عالي خواهد بود .برو اخر هفته را خوش باش.

نظر

• mahyar1357
                  عضو عادی
                  • Jul 2011
                  • 233

در اصل توسط همراهان پست شده است View Post
                  امروز داشتم يادداشت هاي چند ماه قبل خودمو ورق ميزدم.همون روزها نقطه نظرات بعضي دوستان رو يادداشت ميكردم.يك لحظه سهم هاي پيشنهادي كيانوش عزيز رو در چند ماه قبل نگاه كردم.واقعا شگفت زده شدم چقدر پيش بيني هاي دقيق و نابي.اي كاش اين چند ماه بجاي اين همه استرس و سود و زيان(البته با جون كندن و بيدار خوابي هاي زياد در مجموع بالاي 50% در سودم) همون سهماي ايشونو ميخريدم الان قطعا بيشتر سود كرده بودم.كيانوش عزيز دستت درد نكنه واقعا ممنونتيم.آفرين بر تو و حق پشت و پناهت.
                  [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• alizare1982
                    عضو فعال
                    • Sep 2012
                    • 590

سلام دوستان. اونقدر دوست تحلیلگر و استاد توی این سایت زیادن که بنده جسارت نمیکنم در حضور اساتید حرفی بزنم. به هر حال شخصا از آدمهایی که برای مردم ایران در هر جای این سرزمین زحمت میکشن، دعای خیر دارم.
                    محبت دوستان در کمک به سود کردن هم واقعا ستودنی هست. می بینم که حتی از ضرر کردن دوستان هم برخی ها ناراحت میشن. این همون شخصیت ایرانی بودن شماست که من همیشه بهش می بالیدم. هر جای این سرزمین هستید تنتون سالم و زندگی تون آرام و خرم باد دوستان عزیز.
                    پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• نیکا
                      ستاره‌دار (۲)
                      • Nov 2011
                      • 2129

سلام همواره همه درفکر کاهش احتمالی دلار میباشند که برسهام صادراتی اثر بخش است و گاها سهام فوق را تغیر میدهند خوب البته کاهش دلار ارزوی ماست و خواسته ملت تا نفسی بکشند ولی وقتی دولت کف فروش ارز را 25500 قرارمیدهد صحبت از کاهش پایین تر از ان بیهوده است وباتوجه اینکه اغلب شرکتها فروش خودرابالاتراز ترخ دولت دربودجه دیده اند پس جای نگرانی نیست وهمچنان سود پیش بینی شده خود فایق میایند برای هفته بعد نیز سهام معادن و پتروشیمی و غذایی و ...... که ازارز تغذیه میکنند کماکان در روند مثبت خواهندبود . ایا این تصور درست است ؟؟

نظر

• صداقت2
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 704

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                        بالای 116 دوام بیاره حد ضرر 116 هدف 125 تا 130 فعلا ..
                        سلام بر پرریسک مهربان!!!!!
                        امروز در میانگین 1163 ریالی بعد از اینکه قیمت پایانی در محدوده 1176 ریالی تثبیت شد - تعدادی خریدم.
                        شنبه صلاح می دانید خریدم را تکمیل کنم؟ تا چه قیمتی؟
                        ممنون از لطفتان
                        صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• shadi
                          کاربر فعال
                          • Jul 2011
                          • 914

جناب پر ریسک خوشحال می شوم نظرتان را نسبت به صف خرید قند قشیرین بفرمایید آیا اصلاح قندیها تمام

شده.مرسی

نظر

• همراهان
                            عضو عادی
                            • Sep 2012
                            • 56

[quote=صداقت2;225646]سلام بر پرریسک مهربان!!!!!
                            امروز در میانگین 1163 ریالی بعد از اینکه قیمت پایانی در محدوده 1176 ریالی تثبیت شد - تعدادی خریدم.
                            شنبه صلاح می دانید خریدم را تکمیل کنم؟ تا چه قیمتی؟
                            ممنون از لطفتان
                            [/quo
                            سلام صداقت عزيز
                            من فکر ميکنم در اين بازار سهم روز بازار خريداري شود بيشتر و بهتر بازدهي دارد تا سهام متفرقه سهامهاي توپ بازار ذوب آهن ، شبندرو چندتاي ديگر که در بازار روند مثبت آنها کاملا نمايان است . پرسود باشيد
                            آخرین ویرایش توسط همراهان؛ 2012/10/24, 19:07.

نظر

• arash boursy
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 96

در اصل توسط Fundamental پست شده است View Post
                              دوستاني پيغام خصوصي ميزارن راجه به نوسان گيري
                              بنده وپترو و وبوعلي رو پيشنهاد ميدم بهشون اگر روندهاشون رو ببينيد روزانه بين ٦ الي ٨٪ نوسان دارند
                              چه جوری میشه نوسان گرفت؟
                              ساعت 8:30 اردر هارو بزاریم ؟ مثلا یه حجم ثابت منفی چهار خرید و مثبت چهار فروش؟ ریزه کاری نداره ؟من دوبار تا حالا جا موندم از سهم، سر همین قضیه . مثلا فروش رفته ولی خرید برام نشده یا برعکس . امروز هم همین کارو واسه غبشهر انجام دادم نگرفت ، فقط واسم خرید شد ( البته بهتر که فروش نرفت ). بعضی روزها تو سهامی که روند صعودی دارند و یخورده گیج می زنن باید جواب بده. فکر کنم باید ده درصد بالا و پایین اردر بزاری.درسته؟ جناب پرریسک زیاد موافق نوسان گیری نیست ببخشید مطرح کردم .
                              [B][COLOR=#0000ff]
                              [/COLOR][B][COLOR=#0000ff]If you don’t build your dream, someone else will hire you to help them build theirs[/COLOR][B]
                              [COLOR=#0000ff]
                              [/COLOR][/B][/B][/B]

نظر

• Fundamental
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 697

در اصل توسط arash boursy پست شده است View Post
                                چه جوری میشه نوسان گرفت؟
                                ساعت 8:30 اردر هارو بزاریم ؟ مثلا یه حجم ثابت منفی چهار خرید و مثبت چهار فروش؟ ریزه کاری نداره ؟من دوبار تا حالا جا موندم از سهم، سر همین قضیه . مثلا فروش رفته ولی خرید برام نشده یا برعکس . امروز هم همین کارو واسه غبشهر انجام دادم نگرفت ، فقط واسم خرید شد ( البته بهتر که فروش نرفت ). بعضی روزها تو سهامی که روند صعودی دارند و یخورده گیج می زنن باید جواب بده. فکر کنم باید ده درصد بالا و پایین اردر بزاری.درسته؟ جناب پرریسک زیاد موافق نوسان گیری نیست ببخشید مطرح کردم .
                                بنده خودم تقریبا 70 % سبدم رو با نوسان گیری خرید و فروش میکنم
                                اگه همون اول صبح بزارید مطمئن تر هست،ببینید معمولا این 2 سهم کندل های خوبی میزنه شما ادرتون رو منفی واسه خرید و رو مثبت واسه فروش بزارید !
                                شما یه گین 4 % هم بگیرید در روز کفایت میکنه ;)

نظر

در حال کار...
                                X