چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • msrezayi
    عضو عادی
    • Jan 2013
    • 87

سلام سید جان
    نظرت درباره گزارش امروز فرآور چیه؟
    ممنون

نظر

• hasan85
      عضو عادی
      • May 2012
      • 157

دیروز بازار موازی ارز و سکه شاهد نوسانهای قابل ملاحظهای بود. دیروز بهای دلار در بازار آزاد در ورای مرز 33هزار ریال قرار گرفت و سکه بهار آزادی نیز بیش از 13میلیون و 500هزار ریال دادوستد شد. از سوي ديگر بازار موازی دیگر املاک و مستغلات نیز با فعالیتهای بیش از پیش مواجه است. برخی از کارشناسان نگران تکرار رفتار بازار در سال 90 در سال جاری هستند.

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

در اصل توسط امیر علی پست شده است View Post
        سلام جناب پرریسک
        تو این منفی بازار کدوم سهم رو فرصت خرید می دونید؟
        منتظر بمونیم فخوز بیاد بالای قیمتی که فرمودین؟
        یا شفن پله دوم رو اضافه کنم؟
        در مورد گروه روی و خرید در این قیمتها هم اگه بشه یه توضیحی بفرمایید ممنون میشم.

راستی دوستان دستم نمیره ذوب رو بفروشم.امیدوارم پشیمونم نکنه.
        گفتم اگر در روند صعود میخوابی خبرید بالای قیمتهای گفته شده وگرنه همچنانصبر کنید وقتی فخوز نمیتونه 2800 رو بشکنه تماشا کن ..حتما باید سهم بخرید ..

- - - Updated - - -

در اصل توسط msrezayi پست شده است View Post
        سلام سید جان
        نظرت درباره گزارش امروز فرآور چیه؟
        ممنون
        سلام..

گزارش خوبی بود ..

حد ضرر فراور رو 733 گفتم ..

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post

آقا سید عذر خواهی میکنم. اما به نظر من بازار سهم مبهم رو نمیخره. من خودم نه پارسان دارم نه غبشهر. لطفا یخورده روشن تر بگید. درسته سود امسال غبشهر 400 تومنه اما چه تضمینی وجود داره سال آینده هم همین وضعیت رو داشته باشه.
          <):)
          بازار بخره نخره مهم نیست ..

در مورد تضمین هم تضمینی در کار نیست ..

تحلیل گر هستی گزارش رو نگاه بنداز براورد سود کن ..تمام..

بنده میگم بالای 300 میسازه شما هم طبق تحلیلیت میگی نمیسازه ..خوب برنده اونی هست که درست پیش بره ..وگرنه چه تضمینی هست سال بعد پتروها فولا مس روی سنگک اهن قند واینها سود دده باشن شاید همشون به خاک سیاه نشستن ..

نظر

• Hamidkhann
            Banned
            • Dec 2012
            • 476

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
            خوب خروج از بازار بهترنی کار بود با این رفتار سازمان که دو هفته قبل اشاره شد ..
            من ظرف دیروز و امروز قریب به 50% سرمایمو کشیدم بیروم. یه مقداریش هم اسیر شبندر و شاراکه

نظر

• navid13
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 38

سلام بر دوستان، من چند سال است در صنعت کاشی هستم ، هیچ توصیه ای ندارم ولی در خرید سهامشان احتیاط کنید! واگر سرمایه زیادی دارید خرید و فروش کاشی بسیار سودآورتر از سهام کارخانه هایشان است.

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط Hamidkhann پست شده است View Post
                من ظرف دیروز و امروز قریب به 50% سرمایمو کشیدم بیروم. یه مقداریش هم اسیر شبندر و شاراکه
                در کنار اینکه باید به موقع خارج بشی باید به موقع هم تبدیل کنی ..

مثال اگر به سرکه تبیدل شده بود دو هفته قبل الان 5 درصد در سود بودی ..

در ملک که فعلا 40 درصد رفته روش البته در شهر ما ودر جای که ما تبدیل کردیم..

بورس همچنان داره گیج میزنه ..

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                  ستاره دار (2)
                  • Jul 2012
                  • 1281

دوستان عزیز، وقتی قیمت سهم غبشهر روی 950 تومن بود این نظر رو دادم. مثل اینکه همون اتفاق داره می افته و بازار داره پی به ای سهم غبشهر رو به غمارگ می رسونه و برای این کار مجبوره که نزاره صف خرید بشن...
                  در اصل توسط کهنه سوار پست شده است View Post
                  ...فراموش نکنید که سهم غبشهر و غمارگ با هم حرکت خواهند کرد....لذا بازیگران غمارگ تا زمان صعودی شدن سهم غبشهر صبر خواهند نمود...این رشد، دیر یا زود داره اما سوخت و سوز نداره...
                  در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• mobin
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 590

شفارس مثل اينكه ميخواد حركتش رو براي مرحله بعدي شروع كنه

نظر

• گلاب خان
                      Banned
                      • Dec 2012
                      • 166

بازار بخره نخره مهم نیست ..

در مورد تضمین هم تضمینی در کار نیست ..

تحلیل گر هستی گزارش رو نگاه بنداز براورد سود کن ..تمام..

بنده میگم بالای 300 میسازه شما هم طبق تحلیلیت میگی نمیسازه ..خوب برنده اونی هست که درست پیش بره ..وگرنه چه تضمینی هست سال بعد پتروها فولا مس روی سنگک اهن قند واینها سود دده باشن شاید همشون به خاک سیاه نشستن ..

البته که همینطوره. منتهی من میگم هرچیزی وقتی داره. به نظر من اگر الان غبشهر خریده بشه، چیزی جز خواب سرمایه نداره. ولی مثلا قندی ها چون زمان ارسال بودجه 92 نزدیکه، لذا به رشد نزدیکترند تا غبشهر. غبشهر فعلا باید برادریشو ثابت بکنه تا بازار بیاد به سمتش. شما میفرمائید بازار بخره نخره مهم نیست؛ ولی من میگم مهمه! چون تا بازار نخره و نخواد، سهم بالا نمیره.
                      ممنون از وقتی که میذارید<):)

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                        ستاره دار (2)
                        • Jul 2012
                        • 1281

در کنار اینکه باید به موقع خارج بشی باید به موقع هم تبدیل کنی ..

مثال اگر به سرکه تبیدل شده بود دو هفته قبل الان 5 درصد در سود بودی ..

در ملک که فعلا 40 درصد رفته روش البته در شهر ما ودر جای که ما تبدیل کردیم..

بورس همچنان داره گیج میزنه ..
                        ...داداش پرریسک در بازار بورس هم همیشه فرصت هست...اونایی که ذوب رو امروز 2904 ریال خریدن و 3188 فروختن بالای 9 درصد گیرشون اومد(توی یک روز)
                        در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• کيانوش
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 6613

ذوب خوب پايين باز شد.
                          حالا پتانسيل مثبت شدن بازار بسيار افزايش يافت.
                          از فردا با صف خريد ذوب بازار حرکت خواهد کرد.
                          انشالله بچه هاي سازمان هم به اندازه کافي ذوب خريده باشند.

نظر

• Shivana44
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 142

پارسان سهمی که بالای 1200 خوب به مردم همیشه در صحته انداخته شد ...خدایی نمی دونم مردم برا چی این سهم رو بالای 1200 میخرن اصلا بالای 1000 هم زیاده براش ..

تا وقتی بازار اینجوری خردی فروش کنه حقش هست هر بلایی سرش بیاد ..غبشهر با 400 تومن سود رو نمی خره بعد سهم با سود 300 تومن رو 3000 هم میخره خاک بر سر این بازار ..
                            حرص نخور اینقدر پرریسک جان

نظر

• hasan85
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 157

حسن قالیباف اصل در گفتوگو با خبرگزاری اقتصادی فارس با اشاره به جلسه امروز هیئت پذیرش اوراق بهادار اظهار داشت: در این جلسه دو شرکت هلدینگ پتروشیمی خلیجفارس ( مشمول اصل44) و نفت و گاز تأمین پذیرفته شدند و مقرر شد، بعد از تکمیل اطلاعات، سهام این دو شرکت بزرگ در بهمن و اسفند ماه عرضه اولیه شود. وی ادامه داد: در حالی فرآیند افزایش سرمایه این دو شرکت به حدود 2.5 و 4.3 هزار میلیارد تومان در مراحل نهایی قرار دارد که این دو هلدینگ باید ضمن تکمیل امیدنامهها نسبت به ارائه صورتهای مالی و بودجه تلفیقی اقدام کنند، تا در فهرست شرکتهای بورسی درج شوند. این مقام مسئول ادامه داد: برنامه ما این است که یکی از این دو هلدینگ را در بهمن ماه و دیگری را در اسفند عرضه اولیه کنیم. طبق مقررات مربوط به شرکتهای مشمول اصل 44، باید 5 درصد از سهام هلدینگ خلیجفارس در روز اول عرضه شود. درصد عرضه اولیه سهام نفت و گاز تأمین هم با هماهنگی سهامدار عمده و تعیین حضور آن در یکی از تابلوها مشخص خواهد شد.

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post

البته که همینطوره. منتهی من میگم هرچیزی وقتی داره. به نظر من اگر الان غبشهر خریده بشه، چیزی جز خواب سرمایه نداره. ولی مثلا قندی ها چون زمان ارسال بودجه 92 نزدیکه، لذا به رشد نزدیکترند تا غبشهر. غبشهر فعلا باید برادریشو ثابت بکنه تا بازار بیاد به سمتش. شما میفرمائید بازار بخره نخره مهم نیست؛ ولی من میگم مهمه! چون تا بازار نخره و نخواد، سهم بالا نمیره.
                                ممنون از وقتی که میذارید<):)
                                دوستان قندی بخرن ..بنده حرفی ندارم ..در ضمن قنیدها مگر برادری خود رو ثابت کردن؟؟؟

قثابت الان سه ساله میخواد سود اعلام کنه ..کجاست نشون بدید ..
                                در ضمن از کدوم رشد دارید میگید در قنیدها ..باباب الان چند ماهه دارن 10 درصد بالا پایین میشن ..کدوم رشد ..؟؟؟؟؟

شما منتظر باش هر وقت بازار خرید بخر ..

در ضمن فکر کنم 20 بار گفتم غمارگ بالای 347 اومد روند صعود میگیره ..یعنی شما که صبر ندرای باید بالای این قیمت بخرید تا خواب سرماهی نداشته باشید .

غبشهر هم بالیا 1105 تومن با دتیای دیروز ..پرریسک همه چیز رو گفته ولی دوستان دقت نمی کنن...موفق باشید..

- - - Updated - - -

در اصل توسط Shivana44 پست شده است View Post
                                حرص نخور اینقدر پرریسک جان
                                نه عزیزم چرا حرص بخورم دارم کیف می کنم وبه ریش اونهایی که پارسان 1400 میخریدن میخندم ..

نظر

در حال کار...
                                X