در اصل توسط abbas3298 پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postحد ضرر 1100..
هیچ کس جا نمی ماند ..دوستان گفته بودم به وقتش زمان خرید قندیها رو اعلام خواهم کرد ..الان نزدیک دو هفته هست سیگنال خرید دادم بارها ..هر که جا مانده قزوین با حد ضرر 1100 وارد بشه که از خیلی از قنیدها برتر هست ..
نظر
-
در اصل توسط saeedte پست شده استفروش شاراک بخاطر شکست حد ضرر میان مدت :(
خرید قزوین
- - - Updated - - -
در اصل توسط mdmahdi پست شده است View Postسید طبق گفته شما قبل ساعت 10 قشهد رو رو +2 خریدم البته بدون پله یی هویی
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postدوستان نوسان گیر بهتره در همون حد ضرر اول خارج بشن ..چون با شناختی که از دوستان حقیقی دارم خیلی کم سهامداری می کن پس با همون شکست حد ضرر اول خارج بشین ..منظورم 977 بعد 920 بود..
- - - Updated - - -
مشکلی نیست ..حد ضرر بزار نگران نباش ..قندیها لیست ما بهترین هستن وبیه قنیدها باید پیش اینها لنگ بندازن ..قزوین باید خیلی وقت قبل صف خرید میشد..
نظر
-
در اصل توسط abtinsalari پست شده است View Postکجای تهرانپارس متری 5 تومنه؟فلکه دوم به بالا؟
عین سگ سوزن خورده تمام تهران و گشتم 3 بار رفتم سر معامله یارو اومده تو زده .قیمتای خونه داره میشه مثه مسکو!!!!!!!!!!!!در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Postنوساز نخای راحت میتونی 4-4.5 گیر بیاری توهمون تهرانپارس
مسکن تمام رشد عقب افتاده را جبران خواهد کرد
همین تهرانپارس توی فرجام وقتی دلار 980 تومان بود، آپارتمان متری 1700 بود الان دلار شده 4000 تومان حساب کن آپارتمان باید متری چند باشه حداقل همون 6 الی 7 تومان استآخرین ویرایش توسط سهم دوست؛ 2013/02/03, 10:30.[COLOR="#000080"][B][I]ماییم و نوای بی نوایی *** بسم لله اگر حریف مایی[/I][/B][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط mmis پست شده است View Postجناب پرریسک دید میان مدت برای شاراک غبهشهر و غمارگ و شفن چند ماهه
غمارگ بالای 340 روند صعود میگیره فعلا وارد نشده وتثبیت نشده ..غبشهر بالای 1040 روند صعود مگیهیر هنوز نشده ..
شاراک هم زیر 880 نباید میرفت که رفت وتثبیت شد ..
بنیادی سهام هیچ مشکلی ندارن ولی تکنیکالی رفتن تو فاز استراحت وباید چند وقتی باهاشون سهامداری کنتید ..چون حقیقی ها حوصله سهامداری معمولا ندارن همیشه گفته میشه به دحد ضرر ها پایبند باشید ..وگرنه اهداف قیمتی سر جاش هست ولی خوب در روند صعود مجدد باید برگشت رو اونها ..
مثال قشهد رو بنده بالیا 3000 گفتم چند ماه قبل وهمچنان سر حرفم هستم ولی خوب با روند نمیشه جنگید روند نزولی شد از لیست خارج شد چن وقت قبل در 1600 مجدد روند صعودی شد واومدن در لیست..ولی هدف 3000 همچنان پابرجا بود..
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postپرريسك جان به نظرت شفارس نبايد الان هم قيمت شدوص باشه؟
نظر
-
من بشخصه تا قیمت پایانیه قزوین مثبت 2 نشه، امروز خرید نمیکنم. این استراتژی من توی خرید سهم هستش. به قیمت پایانی خیلی اهمیت میدم. هرچند امروز میخواستم از قمرو یه نوسان بگیرم که متاسفانه جا موندم، اما یه حسی بهم میگه فردا میتونم دوباره حوالی 1930 وارد بشم. من فقط تجربیات شخصی خودم رو بیان کردم. قطعا دوستان انتقاداتی هم دارن. اما من هرگز از عمل کردن به تجربه پشیمون نشدم.<):)
نظر
نظر