چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • تاران
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 958

سلام
    کسی راجع به وسپه و حق تقدمش خبری داره؟
    حق تقدم 30 درصدی از خود سهم عقبه!
    به نظر لقمه چرب و نرمی میاد!!!

نظر

• aminian
      كاربر فعال
      • Oct 2012
      • 663

من امروز فقط میخام برم تو صف شاراک گیرم بیاد
      شما هنوز انگار مطمین نیستی که پرواز میکنه این سهم
      بقول پرریسک صبر میکنیم

نظر

• m.r_moradi
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2188

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
        مرادی تحلیل ها و اندیکاتورهاتو توی تاپیک غبشهر دیدم یه بابایی اومده بود تو اشتباه محض غبشهر و با ومعادن سرمایه گذاری که پترتفوی داره مقایسه زده بود در عینی که بازده دارایی و سرمایه هم داشت برتری غبشهر و اثبات میکرد ما برای گفتن از این سهم نیاز به بررسی بیشتر و زور زدن نداریم همین بس که با شناختی که از جعفر دارم میدونم تا ریز و بم شرکت و در نیاره پیشنهاد نمیده در ضمن کمتر دیدم سهم تو روند نزولی باشه و صدر لیست خرید جعفر شرکت خوبه و من خبرهایی خوبی دارم ازش سهامداران هم خوب و عالی فقط یه مورد داشت که رفع شد به امید خدا به تو دیگران که به این سهم امیددارید تبریک میگم یکی از بچه ها دیروز متاسفانه خالی کرده بود پشیمون شد امروز امیدوارم ایشون هم منفی 1و6 بتونه بدون ضرر بخره و بعد از اون سهم مثبت بشه ما برای 2000و 3000هدف داریم وحتی با گزارش 3 ماهه بالاتر از این حرفا پس راه دوری نمیره این دوستان جا مونده یا غفلت کرده هم به سود برسن

توکل به خدا در کل شما و چند تن از دوستان رو بسیار دوست میدارم مرادی جان........
        آره خداییش خیلی بی انصافی میکنن با این سهم!

منم امیدم اول به خداست،بعدش به تحلیل سید عزیزمون،بعد تحلیل دوستان خوبی مثل شما و داداش کهنه سوار و اخرشم به اندک سواد تکنیکال خودم!:D

همچنان منتظر طوفان غغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغغ هستیم:));)

در ضمن دل به دل راه داره سعید خان;)
        تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
          راستی در مورد شاراک فکر میکنم امروز روی 946 (تلاقی فیبو با میدلاین چنگال) یه مقدار مقاومت داشته باشه...اگه رد کنه...نقاط مهم: 976...1013...1060(سقف چنگال)که مقاومت مهم سهمه به نظرم... واگه ازش رد بشه میره برای1196 و بعد محدوده ی نزدیک 1400که اینجا دیگه حتما باید سهم استراحت کنه...

البته احتمال زیاد ببنده واسه تعدیل خفن توی نه ماهه...اما از نظر تکنیکال این عددهایی که گفتم به نظرم نقاط مهم سهم باشن...
          در اصل توسط aminian پست شده است View Post
          من امروز فقط میخام برم تو صف شاراک گیرم بیاد
          شما هنوز انگار مطمین نیستی که پرواز میکنه این سهم
          بقول پرریسک صبر میکنیم
          یه نکته رو یادم رفته بود بگم در مورد شاراک و اون اینکهrsi با قدرت به ema حمله ور شده (بقیه ی اندیکاتورها هم وضعیت خوبی رو نشون میدن)و این نشون دهنده ی یه رشد سریع و شارپه...
          بنابر این شما کار خوبی میکنی...;)
          تمام سال من بی تو...

نظر

• alizare1982
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 590

سلام دوستان. صبح همگي بخير. امروز احساس ميكنم بازار پيشاپيش براي جدال فردا توي مجلس يكم محتاط باشه، چون ظاهرا بحث فردا موضوع اجراي فاز دوم هدفمندي يارانه ها هست!!! إن شاء الله كه امروز بازار محتاط نيست! ;;)
            پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• alizare1982
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 590

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
              بااجازه صاحب خونه جناب پرريسك وتمامي دوستاني كه يه سري به اين تاپيك مي زنند و موضوعات واطلاعات مهمي رو جهت روشنگري وتصميم گيري و كسب سود دراختيار ما قرار مي دهند پيشاپيش تشكر و
              لازم دونستم دراينجا اگه مطلبي رو بعنوان شوخي مطرح مي كنم ودوستان خداي ناكرده ناراحت مي شوند عذر خواهي كنم خدا وكيلي هدفم كاهش اندكي از استرس ها و فشارها است وقصد توهين وجسارت به هيچكدام از عزيزان رو ندارم به اميد ايراني سربلند ومردماني ثروتمند
              به ياري حق ودوستان صميمي اين تاپيك @};-@};-@};-@};-
              سلام. پست هات خيلي باحاله. من كه خيلي حال ميكنم! :D
              پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

راستی در مورد شاراک فکر میکنم امروز روی 946 (تلاقی فیبو با میدلاین چنگال) یه مقدار مقاومت داشته باشه...اگه رد کنه...نقاط مهم: 976...1013...1060(سقف چنگال)که مقاومت مهم سهمه به نظرم... واگه ازش رد بشه میره برای1196 و بعد محدوده ی نزدیک 1400که اینجا دیگه حتما باید سهم استراحت کنه...

البته احتمال زیاد ببنده واسه تعدیل خفن توی نه ماهه...اما از نظر تکنیکال این عددهایی که گفتم به نظرم نقاط مهم سهم باشن...
                یه نکته رو یادم رفته بود بگم در مورد شاراک و اون اینکهrsi با قدرت به ema حمله ور شده (بقیه ی اندیکاتورها هم وضعیت خوبی رو نشون میدن)و این نشون دهنده ی یه رشد سریع و شارپه...
                بنابر این شما کار خوبی میکنی...;)
                با عرض شرمندگی یه چیز دیگه!امروز شاراک منفی خیلی دور از ذهنمه...فکر میکنم صفر تابلو قیمت خیلی مناسبی باشه برای خرید البته اگه بدن...;)

به هر حال945-947 که احتمال میدم عرضه زیاد بشه هم فرصت خریده بدی نیست...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• کيانوش
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 6613

با اطلاعيه عرضه محصول وکيوم باتوم شراز و شبندر با قيمت 1000تومان بجاي قيمت 590تومان
                  امروز بورس هم محکم تر خواهد شد.
                  بازار به پتروها و روي و مس و فولاد و کلا به سهام دلاري بيشتر اطمينان پيدا خواهد کرد.

نظر

• امير سينا
                    عضو فعال
                    • Apr 2012
                    • 483

هشدار به دارندگان سهام فملي و فايرا:

معاون عملیات بورسکالا از تصویب تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم از بورس شانگهای به لندن در ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: قیمت این دو کالا 10 درصد نسبت به نرخهای فعلی کاهش مییابد. حدود یک ماه است تقاضای تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم به بورس کالا ارائه شد و بر اساس اطلاعات موجود قرار است این اتفاق از هفته آینده در بورس کالا اعمال شود. بر این اساس در فرمول قیمت گذاری این دو کالا از این پس قیمت بورس لندن جایگزین نرخهای بورس شانگهای می شود. با توجه به اینکه تغییر فرمول قمیت گذاری مس کاتد و شمش آلومینیوم در ستاد تنظیم بازار مصوب شده است، فرمول قیمتگذاری مس که در حال حاضر طبق قیمت بورس شانگهای+60 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه میشود به احتمال زیاد از هفته آینده فرمول قیمت گذاری مس به صورت قیمت بورس لندن(lme) +صد دلار ضرب در ارز مبادلاتی تعیین می شود. معاون عملیات و نظارت بورس کالا با اشاره به اینکه قیمت بورس شانگهای با قیمت بورس لندن حدود 17 درصد اختلاف دارند، بیان کرد: طبق این فرمول و تغییراتی که قرار است ایجاد شود حداقل 10 درصد قیمت مس کاهش خواهد یافت. همچنین فرمول قیمت آلومینیوم نیز بر اساس قیمت بورس لندن +360 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه و تغییر خواهد کرد. البته هنوز دستورالعمل تغییر فرمول قیمتگذاری این دو کالا ابلاغ نشده است ولی طبق شنیدهها به زودی ابلاغ و طی هفته آینده اجرایی می شود. كاربران گرامي اين خبر ميتواند باعث افت شديد شركتهاي مربوطه علي الخصوص فملي و فايرا گردد

نظر

• msa407
                      عضو عادی
                      • Oct 2012
                      • 133

اوه چه صفی گذاشتن شاراک
                      چقدر زنبیل
                      [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• امير سينا
                        عضو فعال
                        • Apr 2012
                        • 483

فرمول قیمتگذاری مس و آلومینیوم تغییر کرد/کاهش 10 درصدی قیمتها (اخبار بورس) معاون عملیات بورسکالا از تصویب تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم از بورس شانگهای به لندن در ستاد تنظیم بازار خبر داد و گفت: قیمت این دو کالا 10 درصد نسبت به نرخهای فعلی کاهش مییابد. به گزارش خبرنگار تسنیم ، حدود یک ماه است تقاضای تغییر فرمول قیمت گذاری مس و آلومینیوم به بورس کالا ارائه شد و بر اساس اطلاعات موجود قرار است این اتفاق از هفته آینده در بورس کالا اعمال شود. بر این اساس در فرمول قیمت گذاری این دو کالا از این پس قیمت بورس لندن جایگزین نرخهای بورس شانگهای می شود. مهرزاد نامداری در گفتوگو با خبرنگاراقتصادی خبرگزاری تسنیم در این باره گفت: با توجه به اینکه تغییر فرمول قمیت گذاری مس کاتد و شمش آلومینیوم در ستاد تنظیم بازار مصوب شده است، فرمول قیمتگذاری مس که در حال حاضر طبق قیمت بورس شانگهای+60 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه میشود به احتمال زیاد از هفته آینده فرمول قیمت گذاری مس به صورت قیمت بورس لندن(lme) +صد دلار ضرب در ارز مبادلاتی تعیین می شود. معاون عملیات و نظارت بورس کالا با اشاره به اینکه قیمت بورس شانگهای با قیمت بورس لندن حدود 17 درصد اختلاف دارند، بیان کرد: طبق این فرمول و تغییراتی که قرار است ایجاد شود حداقل 10 درصد قیمت مس کاهش خواهد یافت. همچنین فرمول قیمت آلومینیوم نیز بر اساس قیمت بورس لندن +360 دلار ضرب در ارز مبادلاتی محاسبه و تغییر خواهد کرد. البته هنوز دستورالعمل تغییر فرمول قیمتگذاری این دو کالا ابلاغ نشده است ولی طبق شنیدهها به زودی ابلاغ و طی هفته آینده اجرایی می شود. به گزارش تسنیم،در صورتی که فرمول قیمتگذاری مس و آلومینیوم بر اساس بورس لندن تعیین شود قیمت آنها کاهش خواهد یافت به نحوی که اگر نرخ آلومینیوم در حال حاضر 6900 تومان است به حدود 6500 تومان کاهش خواهد یافت. در خصوص مس نیز قیمتها تقریبا به همین میزان افت میکند. همچنین، شاید کاهش قیمت این دو کالا اندک باشد ولی وقتی از دلار به ریال برمیگردد کاهش قیمت آن محسوس خواهد بود. در حال حاضر قیمت آلومینیوم در بورس کالا برای فروش نقدی 6900 و نسیه حدود 7100 تومان است که این ارقام برای مس در فروش نقدی 22 هزار و 894 تومان است

نظر

• m.r_moradi
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 2188

با عرض شرمندگی یه چیز دیگه!امروز شاراک منفی خیلی دور از ذهنمه...فکر میکنم صفر تابلو قیمت خیلی مناسبی باشه برای خرید البته اگه بدن...;)

به هر حال945-947 که احتمال میدم عرضه زیاد بشه هم فرصت خریده بدی نیست...
                          اووووووووووووووووووووووووووووووف...کلا نابودم کرد!!!چه صفی چیدن برا شاراک!فاند سهم که وضعیتش معلوم میشه همین میشه دیگه!لامصب شفاف سازی کرده در حد لالیگا!
                          تمام سال من بی تو...

نظر

• Elman
                            عضو عادی
                            • Nov 2012
                            • 37

ببینیم امروز حجم شاراک رو کی می خواد بده؟!

نظر

• بچه کف بازار
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 461

7 میلیون صف شاراک مبارک بچه ها مخصوصا" دکتر یزدان که تک سهمی شده
                              سید ممنون مثل همیشه نشون دادی که بازار از تو و تحلیلات خیلی عقبتره

نظر

• بچه کف بازار
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 461

در اصل توسط Elman پست شده است View Post
                                ببینیم امروز حجم شاراک رو کی می خواد بده؟!
                                معلومه حجم امروزو دکتر یزدان می ده:D

نظر

در حال کار...
                                X