استاد بنظر شما اول صبحی خرید کنیم یا بزاریم یه کمی بگذره بهتره مثلا من رفتم تو صف شبهران باشم یا بیام بیرون بعد از 10 اگه شد بخرم یا قزوین رو مثلا
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط msa407 پست شده است View Postاستاد بنظر شما اول صبحی خرید کنیم یا بزاریم یه کمی بگذره بهتره مثلا من رفتم تو صف شبهران باشم یا بیام بیرون بعد از 10 اگه شد بخرم یا قزوین رو مثلا
در مورد رفتن تو صف نظری ندارم ..بهران نشد شنفت ..این همه سهم ..
نظر
-
در اصل توسط msa407 پست شده است View Postدیدی گفتم منظور آقا این بوده ;;)
از ماست که بر ماست
منظور من هم روشن شدن موضوع بود قصد توهین به کسی نداشتمخوشبختی یافتنی نیست ساختنی است------برای کشتیهای بی حرکت موجها تصمیم می گیرند
نظر
-
در اصل توسط AVIN 8861 پست شده است View Postسلام
كاش مي شد جور ديگر ديد.
اين كه وقتي سهمي را داريم مدام از صعود و فرصت خريد و تشويق حرف بزنيم و زماني كه سهم را نداريم يا فروختيم مدام حرف از كاهش و منفي و آرزوي افت بزنيم به نظر شما پسنديده است؟
البته که حرف شما کاملا درسته و این کار کاملا غیر اخلاقیه. اما احساس کردم شما به بنده کنایه زدید. برید بازار رو چک کنید ببینید کدامیک از پیش بینی ها و تحلیلهای چند روز قبل بنده درمورد گروه قند اشتباه از آب دراومده. امروزهم هم قمرو و هم قشهد رو توی منفی دادن و هم قزوین پائینتر از دیروز گیر میاد.
بنده سهامدار گروه قند از 4 سال پیش هستم و خواهم بود.<):)
نظر
-
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postقنديها صف خريد شدند.
مثل اينکه بعضي ها بوي افزايش نرخ مرجع را تو بودجه را شنيده اند.
قچار 14000000سهم
قمرو 1200000سهم تو منفي و 300000تا تو مثبت
قشهد .............
........................
بتصورم با دلار 2500
سود قمرو 900تومان
قزوين 600تومان
قشير450تومان
قچار 300تومان
و.....
هر 100تومان افزايش قيمت قند و شکر حدود 60الي 70توماني ميره رو سود سهام قندي
نظر
-
حجم معملات شاراک تو 15دقیقه اول: 1.177M
فروش حقیقی: 1.177M
فروش حقوقی: 0
خرید حقیقی:461,639
خرید حقوقی:575,351
خرید گروهی: 140,000
آدم یاد بچه هایی میفته که تو عروسیا هجوم میارن پول جمع کنن . جمع کردن مال مفت :D[COLOR="#0000FF"][SIZE=4][B]آنانکه گذشته را به خاطر نمی آورند محکوم به تکرار آنند[/B][/SIZE][/COLOR]
نظر
-
در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post
البته که حرف شما کاملا درسته و این کار کاملا غیر اخلاقیه. اما احساس کردم شما به بنده کنایه زدید. برید بازار رو چک کنید ببینید کدامیک از پیش بینی ها و تحلیلهای چند روز قبل بنده درمورد گروه قند اشتباه از آب دراومده. امروزهم هم قمرو و هم قشهد رو توی منفی دادن و هم قزوین پائینتر از دیروز گیر میاد.
بنده سهامدار گروه قند از 4 سال پیش هستم و خواهم بود.<):)
ضمنا همه اينو قبول دارن و پرريسك عزيز هم بارها تاكيد كردن كه در روند صعود فروش به خاطر نوسان ناچيز نادرست است. در هر صورت اميدوارم در سود باشيد و معاملات خوبي داشته باشيد.
نظر
-
نظر