در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
سلام بر سید بزگوار
ببخشید منو که هر ازگاهی می یام وسط بحثتان
بله بورس سخت ترین مشکل ترین و استرس زا ترین محل برای سود کردنه شاید هم برای ضرر کردند
گناه من و شما و همه دوستان اینه که می خواهیم با تجزیه و تحلیل و با علم و آگاهی سهام بخریم و بفروشیم
ولی یک مسئله را هیچ وقت نباید فراموش کنیم و اون اینکه ما در بازار سهام اسیر و گرفتار گرگ های گشنه و درنده هستیم
لذا کسیکه می خواد وارد بورس بشه باید خودشو برای مبارزه با گرگ های درنده آماده کنه وگرنه حسابش با کرام الکاتبینه
با اینها باید مثل خودشان می بایست رفتار کنی
من تمام تجزیه و تحلیل های شما را قبول دارم اما شما چوب صداقتتون دارید می خورید
تجزیه و تحلیل تون در خصوص غبشهر و غمارک کاملا" درسته پیش بینی سود - تولید - فروش و همه اینها درسته اما این صداقت رو خود شرکت دارند ایا این صداقت رو سهامدار عمده هم دارد ایا امور مالی شرکت که تمام حساب و کتاب دستش در ارائه صورت های مالی اصل صادقانه را رعایت می کنه اگر اونا این اصل را رعایت نکنند پیش بینی صادقانه شما غلط از آب در می آید
این فقط نظر منه غبشهر رو 1000 خریدی 1500 - 1600 بندازید به این از خدا بی خبر ها و خداحافظ
برید سراغ سهم های دیگه و حال شما مثل گرگ در کمین باشید و دوباره غبشهر در 1100 شکار کنید
واگر هم رفت بالای 1600 خیالی نیست 60 % شما سود کردید 20 -30 % اون سهامدار جدید
اگر می خواهید ضرر نکنید و سود کنید می بایست دست این آقایون را بخونید سیاست این شرکت های سرمایه گذاری و این سهامداران عمده را بدونید
در خصوص سهام های با بنیادی قوی به نظر مثل سرمایه هاتون به دو بخش تقسیم کنید مثلا" پترو ها - فلزات و.. به عنوان مثال فاسمین 50 % اونرو بلند مدت و 50% اونرو برای کوتاه مدت اگر سهم در کوتاه مدت مثل غبشهر 50-60% سود کردید اون 50% را بفروشید مابقی را بزارید برای اهداف بالاتر اینجوری اگر سهم برگشت حداقل 50 % فروخته شده را می توانید در قیمت های پایین تر مجددا" جایگزین کنید و اگر سهم پرواز کرد حداقل 50% در سبد دارید
موفق و پرسود باشید
نظر