چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdipour2000
    عضو فعال
    • Oct 2011
    • 406

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
    وتوکا بتونه از سد این 230 بگذره وبالاش بمونه تا 300 توان رشد دره..

سهم خوبیه وزیر مجموعه های خوبی هم داره..
    ممنون

غبشهر مشکوک میزنه
    بولینگر فشرده ...
    سطح 100 فیبو
    همگرایی مکدی و rsi که خفیفه و به نظرم نمیخوان تابلو بشه
    و استوکش که عالیه این یکی دو روز تقاضای خوبی نشون داده

تحلیل رایگان
    اینستاگرام: mehdipour.mohamad
    توییتر: m_mehdipour

نظر

• Godfathers
      عضو عادی
      • May 2011
      • 256

سلام..

چی رو کاریش نمیشه کرد ..

رشد قیمتها در عراق در کنار افزایش ارزش پول ملی رو ..این رو که قبول دارید ..اگر یک جستجوی ساده در اینترنت بکنید قیمتها در عراق ومیرزان وجهش اون دستتون میاد ...

آقا جعفر پدر بنده یک خانه در عراق داره از قدیم به متراژ 200 متر حدود 2 تا 3 سال مشغول انجام کاراش برای فروش هست.
      تو شهر کاظمین منطقه مدینه
      قیمت از اون حدود 3 سال پیش تا الان تغیر زیادی نکردی و جدیدا هم که کارشناسی برای فروش شد هر متری 1 میلیون دینار کارشناسی شد یعنی به پول ما مدتری 2.5 میلیون تومان.
      فقط تنها چیزی که از 3 سال پیش فرق کرده دلار ما از 1000 تومان شده 3000 تومان و دینار عراقی به شدت ارزشش رفته بالا و الان ما اگر اون خانه رو بفروشیم و دینار بگیریم با توجه به با ارزشش شدن پولشون به ریال پول خوبی دست ما رو می گیره.
      ولی از لحاظ قیمت متری در عراق تو این منتطقه رو که خبر دارم رشد زیادی نکرده.
      اینو فقط چون در جریان بودم گفتم.

نظر

• alireza13ir
        عضو جدید
        • Jan 2013
        • 17

سلام خدمت همه دوستان عزیز
        من امروز عضو سایت شدم و از اینکه در جمع دوستان آگاه و فعالی مثل شما هستم خوشحالم
        من سهام شپدیس را در پرتفوی خودم دارم می خواهم بدانم با توجه به برگزاری مجمع سهامم را بفروشم یا همچنان سهامدار باشم؟
        ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید
        ارادتمند: علیرضا
        امام صادق(ع):"التجاره تزید فی العقل" : تجارت مایه افزایش خرد است. الکافی-ج5-ص148

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط Godfathers پست شده است View Post
          آقا جعفر پدر بنده یک خانه در عراق داره از قدیم به متراژ 200 متر حدود 2 تا 3 سال مشغول انجام کاراش برای فروش هست.
          تو شهر کاظمین منطقه مدینه
          قیمت از اون حدود 3 سال پیش تا الان تغیر زیادی نکردی و جدیدا هم که کارشناسی برای فروش شد هر متری 1 میلیون دینار کارشناسی شد یعنی به پول ما مدتری 2.5 میلیون تومان.
          فقط تنها چیزی که از 3 سال پیش فرق کرده دلار ما از 1000 تومان شده 3000 تومان و دینار عراقی به شدت ارزشش رفته بالا و الان ما اگر اون خانه رو بفروشیم و دینار بگیریم با توجه به با ارزشش شدن پولشون به ریال پول خوبی دست ما رو می گیره.
          ولی از لحاظ قیمت متری در عراق تو این منتطقه رو که خبر دارم رشد زیادی نکرده.
          اینو فقط چون در جریان بودم گفتم.
          قیمت خانه و زمین در اقلیم کردستان همچنان رو به افزایش است
          "در اقلیم کردستان بیشتر کسانی که سرمایه دار محسوب می شوند، بازار مسکن و زمین را بهترین بازار برای سرمایه گذاری می دانند. پس از آزادی عراق در سال 2003 قیمت مسکن بیشتر از 15 برابر شده است. علاوه براین اجاره خانه ها هم روز به روز در حال افزایش است".

در مورد کاظمین وزمان خرید شما ..نمی دانیم شاید شما در اوج وارد شدید ...رشد ملک دور ه ای هست ..یادتان باشد ..هر چند سال یکبار ولی خوب مهم رون صعودی هست که سالیان سال بوده وهست ..فقط باید گشت وموقعیت مناسب رو یافت ..

خبر زیر مربوط به سال 88 هست..

افزایش بی سابقه قیمت زمین در عراق
          این روزنامه نوشت: در حالی كه قیمت زمین در مناطق مشخصی از بغداد افزایش یافته است برخی مناطق دیگر به علت ناامنی نه تنها شاهد افزایش قیمت نبوده بلكه تا حدی با ركود نیز مواجه بوده است.
          منابع آگاه در عراق اعلام كردند: قیمت زمین و مسكن در شهرهای مذهبی به صورت بی سابقه افزایش یافته است.

به گزارش شبكه خبر به نقل از پایگاه اینترنتی روزنامه"البینه"عراق، این منابع تأكید كردند: قیمت زمین در كربلا، كاظمین و نجف اشرف در مقایسه با كشورهای منطقه افزایش بیشتری داشته است .
          اخبار شیعیان جهان | حوزه های علمیه در خبرگزاری شیعه نیوز

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط alireza13ir پست شده است View Post
            سلام خدمت همه دوستان عزیز
            من امروز عضو سایت شدم و از اینکه در جمع دوستان آگاه و فعالی مثل شما هستم خوشحالم
            من سهام شپدیس را در پرتفوی خودم دارم می خواهم بدانم با توجه به برگزاری مجمع سهامم را بفروشم یا همچنان سهامدار باشم؟
            ممنون می شم اگه منو راهنمایی کنید
            ارادتمند: علیرضا

سلام..

سهم خوبی هست ..پی برای مناسب دارد ..سود بالایی تقسیم می کن ..

افزایش سرماهی در پیش دارد ..

توصیه به نگهداری میشه..

نظر

• alireza13ir
              عضو جدید
              • Jan 2013
              • 17

ممنون جناب پرریسک
              از اینکه بنده را قابل دانستید و بعنوان اولین نفر جواب من را دادید واقعا سپاسگزارم
              بنده را هم به جمع ارادتمندانتان اضافه کنید
              درباره شپدیس چند سوال دارم:
              1- سال گذشته بعد از مجمع حدود 20 درصد افت قیمت داشت آیا امسال هم پیش بینی افت قیمت داره؟
              2- آیا افزایش سرمایه باعث افت بیشتر قیمت نسبت به سال قبل نمی شه؟
              3- آیا افزایش سرمایه با افزایش تعداد سهام برای سهامدارن همراه است؟
              4- با توجه به افت قیمت احتمالی و بسته شدن حدود 20 روز یا یک ماهه بعد از مجمع و با توجه به اینکه من تنها حدود 300 سهم از این شرکت را دارم بازهم نگهداشتن را بهتر می دانید یا اینکه با فروش آن در مدت بسته بودن نماد سهام های دیگر را بخرم و بعد از باز شدن نماد شپدیس مجددا سهامدارش بشم؟
              ممنون از اینکه من را راهنمایی می کنید
              امام صادق(ع):"التجاره تزید فی العقل" : تجارت مایه افزایش خرد است. الکافی-ج5-ص148

نظر

• yosef
                عضو فعال
                • Dec 2012
                • 440

سلام..

چی رو کاریش نمیشه کرد ..

رشد قیمتها در عراق در کنار افزایش ارزش پول ملی رو ..این رو که قبول دارید ..اگر یک جستجوی ساده در اینترنت بکنید قیمتها در عراق ومیرزان وجهش اون دستتون میاد ...
                استاد گرامی
                حباب ملک رو عرض میکنم ، بنظر شما ملک وارد حباب نشده.
                اصلاً علت گرونی ملک چیه ؟ اینکه دیروز 20 بوده الان شده 40 .! خوب چرا و به چه دلیل ؟
                باید ریشه اصلی گرانیها را فهمید تا بهتر نتیجه گیری کرد .
                بنظرم در عراق علت افزایش ملک بدلیل افزایش قدرت خرید مردم و همینطور تقاضای مسکن بعد از خرابی جنگ است. در صورتیکه طبق گفته مسولین کشورمان قدرت خرید مرم ما نصف شده که خودمون هم داریم میبینیم و به ای خاطر تقاضا هم کم شده . پس دلیل گرانی چیست ؟ فکر میکنم بیشتر سفته بازی است .!
                من سابقه ترکیدن حباب مسکن در ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم و ورشکسته شدن خیلی از آنها رو خوندم ، همینطور چند سال اخیر در آمریکا که با کاهش قیمت مسکن ، خیلی از کسانی که با وام بانکی خانه خریده بودن ،از اونجایی که ارزش ملکشون نصف وام دریافتی از بانک شده بود خانه هاشان رو رها کردن و رفتن . بنظرم قیمت مسکن حبابی شده و اگر شما میفرمایید نشده خوب حتماً نشده . بنده در اینجا میهمانم و شما صاحبخانه ، ببخشید اگه پامون رو از گلیممون بیشتر دراز کردیم .
                آخرین ویرایش توسط yosef؛ 2013/01/11, 15:44.
                آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.

نظر

• bashash
                  كاربر فعال
                  • Sep 2012
                  • 580

دوستان شرمند دوتا تاپیک خوب وزیبا ایجاد شده در همین سایت آدرسشو می زارم یه سرکی بزنید بد نیست
                  http://forums.boursy.com/showthread....454#post264454

http://forums.boursy.com/showthread....472#post264472
                  .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• Hamidkhann
                    Banned
                    • Dec 2012
                    • 476

در اصل توسط bours پست شده است View Post
                    خیلی خیلی ممنون من یکی واقعا بهش احتیاج داشتم
                    فقط سوالم در مورد جمله قرمز رنگه : باتوجه به اینکه کنور 89 درصد ومعادن رو تشکیل میده چطور ومعادن 27 برابر کنوره؟ یعنی ومعادن یه شرکت هلدینگ هست با کلی سهم که عمده سهامش اینهاست که شما گفتین؟
                    دوست گرامی منظور این نیسته که 89% درصد از کل سبد ومعادن به کنور اختصاصداره بلکه 89% درصد از سهام کنور مال ومعادنه. سرمایه کنور برابر 240.000 میلیون ریال و سرمایه ومعادن 6.500.000 میلیون ریال که میشه تقریباً 27 برابر کنور.
                    دو سه خط بالای تصویر رو یه کم دقیق تر مطالعه کنین.

نظر

• abtinsalari
                      عضو فعال
                      • Nov 2012
                      • 306

بنده تهران نیستم ..

دوستان تهرانی می تونن در این زمینه راهنمایی کنن ..

در ضمن در تهران هم سرمایه گذاری نمی کنم چون تهران رو مثل سهامی می بینم که در اخریا رشد هست وریسک بالایی داره ..

در شهرستان های اتیه دار واینده دار سعی می کنم سرمایه گذاری کنم ..
                      ممنون از پاسختان کدام شهرستان ها به نظر شما آینده دار تر است؟؟
                      ذرت ها نیاز به باران بیشتری دارند ولی کنگر ها نه ذرت ها در شرق هستند و کنگرها در غرب شما از هر دو بخرید و به باران کاری نداشته باشید

نظر

• alireza13ir
                        عضو جدید
                        • Jan 2013
                        • 17

سلام..

سهم خوبی هست ..پی برای مناسب دارد ..سود بالایی تقسیم می کن ..

افزایش سرماهی در پیش دارد ..

توصیه به نگهداری میشه..
                        ممنون جناب پرریسک
                        از اینکه بنده را قابل دانستید و بعنوان اولین نفر جواب من را دادید واقعا سپاسگزارم
                        بنده را هم به جمع ارادتمندانتان اضافه کنید
                        درباره شپدیس چند سوال دارم:
                        1- سال گذشته بعد از مجمع حدود 20 درصد افت قیمت داشت آیا امسال هم پیش بینی افت قیمت داره؟
                        2- آیا افزایش سرمایه باعث افت بیشتر قیمت نسبت به سال قبل نمی شه؟
                        3- آیا افزایش سرمایه با افزایش تعداد سهام برای سهامدارن همراه است؟
                        4- با توجه به افت قیمت احتمالی و بسته شدن حدود 20 روز یا یک ماهه بعد از مجمع و با توجه به اینکه من تنها حدود 300 سهم از این شرکت را دارم بازهم نگهداشتن را بهتر می دانید یا اینکه با فروش آن در مدت بسته بودن نماد سهام های دیگر را بخرم و بعد از باز شدن نماد شپدیس مجددا سهامدارش بشم؟
                        ممنون از اینکه من را راهنمایی می کنید

نظر

• alibaghdadi2010
                          عضو فعال
                          • Jul 2011
                          • 378

بنده تهران نیستم ..

دوستان تهرانی می تونن در این زمینه راهنمایی کنن ..

در ضمن در تهران هم سرمایه گذاری نمی کنم چون تهران رو مثل سهامی می بینم که در اخریا رشد هست وریسک بالایی داره ..

در شهرستان های اتیه دار واینده دار سعی می کنم سرمایه گذاری کنم ..
                          اراک به نظرم گزینه خوبیه واسه خرید زمین
                          نزدیک تهرانه 3.5-4ساعت راهه
                          صنعتیه
                          رشدش بالاس
                          کلانشهر شده
                          یه طرح قراره اجرایی بشه اونم مصوبه هیئت دولت
                          قراره مترو از شهر جدید امیرکبیر(ابراهیم آباد) به اراک و سپس به شهرک مهاجران احداث بشه
                          به نظرم برای سرمایه گذاری بلند مدت مناسبه
                          دوستان جهت اطلاع شهرک مهاجران نزدیک پتروشیمی شازند اراکه کمربندی غربی اراک
                          و ابراهیم آباد هم در جاده اراک به قم واقع شده
                          اینم لینک نقشه راحت میتونید پیدا کنید

و اما داخل شهر اراک
                          این سایت رو ببنید حتما

یکی از مشاور املاک های اراکه
                          حدود قیمت ها دستون میاد بعنوان مثال:
                          آپارتمان اراک قیام 112ميليون
                          -طبقه همکف-زيربنا 63متر
                          یا
                          خانه اراک قائم مقام 320ميليون
                          -طبقه همکف-زيربنا 120متر
                          طرح های عمرانی فراوانی در حال اجراس داخل و خارج شهر
                          خودم برای خرید داخل شهر خیابان خرم و ملک رو پیشنهاد میدم
                          رشد فوق العاده ای خواهند داشت

نظر

• ".احسان."
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2676

در اصل توسط yosef پست شده است View Post
                            استاد گرامی
                            حباب ملک رو عرض میکنم ، بنظر شما ملک وارد حباب نشده.
                            اصلاً علت گرونی ملک چیه ؟ اینکه دیروز 20 بوده الان شده 40 .! خوب چرا و به چه دلیل ؟
                            باید ریشه اصلی گرانیها را فهمید تا بهتر نتیجه گیری کرد .
                            بنظرم در عراق علت افزایش ملک بدلیل افزایش قدرت خرید مردم و همینطور تقاضای مسکن بعد از خرابی جنگ است. در صورتیکه طبق گفته مسولین کشورمان قدرت خرید مرم ما نصف شده که خودمون هم داریم میبینیم و به ای خاطر تقاضا هم کم شده . پس دلیل گرانی چیست ؟ فکر میکنم بیشتر سفته بازی است .!
                            من سابقه ترکیدن حباب مسکن در ژاپن بعد از جنگ جهانی دوم و ورشکسته شدن خیلی از آنها رو خوندم ، همینطور چند سال اخیر در آمریکا که با کاهش قیمت مسکن ، خیلی از کسانی که با وام بانکی خانه خریده بودن ،از اونجایی که ارزش ملکشون نصف وام دریافتی از بانک شده بود خانه هاشان رو رها کردن و رفتن . بنظرم قیمت مسکن حبابی شده و اگر شما میفرمایید نشده خوب حتماً نشده . بنده در اینجا میهمانم و شما صاحبخانه ، ببخشید اگه پامون رو از گلیممون بیشتر دراز کردیم .
                            مدیر پروژه طرح ساماندهی املاک و مستغلات کشور، از کاهش تعداد ثبت معاملات خرید و فروش مسکن از 14 تا 15 هزار معامله ( در روز ) در سال گذشته به حدود روزانه8 هزار معامله، در سال جاری در کل کشور خبر داد.
                            آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                            کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• bashash
                              كاربر فعال
                              • Sep 2012
                              • 580

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                              جناب پرريسك شرمنده از سوال تكراري ^:)^
                              واقعا در ارزنده بودن وتوكا با توجه به اينكه نصف nav اصلي خودش داره معامله ميشه شكي نيست ولي باتوجه به تحليلا تون كه سهامهايي كه چنددرصد رشد كردن شما معتقديد نسبت به تورم وساير بازارها (بخصوص زمين هاي اروميه ) در جا مي زنند كه صد البته درست است اين وتوكا به نظر شما كي حركت ميكنه البته نا گفته نمونه من پسرخاله ايوبم :D
                              جناب پرریسک درصفحات بعدی دیدم فرموده بودید اگه بتونه رو 2300ریال بمونه صعودی وتا 3000ریال می ره ولی عاملی که باعث این تثبت در230هست چیه با توجه به اینکه مدت زیادی هست به تعداد زیاد درمحدوده 2200 تا 2300خرید میشه آیا این خرید ازطرف همون حقوقی جدید هست که هنوز سیراب نشده وداره درهمین محدوه خرید میکنه واجازه رشد رو نمی ده یا دلایل دیگری داره که میشه به رویکرد فعالان بازار به سهام شرکتهای دلبری ودرالویت قرار گرفتن این سهام هاست یا چیز دیگه ای ممنون می شم راهنمایی بفرمائید@};-
                              .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• bours
                                عضو عادی
                                • Jun 2011
                                • 259

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                                دوست گرامی منظور این نیسته که 89% درصد از کل سبد ومعادن به کنور اختصاصداره بلکه 89% درصد از سهام کنور مال ومعادنه. سرمایه کنور برابر 240.000 میلیون ریال و سرمایه ومعادن 6.500.000 میلیون ریال که میشه تقریباً 27 برابر کنور.
                                دو سه خط بالای تصویر رو یه کم دقیق تر مطالعه کنین.
                                ممنون
                                من بیشتر دوست دارم بدونم که چند درصد از کل سبد ومعادن (و بقیه شرکت های هلدینگی که ذکر کردید) به هر کدوم از این سهامها تعلق داره.. فکر کنم اینجوری بهتر بتونم تاثیر افزایش ارزش هرکدوم از این سهامها رو بر شرکت هلدینگی بررسی کنم.
                                بازم ممنون.. اگه بتونید اینم بگید عالی میشه

نظر

در حال کار...
                                X