چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • اشکبوس کهنه سوار
    ستاره دار (2)
    • Jul 2012
    • 1281

تحولات غبشهر (نقل قول از بتاسهم)

سهم غبشهر کم کم به روزهای مجمع خود نزدیک می شود و می رود که مجمع موفقی را برگزار کند. در مورد این سهم باید گفت که احتمالاً 2500 ریال سود تقسیم خواهد کرد و با توجه به شرایط فعلی قیمتی، محدوده زیر 1000 تومان هم برای نوسان گیری برای ریسک پذیران و هم خرید میان مدت تا 4 ماه پیش رو می تواند گزینه مناسبی باشد. مشکل عمده این سهم عرضه کننده ای جدی به نام وسپه است.
    نقل قول از بتاسهم
    در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• AIRAN
      عضو عادی
      • May 2012
      • 81

پر ریسک عزیز
      با اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه بهترین گروها کدامند سبد خرید شما تغییری میکند

نظر

• ".احسان."
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 2676

هنوز چند وقتي احتمالا طول خواهد كشيد، تا سهم سرمايه گذاري توسعه و عمران كرمان براي بازار شناخته شود. اوردرهاي چند ده هزاري براي آن روي سيستم بيايد و حجم معاملات به بالاي روزي 400 هزار سهم برسد.
        مختصري از سرمايه گذاري هاي شركت توسعه و عمران كرمان را خدمت شما يادآوري كنم:
        اين سهم تقريبا در حوزه انرژي (برق) و ساختمان فعال است. اگر سهام زير مجموعه روزي به بورس بيايند و پي بر اي 4 بگيرند، NAV هر سهم كرمان بالاي 200 الي 250 تومان خواهد گرفت. ارزش دارايي هاي ساختماني آن بالاي 300 تومان است.
        پيگيري روند قيمتي اين سهم

موفق و پرسود باشيد.
        آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
        کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• eli77
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 263

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
          دوستان خرید گروهی یعنی چی؟
          فکر کنم کارگزاری بدون کد یه تعداد سهام رو میخره و در آخر وقت بازار تقسیم میشه
          [B]هر که او بیدارتر، پر دردتر[/B]

نظر

• m.r_moradi
            عضو فعال
            • Sep 2012
            • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
            ببخشید که این سوال تکراری رو میکنم!ولی حداکثر قیمتی که پیش بینی میکنید میتونه بهش دست پیدا کنه چقدره... دوم اینکه نظرتون در مورد افزایش سرمایه اش چیه؟!چه خوابی براش دیدن به نظرتون؟!شنیده بودم تا پایان سال باید اجرا کنه که ظاهرا خبری از افزایش سرمایه نیست...

----------
            پ.ن: نمیدونم چرا این غبشهر اینجوریه!نمودارش رو که نگاه میکنم هربار امیدوار تر میشم به صعودش ولی روند معاملاتش اعصاب خورد کن تر میشه هر روز!!!

همین الان به یه نکته جالب برخوردم تو نمودار غبشهر...

البته فردا بهتر میشه نظر داد،اما در صورت مثبت بودن قیمت فردا احساس میکنم سهم در حال ساختن یه کف دو قلو باشه،البته زیاد مشخص نیست اما از اونجایی که تو این سهم به کررات با دستکاری قیمت مواجه بودیم زیاد دور از ذهن هم نیست...

در صورت تشکیل و عبور از 1133 تومن اولین هدف سهم حوالی 1400 خواهد بود...

نمیدونم به این زودیا استارت میخوره یا نه اما سهم اگه استارت بزنه تا 1700 کسی جلودارش نیست...
            نظر دوستان؟
            تمام سال من بی تو...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
              ستاره دار (2)
              • Jul 2012
              • 1281

نظر دوستان؟
              ...می گن قراره غبشهر 250 تومان توی مجمع تقسیم کنه(چه شود)...بنده الگوها رو نمی شناسم اما اندیکاتورهای روند نشون می دن که صعودی شارپ در این سهم به زودی رخ خواهد داد...
              آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/01/15, 00:35.

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                ...می گن قراره غبشهر 250 تومان توی مجمع تقسیم کنه(چه شود)...بنده الگوها رو نمی شناسم اما اندیکاتورهای روند نشون می دن که صعودی شارپ در این سهم به زودی رخ خواهد داد...
                داداش باهات موافقم شدید!جالبیش اینجاست که روندش هم همه رو از جمله خودم رو خسته کرده و این خوبه!:)) :(( :D

فقط کافیه1133 تومن رو رد کنه...اونوقت روندش معقول میشه...

ولی ته دلم واقعا نگرانم و فقط دلیلش رفتن سهم زیر 1000 هست...
                تمام سال من بی تو...

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

داداش باهات موافقم شدید!جالبیش اینجاست که روندش هم همه رو از جمله خودم رو خسته کرده و این خوبه!:)) :(( :D

فقط کافیه1133 تومن رو رد کنه...اونوقت روندش معقول میشه...

ولی ته دلم واقعا نگرانم و فقط دلیلش رفتن سهم زیر 1000 هست...
                  محمدرضا جان اگه بازی سهم قپیرا و شدوص و شفارس و خیلی از سهام دیگه رو توجه کرده باشی، بازیگران این سهم ها، قبل از صعود، در یک دامنه ی 20 درصدی اقدام به بالا و پایین کردن قیمت نموده و با خسته کردن افراد، سهام را از چنگ آنها در آوردن...

نظر

• سعید پور احمدی
                    عضو فعال
                    • Sep 2011
                    • 1339

می گن قراره غبشهر 250 تومان توی مجمع تقسیم کنه
                    سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• Hamidkhann
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 476

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                      بااجازه صاحب خونه جناب پرريسك وتمامي دوستاني كه يه سري به اين تاپيك مي زنند و موضوعات واطلاعات مهمي رو جهت روشنگري وتصميم گيري و كسب سود دراختيار ما قرار مي دهند پيشاپيش تشكر و
                      لازم دونستم دراينجا اگه مطلبي رو بعنوان شوخي مطرح مي كنم ودوستان خداي ناكرده ناراحت مي شوند عذر خواهي كنم خدا وكيلي هدفم كاهش اندكي از استرس ها و فشارها است وقصد توهين وجسارت به هيچكدام از عزيزان رو ندارم به اميد ايراني سربلند ومردماني ثروتمند
                      به ياري حق ودوستان صميمي اين تاپيك @};-@};-@};-@};-
                      من که کلی با پستهات حال میکنم و میخندم. به خصوص وقتی میخندی. اینطوری: :D

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

با هم مرور میکنیم:
                        1.رعایت حد ضرر
                        2.بازار یک فرد روان پریش است
                        3.همیشه فرصت خرید هست
                        4.عدم ناامیدی و امید به جبران

کنار هم به امید فتح قله ها......

نظر

• سعید پور احمدی
                          عضو فعال
                          • Sep 2011
                          • 1339

گزیده ای از بهترین های پرریسک:

از گروه لاستیک پکرمان صدر لیست خرید
                          از گروه سرب و روی فراور و فاسمین
                          از گروه غذایی غبشهر و غمارگ
                          از گروه قندی سهمی توصیه نمیشه ولی اگه کسی خواست بخر صدر لیست قشهد بعد هم قمرو و
                          از گروه مس فقط فملی
                          از گروه پترو شاراک و شفن
                          و.........

نظر

• m.r_moradi
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

اینم غبشهر از دید من:

نقاطی که به نظرم مهم میان رو با دایره ی زرد مشخص کردم...

امروز روز مهمیه که من فکر میکنم سهم سربلند بیرون میاد و مثبت معامله میشه...

و بعد از اون محدوده های پیش روی مهم : 1075 تا 1100.....1225 تا 1250

و اما در صورت افت قیمت 800 تومن رو برای سهم برابر با صفر میدونم وقطعا اگه به این قیمت برسه تک سهم میشم روش...الان نزدیک به 60% سبدم غبشهر شده که با این خریدهای اخیرم میانگین کلی حدود 1300 شده ....

واگه این اتفاق بیوفته میانگین کلی خرید من میشه حدود1100...با سهم میرم مجمع 200 تومن میگرم سهم میوفته900...425 هم که انباشته داره...حداقل سال دیگه هم سود امسال(350) رو تکرار میکنه(با فرض اینکه هییییییییییچ افزایش قیمتی نداشته باشه) ...(یعنی 725 تا پایان آذر 92)میرم و پشت سرم رو هم نگاه نمیکنم تا افزایش سرمایه 70% از انباشته رو هم بده(تا پایان سال مالی 92)...خلاص!!!

من یکی که به 100 درصد یکساله راضیم میکنه....چون اولین خریدم روی این سهم مربوط به آبان ماهه، این پست رو حداکثر تا آبان ماه سال دیگه میارم بالا ببینم 100 درصد داده یا نه!!!!!!!!!!(هرچند میدونم خیلی زودتر از اینها این اتفاق میوفته...;)B-)

حتی المقدور هم دیگه در مورد غبشهر نمینویسم...;) :D

یا حق
                            آخرین ویرایش توسط m.r_moradi؛ 2013/01/15, 07:50.
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• m.r_moradi
                              عضو فعال
                              • Sep 2012
                              • 2188

راستی در مورد شاراک فکر میکنم امروز روی 946 (تلاقی فیبو با میدلاین چنگال) یه مقدار مقاومت داشته باشه...اگه رد کنه...نقاط مهم: 976...1013...1060(سقف چنگال)که مقاومت مهم سهمه به نظرم... واگه ازش رد بشه میره برای1196 و بعد محدوده ی نزدیک 1400که اینجا دیگه حتما باید سهم استراحت کنه...

البته احتمال زیاد ببنده واسه تعدیل خفن توی نه ماهه...اما از نظر تکنیکال این عددهایی که گفتم به نظرم نقاط مهم سهم باشن...
                              تمام سال من بی تو...

نظر

• سعید پور احمدی
                                عضو فعال
                                • Sep 2011
                                • 1339

راستی در مورد شاراک فکر میکنم امروز روی 946 (تلاقی فیبو با میدلاین چنگال) یه مقدار مقاومت داشته باشه...اگه رد کنه...نقاط مهم: 976...1013...1060(سقف چنگال)که مقاومت مهم سهمه به نظرم... واگه ازش رد بشه میره برای1196 و بعد محدوده ی نزدیک 1400که اینجا دیگه حتما باید سهم استراحت کنه...

البته احتمال زیاد ببنده واسه تعدیل خفن توی نه ماهه...اما از نظر تکنیکال این عددهایی که گفتم به نظرم نقاط مهم سهم باشن...
                                مرادی تحلیل ها و اندیکاتورهاتو توی تاپیک غبشهر دیدم یه بابایی اومده بود تو اشتباه محض غبشهر و با ومعادن سرمایه گذاری که پترتفوی داره مقایسه زده بود در عینی که بازده دارایی و سرمایه هم داشت برتری غبشهر و اثبات میکرد ما برای گفتن از این سهم نیاز به بررسی بیشتر و زور زدن نداریم همین بس که با شناختی که از جعفر دارم میدونم تا ریز و بم شرکت و در نیاره پیشنهاد نمیده در ضمن کمتر دیدم سهم تو روند نزولی باشه و صدر لیست خرید جعفر شرکت خوبه و من خبرهایی خوبی دارم ازش سهامداران هم خوب و عالی فقط یه مورد داشت که رفع شد به امید خدا به تو دیگران که به این سهم امیددارید تبریک میگم یکی از بچه ها دیروز متاسفانه خالی کرده بود پشیمون شد امروز امیدوارم ایشون هم منفی 1و6 بتونه بدون ضرر بخره و بعد از اون سهم مثبت بشه ما برای 2000و 3000هدف داریم وحتی با گزارش 3 ماهه بالاتر از این حرفا پس راه دوری نمیره این دوستان جا مونده یا غفلت کرده هم به سود برسن

توکل به خدا در کل شما و چند تن از دوستان رو بسیار دوست میدارم مرادی جان........از جمله صداقت و مجید شمسعلی که همیشه کنار من هستن و کهنه سوار عزیز و سید بزرگوار.......

نظر

در حال کار...
                                X