کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقاسید خسته نباشید ظاهرا دید شما در غبشهر بیشتر میانمدتی و بلندمدتیست و مدنظرتون برای هدف 2000 تومنی تا آخر سال هست؛ با این حساب آقاسید بهتر نبود ما یکی دوماه از این سهمایی که الان رو بورسن و هرکی داره میخره مثل ذوب و بندر و شراز میخریدیم و مثلا اواخر آذرماه با یه سودخوب از اینا خارج میشدیم میرفتیم غبشهر میخریدیم؟ اینطوری سودمون دوچندان نمیشد؟ با تشکر
جنابعالي درست مي فرماييد فسرب علي رغم پتانسيلهاش توان ليدر شدن راندارد.و کالسمين بسيار قويتره.
فردا کالسمين با عبور از 700 حرکت گروه را شکل خواهد داد.
فردا اماده ايم براي اضافه کردن کالسمين.
ولی کیانوش جان فکر کنم چند صفحه پیش شما فسرب رو لیدر عنوان کردید.البته اگه اشتباه نکنم
پر ریسک خان
با سلام دیر آمدن شما امروز باعث شد نظر شما را در باره خرید و تکمیل آن ندانیم و تعلل کنیم و از دستمون رفت برای تعدیل!!!!!
انشا ا.. خیره
فردا بجاش فاسمین می خریم.
ممنون
منظورم وساپا بود که در ساعات پایانی برای تعدیل بست. با بازگشایی فملی و درز اخبار فروش بلوکی آن با قیمت مناسب و فروش سهام ساختمانی دهکده و روند نزولی دلار از این هفته - بنظرتان امروز فرصت خرید نبود؟
فردا بجایش غبشهر و کالسیمین رصد خواهد شد.
ضمنا ممنون می شوم روند و تارگت فولاد را بفرمایید.
سلام بر پرریسک عزیز
کاکو من خودم سربازم چون حرفت برام سنده، میخوام تمام دار و ندارم رو که 4میلیونه غبشهر بخرم.
توی 1533 هم یه 1000تا سهم غبشهر خریدم.
داداش نظرت چیه؟
[SIZE=4][COLOR="#0000CD"]هر آنچه به زندگی دیگران بفرستیم،به زندگی خودمان بر می گردد.*ادوین مارکهام*[/COLOR][/SIZE]
سلام جناب پرریسک
یه سوال ممنون میشم پاسخ عنایت فرمائید: غدیر رو از خیلی وقت قبل از منفی مثبت خوردنهاش دارم میانگینم 395 تومان هست با توجه به دیتای امروز و با توجه به اینکه غدیر هم در روند صعودی فرار گرفته ،تعویض اونو با غبشهر یاسهامی که آماده تر برای اوج هستند، چطور می بینید؟ با تشکر
[COLOR="#FF0000"]حقیقت رو باید پذیرفت ....[/COLOR]
سلام و شب بخير به همگي دوستان
اوقات به كام.
آيا در فكر اين هستيد ،كه چه سهمي بخريد تا 30 الي 40 درصد سود كنيد؟ امشب يك سهم دارم!؛ كه خدمتتان معرفي مي كنم، از گروه پتروشيمي و پالايشگاه، هنوز رشدي نكرده، و بنيادي آن واقعا واقعا معركه است. سهم با وقاري ولي نوسان هاي زيباي هم مي دهد.
حدس شما چيست؟
آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
سلام بر پرریسک عزیز
کاکو من خودم سربازم چون حرفت برام سنده، میخوام تمام دار و ندارم رو که 4میلیونه غبشهر بخرم.
توی 1533 هم یه 1000تا سهم غبشهر خریدم.
داداش نظرت چیه؟
دوستان عزیز امداد همگانیسربازی و هزار درد بی درمون
پول لازم شدم باید 500تا از غبشهرها رو بفروشم. به نظر شما روی چه قیمتی بذارم؟
[SIZE=4][COLOR="#0000CD"]هر آنچه به زندگی دیگران بفرستیم،به زندگی خودمان بر می گردد.*ادوین مارکهام*[/COLOR][/SIZE]
در مورد كشرق توصيه خودم به خودم خريد زير 400 تومان است به مقدار كافي، در روند مثبت، و نگهداري تا قيمتهاي مورد نظر! (بالا)
البته غير از اون سهم پالايشگاهي، يك گروه كه تازه استارتش خورده رو هم مد نظر دارم، كه خدمتتون معرفي كنم. سهمي از اين گروه انتخاب كرد كه در ابتداي رشد است، گروه در ابتداي رشد و بازدهي 30 الي 40 %
شاخص هم كه بايد با زير 40000 خداحافظي كند، دير يا زود......
سلام و شب بخير به همگي دوستان
اوقات به كام.
آيا در فكر اين هستيد ،كه چه سهمي بخريد تا 30 الي 40 درصد سود كنيد؟ امشب يك سهم دارم!؛ كه خدمتتان معرفي مي كنم، از گروه پتروشيمي و پالايشگاه، هنوز رشدي نكرده، و بنيادي آن واقعا واقعا معركه است. سهم با وقاري ولي نوسان هاي زيباي هم مي دهد.
حدس شما چيست؟
اون گروهي كه تازه رشدش رو تازه شروع كرده، و مطمين بازار بزودي شيفت بزرگي روي آن انجام داد، گروه ساختماني هاست.
ثتران، ثشرق و ثاباد
امروز ثشرق را خريدم. به مناسبت قافيه با كشرق!!!
اين سهم از نظر بنيادي عالي، پي بر اي حدود 3.8
مجمع تا چند ماه ديگر. كف قيمتي و آغاز روند مثبت ساختماني ها
بهترين زمان براي خريد بعد از ريختن صف خريد است. در صورتيكه صف خريد ريخت، 3 الي 4 تومن پايين تومن به سبدتون ثشرق رو اضافه كنيد.
امسال با تاخير رشد 50% ساختماني رو خواهيم ديد، با آهن و مصالح ارزان ساخته شده، الان توانايي سودسازي دو برابري دارند.
پس شيفت به گروه ساختماني و گوشه اي از سبد فراموش نشود...
و اما سهم ديگر با بنيادي قوي و پالايشگاهي، سهمي كه فروش با محاسبه دلار و فروش ريالي و گزارش عالي شش ماهه... در ابتداي رشد و كم كم داره مورد توجه بازار قرار ميگيره، در پست بعدي اسمشو ميگم!!!
بازار کی دست به دست می شه؟
فعلا که دست پالایش فلزی و معدنی و پترو هست احتمال گروه بعدی روی ساختمان سیمانی غذایی و یا شاید هم قند باشند
گروه های پالایش و معدنی و فلزی برگ برنده زیادی دارند که همه از بابت انتظار تعدیلات از نمادهای بسته شونه از شراز و فملی و کچاد گرفته تا کرماشا و شیران اما بقیه گروها زورشونو تمامن زدند
لامصب همه شون مثل شبکه عنکبوت به هم وصلند یکی تعدیل بده 90 درصد گروه بهره مند میشه حالا این تب و تاب کی میخوابه تا ما غبشهریا کاممون شیرین بشه خدا میدونه ولی احتمالا زمانیه که فولاد رسیده به 400 ذوب با 300 دست به یقه شده و وغدیر داره با 490 کشتی میگیره اون زمان ممکنه یه حالی بهمون داده بشه البته اگه غبشهر شیرجه ای نره پایین
یا حق
نظر