در اصل توسط Shivana44 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
[QUOTE=پرریسک;269603]سلام..
شفن حد ضرر 1700 هست بارها گفته شده.وقتی گفته میشه حد ضرر شکست یعنی خروج ..حتی اگر برگشت بالا هم رفت مهم نیست ..شما بیاد به حد ضررت پایبند باشی..
فسرب هم که خیلی وقته حد ضر شکسته چرا ماندید بنده نمی دانم ..
QUOTE]
با سلام و خسته نباشید خدمت پرریسک خان
با توجه به تاکید شما بر پایبند بودن به حد ضرر
برای تشخیص حد ضرر یک سهم، حتما باید تکنیکال بلد بود، یا از نمودار قیمت های گذشته (مثلا با توجه مینیمم ها و ماکسیمم ها)سهم می توان حد ضرر را حدودا تشخیص داد؟
لطفا اگر فرصت کردید یه توضیح در باره تشخیص حد ضرر بدید و یا کتابی در این ضمنی معرفی کنید؟ با تشکر فراوان
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postدوستان با گزارش فراور که در کل خوب بود و امیدوار کننده من پیشنهاد خرید فاسمین با حد ضرر 800 داشتم که متاسفانه گزارش بسیار نا امید کننده بود حالا به دلیل و راست دروغش کاری ندارم تا جایی که خودمم خروج کردم وقتی گزارش و دیدم و ایجا جا داره بابت معرفی سهم که دیروز داشتم از همه معذرت بخوام.........
نظر
-
تنها سهمي كه با افزايش نرخ دلار رشد خواهد كرد، با افزايش قيمتهاي جهاني رشد خواهد كرد. سهمي كه از تورم موجود بسيار جلوتر خواهد بود و به رشد 2 3 4 برابري آن به شخصه ايمان دارم!! سهمي نيست غير از فولاد صبانور......
شايد اسمش تعصب باشد، يا تحليل.....
اما وقتي سهمهاي دلاري اينچنيني با گزارشهاي بسيار شفاف وجود دارد، به سمت سهمهاي دلاري غير شفاف هم نخواهم رفت.....
ممكن است، تصميمم درست يا نادرست باشد، اما كنور رو جز برترين سهام بازار سرمايه مي دانم. حتي اگر يك عدد سهم كنور را نداشته باشم.
موفق و پرسود باشيد.آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@
نظر
-
در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Postدكتر جان مي دوني چيه وقتي ريس يه سازمان فاسد باشه زيردست ها هم فاسد مي شن حقوقي هم فاسد مي شن مدير هاي شركت ها فاسد مي شن مدير مالي و كارمند دروغگو مي شن و....
اونوقت مي شه همين وضع يكي گفت بورس قمارخونه است يكي گفت شرعي نيست
ما هم گفتيم مثلا خريد وفروش دلار چون با رزق مردم سر كار داره يا احتكار=== خوب چيكاريه مي آيم بجاي جنس مي ريم سهام شركتشو مي خريم هم كمك به بهبود وضع مي كنيم هم خيال خودمون هم از لحاظ شرعي راحتره غافل از اينكه بزرگترين گناه داريم مي كنيم ظلم و قبول كرديم گذاشتيم هر كاري مي خواستن سرمون بيارن حتي يه كانون سهامداران حقيقي درست وجود نداره كه خريد سهم و تحريم كنه من و شما نخريم التماس مي كنن پول بياد تو بورس
بدبختي به اينجا ختم نمي شه تازه كلي آدم و به توصيه ما وارد بورس شدن گرفتار و معتاد
خداوند من يكي رو ببخشه بخاطر خيانتي كه در حق خيلي ها كردم و وارد بورس شدن بجاي خريد دلار و ملك و احتكار و.....
من سال 81 در شهرستان زمینی خریدم به مبلغ 1 میلیون بعد پنچ ماه شد 5 میلیون طوری بود که فقط کافی بود بگی زمین دارم روهواازت می خریدن مهمه نبود کجا باشه بعداز اون زمین راکت شد بطوری که حدود سه چهار سال حدود سه میلیون اونم با هزار منت ازت می خریدن تقریبا حدود سال 85 86 یکدفعه قیمت زمین به 30 میلیون رسید ولی من خبر دار نشدم بفروشمش دوبار قیمت تا 10 میلیون پایین آمد طوری که برای فروشش رفتم مشتری نداشت یک ماه پیش دخبر دار شدم قیمتش شده 20 تومان
اگه دقت کنید می بنید هر سه و چهار سال یکبار این برنامه پیاده می شه و همه قیمتا روی بالا می برند و نقدینگی مردم جمع و تو زمین ملک و غیره بلوکه می کنند
پس سعی کنید هیچ موقعه تو اوج قیمت مبادرت به خرید چیزی نکنید حتی زمین و خونه چون ممکنه بجای 1 یا 2 ماه چهار و پنچ سال پولتون بخوابه ولی کلا تو ایران زمین و ملک یه سرمایه مطمئن و بدون استرس که بالا و پایین میشه ولی هیچ موقعه ضرر نمی کنهخوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Postفاز دوم هدفمندی یارانهها، عملاً کلید خورد14:58 1/21/2013, info@tabnak.ir, Tabnak.IR | تابناك
در حالی که به تازگی موضوع اجرای فاز دوم هدفمندی یارانهها به مبحثی چالشی میان دولت و مجلس تبدیل شده بود، در روزهای اخیر، نشستهای شبانه و غیرعلنی میان دولت و مجلس برقرار شده که گویا خروجیها آن، به مرور زمان به دست افکار عمومی میرسد. آخرین اخبار حاکی از آن است که فاز دوم هدفمندی عملاً در دست اجراست
دلیش اینکه فضای قبل انتخابات باید یک فضای آرام ، شاد باش و پرهیجان باشه هیچ موقع نمیان با اجرایی این طرح فضارومتشنج کنند
تنها راهش اینکه مثل مرحله اول چند ماهی قیمتها رو شدیدا کنترل کنند و یک پول قلمبه به مردم بدن ولی این بار وضعیت فرق می کنه با این قیمت دلار و تهدیدهای که وجود داره این امکان هم دیگه نیست در ضمن مردم دیگه دستشون خوندن و می دونن این آرامش قبل طوفان نظر سنجیها رو هم نگاه کنید می بینید اکثریت مردم راضی به اجرایی این طرح نیستند معلوم هم نیست دولت بعدی تن به اجرایی این طرح بده خیلی زحمت بکشه می تونه اثرات مرحله اول رفع و رجوع کنهآخرین ویرایش توسط mmis؛ 2013/01/22, 08:08.خوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
-
در اصل توسط mmis پست شده است View Postخبری از اجرایی هدفمندی یارانه ها نیست این طرح شکست خورده به تاریخ پیوست
دلیش اینکه فضای قبل انتخابات باید یک فضای آرام ، شاد باش و پرهیجان باشه هیچ موقع نمیان با اجرایی این طرح فضارومتشنج کنند
تنها راهش اینکه مثل مرحله اول چند ماهی قیمتها رو شدیدا کنترل کنند و یک پول قلمبه به مردم بدن ولی این بار وضعیت فرق می کنه با این قیمت دلار و تهدیدهای که وجود داره این امکان هم دیگه نیست در ضمن مردم دیگه دستشون خوندن و می دونن این آرامش قبل طوفان نظر سنجیها رو هم نگاه کنید می بینید اکثریت مردم راضی به اجرایی این طرح نیستند معلوم هم نیست دولت بعدی تن به اجرایی این طرح بده خیلی زحمت بکشه می تونه اثرات مرحله اول رفع و رجوع کنه
نظر
-
در اصل توسط Dr.boursi پست شده است View Postدوستان اینجا کسی وکیل نیست راهنمایی کنه چه طور میشه از اعضای سازمان بورس به خاطر مسائل اخیر شکایت کرد؟ از طریق چه مرجع قضایی میشه این کار رو کرد؟ دوستان به عنوان مستنداات چه طور میتونیم شروع کنیم؟
بعضی از دوستان از طریق سازمان بازرسی کل کشور اقدام کردند .میتونید شکایتتون بوسیله سایت این سازمان مطرح کنید و میدونم که رسیدگی میشه
مخصوصا اگه تعداد زیادتر باشه که خیلی بهتره
نظر
-
دوستانی که قصد سرمایه گذاری در گروه های مختلف دارن لطفا به بدهی ارزی و تسعیر با قیمت اتاق مبادلاتی توجه کن توجه شما رو به گزارش اخیر پکرمان جلب میکنم و پوشش 7 درصدی اخیر و.........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
در اصل توسط mmis پست شده است View Postخبری از اجرایی هدفمندی یارانه ها نیست این طرح شکست خورده به تاریخ پیوست
تنها راهش اینکه مثل مرحله اول چند ماهی قیمتها رو شدیدا کنترل کنند و یک پول قلمبه به مردم بدن ولی این بار وضعیت فرق می کنه با این قیمت دلار و تهدیدهای که وجود داره این امکان هم دیگه نیست در ضمن مردم دیگه دستشون خوندن و می دونن این آرامش قبل طوفان نظر سنجیها رو هم نگاه کنید می بینید اکثریت مردم راضی به اجرایی این طرح نیستند معلوم هم نیست دولت بعدی تن به اجرایی این طرح بده خیلی زحمت بکشه می تونه اثرات مرحله اول رفع و رجوع کنه
- - - Updated - - -
عرضه اوليه سهام شركت فرآورده هاي غذايي و قند چهارمحال در نماد قچار1 91/11/2 14:27
كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ روز سه شنبه مورخ 1391/11/03 تعداد 7،000،000 سهم شركت فرآورده هاي غذايي و قند چهارمحال در نماد قچار1 ، براي اولين بار پس از پذيرش در بازار دوم فرابورس ايران، عرضه مي گردد. مديريت بازار فرابورس ايرانپرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.
نظر
-
احتمال زیاد قچار در قیمت های بین 210 تا 230 بازگشایی بشه.........سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
نظر