چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امیر2309
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2127

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
    نقل قول نوشته اصلی توسط صداقت2 نمایش ارسال ها
    از فرابورس برایم پیامک عرضه 5 در صدی شاوان در روز 2 شنبه 16 بهمن آمد.

به نظرم بالای 300 تومان قیمت می خورد.

نظر دوستان؟
    دوست عزیز فرابورس سامانه پیامکی داره؟ هزینه داره؟ چطور میشه عضو شد؟

در مقطعی تعدادی از سهامداران فرابورس از این خدمات رایگان بهره مند شدند.
    براي من كارگزاري عرضه هاي اوليه رو پيامك مي كنه
    www.mahak-charity.org

نظر

• cyrus
      عضو عادی
      • May 2012
      • 34

مدير عامل فرابورس ايران از عرضه اوليه پنج درصد سهام پالايش نفت لاوان در روز دوشنبه 16 بهمن ماه با نماد "شاوان" در بازار دوم خبر داد.

هاموني با اشاره به درج اين نماد در بازار دوم فرابورس و محدوديت هاي موجود در اساسنامه صندوقهاي سرمايه گذاري مشترك گفت: اين صندوق ها هيچ گونه سهميهاي براي خريد سهام ندارند. همچنين محدوديت خريد هر ايستگاه كاري 73 هزار سهم و محدوديت خريد هر مشتري آنلاين 1000 سهم است.

نظر

• hamid_farahy
        عضو فعال
        • May 2012
        • 463

پر ریسک عزیز از ساختمانی ها کدام را بیشتر قبول دارین؟

نظر

• سعید پور احمدی
          عضو فعال
          • Sep 2011
          • 1339

استراتژی های مفید در زمان کنونی:

1.خرید سهم هایی که تحت تاثیر جو روانی در حال افت هستن و شرایط طوری رغم خورده که در آینده میتونن سودهای خوبی بسازند و از طرفی به قیمت های جذابی رسیدن.با دیدگاه بلند مدت و رها کردن نماد به حال خود از این دست میشه گروه های معدنی رو نام برد که در بلد مدت بازدهی خوبشون برای هممون اثبات شده
          2.انتخاب 1یا 2 یا 3 سهم که در روند صعودی فرار داشته و اکنون به علت جو گنگ بازار در حال نوسانات نا مشخص میباشند و استفاده از نوسانات کوتاه مدت.برای این کار نیازه روی سهم زوم کرد و فیلم معامله گذشته سهم رو بارها نگاه کرد و به روند تکراری روزانه دقت کرد و در روز یکی دوبار در قیمت منفی یا صفر یا طوری خرید که با حذف کارمزد طوری فروخت که در حداقل سود 1 سهم به تعداد سهم اضافه شود.برای این کار نیازه روی تعدادی بسیار کم و محدود تخصصی بالا بدست آورد در شرایط بازار نا معلوم و روند کلی نزولی این نوسانات بسیار دیده میشه به طور مثال توجه شما رو به معاملات نمادهای قندی جلب میکنم.
          3.ترکیبی از دو استراتژی 1 و 2
          سعادت دیگران بخشی مهم از خوشبختی ماست.

نظر

• hamid_farahy
            عضو فعال
            • May 2012
            • 463

در اصل توسط سعید پور احمدی پست شده است View Post
            استراتژی های مفید در زمان کنونی:

1.خرید سهم هایی که تحت تاثیر جو روانی در حال افت هستن و شرایط طوری رغم خورده که در آینده میتونن سودهای خوبی بسازند و از طرفی به قیمت های جذابی رسیدن.با دیدگاه بلند مدت و رها کردن نماد به حال خود از این دست میشه گروه های معدنی رو نام برد که در بلد مدت بازدهی خوبشون برای هممون اثبات شده
            2.انتخاب 1یا 2 یا 3 سهم که در روند صعودی فرار داشته و اکنون به علت جو گنگ بازار در حال نوسانات نا مشخص میباشند و استفاده از نوسانات کوتاه مدت.برای این کار نیازه روی سهم زوم کرد و فیلم معامله گذشته سهم رو بارها نگاه کرد و به روند تکراری روزانه دقت کرد و در روز یکی دوبار در قیمت منفی یا صفر یا طوری خرید که با حذف کارمزد طوری فروخت که در حداقل سود 1 سهم به تعداد سهم اضافه شود.برای این کار نیازه روی تعدادی بسیار کم و محدود تخصصی بالا بدست آورد در شرایط بازار نا معلوم و روند کلی نزولی این نوسانات بسیار دیده میشه به طور مثال توجه شما رو به معاملات نمادهای قندی جلب میکنم.
            3.ترکیبی از دو استراتژی 1 و 2
            دوست عزیز برای شنبه چی برای خرید پیشنهاد دارین؟

نظر

• ".احسان."
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 2676

به نظرم پولهاي ناشي از فروش دلارهاي بالاي 4 هزار تومن مجددا وارد بورس خواهند شد.
              سهامداران بورس ايران از سهامداران بورس زيمباوه كم دانش تر كه نيستند، كه رشد بازار رو وقتي شرايط اقتصادي جامعه تورمي است، درك نكنند.
              رشد بازار زيمباوه در سالي كه تورم در آن كشور بيداد مي كرد، رتبه اول بورسهاي جهان را كسب كرد.
              شرايط تورمي اقتصاد و رشد بازار بورس ايران بطور بي سابقه اتفاق خواهد افتاد.

موفق و پرسود باشيد.
              آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
              کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• BETA
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 447

کسی از دوستان تحلیلگر میتونه حذف صفر از پول ملی و تحلیل کنه که بعدش چی میشه؟چه اثری رو دلبر و سرکه وبوس و مسکن داره؟احساس میکنم حتما این اتفاق میافته یا تغییر واحد پولی.
                در اصل توسط eslami پست شده است View Post
                دلار میشه 7000 تومن.................بعد 3تا صفر حذف میشه!!!
                میشه 7 تومن.................مثل زمان خدا بیامرز هویدا و رفقاش.

خدا کنه این پست و هیچ وقت نیارمش بالا..................
                تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• سعید پور احمدی
                  عضو فعال
                  • Sep 2011
                  • 1339

در اصل توسط hamid_farahy پست شده است View Post
                  دوست عزیز برای شنبه چی برای خرید پیشنهاد دارین؟

فلامی با حد ضرر 213.8 رو نمودارها تایید میکنه

نظر

• BETA
                    عضو فعال
                    • Jan 2013
                    • 447

پرریسک جان میشه این قسمتو بیشتر توضیح بدی؟
                    در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    خوب سرمایه ونقدینگی وتحریم وکسری اول بازار ارز رو تکون داد بعد بازار سرکه که وابستگی شدید به ارز داره ..
                    بعد بازار کالا تکون خورد ..

بعد مسکن تکون خورد که واقعا رشد این بخش واقعا شدید بوده چون یک عقب موندگی شدید درش مونده بود ..

بعد رفت رو خودرو ..بعد مجدد چون مسکن رشد کرده بود خودرو هم رشد کرد برگشت رو بازار سرکه وارز ...

حالا دوستان مقصد بعدی این نقدینگی بعد بازار ارز وسرکه کجاست ؟؟؟؟به نظر من مجدد مسکن ..البته نه هر مسکنی ..

بورس هم این وسر یکی دوبار نقدنگی اومد که خیلی زود فراریش دادن ...
                    تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• ron
                      عضو عادی
                      • Aug 2012
                      • 243

یک تجربه شخصی که شاید برای برخی دوستان حکم مرهم داشته باشه
                      یکی از سهمهایی که جریان خریدش خیلی مفصل هست و کاملا احساسی برای من بود کبافق بود پارسال همین موقع ها
                      سهم رو در 1700 خریداری کردم متاسفانه بعد هم اگر روند سهم رو تعقیب کرده باشید در خاطر هست که سهم به نزول کرد با آهنگ نسبتا تند تا نزدیک 750 افت داشت اما هرجه با خودم کلنجار رفتم نتونستم از خیرش بگذرم از 1000 به پایین شروع کردم به معدل گیری یکبار هم یک نوسان کوچک روی سهم گرفتم خوشبختانه با معدل کسب شده تونستم با سود مناسب در 1600 سهم رو خالی کنم
                      هرچند یکی از خریدهای بی تحلیل و نا آگاهانه بود اما صبر همیشه پاسخگو هست به نظرم کمی صبر در مورد برخی از سهامی که وضعیت ناگواری دارند بهتر از این هست که با ضرر خارج بشیم البته این وسط نباید منکر خواب سرمایه و یک اصل مهم شد که اگر نقدینگی در اختیار نبود قطعا به مشکل می خوردم اما به هر شکل شرایط ایجاد شده رو اگر کمی به دور از هیجان بررسی کنیم فکر می کنم عایدی بدی نداشته باشه
                      به امید روزی که سهم های عزیزان روزای سبز واقعی رو ببینن
                      [COLOR="#800080"][SIZE=1][CENTER]نیما یوشیج در جشن یک سالگی فرزندش : پسرم یک بهار تابستان پاییز و زمستان را دیدی از این پس همه چیز جهان تکراری است جز مهربانی کردن[/CENTER][/SIZE][/COLOR]

نظر

• سعید پور احمدی
                        عضو فعال
                        • Sep 2011
                        • 1339

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                        کسی از دوستان تحلیلگر میتونه حذف صفر از پول ملی و تحلیل کنه که بعدش چی میشه؟چه اثری رو دلبر و سرکه وبوس و مسکن داره؟احساس میکنم حتما این اتفاق میافته یا تغییر واحد پولی.
                        الان نباید به پروژه حذف صفر حتی فکر کرد در واقع در شرایط اقتصادی که بعد از یک دوره تورم غول آسا به ثبات در قیمت ها و نرخ رشد تورم میرسیم که چندین تئوری وجود داره یکی از تئوری ها نرخ رشد تورم نزدیک صفر بدون در نظر گرفتن عدد محض و در تئوری محکم تر کاهش نرخ تورم به زیر 10 با نرخ رشد صفر و منفی رو مناسب میدونه و.........اقدام به حذف صفر برای راحتی محاسبات و ماهش حجم پول در گردش و دست یابی به بعضی مزیت های اقتصادی میکنن ولی هم اکنون به هیچ وجه شرایط برای انجام این کار مساعد نیست و اگه انجام بشه دوباره مجبور به تکرار میشن و خودش به رشد نرخ وشیب تورم دامن هم خواهد زد.

نظر

• delaram
                          عضو جدید
                          • Dec 2012
                          • 10

دوستان تصمیم دارم سکه بخرم، اما یه حسی بم میگه که احتمالا کاری کنن که سکه و دلار ریزشه مقطعی داشته باشه، نظر شما چیه؟ وارد بشم یا صبر کنم

هرچی اوضاع بدتر میشه، مردم بیشتر به فکر جمع کردن و احتکار کردن میفتن، یکیش خودم....ولی تا کجا؟!!!
                          وقتی تو قلب خدا این همه جا هست واسه تو.....چرخ گردون واسه تو چرخشو آغاز میکنه.

نظر

• پرریسک
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 6797

در اصل توسط BETA پست شده است View Post
                            پرریسک جان میشه این قسمتو بیشتر توضیح بدی؟
                            ببیند قدرت خرید اکثر مردم ما متوسط بوده ولی در این سالها پس انداز اکثر مردم ایران چی بوده ..طلا..

همه تو خونه طلا داشتن چون با هر سرمایه ای میشد وارد شد مثل بورس ..ولی خوب ملک با هر سرمایه ای نمیشه وارد شد .

بعد چه شد به یکباره طلا 3تا4 برابر شد وقدرت خرید مردم به یکباره 3تا4 برابر رشد کرد ..اکثرا فروختن ونیاز اول زندگی یعین مسکن رو خواستن تامین کنن یا بزرگتر کنن ...این باعث شد بعد سرکه وارز وکالا ملک جهش شدید بکنه ..

بعد چه شد ملک رشد کرد باز وقدرت خرید مردم کاهش یافت باز دوباره مردم هجوم اوردن رو چی ..رو طلا چون با هر سرمایه ای میشه باز هم وارد شد ..با رشد طلا مجدد قدرت خرید بالا میاد وباز مردم میرن دوباره نیاز اصلی رو براورده کنن وباز هم ملک رشد می کنه واین دور ادامه پیدا می کنه تا کجا ؟؟؟؟تا وقتی که رشد طلا .ودلبر ادامه داشته باشه ..

البته گفتم هر ملکی نباید خرید املاک ارزون که قدرت خرید جامعه به اونها برسه ..دقت کرده باشید میزان رشد سکه گرمی وربع از همه سرکه ها بیشتر بوده چون قدرت خرید مردم اینجا بیشتر هست وکاری به میزان طلای موجود ندارن..هر چند اشتباه می کنن ودر برگشت قیمتی شاید این خریدارها بیشترین ضرر رو بکنن البته اگر برگشتی در کار باشه..

نظر

• پرریسک
                              عضو فعال
                              • Feb 2012
                              • 6797

در اصل توسط ".احسان." پست شده است View Post
                              درست است كه افزايش قيمت دلار از ناكارآمدي برنامه هاي اقتصادي كلان نشات مي گيرد، اما وضعيت فعلي هنوز نسبت به سال 80 وضعيت خوبي دارد!!! در آن موقع دلار مرجع 180 تومان و دلار در بازار آزاد 700 تومان بود يعني چيزي حدود 4 برابر. يعني هنوز دلار به 4800 تومان برسد با وضعيت اون موقع برابري خواهد كرد.
                              رشد خيره كننده بورس رو به يقين با دلار 4000 توماني خواهيم ديد. رشدهاي دو الي سه برابري براي قيمت سهام.
                              سهام دلاري جلودار خواهند بود. سهامي خاص پيشتاز.
                              فكر و ذكر سهامدار و سرمايه گذاران در بورس بايد به سال 92 و پيش بيني سود شركتها است.
                              كساني كه از دلار زير 3000 تومان جا مانده اند، 30% افزايش ريالي را از دست داده اند. اما خريد با ريسك بالاي دلار 4000 توماني براي 25% افزايش ريالي تا قيمت 5000 تومان را به شخصه اصلا ترجيح نمي دهم. و ترجيح ميدهم كنور 4000 توماني را به ريسك متوسط براي رشد دو الي سه برابري خريد كنم. كنور از دلار جلو خواهد بود.
                              همچنين بسياري از سهام دلاري ديگر. مطمين باشيد.

موفق و پرسود باشيد.
                              کی گفته سقف دلبر 5000 هست ..اینجا مسئولان بورس نیستن ببندن برا شفاف سازی ..

برا دلبر نمیشه سقف گذاشت در این مقطع ..

نظر

• پرریسک
                                عضو فعال
                                • Feb 2012
                                • 6797

در ضمن سرکه امسال در فروردین ماه بوده حدود 780 تومان طرح جدید ...

دلبر هم بوده حدود 2000 تومن ..

در همین تاریخ کنور با قیمت 1500 تومن وارد بورس شده ..

امروز سرکه حدود 1600..

دلبر 4000..

کنور هم 3800 حدودا..تا اینجا کنور جلو بوده ..البته اگر کسی رو این سهم تک سهم شده باشه وتمام ریسک ها رو به جان خریده باشه 20-30 درصدی از بازار ارز وسرکه جلو افتاده وگرنه شاید قافیه رو باخته باشه ..

تازه هنوز بازی ادامه داره ودر ادامه باید دید کی پیروز میشه ..البته فقط در مورد این سهم وگرنه بورس قافیه رو خیلی وقته باخته ..

نظر

در حال کار...
                                X