چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • arashaj74
    عضو عادی
    • Oct 2012
    • 88

با سلام خدمت جناب پرریسک
    به نظرتون چرا اينقدر بازار نسبت به سيماني ها(و کلا گروهاي غير پترو و معدني) اينقدر بي ميل شده؟
    به عنوان مثال امروز گزارش 9ماهه سيمان دورود اومد رو کدال
    سهم 9ماهه 104 تومن ساخته(حدود 80% پوشش) و در همين روز(همزمان با اومدن گزارش) با افت 3% معامله شد
    اين در حالي هستش که مجمع سهم معمولا اوايل ارديبهشت(حدود 3ماه دیگه) برگزار ميشه و تقسيم سود نقدي 90% ميکنه
    يعني واقعا ارزش p/e=3.3 رو هم نداره؟
    به عنوان مثال اين روگفتم.در خيلي از سهم ها(غير پترو و معدني)همين وضعيت حاکمه

نظر

• دکتر یزدان
      عضو عادی
      • Jan 2013
      • 133

پتروشیمی شازند در اطلاعیه ای اعلام کرده است که تا این تاریخ ( 25 دی ماه 91) رخداد موثری و مستندی در مورد قیمت مواد اولیه شرکت واقع نشده است و تا پایان آبان ماه سال جاری صورت حساب های دریافتی بر اساس قرار داد فی مابین با شرکت های عرضه کننده خوراک در دفاتر ثبت شده است.بدیهی ست به محض دریافت اطلاعات مستند و واقعی در مورد نرخ مواد اولیه و یا هر موضوع دیگری که در سود و زیان شرکت تاثیرگذار باشد سریعا منعکس خواهد شد

این شفاف سازی یعنی گزارش 9 ماهه خوبی در انتظار سهم بایستی باشه

نظر

• مجیدشمسعلی
        كاربر فعال
        • Jul 2025
        • 643

عضو سايت تاريخ عضويت Jul 2009
        پست ها 295
        تشکر 350
        تشکرها: 495 بار در 199 پست
        اعتبار 41

من از مشتريان بازار بورس كالا هستم شايد اين خبر بدرد سهامداران شاراك بخورد . فردا شازند عرضه لوبكات سنگين ( مواد اوليه توليد روغن ) به قيمت ١٥٩٤٥ ريال دارد ( قيمت ماه قبلي ٩٠١٦ ريال ) يعني ٧٧٪ افزايش قيمت . براي تمام سهامداران شازند خرسندم

نظر

• mane1659
          كاربر فعال
          • Dec 2011
          • 235

به نقل از استاد بهزاد سایت همسایه (استاد godbeest)

شفاف سازی «شازند» در مورد نرخ خوراک

پتروشیمی شازند در اطلاعیه ای اعلام کرده است که تا این تاریخ ( 25 دی ماه 91) رخداد موثری و مستندی در مورد قیمت مواد اولیه شرکت واقع نشده است و تا پایان آبان ماه سال جاری صورت حساب های دریافتی بر اساس قرار داد فی مابین با شرکت های عرضه کننده خوراک در دفاتر ثبت شده است.بدیهی ست به محض دریافت اطلاعات مستند و واقعی در مورد نرخ مواد اولیه و یا هر موضوع دیگری که در سود و زیان شرکت تاثیرگذار باشد سریعا منعکس خواهد شد

این شفاف سازی یعنی گزارش 9 ماهه خوبی در انتظار سهم بایستی باشه

نظر

• sourena
            عضو فعال
            • Aug 2011
            • 1080

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
            با شرایط فعلی حدود 320 انشالله و با تغییر مثبت در شرایط این سود قابلیت افزایش دارد
            جناب محمدحسن
            جای شما در تاپیک قندوشکر تالار بورس خیلی خالیه
            اونجا از حضور گرم و پرروحیه شما خیلی استقبال میشه
            متاسفانه دوستان اینجا حداقل در شرایط فعلی و روند نزولی از قندیها استقبال نمیکنند
            سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• sourena
              عضو فعال
              • Aug 2011
              • 1080

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
              عضو سايت تاريخ عضويت Jul 2009
              پست ها 295
              تشکر 350
              تشکرها: 495 بار در 199 پست
              اعتبار 41

من از مشتريان بازار بورس كالا هستم شايد اين خبر بدرد سهامداران شاراك بخورد . فردا شازند عرضه لوبكات سنگين ( مواد اوليه توليد روغن ) به قيمت ١٥٩٤٥ ريال دارد ( قيمت ماه قبلي ٩٠١٦ ريال ) يعني ٧٧٪ افزايش قيمت . براي تمام سهامداران شازند خرسندم

این لوبکات بنظرم محصول پالایشگاه اراکه نه پتروشیمی اراک
              کسی بهتر می دونه اطلاع رسانی کنه
              سال 1392 می تونه یک سال طلایی و فراموش نشدنی برای بورس وبازار سرمایه باشه.

نظر

• امیر2309
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 2127

جعفر جان خدا قوت
                يكي از دوستان بدجوري گير داده به اين فزرين راستش چند روزه دارم نگاهش مي كنم حقيقي ها خيلي خوب هم دارن مي خرن مي خواد نزديك 50 تا 60 ميليون تومن بخره از من پرسيد گفتم بزار از اهل فن بپرسم اگه اكي داد بخر؟
                متشكر مي شم اگه نظرتونو بگيد
                با تشكر فراوان
                www.mahak-charity.org

نظر

• alizare1982
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 590

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  با سلام..

100 در 100..شک نکن ..

دوستان میگن امسال اجرا نمیشه ..اقا دو ماه مونده سال تموم بشه ..داریم به عید میرسیم ها....
                  سلام. چه عجب سيد ما هم قبول كرد كه اجرا ميشه! ;;)
                  طرح بايد اجرا بشه! حالا يكي براي انتخابات خودش ميخواد طرح رو اجرا كنه. يكي هم مثل سيد و من بخاطر مردم دوست داريم اجرا بشه. اين طرح نصفه اجرا شده و داره كمر ملت رو ميشكنه. چون اونقدر باند مافيايي و آدم هاي پرنفوذ در ورود و خروج كالا وجود داره كه دولت نميتونه بازار متلاطم رو تنظيم كنه!
                  سازمان بازرسي قوه قضائيه هم فقط يه مترسك سر جاليز هست! (خدا پدر مادر مترسك رو بيامرزه، باز 4 تا پرنده ارزش ميترسن)
                  بي عرضه گي اين سازمان كه يه برنامه از پيش طراحي شده برادران لار... باي شكست قواي دولت توي انتخابات آتي هست،فعلا تونسته خوب عمل كنه!
                  ولي دولت برنامه هاشو براي بعد عيد و نزديك انتخابات گذاشته! شگرد اين رئيس جمهور اينه، آدم دقيقه نود هست.
                  من دعا ميكنم كه دقيقه نود ماجرا ختم به خير بشه، وگرنه توي وقت اضافه، طوفاني به پا خواهد شد كه جمع كردنش با كرام الكاتبين هست!!! خدا ب خير كنه إن شاء الله.
                  اين مطلب رو از من يادگار داشته باشيد.
                  پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                    ستاره دار (2)
                    • Jul 2012
                    • 1281

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
                    salam na motasefane etelaat daghighi nadaram vali khobe harchi hast
                    سعید جان، سه هفته قبل بهت گفتم که غبشهر هنوز وقت حرکتش نشده و بولینگر سهم حلقه ی مفقوده ی پازله، امشب خوشحالم که بهت خبر بدم، تک تک اندیکاتورهای این صعود دارن تکمیل شدن و به زودی شاهد برگشت سهم خواهیم بود...
                    ...این اتفاق از یک هفته ی قبل در سهم غمارگ آغاز شده بود و بدون حرکت غبشهر، حرکت غمارگ معنا نداشت...
                    ...حالا به حرف پرریسک رسیدی که غبشهر لیدره؟
                    ... فعلاً تا 12120 مشکل خاصی وجود ندارد...
                    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• other
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 54

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                      سلام.. اگر پست ها رو دنبال کرده بودی گفتم پکرمان اومده در صدر لیست خرید با هدف 350 ..فکر کنم 10 باری گفتم پکرمان .. پکویر از لیست خارج شده تا 280 هم رفت که هدف ما بود .. - - - Updated - - - بنده پکرمان رو توصیه می کنم حد ضرر 260 وهدف 350 .. پکویر به هدف رسید واز لیست بنده خارج شد..
                      درود بر همگی.جناب پرریسک، نظرتون رو در مورد پسهند میخواستم بدونم.بنده تک سهم هستم در این سهم.توصیه ای که شما به خرید غبهشهر میکنی مثل زمانیه که در مورد قزوین 300 تومنی و مارون 1600 تومنی و ... می کردی.دودلم در انتخاب.میخواستم از راهنماییتون استفاده کنم.سپاسگزارم

نظر

• rajoo
                        عضو عادی
                        • Nov 2011
                        • 102

جعفر جان این غبشهرت ما رو دق داد. هر چی این سهم کف نداره، ما کف کردیم
                        هر چی داشتیم پله پله خریدیم ولی هنوز ....
                        ظاهرا سهم بی معرفتیه

نظر

• پرریسک
                          عضو فعال
                          • Feb 2012
                          • 6797

در اصل توسط rajoo پست شده است View Post
                          جعفر جان این غبشهرت ما رو دق داد. هر چی این سهم کف نداره، ما کف کردیم
                          هر چی داشتیم پله پله خریدیم ولی هنوز ....
                          ظاهرا سهم بی معرفتیه
                          روش معاملاتی خودتون رو اول مشخص کنید تا به این روز نیفنید ..

دوستانی که کوتاه مدت هستن ونقدینگی کم دارن ودنبال نوسان های کوتاه مدتی هستن ومثل باد می خوان بازار هر طرف رفت برن اونور منتظر باشن در روند صعود سوار بشن ..

در روند صعود سوار شدید حد ضرر گفته میشه شکست بدون هیچ درنگی خروج کنید ..چون خروج نکنید باید ببرید در سبد میان مدتی ...

غبشهر حد ضرر 1480 بود وقتی شکست هر کی کوتاه مدت ونوسان گیر بود باید خروج می کرد ..

پس اول روش معامله خود رو مشخص کنید تا بعدا گله مند نشید ..

الان بنده میگم شاراک زیر 880 نیاد مشکلی نداره ..یعنی اومد خروج ..تا وقتی نیومده سهامداری ..

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط other پست شده است View Post
                            درود بر همگی.جناب پرریسک، نظرتون رو در مورد پسهند میخواستم بدونم.بنده تک سهم هستم در این سهم.توصیه ای که شما به خرید غبهشهر میکنی مثل زمانیه که در مورد قزوین 300 تومنی و مارون 1600 تومنی و ... می کردی.دودلم در انتخاب.میخواستم از راهنماییتون استفاده کنم.سپاسگزارم
                            فعلا که سهم داره صعود می کنه بمانید ...

غبشهر هم گفتم منتظر باشید روند صعودی بشه اگر کوتاه مدت هستی وعجول ..بالاتر بخر در روند صعود ..همون قزوین در 340 فرصت خرید داد وبعد تا 1400 رفت ..20 درصد بالاتر ولی در روند صعود ..

هیچ وقت در خرید عجله نکنید ..همچنین در فروش..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Post
                              با سلام خدمت جناب پرریسک
                              به نظرتون چرا اينقدر بازار نسبت به سيماني ها(و کلا گروهاي غير پترو و معدني) اينقدر بي ميل شده؟
                              به عنوان مثال امروز گزارش 9ماهه سيمان دورود اومد رو کدال
                              سهم 9ماهه 104 تومن ساخته(حدود 80% پوشش) و در همين روز(همزمان با اومدن گزارش) با افت 3% معامله شد
                              اين در حالي هستش که مجمع سهم معمولا اوايل ارديبهشت(حدود 3ماه دیگه) برگزار ميشه و تقسيم سود نقدي 90% ميکنه
                              يعني واقعا ارزش p/e=3.3 رو هم نداره؟
                              به عنوان مثال اين روگفتم.در خيلي از سهم ها(غير پترو و معدني)همين وضعيت حاکمه
                              با سلام ..

خیلی ساده هست ..احتمال اجرای مرحله دوم هدفمندی ..دوم بدهی ارزش اکثر سیمانیها که مخیواد با دلبر مبادلایت گرفته بشه ..در کنار اینها سیمانیها روند نزولی دارن فعلا هر چند مدتی قبل سعی به ورد به روند صعود گرفتن ولی دوام نیاوردن .

لیدر بازار گروه پترو فولاد مس روی هست فعلا ..

- - - Updated - - -

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                              جعفر جان خدا قوت
                              يكي از دوستان بدجوري گير داده به اين فزرين راستش چند روزه دارم نگاهش مي كنم حقيقي ها خيلي خوب هم دارن مي خرن مي خواد نزديك 50 تا 60 ميليون تومن بخره از من پرسيد گفتم بزار از اهل فن بپرسم اگه اكي داد بخر؟
                              متشكر مي شم اگه نظرتونو بگيد
                              با تشكر فراوان
                              بررسی نکردم ..

رو سهام جدید زیاد نمی رم ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                                سید بزرگوار بسیار ممنون میشم اگه در مورد شپدیس که چرا امروز تغییر 0% داشت یه موشکافی مختصر بکنید.
                                سهم هست ..دیگه قرار نیست هر لحطه انالیز بکنیم سهم رو ..

در روند صعود میخرن حد ضرر میزارن درصد رو در سبد رعایت می کنن بعد میشنین نگاش می کنن تا بازدهی رو بده ..

نظر

در حال کار...
                                X