در اصل توسط پرریسک پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
قيمت 9791 طلسم غبشهر شده! اردرش زير صد تاست! ولي هر چي ازش ميخرن بازم هست!!!!!!!!!!پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبا سلام ..
جوری پست میزنید انگار ما دستها رو بالا برده ایم ...
بمانید وبایستید ..
ولی بنده هستم واقعیت رو هم خواهم گفت هر که خواست بشنود هر که خواست نشنود ....
جناب پرریسک عزیز
حد ضرر شاراک 9450 فرمودید هدف اون رو 1200تا 1500 تومان حالا اگر 945 برسه یعنی بفروشیم و کی بخریم ؟ در واقع میخوام یک توضیحی واسه شاگردتون بدهید خیلی ممنون
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام اگر هم تحریم های جدید اعمال گردد و جلو صادرات صنعت پتروشیمی و گروه های دیگر را بگیرند می توان گفت که تنها صنعتی که اسیب نمی بیند صنعت فولاد و سنگ آهن می باشد!! با تشکر
مگه فولاد و سنگ آهن ما صادراتی نیست؟؟؟!!! به نظر من تنها صنعتی که در شرایط ذکر شده بهترین هستش، صنعت قند و غذایی هستش. صنعت قند که هیچ چیزش به خارج وابسته نیست...<):)
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام اگر هم تحریم های جدید اعمال گردد و جلو صادرات صنعت پتروشیمی و گروه های دیگر را بگیرند می توان گفت که تنها صنعتی که اسیب نمی بیند صنعت فولاد و سنگ آهن می باشد!! با تشکر
نظر من صنعت قند وغذایی هست ..
باید رو صنعتی رفت که در صورت کاهش درامد دولت هم کشش داشته باشه ...
نظر
-
عوضی تر از حقوقی غبشهر خودشه به خدا عنی اعصاب آدم و میریزه بهم اه اه خدای نابودش کن بیشرف رو چرا اینجور میکنه عوضی؟سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط Diyako پست شده است View Postان شا الله که باشید وهم سلامت باشید و ما هم استادمون رو تنها نمیذاریم
جناب پرریسک عزیز
حد ضرر شاراک 9450 فرمودید هدف اون رو 1200تا 1500 تومان حالا اگر 945 برسه یعنی بفروشیم و کی بخریم ؟ در واقع میخوام یک توضیحی واسه شاگردتون بدهید خیلی ممنون
شاراک هم موفق به شکست سقف قبلی هنوز نشده ..حد ضرر همون 880 هست ...
نظر
-
در اصل توسط alizare1982 پست شده است View Postسيد بايد مرخصي ساعتي امضاء ميكرد كه قبول نكرد! براي همين جيم زدم! :D
هواي هوا رو نداشتي، باروني شد!!! ساري كه بدجور بارونيه و سرد! يادم باشه ديگه بازار دستت ندم!!! ;)
بذار چك كنم زمين رو چه كردي! :D.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postعوضی تر از حقوقی غبشهر خودشه به خدا عنی اعصاب آدم و میریزه بهم اه اه خدای نابودش کن بیشرف رو چرا اینجور میکنه عوضی؟
1- اون حقوقی چیزی را از این سهم می دونه که من و تو نمی دونیم
2- می خواهد قیمت سهم را پایین بکشد و سهم را صف فروش میلیونی کند و در قیمت پایین به صورت میلیونی صف را جمع کنه .
3 پول لازمه
نظر
-
دیگه سید کم آوردم این غبشهر هم سهامداراش و خورد کرد هم آبروی چندین و چن ساله ما رو برد و هم به همه چی تو بازار شک کردیم نه تحلیل فایده داره داداش جعفر نه بررسی نه پیشنهاد نه بگیم کف و کف سازی نه وقت برگشت و نه هیچ چیز کلا ما رو روانی کرد ما که انقدر به اعصابمون مسلط بودیم داغ کردیم داریم احساس حرف میزنیم دیگه منطق واسه من تعطیل شد سید اصلا هر چی برامون قابل تصور بود بجز این ای بابا تا غبشهر نیاد بالای 1300تومن هیچ حرفی برای گفتن نیست هر چی هم تحلیل کنی بجز آبرو ریزی هیچ نصیب ما میشه این سهم تا الان ضرر که زده هیچ آبروی ما رو هم برده به خدا......سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postچند حالت را میشه برای این حقوقی متصور شد:
2- می خواهد قیمت سهم را پایین بکشد و سهم را صف فروش میلیونی کند و در قیمت پایین به صورت میلیونی صف را جمع کنه .
3 پول لازمه[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
مگه فولاد و سنگ آهن ما صادراتی نیست؟؟؟!!! به نظر من تنها صنعتی که در شرایط ذکر شده بهترین هستش، صنعت قند و غذایی هستش. صنعت قند که هیچ چیزش به خارج وابسته نیست...<):)
خدا وكيلي اگه كسي تونست فقط يك صنعت تو اين مملكت نام ببره كه 100% بومي باشه وهيچ چيزش ازخارج نياد ازمواد گرفته ماشين آلات گرفته ....يك جايزه داره.......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!
نظر
-
در اصل توسط hasan85 پست شده است View Postچند حالت را میشه برای این حقوقی متصور شد:
3 پول لازمهسعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر