صبح همه اساتید و به طور ویزه جناب پرریسک به خیر ، امیدوارم روز خوش و پرسودی در پیش رو داشته باشید. من به شخصه از گفته ها و سواستفاده های !! شما چیزهای زیادی یاد گرفته ام .
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
ایستگاه خبر طلایی پیش از معاملات
درخواست معاون اشتون برای تعویق مذاکرات گروه ۱+۵ با ایران
تقسیم 70 درصدی سود "شاراک"
"پلوله" و زیان 361 ریالی
تعدیل های پی در پی وصندوق درراه است.
مدیر عامل شرکت سرمایه گذاری پارند :
روند بورس منطقی نیست
"پارسیان" و درخواست توقف نماد
فولاد صبانور به كدام سو ميرود...؟
صعود یا ثبات؛ مساله این است
بورس به فولاژ برای رعایت سهام شناور هشدار داد
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
من به شخصه تو زندگیم از هیچ کس به اندازه ی جناب پر ریسک یاد نگرفتم... آقا سعید و کهنه سوار گرامی هم تا این جایی که میدونم انسان های شریفی هستند...
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
در اصل توسط ژولیده پست شده است View Postبا سلام، احساس میکنم عده ای دارند از تایپیک پرمخاطب جناب پرسیک سو استفاده میکنند، لطفا به پستهای ارسالی از روز چهارشنبه تا امروز که در زیر آمده توجه کنید:
حال سوال اینجاست که تفاوت این کار با سفته بازی چیست؟
من مطمئن هستم جناب پرریسک در این ماجرا نقشی نداره، چونکه ایشان احتیاجی به این مسائل نداره و تایپیک چی؟ چرا؟ مورد سوءاستفاده قرار گرفته. از مدیران سایت تقاضای پیگیری دارم.
شايد شما اعتقادي به غبشهر نداشته باشيد يا از خريد جا ماند باشيد ولي من اين سهم را به شما نيز پيشنهاد مي كنم بقول سيد اين سهم چنان رشدي خواهد كرد كه فك بازار را ......[B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]
نظر
-
دوستان به امید روزی پربار و پرسود برای همه ما خانواده صمیمی چی چرا؟
دوستان پنج شنبه و ادینه جناب پرریسک از قدیم کمتر قلم میزدن و ما هم چند وقتی از فرصت استفاده میکنیم که هم چیزی یاد بگیریم و هم اعتیاد بورس خودمون و دوستان و ب ارضا کنیم و در طول هفته به امید خدا از نوشته های دوستان و بویژه پرریسک استفاده خواهیم برد.سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.
نظر
-
-
خوب بازار حقوقی هر سهمی بخره معنی درست بودن نیست ..
به نظر من فروش شیراز وخرید کرمانشاه بهتر هست .در حال حاضر کرمانشاه برترین سهم بازار هست ..
در ضمن پسهند با حد ضرر 375 وهدف بالای 700 هم خوبه ..تکنیکالی مثل کربن ..
در ضمن قنیدها روند صعود رو گفته شد که اغاز کردن ..بازار امروز وفردا مثبت بمونه وارد دور صعود میشه در سهام لیدر وگرنه بازم احتمال منفی شدن بازار هست..
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postخوب بازار حقوقی هر سهمی بخره معنی درست بودن نیست ..
به نظر من فروش شیراز وخرید کرمانشاه بهتر هست .در حال حاضر کرمانشاه برترین سهم بازار هست ..
در ضمن پسهند با حد ضرر 375 وهدف بالای 700 هم خوبه ..تکنیکالی مثل کربن ..
در ضمن قنیدها روند صعود رو گفته شد که اغاز کردن ..بازار امروز وفردا مثبت بمونه وارد دور صعود میشه در سهام لیدر وگرنه بازم احتمال منفی شدن بازار هست..
نظر
-
یک مقداری از قنقش ها رو تبدیل به قمرو کردم. مترصد فرصت های بعدی برای تبدیل کامل. با تشکر از پرریسک عزیز و باقی دوستان به جهت راهنمایی
نظر
-
نظر