با این منفی که شاراک دراه مدام میخوره بازهم منتظر قیمتهای پایین تر باشین
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postفقط در حد یک شایعه": شنیده شده شرکت صنایع بهشهر با تعدیل مثبت عایدی 20 درصد همراه شده است." فقط در حد یک شایعه
با اين حقوقي اين منفي خوردن سهم با وجود تعديل مثبت بعيد نيست.هر کجا هستم باشم،آسمان مال من است.@};-
نظر
-
-
-
-
در اصل توسط عباس110 پست شده است View Postچه ربطی داره
اگه قراره هر کی نظرش و بگه حذفش کنن که چه امیدی به رشد فردی و اجتماعیست
همین خاور و تا دو هفته دیگه ببین
مگه هر کی هرچی اینجا میگه وحی منزله
عجبا !!!!!!!!!!
گزارش اخیر خاور در حد يك فاجعه بود.این شرکت که سود سال 91 را پیش از این 26تومان اعلام کرده بود با اعلام زیان 23 تومانی که در شش ماهه بیش از 105 درصد آن را پوشش داده است آب پاکی را روی دست سهامداران گروه خودرویی ریخت.علت اصلی این تعدیل افت شدید تولید در این شرکت و به طبع آن کاهش فروش عنوان شده است. بعيد ميدانم كسي تعريف و تمجيد هاي مدير اين شركت را از وضعيت شركت در هفته هاي گذشته فراموش كرده باشد
نظر
-
در اصل توسط امير سينا پست شده است View Postگزارش اخیر خاور در حد يك فاجعه بود.این شرکت که سود سال 91 را پیش از این 26تومان اعلام کرده بود با اعلام زیان 23 تومانی که در شش ماهه بیش از 105 درصد آن را پوشش داده است آب پاکی را روی دست سهامداران گروه خودرویی ریخت.علت اصلی این تعدیل افت شدید تولید در این شرکت و به طبع آن کاهش فروش عنوان شده است. بعيد ميدانم كسي تعريف و تمجيد هاي مدير اين شركت را از وضعيت شركت در هفته هاي گذشته فراموش كرده باشد
قبل از اعلام گزارش هم همه می دانستیم که تعدیل منفیست
کل گروه خودرویی تعدیلشون منفیست این که خبر تازه ای نبود
اصلا گزارشات در بورس ایران در اولویت نیست
مگه پتروشیمیها گزارشات بدی در پیش دارند که الان شاراک صف فروشه
تو این بازار نقطه حمایت سهم و با توجه به سیاستهای دولت باید تشخیص داد که دقیقا همین روزهاست که خودروییها با توجه به حساسیت موضوع لیدر بازارند
تمام اخبار بد خودرویی ها به بازار داده شده دیگه منتظر بدتر از این نیستیم که هر روز از گزارشات تولید و روند رو به بهبود خودرویی ها در اخبار خواهید بود چون باید این روند برگرده تا اوضاع بحرانی تر نشه
نظر
-
سلام بر دوستان گرامی.
آقا یه پیشنهاد دارم. در روزهایی که بازار منفیه و اعصاب همه خط خطیه، به نظر من بهترین کار، مطالعه ی صورتهای مالیه سهمهایی هستش که اونا رو خریدیم اگه از روی تحلیل سهمی رو خریده باشیم، وقتی گزارشش رو می خونیم، قطعا دیگه از منفی بودنش نگران نمیشیم و اعصابمون هم راحت میشه. من که در حال مطالعه صورتهای مالی فرآور و شفن و شصفها(که پیرکرد مارا!!) و قند مرودشت و ... هستم. خیلی هم لذت بخشه. راستی دوستان کسی از شصفها خبری نداره؟؟<):)
نظر
-
نقل قول :
دليل منفي بودن بازار ، فشار فروش اعتباري ها نيست ، بلكه فشار رواني اين مسئله است.
خود ما اين مسئله فشار فروش اعتباري ها رو بزرگ كرديم ، نگاهي به بازار نشون ميده كه فشار فروش اعتباري نيست ، چرا كه اگر فشار فروش اعتباري ها بود ، از ساعت 9 بايد فولاد فملي و پارسان ومعادن صف فروش مي شدند ، اون هم صف سنگين.
بورس نيوز يه عدد چرت 900 ميليارد اعتبار پروند ، حالا همه ميگن 900 ميليارد اعتبار تو بازار بايد تسويه بشه ،
اولا آيا اين عدد 900 ميليارد به واقعيت و منطق نزديك هست؟؟
بانك ملي كلا 20 ميليارد وام داده باشه به كارگزاري ها ، 2 بانك خصوصي دي و سامان جمعا 850 ميليارد به كارگزاري ها وام دادن؟؟؟؟؟
منطقي هست؟؟؟؟
كل منابع بانك دي و بانك سامان چقدر هست كه 850 ميلياردش و بيان كوتاه مدت بدن به كارگزاري ها؟؟؟؟
خواغهشا كمي منطقي باشين ، خود ما از ترس فشار فروش اعتباري ها ، داريم سهم خودمون منفي مي فروشيم ، از ترس!
وگرنه اگر كسي كه رفيق مديرعامل كاگرازي بوده و چند ميليارد اعتبار گرفته ( از اين آدم ها زيادن ديگه ) همه اينها بايد سر 9 سهم هاي معرفو بازار رنج منفي بكشن تا چند ميليون سهمشو فروش بره ، حجم معاملات بازار تا ساعت 10 نگاه كنين.
يه مسئله كوچيك و خود ما بزرگ كريدم
نظر
-
شايعات:
@شنیده شده شرکتهای " سغرب ، سدور ، ساروم و ستران " با افزایش 10 الی 50 درصد صادرات محصولات خود در سه ماهه سوم سال جاری همراه شده اند و می توانند پوشش عایدی مناسبی را برای شرکتهای فوق به عمل آورد.
@شنیده شده شرکت موضوع افزایش سرمایه 50 درصد شرکت گرانیت بهسرام در دستور کار هیات مدیره قرار گرفته است.
@شنیده شده شرکت سازمان تامین اجتماعی که مالک بیش از 70 درصد سهام شرکت سرمایه گذاری پتروشیمی می باشد موضوع بررسی واگذاری " 20 درصد " از سهام شرکت سرمایه گذاری پتروشیمی را در دستور کار خود قرار داده است و قصد دارد بزودی منتشر نماید
@شنیده شده شرکت لیزینگ خودرو غدیر با تعدیل مثبت 50 درصد همراه شده است.
@خبهمن : شنیده شد شرکت گروه بهمن در فعالیت 9 ماهه خود توانسته است مبلغ 300 ریال از عایدی پیش بینی سال جاری را پوشش دهد
نظر
-
خوب اینم بازار ..
دلیل منفی بازار بستن سهام بود همین وبس..
در ضمن بار چندم لیدر بازار گروه پترو هست ...کل بازار رو به فنا بردن ..
در ضمن بازار اکثرا رشدش تمومه فقط چند سهم از گروه پترو روی ومس جای رشد دارن وچند سهم از گروه غذایی ..
بقیه بازار کشک.
پارسان 1200 تومان میخرن ملت ..اونم با سود 200 تومن بعد شاراک با سود 300 تومن رو ول کردن در 900 ..تا وقتی بازار اینطور تحلیل بکنه حقش هست هر چی سرش بیاد ..
یا معدنهیا رو بالای 1200 میخرید ...اول برید رشد نکرده ها رو بخرید بعد اینها ..شفن رو ول کردن چسبیدن به اینها ..
نظر
نظر