زبل جان مواظب باش با این ریسک پذیری بالایی که داری یوقت بجای معالی اباد خدای ناکرده سر از عادل اباد بیرون نیاری =))
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط بی خیال پست شده است View Postزبل جان مواظب باش با این ریسک پذیری بالایی که داری یوقت بجای معالی اباد خدای ناکرده سر از عادل اباد بیرون نیاری =))
هرکسی کو دور ماند از اصل خویش / باز جوید روزگار وصل خویش
پ.ن جهت اطلاع توریست های محترم شیراز:
قابل ذکر است معالی آباد محله پولدار نشین شیراز و عادل آباد زندان بزرگ شیراز می باشد.[SIZE=4][COLOR="#0000CD"]هر آنچه به زندگی دیگران بفرستیم،به زندگی خودمان بر می گردد.*ادوین مارکهام*[/COLOR][/SIZE]
نظر
-
پر ریسک عزیز میدونم وصنعت باید 104 رو ردکنه تا صعودی بشه . ولی فکر میکنم میخواد رد کنه با توجه به زیر گروهاش . نظر شما چیه استاد .
نظر
-
در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Postخریدهای امروز حقوقی ها در دو نماد پتروشیمی مطرح شده در تاپیک:
کرماشا: خرید 425,312 سهم توسط حقوقی ها: رسیدن تعداد سهام خریداری شده توسط حقوقی ها در آبان ماه به بیش از 16 میلیون سهم .
شپترو: خرید 59,002 سهم توسط حقوقی ها: رسیدن تعداد سهام خریداری شده توسط حقوقی ها در آبان ماه به حدود 2 میلیون سهم .
عمو کهنه سوار فروش هم داشتند
کرماشا 11 میل
شپترو 1.2 میل
نظر
-
در اصل توسط vahid68 پست شده است View Postعمو کهنه سوار فروش هم داشتند
کرماشا 11 میل
شپترو 1.2 میلدر کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
-
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام..
بنده از گروه پترو کرمانشاه رو پیشنهاد میدم وبا شپترو ..
از گروه روی فاسمین وکروی ..
از گروه فولاد فولاد وذوب بالای 280 ..
از گروه پالایش شبریز بارها گفته شد زیر 600 فرصت خریده روز بازگشایی وشراز اگر زیر 600 بشه خرید کرد وبا این جو گروه پالایش زیر 700 هم فرصت خرید خواهد بود ..
از روه غذایی غمارگ وغبشهر ..
از گروه قندی قشیر وقنیشا تکنیگالی چند روز قبل با حد ضرر 1055 و1550 پیشنهاد شده وبنیای هم قشهد برترین سهم گروه هست با هدف بالا..
وکلی سهام خوب دیگر ..که بارها معرفی شده ..
منظورم با دید چند ساله بوده
از پیشنهادات شما خبر دارم و پابا پای شما و تاپیک جلو میاممن درجامعه ایی زندگی می کنم که دویدن سهم کسانی است که نمی رسندورسیدن حق کسانی که نمی دوند.
نظر
-
با درود
پرریسک نظرتون درباره قشکر چیه ؟؟؟؟؟؟؟
ممنونبي آزاري بهترين دين است.((مثل سانسكريتي))
نظر
نظر