چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • خوشبخت
    عضو فعال
    • Jul 2012
    • 5464

سلام
    قصد یه سری جمع کردن زیر 100 تا حدودا 90 است تو وپترو!
    خریدا که تکمیل شد برو که رفتیم.......
    پس تو این قیمتها پله ایی وارد شدن بهترین کاره
    یعنی میانگین رو اوردن پایین!
    مثل من که الان دارم با غمارگ و غبشهر این کار رو میکنم!;;)
    زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• h00mi
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 504

سلام.. لطفا گزارش یکی از زیر مجموعه های وبشهر که امروز بر روی کدال را آمد مطالعه کنید... شاید بزودی وبشهر راهشو از بقیه جدا کرد... B-)

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
      هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• aniant
        عضو عادی
        • Apr 2012
        • 52

پرریسک عزیز در مورد کفرا ؟ کوتاه مدتی صعودیه؟

نظر

• AIRAN
          عضو عادی
          • May 2012
          • 81

سلام پرریسک عزیز در مورد تجهیزاتیها(حفاری-فاذر-فاراک -رمپنا) زمان ورود -خروج به سهم ونقاط مقاومت .حمایت قوی جگونه است با تشکر

نظر

• تاران
            عضو فعال
            • Jan 2012
            • 958

پرریسک جان
            تو تایم هفتگی قیمت منفی فردای غبشهر میخوره به حمایت 1350 حدودا
            انتظار بر گشت سهم با توجه به جمع شدن سهام غپینو و غمارگ و خود غبشهر از فردا میشه داشت؟
            اگه شکست حمایت بعدیش کجاست؟

نظر

• hamid_farahy
              عضو فعال
              • May 2012
              • 463

دوستان گرامی من که فردا پله آخر و کل نقدینگی خودم و کلا غبشهر میخرم به امید خدا منتظر میمونم . خیلی امیدوارم که فردا برمیگرده .

نظر

• شاهپور
                عضو عادی
                • Dec 2010
                • 173

باسلام
                راسته که میگن ارز مرجع میشه2500
                چندتا تایپیک نگاه کردم چیزی ندیدم گفتم ازشما بپرسم

نظر

• dashfarzin
                  عضو جدید
                  • Oct 2012
                  • 11

جناب پر ریسک نظر شما در مورد سرمایه گذاری سایپا با توجه به بحث فروش بلوک فملی چی هست؟

نظر

• dashfarzin
                    عضو جدید
                    • Oct 2012
                    • 11

در ضمن بفرمایید از بین حفاری و مپنا و فاذر کدومشون بهتر هستند به نظر شما؟

نظر

• mahyar1357
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 233

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      سلام..

با این شرایطی که داریم پیش میریم وتحریمها اگر سازشی نباشه ..
                      چند وقت دیگه کل کشور میخوابه ومیره تو رکود چون کسری بودجه شدید داره شکل میگیره وگرفته وپروژ ه ها تمام وکمال خواهد خوابید متاسفانه ...ان وقت دوستان متوجه خواهند شد چرا غمارگ وغبشهر رو کمریسک ترین سهام بازار گفتم ..

این قسمت مواد غذایی مردم هست ..اهن فولاد مس وغیره نیست که با خوابیدن پروژ ها اینها هم خطر کمبود فروش رکود باشه توشون ..روغن هست ...مردم از هرچه بگذزن از شکم نمی توانن بگذرن ..

حال تصمیم باشما ..بنده میگم اینده از این این سهام هست ..اگر درصد رو در سبد رعایت کردی نگهداری کن به وقتش جبران می کنند وشاید روزی برسه که ارزو کنی تمام سبد رو این دو سهم میکردی؟؟؟
                      با سلام
                      خداوند به پيامبر فرمودند: فذكر ان الذكري تنفع المومنين.... يعني اي پيامبر همون حقايقي رو كه مردم ميدونن رو به خودشون يادآوري كن چرا كه اين يادآوري خيلي نافعه و باعث دلگرمي افراد شده و آنها را از وسوسه هاي گوناگون دور ميكنه.....
                      پرريسك عزيز تو هم در اين فروم مخاطب كلام خدائي پس دائم بگو و يادآوري كن و بدان كه
                      اگر همين تذكرات مكرر تو نباشه هر لحظه ممكنه سهامداران بترسن يا فريب بخورن يا دلسرد بشن و .....
                      شايد من جزء معدود افرادي بودم كه با همين تذكرات مستمرت "قزوين" رو عليرغم نوسانات و صفهاي ترسناك بعضا چند روزه فروش نگه داشتم و تقريبا در بالاترين قيمت ممكن فروختم......آفرين بر دست و بر بازوي تو..... يا حق.
                      [B]هم بگو تو هم تو بشنو هم تو باش--- ما همه لاشیم با چندین تلاش[/B]

نظر

• ron
                        عضو عادی
                        • Aug 2012
                        • 243

سید بزرگوار امروز تو کف قیمتی بازم فولاد اضافه شد اشتباه که نکردم؟ بعضی ها یک چیزایی می نویسن آدم می ترسه یادمه توی ذوب روی 246 اضافه کردم اون موقع هم مارو ترسوندن اما از شما که پرسیدم فرمودی تازه اول رالیه ماهم اول به امید خدا بعد به صداقت شما رفتیم جلو الان هم که فقط لذت می بریم خدا واست خوش بخواد که لیاقتش رو داری
                        [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• محمدرضا مرادی
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

در اصل توسط ron پست شده است View Post
                          سید بزرگوار امروز تو کف قیمتی بازم فولاد اضافه شد اشتباه که نکردم؟ بعضی ها یک چیزایی می نویسن آدم می ترسه یادمه توی ذوب روی 246 اضافه کردم اون موقع هم مارو ترسوندن اما از شما که پرسیدم فرمودی تازه اول رالیه ماهم اول به امید خدا بعد به صداقت شما رفتیم جلو الان هم که فقط لذت می بریم خدا واست خوش بخواد که لیاقتش رو داری
                          اقا یه سر به تاپیک فولاد بزن...

فولاد هنوز رالی اصلیش مونده!
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• ron
                            عضو عادی
                            • Aug 2012
                            • 243

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                            اقا یه سر به تاپیک فولاد بزن...

فولاد هنوز رالی اصلیش مونده!
                            به روی چشم ارباب حتما
                            [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• ron
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 243

جناب مرادی عزیز منم مثل شما با ولصنم هستم اون سهم رو چجور پیش بینی می کنید پله اول خرید با شما هستم توی 152 هم اضافه کردم

نظر

• HSC
                                عضو فعال
                                • Feb 2013
                                • 316

سلام دوستان . امروز شبندر رو ديديد؟ فردا ذوب را هم ببينيد ...

فعلا اين دوتا.

غمارگ و غاذر فعلا درجا ميزنن (( فقط بنظر بنده!)) . ايشالا اين دوتاهم رشد كنن و سهامدارارو خوشحال... . آمين

نظر

در حال کار...
                                X