چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شفاف سازی
    عضو فعال
    • Nov 2012
    • 2880

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    بنده خودم در بورس فعالم ولی هیچ وقت از واقعیت فرار نمی کنم ...

90 درصد سهامدارها هنوز از اصل سرمایه در ضرر هستن ولی افرادی که در بازار هیا رقیب بودن از ملک گرفته تا طلا وهر بازاری اصل سرمایشون سر جاشه وبالای 100 درصدشون در قیاس با بورس در سود هستن ..

واقعیت رو باید پذیرفت هر چند تلخ باشه ...بورس سخت ترین ومشکل ترین وپر استرس ترین محل برا سود کردن هست ...ان هم در شرایط تورم شدید که دیگه سود کردن در این بازار واقعا کار سختی هست ..سود واقعی نه حفظ قدرت خرید ..

سلام بر سید بزگوار
    ببخشید منو که هر ازگاهی می یام وسط بحثتان
    بله بورس سخت ترین مشکل ترین و استرس زا ترین محل برای سود کردنه شاید هم برای ضرر کردند
    گناه من و شما و همه دوستان اینه که می خواهیم با تجزیه و تحلیل و با علم و آگاهی سهام بخریم و بفروشیم
    ولی یک مسئله را هیچ وقت نباید فراموش کنیم و اون اینکه ما در بازار سهام اسیر و گرفتار گرگ های گشنه و درنده هستیم
    لذا کسیکه می خواد وارد بورس بشه باید خودشو برای مبارزه با گرگ های درنده آماده کنه وگرنه حسابش با کرام الکاتبینه
    با اینها باید مثل خودشان می بایست رفتار کنی
    من تمام تجزیه و تحلیل های شما را قبول دارم اما شما چوب صداقتتون دارید می خورید
    تجزیه و تحلیل تون در خصوص غبشهر و غمارک کاملا" درسته پیش بینی سود - تولید - فروش و همه اینها درسته اما این صداقت رو خود شرکت دارند ایا این صداقت رو سهامدار عمده هم دارد ایا امور مالی شرکت که تمام حساب و کتاب دستش در ارائه صورت های مالی اصل صادقانه را رعایت می کنه اگر اونا این اصل را رعایت نکنند پیش بینی صادقانه شما غلط از آب در می آید
    این فقط نظر منه غبشهر رو 1000 خریدی 1500 - 1600 بندازید به این از خدا بی خبر ها و خداحافظ
    برید سراغ سهم های دیگه و حال شما مثل گرگ در کمین باشید و دوباره غبشهر در 1100 شکار کنید
    واگر هم رفت بالای 1600 خیالی نیست 60 % شما سود کردید 20 -30 % اون سهامدار جدید
    اگر می خواهید ضرر نکنید و سود کنید می بایست دست این آقایون را بخونید سیاست این شرکت های سرمایه گذاری و این سهامداران عمده را بدونید
    در خصوص سهام های با بنیادی قوی به نظر مثل سرمایه هاتون به دو بخش تقسیم کنید مثلا" پترو ها - فلزات و.. به عنوان مثال فاسمین 50 % اونرو بلند مدت و 50% اونرو برای کوتاه مدت اگر سهم در کوتاه مدت مثل غبشهر 50-60% سود کردید اون 50% را بفروشید مابقی را بزارید برای اهداف بالاتر اینجوری اگر سهم برگشت حداقل 50 % فروخته شده را می توانید در قیمت های پایین تر مجددا" جایگزین کنید و اگر سهم پرواز کرد حداقل 50% در سبد دارید
    موفق و پرسود باشید

نظر

• تکنیکالیست
      عضو فعال
      • May 2012
      • 1101

گروه صنعت و معدن را زیره نظر داشته باشید
      با توجه به خرید هایی که روی حق ولصنم انجام میشه هر لحظه احتمال جمع شدن واتی و ولصنم باشید
      ......

نظر

• sourena
        عضو فعال
        • Aug 2011
        • 1080

با درود
        در سایت همسایه مباحث جالبی دیدم که حاوی نکات مفید و ارزشمندی بود
        تقدیم به دوستان

جناب امید زندگانی عزیز ضمن تشکر از اطلاعات علمی که به اشتراک میگذارید از شما و سایر دوستان که براشون مقدوره خواهشمندم بازدهی ومعادن رو از زمان ورود به بورس تا کنون رو محاسبه کنید و اعلام بفرمایین.البته از روی نمودار تعدیل شده مفید تریدر قیمت در روزهای ورود به بورس24 ریال و بالاترین قیمت چند روز قبل 6241 ریال که اگه بر هم تقسیم کنیم 260 برابر میشه یعنی بازدهی 260 برابری تو 11 سال که باورش برام سخته و قابل قبول نیست

با سلام به جناب alirasti عزيز دوست عزيز آنچه حافظه بنده ياري مي دهد اين است كه در سال 1381 سرمايه اسمي ومعادن حول حوش 28 ميليارد تومان بود ودر آن سال سود هر سهم شركت حول حوش 20 تا 30 تومان بود وقيمت هرسهم بين 100 تا 200 تومان در نوسان بود يعني ارزش بازار شركت تقريبا 30 تا 50 ميليارد تومان بوده است كه با توجه به ارزش فعلي 3700ميليارد توماني در ده سال گذشته ارزش بازار شركت 70 تا120 برابر شده است. البته خوب مي دانيد كه سود نقدي را لحاظ نكرده ام واز طرف ديگر قيمت شروع دوره را تقريبي عرض كرده ام ممكن است در همان سال قيمتهاي كمتر از 100 تومان نيز ديده باشد كه به ازا هر 10 تومان قيمت كمتر از 100تومان تاثير شگرفي خواهد داشت. دوستي با آي دي عبدي در تاپيكي با همين عنوان كار بسيار خوبي انجام داده است كه براي بررسي بيشتر شما را به آنجا ارجاع مي دهم. امروز پس از گذشت 10 سال بررسي شركتها بسيار سودمند و راهنماست. وقتي ادعا مي شود گروه معدني وفلزي آينده درخشاني دارد مثلا شركتهاي چون كچاد وكگل چنان " جريان نقدي پايداري" دارند كه توسعه ورشد اين شركتها را براي سالهاي سال تضمين كرده است از روي همين شواهد ومدارك است. دوستان را به مطالعه مبحث "جريان نقدي پايدار" پايدار ارجاع مي دهم تا ملاحظه بفرمايند وقتي ادعا مي شود مثلا شركتي مثل كچاد برترين شركت بازار سرمايه است به چه دليل است.جريان نقدي پايدار وقابل اتكايي كه شركتهاي كچاد وكگل ،فملي ، كنور وساير زير مجموعه هاي ومعادن ايجاد مي كنند آينده درخشاني بيش از پيش را براي ومعادن رقم خواهند زد بعبارتي ومعادن آنچه تا كنون كاشته است را برداشت خواهد كرد. روزهاي اوج شكوفايي ومعادن زماني است كه كشور در زمينه فولاد خودكفا شود يا اينكه ميزان توليد سنگ آهن در داخل بيش از مصرف آن شود تا شركتها اجازه صادرات داشته باشند (بدليل تفاوت چشمگير قيمت در داخل وخارج) هر يك از اين دو مهم در سالهاي آينده رخ دهد موجب جهش سودآوري شركتهاي زير مجموعه ومعادن خواهد شد.

با سلام جناب alirasti عزيز اطلاعاتم را كامل تر كردم . با توجه به سؤال شما كه فرموده ايد بازدهي از بدو ورود به بورس تا كنون به نظرم محاسباتي كه كرده ايد نه تنها درست است بلكه با توجه به اينكه شركت در ارديبهشت 1377 در بورس درج شده است به نظرم بيش از 260 برابر رشد ارزش بازار داشته است.اطلاعاتي كه بدست آرودم اين بود كه شركت در سال 1374با سرمايه 10 ميليارد ريال(يك ميليارد تومان) ثبت شده است ودر سال 1377وارد بورس شده است.اگر بتوانيم سرمايه شركت وقيمت ورود به بورس را پيدا كنيم بسيار خوب است.(دقت شود كه از سود نقدي وآورده هاي افزايش سرمايه صرف نظر شده است )

جناب امید زندگانی راستش سال 80 مقدار کمی کچاد خریدم انموقع مثل الان اینترنت نبود و اطلاعاتو بیشتر از روزنامه دنیای اقتصاد می گرفتیم یه مدت هر روز روزنامه می گرفتم و روند قیمتو پی گیری میکردم چند روز مثبت و چند روز منفی و متعادل خلاصه بعد یه مدت خسته شدم و فروختم و رفتم یه خونه خریدم تبدیل به پانسیون کردم و اجاره دادم و به اندازه دو - سه برابر یه خونه مثل اون کرایه می گرفتم بخاطر تبدیل به پانسیون
        پارسال که دوباره به بورس برگشتم نمودار یه عده از سهامو که بررسی کردم دیدم با تمام زرنگی که کردم تمام کرایه هایی که گرفتم بعلاوه فروش خونه مبلغ خیلی خیلی کمتر از بازدهی این سهام بوده
        و اکنون اگه بازدهی 260 برابری ومعادن صحت داشته باشه 10 میلیون اون موقع من بدون سود مجمع و نوسان گیری میشه تقریبا 2/6 میلیارد تومان در صورتی که نهایتا ارزش اون خونه با کرایه هاش 300 میلیون میشه
        البته من اون خونه رو فروختم و کل پولش رو ومعادن و چند سهم دیگه خریدم امیدوارم اشتباه نکرده باشم و قصد دارم تا سالها رو این سهام سهامداری کنم
        ومعادن و زیر مجمو عه هاشو که بررسی کردم ومعادن بسیار بیشتر از زیر مجموعه هاش بازدهی داشته ومعادن 260 - کچاد 105 - کگل 42 - فملی 30
        به نظر شما علت یه همچین اختلاف فاحش تو بازدهی چی میتونه باشه؟ شاید هم من دارم اشتباه میکنم
        البته این گذشته این سهام بوده و چیزی که مهمه اینه که تو چند سال اینده کدوم یک از اینا میتونن رتبه اول بازدهی رو داشته باشن ایا ومعادن میتونه مقام اولشو حفظ کنه ؟
        یا اینکه ترکیبی از این سهامو داشته باشیم ؟ ریسکهای این صنعت چیه با توجه به مسائل سیاسی و اقتصادی و تهدیدات خارجی کشورمان
        ایا پارسان (هلدینگ قوی پتروشیمی و پالایشگاهی و مدیریت با تجربه شبیه به ومعادن منتها تو یه صنعت دیگه )هم با توجه به مسائل کلان اقتصادی و سیاسی میتونه راه ومعادنو تو ده سال اینده بره؟
        جواب این سوالها رو اگه بدین ممنون میشم
        جواب درست این سوالات میتونه منتج به یه سرمایه گذاری درست و موفق تو بلند مدت باشه

با سلم جناب alirasti عزيز جواب سوالات شما را تلگرافي مي دهم.1- سال 1380 كچاد در بورس نبوده است كچاد پاييز سال 1382 به بورس آمد 2-روزنامه دنياي اقتصاد هم فكر مي كنم سال 1380 نبود3-بر فرض درستي محاسبات دليلي ندارد كه بازدهي ومعادن با زير مجموعه ها برابر باشد . درست عزيز فملي 30 يعني چه ؟؟؟؟فملي با يك سوم سرمايه فعلي رقيمت 360 تومان در زمستان 1385 وارد بورس شده است بنابراين 30 يعني چه؟؟؟كچاد وكگل را حساب نكرده ام؟؟؟ 4-مسلما داشتن ومعادن خود يعني تركيب .5-ريسك هاي اين صنعت يك چيز است اوضاع سياسي كشور چيزي ديگر .تهديدهاي خارجي در همين 12سالي كه ومعادن 260 برابر شده وجود داشته است.6- سؤال ششم شما سؤال مهمي است كه اگر سهامداران محترم پارسان ناراحت نمي شوند مي توانم با يك بنچمارك بين پارسان وساير هلدينگهاي پتروشيمي در دنيا براي شما ثابت كنم كه نه تنها پارسان نمي تواند پا جا پاي ومعادن بگذارد بلكه مسائل ومشكلاتي سر راه پارسان وجود دارد واصولا بر خلاف آنچه برخي دوستان مي گويند كسور ما در توليد پتروشيمي به هيچ وجه مزيت ندارد .نه تنها پارسان كه سهامدار چهار شركت ازپتروشيمي هاي 50 گانه كشور است ونه حتي هلدينگ خليج فارس كه پانزده شركت را در اختيار دارد كل پارس جنوبي وتمام پتروشيمي هاي كشور عزيزمان ايران به اندازه الجبيل عربستان سعودي نيست چه برسد به "جورانگ" يا "هوستون".دوست عزيز حتما مي دانيد كه كشور سنگاپور كجا واقع شده وجمعيتي معادل پنج ونيم ميليون نفر يكي از بيشترين درآمدهاي سرانه در دنيا دارد. حالا چرا اين گفتم . دوست عزيز مجموعه پارك پتروشيمي "جورانگ" در اين كشور واقع شده با بيش از 100 شركت پتروشيمي وبا در آمد سالانه بيش از 80 ميليارد دلار يعني معادل فروش نفت سالانه كشور عزيزمان (به شرطي كه نفت بشكه اي صد دلار باشد وماروزانه 2ميليون بشكه نفت بفروشيم) حالا شما بفرماييد سنگاپور يك قطره نفت دارد؟؟؟؟پس سنگاپور مزيت در پتروشيمي از كجا آورده كه غولهاي پتروشيمي دنيا جلوي "جورانگ " از پا در آمده اند؟؟؟دوست عزيز حتما نام پارك شيميايي "لودويگشافن"و سايت توليديbasf يا "انتوروپ" را شنيده ايد . آيا كشورهاي آلمان وبلژيك يك قطره نفت دارند؟؟؟؟ دست كم ده مثال ديگر مي توانم بياورم كه براي شما اثبات كنم كه داشتن مواد اوليه (نفت خام) اصلا دليلي بر وجود مزين نيست. دوست عزيز آيا كشور ژاپن سنگ آهن دارد؟؟؟ حتما مي دانيد شركت "نيپون استيل" يكي از بزرگترين وشايد بزرگترين شركت توليد كننده فولاد در دنياست!!!!!ژاپن سنگ آهن را مي خرد . انرژي را مي خرد وفولاد با كيفيت را با قيمت رقابتي صادر مي كند.دوست عزيز مشكل كشور ما اين است علاوه بر نداشتن" استراتژي توسعه صنعتي" مديران داريم كه فكر مي كنند داشتن مواد اوليه مزيت است !!!! اگر در نرخ خوراك ويا مثلا تخفيف 5 درصدي نفت به پالايشگاهها نباشد يك ريال سود وجود دارد؟؟؟؟ در پايان از بكام پرسيده ايد . دوست عزيز بكام زماني يك سوم ارزش پرتفوي ومعادن بود كه بدليل رشد زياد ساير شركتهاي زيرمجموعه ومعا تاثير بكام به سطح بسيار ناچيز 6 درصد رسيده است بنابراين حتي اگر صفر فرض شود تاثير زيادي بر ومعادن ندارد.باسپاس از بذل توجه شما

امید جان من هدفم فقط یه مقایسه سطحی و تقریبی بین ملک و سهام بنیادی بورس بود و تاریخها برام زیادمهم نبود
        من خونه رو سال 80 خریدم حدود 10 میلیون و سال نود فروختم 90 میلیون و الان هم حدود 140 حداقل ا رزش داره
        اولین سهمی که خریدم کچاد بود البته خیلی کم مثلا شاید در حد کرایه دو ماه همون خونه قیمتش هم حدود 400 بود اون موقع تو عرضه اولیه فولاد و اخابر هم مقداری خریدم و بعد یه مدت کوتاه خارج شدم اون کلاسها رو هم که گفتم همون دوران عرضه اولیه بود که تو دنیای اقتصاد اگهی کرده بودن شرکت کردم با این شرایط همان طور که شما هم اشاره کردین احتمالا ورود به بورس من سال 82 به بعد بوده که اینش برام مهم نبود
        افسوس من از این بود که کاش بجای ترس از منفی بازر و خروج . اطلاعاتمو در مورد ترید بالا می بردم و بطور مستمر معا ملاتو دنبال می کردم که تا الان یه تجربه ارزشمند ده ساله داشتم
        اما اون اعداد رو از روی نمودار تعدیل شده مفید تریدر بدست اوردم و چون به صحتش شک داشتم درخواست کردم از دوستانی که براشون مقدوره یه بررسی کنن تا بازدهی ومعادن و زیر مجموعه هاشو با هم مقایسه کنیم
        اطلاعات دقیقتر از روری نمودار تعدیل شده مفید
        کگل قیمت مورخه 1383/6/8 483 ریال و بالاترین قیمت چند روز قبل 13500 ریال حدودا 30 برابرکه سالی حدود 3.5 برابر بطور متوسط
        کچاد مورخه 1382/7/27 120ریال و ................................... 13140 ریال حدودا 109 برابر که سالی حدود 10 برابر بطور متوسط
        فملی مورخه 1385/11/16 518ریال و .................................8367 ریال حدودا 16 برابر که سالی حدود 2.7 برابر بطور متوسط
        ومعادن مورخه 1380/2/26 24 ریال و ....................................6219 ریال حدود 260 برابر که سالی حدود 21/6 برابر
        همانطور که گفتم اعداد بصورت تقریبی است و صرفا جهت مقایسه کلی
        اگر داده ها تو مفید تریدر صحیح باشن یعنی بازدهی سهام رو با توجه به اعمال افزایش سرمایه و سود مجامع بصورت تقریبی میشه متوجه شد
        اگه با فرض درصدی خطا تو داده های مفید باز هم اختلاف اونقدر فاحش هست که بشه سهم برتر رو تشخیص داد مگر اینکه کلا از بیخ و بن یه همچی محاسبه ای نادرست باشه
        که در این صورت دوست دارم دوستان کمک کنن به روش درست مقایسه انجام بشه
        طبق محاسبات فوق ومعادن رتبه اول کچاد دوم کگل سوم و فملی چهارم می باشد

جناب راستي عزيز محاسبات آنها حتما درست است زيزا سرد نقدي را هم لحاظ كرده اند. به هر خال دوست عزيز به نظر بنده ومعادن وشركتهاي معدني بدليل1- جريان نقدي فوق العاده اي كه امسال سال بعد بدست مي آورند 2-طرح هاي عظيم وتوسعه هاي عمودي كه دارند آينده بسيار درخشاني دارند. در مورد صنعت پتروشيمي كه مثال زديد علاوه بر نداشتن مزيت كشور ما در اين صنعت بطور استثنا امسال بدليل افت ارزش ريال(رشد دلار) داراي نقدينگي خوبي هستند اما به دلايلي كه قبلا عرض شد شركتهاي پتروشيمي ما علاقه اي به توسعه ندارند . شما شركتها شخارك شاراك و.... توجه بفرماييد شاليان سال هست كه توليداتشان را افزايش نداده اند. زماني قيمت متانول به 200دلار مي رسيد سود هر سهم خارك هم به 200 تومان وقيمت سهم به 1000تومان نزديك مي شد واگر قيمت متانول به سمت 490 دلار مي رفت سود هر سهم خارك به 400 وقيمتش به سمت 2000 تومان مي رفت. امسال هم بدليل رشد قيمت دلار سود اين شركت زياد شده است. نقطه اختلاف بنده با دوستان طرفدار پتروشيمي در همين است .دوست عزيز به جز صنايع " معدني وفلزي" تقريبا در هيچ يك از صنايع ما " انباشت سرمايه" صورت نگرفته ونخواهد گرفت. سرمايه گذاري غدير سال 1383 با صرف سهم 150تا200ميليارد تومان پول از بازار سرمايه برداشت ومقداري هم اعتبار بانكي به عسلويه برد حالا پس از 9سال همان پروژه ها را به لطف افت4 برابري ارزش ريال (قيمت دلار در آن زمان 800تومان بود) به دهها برابر به سرمايه گذاران مي فروشد ودوباره پول را به بازار اوليه خواهد برد. البته مسؤلان بوزس هم اين موضوع را متوجه شده امد ونمادهاي مربرطه رامتوقف كرده اند .
        سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• bashash
          كاربر فعال
          • Sep 2012
          • 580

ماشاالله به اين سرعت عمل وقتي جناب پرريسك نيستند اين تاپيك روزي دو سه صفحه اونم به همت آقاي كهنه سوار وجناب پوراحمدي وساير دوستان ورق ميخوره
          ولي وقتي صاحب خونه كه مياد مگه ديگه ميشه به سرعت ورق خوردن صفحات رسيد :d
          حضورت هميشه سبز باد صاحب خونه @};-
          بااين شرايط ما از فردا با ايزي لايف ميريم بورس:d
          .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• bashash
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 580

آقا بي خيال بورس دوشنبه يارانه نقدي تو حسابامونه :d
            همه ضررها جبران شد :D
            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• saeedr88
              عضو عادی
              • Jun 2011
              • 61

یا الان وقت خرید مسکن فرا رسیده است؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!

بر اساس اطلاعات مركز آمار، متوسط قیمت فروش هر مترمربع مسكن در شهر تهران در بهار سال ۸۸ حدود یك میلیون و ۵۰۰ هزار تومان بود كه این رقم در بهار امسال به بیش از دو میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. در واقع در طی این سه سال قیمت هر متر مسکن ۶۸ درصد رشد داشته است.

اگر بخواهیم قیمت مسکن را از سال ۸۴، یعنی آغاز ریاست جمهوری احمدی نژاد بررسی کنیم، مقایسه گزارش مركز آمار از قیمت فروش و اجاره*بهای مسكن در بهار سال ۹۱ با گزارش وزارت مسكن سابق از قیمت فروش و اجاره*بهای مسكن در بهار سال ۸۴ به رشد ۳۳۱ درصدی قیمت مسكن و رشد ۳۹۰ درصدی اجاره*بها در این دوره می رسیم.

همواره برای افزایش قیمت مسکن عللی مطرح می شد. درابتدای راه اندازی طرح مسکن مهر، افزایش عرضه راهی برای برون رفت از این مشکل عنوان شد. راه حلی که بعد از گذشت چندین سال تاثیری بر قیمت مسکن نداشته است.

در مهرماه سال جاری با افزایش شدید قیمت دلار، بخش مسکن نیز از این افزایش قیمت درامان نماند و باعث شد با فرار سرمایه از بخش مولد مسکن به بخش ارز و سکه، این بخش عملا به رکود فرو رود. از سوی دیگر در کنار رکود این بخش، افزایش تورم در بخش مصالح به خصوص آهن، باعث گران تر شدن قیمت مسکن شده است. به گفته برخی از مشاوران املاک، با گران شدن دلار، عملا خرید و فروش مسکن تعطیل شد. نکته جالب اینجاست که با این وجود، بنگاه داران و مشاوراین املاک، از افزایش ۱۰ تا ۱۵ درصدی قیمت ها در اواخر فصل برگریزان خبر می دهند و پیش بینی روند قیمت مسکن را با توجه به اوضاع اقتصادی این روزها ناممکن و غیرمشخص عنوان می کنند.

یکی از بنگاه داران می گوید: بعد از گرانی دلار سرمایه ها به سمت خرید ارز و سکه رفت. بسیاری از سرمایه داران که دلار را با نرخ ۳۵۰۰ تومان خریداری کرده اند، در حال حاضر با کاهش قیمت ارز، منتظر افزایش قیمت دوباره دلار هستند که عملا سرمایه ها را از بخش مولد مسکن خارج و به سوداگری ارز کشانده است.

در مقابل خریداران مسکن، فروشندگان هستند که به امید گران شدن مسکن دست نگه داشته اند و منتظر افزایش قیمت ها هستند.

درحالی که گمان می رفت با افزایش عرضه مسکن مشکل مسکن فروکش خواهد کرد که به نظر می رسد هم اکنون قیمت دلار بیش از هر چیز دیگری بر قیمت این بخش مهم و حیاتی زندگی مردم تاثیر گذاشته است و همچنین آهن و مصالح. به طوریکه دلار حتی قیمت مسکن مهر را نیز افزایش داد و طرح دولت را به زمین زد.

در حال حاضر مثلث دلار، عرضه و آهن مسکن را به رکود فرو برده است. رکودی که گره اش روز به روز با بی ثباتی این سه ضلع کورتر می شود و فقط منجر به افزایش قیمت مسکن می شود آن هم در شرایطی که به گفته بنگاه داران مسکن، هیچ خرید و فروشی انجام نمی شود.

نظر

• bashash
                كاربر فعال
                • Sep 2012
                • 580

هفت مقدس دربوركس نوشته

معاون نظارت بر نهادهای مالی در گفتوگو با تسنیم خبر داد

تصویب مقررات مؤسسات رتبهبندی تا پایان سال/صندوقهای سرمایه گذاری فرابورسی میشوند
                خبرگزاری تسنیم : معاون نظارت بر نهادهای مالی سازمان بورس از نهایی شدن مقررات طرح صندوقهای قابل معامله و مؤسسات رتبه بندی تا پایان سال خبر داد و گفت: صندوقهای سرمایهگذاری در فرابروس پذیرش و معامله میشوند.

* طراحی نرم افزار خرید اعتباری سهام توسط کارگزاریها

عضو هیئت مدیره سازمان بورس درباره خرید اعتباری اظهار داشت: طرح خرید اعتباری سهام تصویب شده که در حال حاضر نرمافزار آن در حال تکمیل است. بر این اساس، از این پس کارگزاریها میتوانند با اعتبار دادن به مشتریها اقدام به خرید اوراق کنند.

وی افزود: اوراقی که توسط کارگزار برای مشتری خریداری می شود به عنوان تضمین نزد کارگزار میماندو بر این اساس مشتری نمیتواند با کارگزاری دیگری اقدام به خرید و فروش کند مگر اینکه با کارگزاری فعلی تسویه کند و سپس برای معاملات بعدی خود به کارگزاری دیگری مراجعه کند.

آخرین اخبار روز ایران و جهان ؛ خلاصه خبرهای امروز ایران را در خبرگزاری تسنیم بخوانید

فکر می کنم آقایون خودشون کم کم پی ببرند که چه غلطی کردند و راه فرار ازش رو نشون بدن

نظر

• Jamshidyar
                  كاربر فعال
                  • Oct 2011
                  • 556

در اصل توسط کاوشگر پست شده است View Post
                  والا ما که نفهمیدیم حد ضرر غبشهر و غمارگ کجا بود تا رفتیم بخودمات بیائیم غمارگ رو در اون قیمت بقول دوستان حباب وار#:-s بستند و تا اومدیم درصد غبشهر رو کم کنیم (بابت اینکه وارد حد ضرر شده بودیم )بسته شد و با کله اومد پائین، والا موندیم این هم از سبد و زنبیل درست کردنمون هر چی جاهای دیگه سود کردیم این دو و یکی دو تا دیگه کامل واسمون جبران کردند حتی بیشتر، والا دل من رو سیاه کردن دوستان با اینکه از سال 89 اومدم تو این حوزه باید بگم که یه جورایی پشیمونم یه کوچولو امید هم که داشتیم با سیاستهای حساب شده و بموقع سازمان بورس در راستای شفاف سازی های افزایش قیمت بر باد رفته. خدا لعنتتون کنه با این کثیف کاریهاتون...... دارید به هدفتون می رسید..
                  شروع برخورد های احمقانه و ...ژادی با سهام رو باید از همین غمارگ و غبشهر دونست. خداوکیلی اون چند روز سیاه بازی رو آدم مرور می کنه شاخ در میاره.

والا من که موندم چیکار کنم. سرمایه ام اونقدری نیست که ملک بشه. دلبر هم نمی خرم. دلالی هم تو کتم نمیره. فقط میمونه بورس و راه آخر خروج از کشور که با این کارنامه درخشان پاکترین دولت تاریخ 7000 ساله ایران، جایی دیگه ما رو راه نمیدن! نسل سوخته که میگن به ما میگن. داریم حسابی مغز پخت می شیم.
                  موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                  www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• masood5173
                    عضو عادی
                    • Oct 2012
                    • 71

سلام دوستان
                    یه راهنمایی ازتون میخوام
                    من سهام قند هکمتان دارم این مجمع که 26/10 برگزار میشه سود سهام به من تعلق میگیره ؟
                    الملک ا...

نظر

• Hamidkhann
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 476

در اصل توسط masood5173 پست شده است View Post
                      سلام دوستان
                      یه راهنمایی ازتون میخوام
                      من سهام قند هکمتان دارم این مجمع که 26/10 برگزار میشه سود سهام به من تعلق میگیره ؟
                      اگه تو این مجمع تقسیم سود صورت بگیره بله بهتون سود تعلق می گیره. و محض اطلاع بیشتر بلافاصله بعد از بازگشایی نماد میتونید سهمتون رو هم بفروشید.

نظر

• shams50
                        عضو عادی
                        • Dec 2011
                        • 48

سلام سيد بزرگوار( جعفر جان)
                        ميگم ركيش به كف تاريخي قيمتش خورده
                        به نظرتون برا خريد مناسب نيست؟؟؟؟؟؟؟

نظر

• msa407
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 133

در اصل توسط "mohsen" پست شده است View Post
                          سعی می کنم جوابتان را با چنذ سوال پاسخ دهم-
                          شما اگر ببینید به خانه تان دزد زده، نمیروید شکایت کنید تا دزد را بگیرند؟؟چقدر وقت و هزینه نیاز است برای نوشتن یک شکایت؟واقعا چقدر؟ مردم در همه دنیا دوران ما را سپری کرده اند دوست عزیز، بروید ببینید چقدر اعتراض کردند تا به اینجا رسیدند!!امریکا و اروپا همینجوری یه هو به این درستی خلق نشده عزیزم!! براش زحمت کشیدند!! همین الان هم اعتراضها را در کشورهای مختلف دنیا برای حقوقشان ببینید و آن را با کشور و مردم خودمان مقایسه کنید!!! شما برای برطرف کردن نقص قانون چه کرده اید؟ یک قدم برداشته اید؟ وقتی کسی حقوقم را زیر پا میگذارد آن هم به همین روشنی اگر هیچ کاری نکنم حقم است که فردا به اسم ADSL اینترنت dial up تحویلم دهند!! من هم کارگر آن شرکت نیستم و رئیس مخابرات نمی تواند بیرونم کند!! در آخر باید بگم خیلی متاسف شدم از اینکه یک هموطنم اینقدر به حقوقش اهمیت میده
                          درود
                          کاملا فرمایش شما صحیح است ما باید حقمون رو بگیرم "حق گرفتنیست نه دادنی" من هم موافقم با فرمایش شما ولی خوب موضوع اینه که در مسائلی مثل همین موضوعی که عرض کردم خدمتتون یا همین فرمایش جناب پور احمدی مساله قابل شکایت نیست یا همین مسال خودتون در مورد اینترنت مخابرات!
                          بنده خودم در زمینه اینترنت فعالیت دارم و در بسیاری موارد تخلفات ایین نامه ای مخابرات رو دیدم وقتی که به سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی هم میگی میگه ما تخلفات رو میبینیم و قبول داریم ولی زورمون به مخابرات نمی رسه!!! یعنی سازمان بالادستی زورش به زیر دستی نمی رسه
                          حالا کاری که من و شما میتونیم بکنیم اینه که سعی کنیم کمتر از خدمات اینترنت مخابرات استفاده کنیم همین میشه مبارزه! نه که فورا تا دیدیم موج تبلیغات هست و ارزون میدن فوری همه چیز رو فراموش کنیم و بریم سمتش و یادمون بره که این پولا کجا میروند؟!!
                          دوست عزیز ما که تو بورسیم باید اینجوری حساب کنیم که ایا هزینه ای که باید بابت اعتراضات بدیم و ریسکی که داره می ارزه به دست آورد احتمالی یه که نه
                          در عین حال بنده در کل با نظر شما موافقم ولی ما ایرادات عجیب سیستم رو نمیتونیم نادیده بگیریم
                          از دوستان بابت ایجاد اسپم عذر می خواهم
                          [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• ائلشن
                            عضو فعال
                            • Oct 2012
                            • 993

نمیدونم ملت این شاراک بخت برگشته رو چند خریدن که این جوری چوب حراج بهش میزنن

تو همه پترویها با این همه رشد هیچ کس حاضر نیست اول صبحی تو منفی فروش بزاره ولی تو شاراک ....:-/

نظر

• alizare1982
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 590

توقف نماد معاملاتي زاگرس1 91/10/17 08:58
                              كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت پتروشيمي زاگرس (زاگرس1)، به دليل تعديل با اهميت در پيش بيني سود هر سهم سال مالي 1391، متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران
                              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• alizare1982
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 590

سلام. توي اين اوضاع بي حس و رمق بورس، حسش نيست پشت سيستم بشينيم! ميرم، موقع ظهر ميام چك مي كنم! اميدوارم يه تغييراتي داده بشه! :-/
                                پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

در حال کار...
                                X