چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط داود پست شده است View Post
    سلام سید جان

بنظرتون چهارشنبه واردشاراک بشم

یابا 50%نقد منتظر فرست مناسب بمونم

یاکلا خروج از بازار

ممنون میشم نظرتونو بدونم
    سلام..

بنده چه گفتم ..دقت نمی کنید ..گفته شد اگر از پتروها زاگرس شفن خارک کرمانشاه شاراک رفتن بالای 3 درصد مثبت خواستن صف بشن بخرید ..امروز هیچ کدام نشدن خرید توجیه نداشت ..تا وقتی نرفتن نقد بمانید ...نقد ماندن بهتر از ضرر کردن هست..

نظر

• Diyako
      عضو عادی
      • Nov 2012
      • 170

در اصل توسط Diyako پست شده است View Post
      سلام جناب پرریسک

فخاس رو در سبدم دارم میخوام بدونم اون رو تا کی نگه دارم ؟
      و هدف اون چنده ؟
      خیلی ممنون میشم پاسخ بدهید از زحماتتون متشکرم
      با سلام

جناب پررسیک ممنون میشم پاسخ بدهید

نظر

• nirvana_00
        عضو عادی
        • Feb 2012
        • 172

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
        از قندیها قشهد قمرو در لیست خرید بودن که امروز هم دوستان دیدن فرق این دوتا رو با بقیه ..هیچ انتخابی تصادفی نیست ...یادتون باشه .
        سلام سید
        قزوین هم بود قبول نیست، همه چی با هم . قشهد قمرو قزوین. البته منفی قزوین یا بهتر بگم درجا زدنش مال صعود شارپ غیر متعارفش بود. البته انصافا سهام معرفی شده توسط شما عالیه. به نظرم قندی ها تا 5200 واحد مشکل خاصی واسه صعود ندارند. نمودارش رو ایشالله خواهم گذاشت من فقط یک انتقاد دارم سر لیدری غمارگ یا غبشهر که شما تاکید بر لیدری غبشهر داشتید ولی از دید حقیر غمارگ لیدر هست.

نظر

• پرریسک
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 6797

پراید ناقابل داره میشه 20 میل ..مثل نقل ونبات هم دارن میخرن ..خدایی قراره چه بشه دیگه نداینم ..

پژو پارس داره میشه 40 میل ..

نظر

• MOSTAFA
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 989

Kazem Naderali
            4 hours ago
            شركتهاي بزرگ بازار يا كانال صعودي دارند از پايين ميشكنند يا ترند صعودي 3-4ماهه را اماده ميشن بشكنند .
            نظر من اينه شاخص تا34700طي2ماه اتي اصلاح خواهد شد
            در اين اصلاح ذوب اهن حداقل تا284و تحت شرايطي حتي تا245تومن اصلاح ميشه
            فولاد مباركه هدف377را در اين اصلاح ميتونه ببينه يا فملي تا600-585اصلاح بشه
            شپديس بطرف4700-شيراز تا770-كرمانشاه حداقل فعلا855تومن و...

بطور خلاصه توصيه من طبق صحبتهاي چند روز پيش اينه همچنان بيش از35درصد سبد نقد باشه
            مطمئنا هلدينگ خليج فارس طي2-3هفته عرضه ميشه و300-400ميليارد نقدينگي ميبلعه
            بعد نفت پاسارگاد-ايرانول-پتروشيمي خراسان و هلدينگ شيميايي تامين عرضه ميشه كه اين آخري از خود هلدينگ خليج فارس هم بزرگتره
            بنظر مياد با اين عرضه ها بازار فرصت ريكاوري نخواهد داشت
            در اين بين بحث فاز دوم هدفمندي و اجبار شركتها به پرداخت ارز صادراتي به مركز مبادلات دو نكته مهم ديگر است

مثلا امسال زاگرس گازش را75تومن ديده سال بعد با گاز200تومن حدود 250ميلياردتومن افزايش هزينه خواهد داشت
            سالانه 700ميليون دلار صادرات دارد اگر بجاي فروش در بازار ازاد به نرخ3هزار بياد بده2500به مركز مبادلات يعني 350ميلياردتومن سود كمتر
            اينرا وقتي در كنار طرح هدفمندي و گران شدن خوراك قرار بديم ميبينيم با اين وضعيت سال بعد 350تومن سود بيشتر نميتونه بسازه

احتمالا يه جو مثبت كوتاه دوباره از حوالي36300بياد ولي شاخص نتونه بالاي37400تثبيت بشه احتمال افت تا34700بيشتر خواهد شد.

بعنوان مثال ذوب از306ممكن تا322هم برگرده ولي بعد با شكست306تا284در گام بعد ريزش كنه اونجا هم اگر بلوك معامله نشه يه شوك ديگه وارد بشه
            يا كرمانشاه تا950بالا بياد بعد تا855اصلاح بشه
            يا شيراز تا940بالا بياد بعد براي پر كردن گپ تا780اصلاح بشه
            نكته ديگر اينكه
            ابتداي كار شركتها نميان سود سال بعد با بحث فاز دوم هدفمندي دست بالا اعلام كنند.
            الان اعلام بشه گاز خوراك سال بعد مثلا200-250تومن و ارز صادراتي هم بايد به مركز مبادلات پرداخت بشه اونوقت پتروشيميها با اين مفروضات سودي كه اعلام ميكنند اغلب از سود كنوني پايينتر خواهد بود.

نظر

• پرریسک
              عضو فعال
              • Feb 2012
              • 6797

در اصل توسط nirvana_00 پست شده است View Post
              سلام سید
              قزوین هم بود قبول نیست، همه چی با هم . قشهد قمرو قزوین. البته منفی قزوین یا بهتر بگم درجا زدنش مال صعود شارپ غیر متعارفش بود. البته انصافا سهام معرفی شده توسط شما عالیه. من فقط یک انتقاد دارم سر لیدری غمارگ یا غبشهر که شما تاکید بر لیدری غبشهر داشتید ولی از دید حقیر غمارگ لیدر هست.
              سلام..

قزوین در 870 بود که فرصت خرید نداد وجا گذاشت ..اینجا هم فعلا روند نزولی نشده ..ببینم چه میشه ..در مورد غبشهر وغمارگ هم خوب اگر غمارگ لیدر هست خوب بکشه بالا پس چرا نمی تونه ..؟؟؟

نظر

• parvaz
                عضو فعال
                • Feb 2010
                • 555

سلام..

بنده چه گفتم ..دقت نمی کنید ..گفته شد اگر از پتروها زاگرس شفن خارک کرمانشاه شاراک رفتن بالای 3 درصد مثبت خواستن صف بشن بخرید ..امروز هیچ کدام نشدن خرید توجیه نداشت ..تا وقتی نرفتن نقد بمانید ...نقد ماندن بهتر از ضرر کردن هست..
                متاسفانه بعضی از دوستان پراسترس و با عجله کار میکنند که باعث ضرر کردن میشه . خود من هم تا چند وقت پیش پر استرس کار میکردم و تو ضرر بودم اما از وقتی که با توجه به حرف جعفر خان تو روند صعود همراه میشم و حد ضرر رو رعایت میکنم خیلی خریدو فروشهام بهتر شده .

نظر

• nirvana_00
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 172

سلام..

قزوین در 870 بود که فرصت خرید نداد وجا گذاشت ..اینجا هم فعلا روند نزولی نشده ..ببینم چه میشه ..در مورد غبشهر وغمارگ هم خوب اگر غمارگ لیدر هست خوب بکشه بالا پس چرا نمی تونه ..؟؟؟
                  ]آره خوب چون غمارگ بالا نمی ره غبشهر هم بالا نمی ره. ملاک لیدری تاثیر گذاریه دیگه درسته؟ خوب غمارگ نقدشوندگی بهتری داره زودتر بالا می ره. زودتر صف می شه صف فروشش زودتر جمع می شه. اهدافش بالاتره درست می گم سید.

نظر

• امیر2309
                    عضو فعال
                    • Apr 2011
                    • 2127

ببنيد وقتي كرمانشاه و شيراز داره رو مثبت چهارشنبه معامله مي شه دليلي نداره شاراك منفي باشه حالا حقوقيش داره نامردي مي كنه بازار چاره اي جز رفتن روي پالايشگاه و پترو نداره اكثر دوستان حرفه اي همين مي گن مثل برج مراقبت
                    از اونطرف غبشهر و مارگارين با اين سود نمي خرن قندي رو با اون سود مي خرن پياذر صف خريد مينو صف خريد؟؟؟ بازار آينده نگري نمي دونه فقط دنبال صفه همين
                    شراز ببنيد روي 420 سر و دست مي شكوندن براي فروش
                    دوده رو 420 سبقت براي فروش من براي يه بنده خدايي خريدم هي بالا و پايين شد خسته شد فروخت بعدش ..... الان هميشه مي گه عجب اشتباهي كردم
                    www.mahak-charity.org

نظر

• بچه کف بازار
                      عضو فعال
                      • Aug 2012
                      • 461

پراید ناقابل داره میشه 20 میل ..مثل نقل ونبات هم دارن میخرن ..خدایی قراره چه بشه دیگه نداینم ..

سلام سید جان همین امروز 1 ساعت پیش دوست من پراید خرید 11 میلیون نقد 18 قسط 490 تومانی میشه همون 20 میلیون از من می پرسید بخرم یا نخرم خدایی مونده بودم بگم بخره یا نخره می خواست پوله نقدشو بیاره بورس اخبار روزو که بهش گفتم شکش به یقین تبدیل شد و خیر بورسو به شر پراید خریدن ترجیح داد

نظر

• محمد حسن
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 423

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                        Kazem Naderali
                        4 hours ago
                        شركتهاي بزرگ بازار يا كانال صعودي دارند از پايين ميشكنند يا ترند صعودي 3-4ماهه را اماده ميشن بشكنند .
                        نظر من اينه شاخص تا34700طي2ماه اتي اصلاح خواهد شد
                        در اين اصلاح ذوب اهن حداقل تا284و تحت شرايطي حتي تا245تومن اصلاح ميشه
                        فولاد مباركه هدف377را در اين اصلاح ميتونه ببينه يا فملي تا600-585اصلاح بشه
                        شپديس بطرف4700-شيراز تا770-كرمانشاه حداقل فعلا855تومن و...

بطور خلاصه توصيه من طبق صحبتهاي چند روز پيش اينه همچنان بيش از35درصد سبد نقد باشه
                        مطمئنا هلدينگ خليج فارس طي2-3هفته عرضه ميشه و300-400ميليارد نقدينگي ميبلعه
                        بعد نفت پاسارگاد-ايرانول-پتروشيمي خراسان و هلدينگ شيميايي تامين عرضه ميشه كه اين آخري از خود هلدينگ خليج فارس هم بزرگتره
                        بنظر مياد با اين عرضه ها بازار فرصت ريكاوري نخواهد داشت
                        در اين بين بحث فاز دوم هدفمندي و اجبار شركتها به پرداخت ارز صادراتي به مركز مبادلات دو نكته مهم ديگر است

مثلا امسال زاگرس گازش را75تومن ديده سال بعد با گاز200تومن حدود 250ميلياردتومن افزايش هزينه خواهد داشت
                        سالانه 700ميليون دلار صادرات دارد اگر بجاي فروش در بازار ازاد به نرخ3هزار بياد بده2500به مركز مبادلات يعني 350ميلياردتومن سود كمتر
                        اينرا وقتي در كنار طرح هدفمندي و گران شدن خوراك قرار بديم ميبينيم با اين وضعيت سال بعد 350تومن سود بيشتر نميتونه بسازه

احتمالا يه جو مثبت كوتاه دوباره از حوالي36300بياد ولي شاخص نتونه بالاي37400تثبيت بشه احتمال افت تا34700بيشتر خواهد شد.

بعنوان مثال ذوب از306ممكن تا322هم برگرده ولي بعد با شكست306تا284در گام بعد ريزش كنه اونجا هم اگر بلوك معامله نشه يه شوك ديگه وارد بشه
                        يا كرمانشاه تا950بالا بياد بعد تا855اصلاح بشه
                        يا شيراز تا940بالا بياد بعد براي پر كردن گپ تا780اصلاح بشه
                        نكته ديگر اينكه
                        ابتداي كار شركتها نميان سود سال بعد با بحث فاز دوم هدفمندي دست بالا اعلام كنند.
                        الان اعلام بشه گاز خوراك سال بعد مثلا200-250تومن و ارز صادراتي هم بايد به مركز مبادلات پرداخت بشه اونوقت پتروشيميها با اين مفروضات سودي كه اعلام ميكنند اغلب از سود كنوني پايينتر خواهد بود.
                        این صحبتهای کاظم نادرعلی واقعیت دارد بی تفاوت از کنارش نگذرید

آقا مصطفی ایشون کجا مطلب می نویسند؟

نظر

• eslami
                          عضو فعال
                          • Apr 2012
                          • 789

در اصل توسط امیر2309 پست شده است View Post
                          ببنيد وقتي كرمانشاه و شيراز داره رو مثبت چهارشنبه معامله مي شه دليلي نداره شاراك منفي باشه حالا حقوقيش داره نامردي مي كنه بازار چاره اي جز رفتن روي پالايشگاه و پترو نداره اكثر دوستان حرفه اي همين مي گن مثل برج مراقبت
                          از اونطرف غبشهر و مارگارين با اين سود نمي خرن قندي رو با اون سود مي خرن پياذر صف خريد مينو صف خريد؟؟؟ بازار آينده نگري نمي دونه فقط دنبال صفه همين
                          شراز ببنيد روي 420 سر و دست مي شكوندن براي فروش
                          دوده رو 420 سبقت براي فروش من براي يه بنده خدايي خريدم هي بالا و پايين شد خسته شد فروخت بعدش ..... الان هميشه مي گه عجب اشتباهي كردم
                          بازار در عين خنگيش به نوعي باهوشه..............بگذريم بحثش طول و دراز..........
                          نميدونم چرا بازار به غاذر دوزاري و قنديها توجه ميكنه ولي به روغنيهاي مظلوم نگاهي نداره!!!
                          جدا خيلي ..............شايد خبري توي اين دوسهم هست از ما بهترون خبر دارن...........
                          انصافا ديگه كف كردم از بس صورتهاي مالي غبشهر و خوندم.
                          نميدونم:(

نظر

• modian
                            عضو جدید
                            • Oct 2012
                            • 4

از قندیها قشهد قمرو در لیست خرید بودن که امروز هم دوستان دیدن فرق این دوتا رو با بقیه ..هیچ انتخابی تصادفی نیست ...یادتون باشه .
                            عرض ارادت

جعفر عزیز چرا قشهد و قمرو میان توی صدر لیست؟

یا توی گروه پترو کرمانشا میاد صدر؟
                            (صرفا آموزشی میپرسم)

ارادتمند
                            [SIZE=4][COLOR="#0000CD"]گویی مرا برای وداع آفریده اند![/COLOR][/SIZE]

نظر

• سکه شانس
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1362

درود
                              1.ميزان تورم در ايران بسيار فراتر از نرم جهاني است به گونه اي كه تنها چهار كشور فقير اريتره،گينه، ميانمار و زيمباوه، تورمي بيش از ايران دارند........
                              2.هرچند مي توان بخشي از تورم را ناشي از تأثيرات بين المللي بر اقتصاد ايران و نيز مسائل سياسي ناشي از تحريم ها دانست و توجیه کرد اما نمي توان سهم دولت را در تحميل اين تورم كمرشكن بر مردم ايران ناديده گرفت.
                              3.اين حجم عظيم از نقدينگي را كشورهاي خارجي به زور وارد چرخه اقتصادي ايران نكرده اند بلكه سياست هاي نادرست اقتصادي دولت خودمان آن را پديد آورده و گراني هاي زايد بر حد متعارف جهاني را در كشور به وجود آورده است
                              4.گاهي به فهرست كشورهاي فقير و گمنامي كه تورمي بسيار پايين تر ايران دارند بيندازيم:...............آنگولا /اتيوپي/ووو
                              آيا حق مردم ايران تورم افسارگسیخته است و قرار گرفتن در كنار فقراي اريتره و گينه اي است؟
                              5.در گذشته همین دیروز........... درآمدهاي نفتي ايران به بي سابقه ترين سطح خود در تاريخ رسيده و به علاوه صادرات غيرنفتي نيز، بنا به اعلام مسوولان ركورد كل تاريخ صادرات كشور را شكسته است و دولتمردان نيز از شكوفايي رو به رشد اقتصاد كشور خبر مي دهند.
                              6.اقتصاد ایران یک استثنا در رکورد زدن است

7.زماني كه مطالبات بانك ها سير صعودي را طي كند به اين معني است كه اقتصاد به سمت ركود بيشتر حركت مي كند.
                              8.در حال حاضر اقتصاد كشور در داخل يك ركود توام با تورم قرار دارد...
                              9.ركود به مراتب بدتر از تورم است،.........
                              10.زماني كه اقتصاد دچار تورم ركودي شود، نقدينگي (LOCK) قفل مي شود. ..............
                              11.اقتصاد تورمي موجب شده كه گردش وصول مطالبات چه در بخش دولتي و بانكي و چه در بخش غيربانكي مانند بنگاه با مشكل مواجه شود. ..............
                              12.در وضعيت فعلي پول متقاضي زيادي پيدا مي كند؛ زيرا قدرت خريد پول افزايش پيدا مي كند و با اين وضع افرادي كه قادر به بازپرداخت تسهيلات دريافتي از بانك ها هستند ديگر مطالبات خود را پرداخت نمي كنند؛ زيرا منافع خود را از بين مي برند.....
                              13.. اگر بانكي بيش از يك پنجم يا به عبارتي 20 درصد طلب خود را وصول نكند، با خطر ورشكستگي مواجه مي شود. ......
                              14.افزايش آمار چك هاي برگشتي دليل همين امر است.
                              آخرین ویرایش توسط سکه شانس؛ 2013/01/28, 15:57.

نظر

• MOSTAFA
                                عضو فعال
                                • Jul 2025
                                • 989

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
                                این صحبتهای کاظم نادرعلی واقعیت دارد بی تفاوت از کنارش نگذرید

آقا مصطفی ایشون کجا مطلب می نویسند؟
                                بله...برای همینه که بازار فعلا مثل جسد نیمه جون شده و منم چند روز قبل کاملا نقد شدم و شنبه رو فرصت خروج گفتم
                                جالبه تازه بعضیا دارن خروج میکنن که بازم خوبه

این چندتا عرضه ی اولیه بازار رو میریزه به هم

ایشون در ف.بوک اما من از بورکس میزنم اینجا :)

نظر

در حال کار...
                                X