کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جعفر خان نظرت در مورد رمپنا چیه؟
تکنیکالی نشون میده تا 200 رو تقریبا راحت میره
واسه خرید مناسب میبینیش؟
البته با دید کوتاه مدت و نوسان
در این شرایط تحریمی بنده رو گروهیی می بینم که از تحریمها نفع ببرن وجو بازار روشن باشه مثل گروه غذایی فلزات پترذو روی مس ...
غدام صف خرید گروه قند خرید بعد سرور اینها غبشهر همچنان شناور ..در ضمن غپینو هم بالای 14 میل صف فروش ..این غپینو گفتم لدر نیست باید بره زباله دانی ...فقط دو سه روز جو غبشهر رو خراب کرد البته این خریدهارهای احساسی...
یه سوال دیگه اونم اینکه حتوکا رو چه زمان مناسب خرید میبینی
و سوال آخر :d اینکه الان بین غبشهر و وتوکا با دید کوتاه مدت کدوم سهمو پیشنهاد میکنی
با تشکر فراوان
یه سوال دیگه اونم اینکه حتوکا رو چه زمان مناسب خرید میبینی
و سوال آخر :d اینکه الان بین غبشهر و وتوکا با دید کوتاه مدت کدوم سهمو پیشنهاد میکنی
با تشکر فراوان
بنده سبد می گمی ..همه سهام اگر در قیمت خوب وارد بشید خوب هستن واگر در قیمت خوب خارج بشید ..وتوکا رو 260 مقاومت داره بعد میریم برا بالای 300 وحد ضرر 230 ..
حتوکا هم نمودار ها به هم ریخته شب جواب میدم ..
غبشهر هم گفتم لیدر کل گروه غذایی وقندی بعد غگل ومفت ترین سهم بازار ..سال بعد انتظا سود 500 دارم پی بریا 5 میشه 2500 با سود مجمع میره حوالی 3000...قیمت امروز زیر 1500...
غبشهر داره روی مثبت 4 فردا معامله میشه
سیمانی ها یه تکونی خوردند انگار جریان نقدینگی توی بازار یه جورایی داره از پترو و فلزی و ذوب میچرخه به سمت گروه های های دیگه
نیاز بود یه عده ای ازش پیاده شن،فاکتورهای زیادی برای صعود داره....
دوست من این سهم دنبال فولاد راه میفته و فولاد هم دنبال ذوب
مشکل سهمی که لییدر نباشه همینه
قیمت های جهانی هم کاهش پیدا کردند بنابراین گروه فلزی باید یه کمی استراحت کنند.
در مورد این سهم فقط میتونیم بگیم در این قیمتا مثل اینه که سکه بهار آزادی رو 700 تومن بخری
اما رشدش در پی مثبت بودن فولاد و ذوبه
جعفرخان پکویر خیلی رو 225 داره بالا پایین میکنه همونجوری که قبلا گفتم داره مقاومت روانی سهم میشه، به نظرت تو کوتا مدت میتونه بشکونه و ردش کنه اخره وختم شاخص لاستیک افت کرد، البته شاخصش و کلا سهماش از رونده بازار خیلی تاثیر میگیرن، البته قمیت جهانی کائوچو داره پایین میاد و پایینتر هم جاداره و این خیلی خبر خوبیه واسشون ولی شاخص لاستیک داره نوسانی عمل میکنه شاید باز بازگشایی بارز فنرشون باز شه :) در هر صورت الان گروه لیدر رو بیشتر کدوم میبینی؟ فاسمینم نتونس از پس 697 خلاص بشه و باز برگش زد :( ساختمانیام که هنوز تثبیت نکردن ولی کامپیتوریا همچنان مثبتن، لیدرا مدام عوض میشن البته اگه روی شرو کنه مطمئنن به این زودیا پایین بیا نیس ...
نظر