چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • آذرآبادگان
    کاربر فعال
    • Dec 2012
    • 1140

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
    دوست عزیز فقیر مالی نبود بلکه فقیرفکری است !!!!ضمنا ریاست برمردمان فقیر (مالی ) هنرنیست ؟؟؟
    چرا در کشورهای غنی مردم فقیر هستند؟؟
    چرا کشورهای غنی پیشرفت نمی کنند؟؟
    اگر یک کشور به لحاظ ذخایر طبیعی غنی نباشد، فقط کسانی در عرصه سیاست و حکومت پیش قدم خواهند شد
    که خود را قادر به اداره کشور بر پایه نداشته ها باشد چنین حکومتی از هر ابزاری و از توانمندیهای انسانهای شایسته
    در جهت پیشرفت کشورش برای اثبات شایستگیش استفاده خواهد کرد...
    در یک کشور به داراییها و ذخایر طبیعی، اشخاصی که برای حکومت پیش قدم میشوند فقط برای چپاول و غارت ثروت
    کشور جلو می آیند و چون بحث قدرت و ثروت هست در نتیجه به هیچ قیمتی حاضر به از دست دادن موقعیت کسب
    شده نخواهند بود حتی اگر لازم باشد تا آخرین شهروند کشور را به خاک و خون می کشند و ....
    چنین ساختاری بقای خود را فقط در حماقت شهروندانش و قطع ارتباط با دنیای خارج و ایجاد بحرانهای بین المللی
    میتواند حفظ کند...
    در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Aug 2025
      • 989

در اصل توسط نیکا پست شده است View Post
      ایران کشور ثروتمند دارای معادن ونفت میباشد ولی مردمان فقیردارد ؟؟؟؟
      ایول ...
      زدی تو خال

چند صد سال در بند شاهان خاین و ظالم قاجار و پهلوی که کشور وسیعمون رو مثل گوشت قربونی دادن به این و اون و نوکری اجانب و تاراج اموال مردم و کشور نتیجش اینه

بعدش 57 انقلاب کردیم ب اون وضعیت ترور ها 2 سال بعد جنگ ویران کننده ی با دنیا تا سالها سازندگی اون جنگ سخت ...... در کنارش تحریمها و شکر خدا بهبود نسبی وضعیت رفاهی مردم
      مثل بچه ای هستیم که تازه داریم رو پا خودمون یایستیم ...کم کاریها هم باید در نظر بگیریم
      انشا الله هر روز بهر میشیم:)

نظر

• ائلشن
        عضو فعال
        • Oct 2012
        • 993

جعفر خان با سلام

تعدادی قزوین با قیمت 1180دارم.

شنبه میانگینو پایین بیارم یا صبر کنم

یاشا

نظر

• msrezayi
          عضو عادی
          • Jan 2013
          • 87

در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
          من با شنیدن حرفهای حکیمانه و مقتدرانه ی امام خامنه ای احساس غرور کردم و اشک از چشانم جاری شد
          خدایا شکرت به خاط این موهبت الهی
          به نظر من باید به یه سری مسائل عمیقتر نگاه کرد
          باید ریشه مشکلات رو پیدا کرد
          مشکلات ما ریشه در ساده لوحی بسیاری از افراد جامعه داره
          جامعه ما رو میشه به سه دسته از افراد تقسیم کرد
          اونایی که سواری میکنن
          اونایی که سواری میدن
          گروه سوم که من هم خودمو جزئشون میدونم گروهی هستن که نمیخوان سواری بدن یعنی گروهی که دهنشون صاف شده از بس که حرف ناحق شنیدن
          و جمله آخر از یکی از دوستان
          هرگز نمیشه آدمی که خودشو به خواب زده رو بیدار کرد
          آخرین ویرایش توسط msrezayi؛ 2013/02/07, 17:01.

نظر

• msa407
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 133

نقل قول نوشته اصلی توسط MOSTAFA
            من با شنیدن حرفهای حکیمانه و مقتدرانه ی امام خامنه ای احساس غرور کردم و اشک از چشانم جاری شد
            خدایا شکرت به خاط این موهبت الهی
            در اصل توسط capitalist پست شده است View Post
            :O:O:O:O
            بععععععععله B-):D
            [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• aur140
              عضو عادی
              • Aug 2025
              • 140

وضعيتي كه الان كشور به آن دچار شده از بي تدبيري مسئولان است . مردم در همه عرصه ها با تمام وجود از دولت ها حمايت كردند و با تحمل اين همه فشارها لب به شكوه و گلايه نگشودند اما دولت و مسئولان و حتي نمايندگان مجلس هيچ ارزشي براي مردم قائل نشده و نمي شوند . دوستان اگر كمي از اخبار ديگر هم با خبر باشند بد نيست .
              بد نيست بدانيد كه دولت تعدادي مجوز استخدام به مرتضوي داد و برخي نمايندگان هم براي گرفتن سهميه پشت در اتاق اين آقا صف كشيدند اينها همان نمايندگاني بودند كه نامه اي در حمايت از او امضا كرده بودند .
              دكتر همش دنبال جمع آوري مدارك عليه برداران سران ..... بود و حتي در برخي استانها هم دنبال مدرك مي گشت.

مردم رفتار خود را با رفتارهاي مسئولان تنظيم مي كنند اينگونه نيست كه وقتي مرغ گران شد اگر نخريدند ارزان مي شود زيرا مردم مي دانند كه مسئولانشان آنقدر كفايت لازم را نداند تا بتوانند در كشور ثبات و آرامش بوجود بياورند مثال مي زنم شما در بورس سهام با بنيادي قوي مي خريد و از نوسانات مقطعي يا افت قيمت سهم نگران نمي شويد و به آينده سهم اطمينان داريد اما اگر سهمي با بنيادي ضعيف داشته باشيد با هر نوسان كوچك هراسان مي شويد مسئولان را سهمي با بنيادي ضعيف فرض كنيد و الي آخر ....
              [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• sepahan_zard
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 266

من با شنيدن اون حرفهاي حكيمانه! هيچ حسي بهم دست نداد و مثل اين دوستمون احساس غرور و اشك نكردم
                ولي احتمالا آثار اون جملات حكيمانه اشكمون رو هفته ديگه در مياره!
                دارم خودمو آماده ميكنم برا ميانگين كم كردن!
                يه همچين افراد تاثير گذاري داريم ما ! !

نظر

• msa407
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 133

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                  من با شنيدن اون حرفهاي حكيمانه! هيچ حسي بهم دست نداد و مثل اين دوستمون احساس غرور و اشك نكردم
                  ولي احتمالا آثار اون جملات حكيمانه اشكمون رو هفته ديگه در مياره!
                  دارم خودمو آماده ميكنم برا ميانگين كم كردن!
                  يه همچين افراد تاثير گذاري داريم ما ! !
                  :))
                  [COLOR="#0000FF"][B]نبرد من تنها با تاریکی است ! برای نبرد با تاریکی شمشیر نمیکشم ، چراغ می افروزم [/B][/COLOR]اشو زرتشت

نظر

• ائلشن
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 993

نمابورس، بازار سرمایه_ صبح امروز رئیس امور بورس های سازمان بورس و اوراق بهادار تهران با حضور در جمع منتخبی از خبرنگاران و روزنامه نگاران بازار سرمایه ، ضمن تشریح فرآیند نظارت و کنترل معاملات بازار سهام، نسبت به برگزاری جلسه تخصصی با کلیه سرمایه گذاران حقیقی و حقوقی برای پاسخگویی به اعتراض ها و انتقادهای مختلف ابراز تمایل کرد.

نظر

• tarannom
                      عضو جدید
                      • Jan 2013
                      • 10

در اصل توسط tarannom پست شده است View Post
                      سلام و تشکر از شما دوست گرامی
                      لطفا چند تا سهم بنیادی خوب را نام می برید.
                      نوشته اصلی توسط moslemi

جناب آقای tarannom:
                      متن سوال شما شاید عجیب ترین سوالی است که من طی چندین سال فعالیتم در بورس ایران دیده ام.
                      چون اینجا ایران هست و هر اتفاقی در فردا یا فرداها قابل اتفاق هست مخصوصاً که بعد از انتخابات ریاست جمهوری و ... پس بهتر است دیدیت را فعلا برای کوتاه مدت و تا پایان سال برنامه ریزی کنی بعد سهام های بنیادی رو انتخاب کنی که در اوایل سال آینده احتمال تعدیل سود سال 91 آنها فراهم باشد.
                      موفق و پر سود باشید

نظر

• boorsy
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 31

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post

جالب بود.
                        پدرخانم بنده معلم هست با 29 سال سابقه کار. سال 81 یه پراید خرید که امشب اسناد معامله ی اون رو از آرشیوش بیرون آورده بود. جالب بود. اون سال یه پراید کاربراتوریه ساده بوده 5900000 تومان. بعد فیش حقوق همون سالش رو هم دیدم که حدود 182000 تومان بود. یعنی بایستی حدود 32 ماه حقوقش رو پس انداز میکرده تا یه پراید بخره.
                        اما الان فیش حقوقش رو دیدم حدود 950000 تومان دریافتیش بود و پراید تازه شده 17 میلیون.
                        من نمیخوام طرفداری از کسی بکنم و خودم هم کلی انتقاد دارم ولی خدائیش خودتون قضاوت کنید که وضع مردم بهتر شده یا بدتر. درسته توی یک سال اخیر نوسانات اقتصادی خیلی زیاد شده ولی تا قبل از اون و توی دولت نهم و اوایل دولت دهم واقعا رفاه مردم بالا رفت و به نظر من بزرگترین خیانت محمود هم همین بود که سعی کرد رفاه مردم رو بالا ببره غافل از اینکه مردم ما رو رفاه زده کرد.
                        ای کاش ما اینقدر زود گذشته ی خودمون و شرایط سختی رو که داشتیم رو فراموش نمیکردیم. همین فراموش کاری هاست که امروز بعضی ها رو به ورطه ی ناشکری انداخته و نتیجه ناشکری و کفران نعمت هم میشه فقر!! «شکر نعمت، نعمتت افزون کند*** کفر، نعمت از کفت بیرون کند» یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه پیت نفت. یادش بخیر توی صف وایسادن برای تلفن عمومی. یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه کپسول گاز. یادش بخیر نونوایی به هر نفر بیشتر از سه تا نون نمیداد.
                        بچه درسته که الان گرونی زیاد شده و به خیلی ها فشار میاد ولی به نظر من هنوز اوضاع خیلی بهتر از 10 سال قبله. فرقش اینه الان مردم ما رفاه زده شدن. اگه مردم ما همون مردم 10 سال قبل بودن، الان براحتی از این برهه از تاریخ عبور میکردیم.
                        یکی از فامیلهای ما تازه از گرجستان برگشته؛ میگفت غذای یک وعده یک ایرانی، به اندازه غذای یک روز یک خانواده 2 نفره ی گرجستانیه!!
                        دوستان بیایم بجای این همه منفی بافی و شکایت، کمی واقع بین باشیم و شکر نعمتهایی رو که داریم رو در حد توان بجا بیاریم تا خدا حلال مشکلات باشه.
                        یک حدیث با این مضمون از پیامبر (صلی الله علیه و آله) میخوندم که فرمودند: «هرگاه قومی مورد غضب خداوند قرار بگیرند، قیمتها در آن قوم بالا میرود».
                        انشاالله خدا ازمون راضی بشه و مسئولین هم وظایفشون رو فراموش نکنند...
                        شب خوش<):)
                        حقوق پدر محترم شما سال 81 مبلغ 182هزار تومن بوده الان شده 950هزار تومان یعنی تو این 10 سال 5.2 برابر شده
                        بسیار خوب حالا ببینیم قیمت برخی اجناس و کالاهای ضروری مورد نیاز مردم چه تغییراتی تو این ده سال کرده :
                        با هم ملاحظه کنیم :

(کلیه ارقام به تومان هست)

کالا قیمت در 81 قیمت در 91 نسبت قیمت در 91 به 81 (تورم)
                        __________________________________________________ __________________________________________________ _______
                        قیمت ملک در منطقه ما (غرب تهران) 320.000 2.900.000 9.33
                        یخچال فریزر 12 فوت امرسان 125.000 1.120.000 8.96
                        ماشین لباسشویی 7 کیلوئی ال جی 215.000 1.770.000 8.23
                        اجاق گاز 4 شعله مجیک 110.000 998.000 9.1
                        جاروبرقی سامسونگ 1800 وات 45000 395.000 8.7
                        دیسک و صفحه کامل پراید 12000 105000 9.3
                        روغن موتور 4 لیتری ایرانول 2900 21500 8.1
                        روغن نباتی 5 کیلوئی لادن 2250 21500 9.5
                        آدامس شیک 5 100 20
                        سیگار وینستون لایت (نخی) 20 250 12.5
                        واشر پیچ و مهره (مشتی) مفت! 100 بی نهایت!!
                        ........................... ...... ...... .............
                        (و بسیاری کالاهای ضروری دیگر)

(من این اجناسی که قید کردم تماما کالاهی خودم هست که حاضرم فاکتور خریدشان را نشان بدهم)

یعنی حقوق پدر شما 5.2 برابر شده ولی کالاها و اجناس 8 ، 9 ، 10 ، 15 ، 20 ... برابر شده یعنی قدرت خرید پدر شما بیش از 50 درصد کاهش پیدا کرده
                        چقدر ما رفاه زده شدیم و قدرت خریدمون بالا رفته واقعا و خودمون خبر نداریم!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• boorsy
                          عضو عادی
                          • Oct 2012
                          • 31

در اصل توسط گلاب خان پست شده است View Post

جالب بود.
                          پدرخانم بنده معلم هست با 29 سال سابقه کار. سال 81 یه پراید خرید که امشب اسناد معامله ی اون رو از آرشیوش بیرون آورده بود. جالب بود. اون سال یه پراید کاربراتوریه ساده بوده 5900000 تومان. بعد فیش حقوق همون سالش رو هم دیدم که حدود 182000 تومان بود. یعنی بایستی حدود 32 ماه حقوقش رو پس انداز میکرده تا یه پراید بخره.
                          اما الان فیش حقوقش رو دیدم حدود 950000 تومان دریافتیش بود و پراید تازه شده 17 میلیون.
                          من نمیخوام طرفداری از کسی بکنم و خودم هم کلی انتقاد دارم ولی خدائیش خودتون قضاوت کنید که وضع مردم بهتر شده یا بدتر. درسته توی یک سال اخیر نوسانات اقتصادی خیلی زیاد شده ولی تا قبل از اون و توی دولت نهم و اوایل دولت دهم واقعا رفاه مردم بالا رفت و به نظر من بزرگترین خیانت محمود هم همین بود که سعی کرد رفاه مردم رو بالا ببره غافل از اینکه مردم ما رو رفاه زده کرد.
                          ای کاش ما اینقدر زود گذشته ی خودمون و شرایط سختی رو که داشتیم رو فراموش نمیکردیم. همین فراموش کاری هاست که امروز بعضی ها رو به ورطه ی ناشکری انداخته و نتیجه ناشکری و کفران نعمت هم میشه فقر!! «شکر نعمت، نعمتت افزون کند*** کفر، نعمت از کفت بیرون کند» یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه پیت نفت. یادش بخیر توی صف وایسادن برای تلفن عمومی. یادش بخیر توی صف وایسادن برای یه کپسول گاز. یادش بخیر نونوایی به هر نفر بیشتر از سه تا نون نمیداد.
                          بچه درسته که الان گرونی زیاد شده و به خیلی ها فشار میاد ولی به نظر من هنوز اوضاع خیلی بهتر از 10 سال قبله. فرقش اینه الان مردم ما رفاه زده شدن. اگه مردم ما همون مردم 10 سال قبل بودن، الان براحتی از این برهه از تاریخ عبور میکردیم.
                          یکی از فامیلهای ما تازه از گرجستان برگشته؛ میگفت غذای یک وعده یک ایرانی، به اندازه غذای یک روز یک خانواده 2 نفره ی گرجستانیه!!
                          دوستان بیایم بجای این همه منفی بافی و شکایت، کمی واقع بین باشیم و شکر نعمتهایی رو که داریم رو در حد توان بجا بیاریم تا خدا حلال مشکلات باشه.
                          یک حدیث با این مضمون از پیامبر (صلی الله علیه و آله) میخوندم که فرمودند: «هرگاه قومی مورد غضب خداوند قرار بگیرند، قیمتها در آن قوم بالا میرود».
                          انشاالله خدا ازمون راضی بشه و مسئولین هم وظایفشون رو فراموش نکنند...
                          شب خوش<):)

حقوق پدر محترم شما سال 81 مبلغ 182هزار تومن بوده الان شده 950هزار تومان یعنی تو این 10 سال 5.2 برابر شده
                          بسیار خوب حالا ببینیم قیمت برخی اجناس و کالاهای ضروری مورد نیاز مردم چه تغییراتی تو این ده سال کرده :
                          با هم ملاحظه کنیم :

(کلیه ارقام به تومان هست)

کالا قیمت در 81 قیمت در 91 نسبت قیمت در 91 به 81 (تورم)
                          __________________________________________________ __________________________________________________ _______
                          قیمت ملک در منطقه ما (غرب تهران) 320.000 2.900.000 9.33
                          یخچال فریزر 12 فوت امرسان 125.000 1.120.000 8.96
                          ماشین لباسشویی 7 کیلوئی ال جی 215.000 1.770.000 8.23
                          اجاق گاز 4 شعله مجیک 110.000 998.000 9.1
                          جاروبرقی سامسونگ 1800 وات 45000 395.000 8.7
                          دیسک و صفحه کامل پراید 12000 105000 9.3
                          روغن موتور 4 لیتری ایرانول 2900 21500 8.1
                          روغن نباتی 5 کیلوئی لادن 2250 21500 9.5
                          آدامس شیک 5 100 20
                          سیگار وینستون لایت (نخی) 20 250 12.5
                          واشر پیچ و مهره (مشتی) مفت! 100 بی نهایت!!
                          ........................... ...... ...... .............
                          (و بسیاری کالاهای ضروری دیگر)

(من این اجناسی که قید کردم تماما کالاهی خودم هست که حاضرم فاکتور خریدشان را نشان بدهم)

یعنی حقوق پدر شما 5.2 برابر شده ولی کالاها و اجناس 8 ، 9 ، 10 ، 15 ، 20 ... برابر شده یعنی قدرت خرید پدر شما بیش از 50 درصد کاهش پیدا کرده
                          چقدر ما رفاه زده شدیم و قدرت خریدمون بالا رفته واقعا و خودمون خبر نداریم!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• aminian
                            كاربر فعال
                            • Oct 2012
                            • 663

مصظفی جان سلام

یادته اون اوایل که محمود آمده بود سر کار 200 اقتصاد دان بهشون نامه نوشتند و از سیاستهای اقتصادیشون انتقاد کردند و باز هم یادته صدا و سیما جلسه رو پخش کرد اینقدر خنده دار بود
                            جایی که اونها انتقاد و نقدهاشونو بگن محمود رفته بود سر منبر و داشت براشون صحبت میکرد
                            بجای یک جلسه پرسش و پاسخی اقا رففته بود و داشت حرف میزد اقتصاد دانهای بدبخت که منتقد بودند گوش میدادند هر چند که این محمود جوون متخصص همه چی هم هست و تازه ها دیپلم فضانوردی هم گرفته:D

باز هم یادتونه که این محمود خان ما اصلا این علم و اقتصاد رو قبول نداشت و مرتب هر جا میرفت میگفت مدرک کاغذ پاره بیشتر نیست

بقیشو هی اگه بخوام بنویسم بیشتر اعصابم خراب میشه و حرص میخورم

اینقدر دلم واسه مردم میسوزه
                            شکر خدا ما به همین زندگی که داریم هزار مرتبه شکر
                            راضی هستیم

یاد شعر دبستانیمون از سعدی میفتم حتما دهه 60 تیها یادشون هست

من از بینوایی نیم روی زرد غم بینوایان رخم زرد کرد
                            چو بینم که درویش مسکین نخورد به کام اندرم لقمه زهر است و درد

بخدا خیلی برا مردم ناراحتم
                            کارگرها و انهایی که هیچی از اقتصاد و سیاست نمیدونن و شب وروز دارن کار و تلاش میکنن و اخر سر هم هیچ
                            کارگر مگه با روزی 30 تومن چی میتونه بکنه
                            ویزیت دکتر که فقط سلام بهشون بکنه 15 تومن حداقل
                            و ........

دوستان ماها که تو بورس هستیم میانگین هوش و استعدادمون شاید از بقیه افراد جامعه بالاتر باشه ولی وقتی شرایط اطرافیانمونو در نظر نگیریم و فقط به فکر خودمون هم باشیم این هموش و استعداد بنظر من متعادل رشد نکرده
                            عقل ما رو به مردم داری هم دعوت میکنه
                            همش پا سیستم و بورس آدم رو یک بعدی رشد میکنه
                            اون دنیامونم در نظر بگیریم و تو این شرایط وخیم اقتصادی فقیر فقرا رو در نظر بگیریم
                            البته اول با خودم هستم
                            در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
                            ایول ...
                            زدی تو خال

چند صد سال در بند شاهان خاین و ظالم قاجار و پهلوی که کشور وسیعمون رو مثل گوشت قربونی دادن به این و اون و نوکری اجانب و تاراج اموال مردم و کشور نتیجش اینه

بعدش 57 انقلاب کردیم ب اون وضعیت ترور ها 2 سال بعد جنگ ویران کننده ی با دنیا تا سالها سازندگی اون جنگ سخت ...... در کنارش تحریمها و شکر خدا بهبود نسبی وضعیت رفاهی مردم
                            مثل بچه ای هستیم که تازه داریم رو پا خودمون یایستیم ...کم کاریها هم باید در نظر بگیریم
                            انشا الله هر روز بهر میشیم:)

نظر

• گلاب خان
                              Banned
                              • Dec 2012
                              • 166

در اصل توسط sepahan_zard پست شده است View Post
                              خب من با مطالعه چند صفحه آخر به اين نتايج رسيدم!
                              مشكل گروني مردمند
                              مثلا اگه الان نرند برنج كيسه اي 50بخرند دو ماه بعد ميشه 30 تومن( تا حالا برعكس بوده و نجنبي هفته ديگه بايد60بدي!)
                              قبلنا بايد تو صف نفت وايميساديم
                              حتي قبلترش بابام ميگه اصلا هيچكي كامپيوتر نداشت! ولي الان همه دارند و اين يعني رفاه رو اين دولت اورده ! زمان شاه مردم اصلا نميدونستند adsl چيه!
                              زمان قبل بابام خونشو خريد 40تومن ! الان يارانه ميدن 40تومن يعني ماهي يك خونه !
                              -- -
                              به اميد شاد شدن دوباره مردم
                              در اصل توسط بنان پست شده است View Post
                              این ملت بدتر از این حقشونه 33 سال پیش ناشکری کردیم که تو تاریخ ثبت میشه خداوند هم ناسپاسان را دوست ندارد پس وصعیت بدتر از این باید درانتظارمون باشه
                              در اصل توسط رضاhr7502 پست شده است View Post
                              جناب گلاب خان سكه و دلار و پرايد و ول كن برو ببين سال 81 پدر خانومت با حقوقش چند كيلو گوشت ميتونست بخره ؟ حالا يه 30 كيلويي ميتونه.......

البته که مشکل گرونی رو مردم بوجود نیاوردن؛ ولی مردم در تشدید اون نقش داشتن. البته که رشد ارتباطات و فناوری اطلاعات جزوی از شاخصهای رفاه هستش. یعنی شما میگید نیستش. لطفا سه تا از شاخصهای رفاه رو نام ببر ببینم بلدی؟؟!! البته که اون موقعها خونه ارزون بوده. چرا؟ چون زمین اونقدر زیاد بوده که التماس میکردن برای اینکه بیای بخری. همون زمان اگه شما یه تلویزیون یا یه موتورسیکلیت میخواستی بخری، پول 2 تا خونه باید میدادی!! برادری که میگی 33 سال پیش ناشکری شد، شما که معلوم الحالی و بنده و اونایی که به مملکت علاقه دارن از نظر ایدئولوژیک باهاتون مشکل داریم. خواهشا بخاطر این گرونی که تازه 7-8 ماهه ایجاد شده همه چیز رو زیر سوال نبریم. بابا جوونای مردم رفتن از جونشون گذشتن؛ حالا چه بلایی به سر ما اومده که حاضر نیستیم بخاطر خیلی چیزها از پولمون بگذریم. اونایی که سن و سالی دارن، یادشونه چه اول جنگ، چه توی دوران سازندگی چه بعدش ما چنین تورمهایی رو تجربه کردیم و بعدش دوباره اوضاع درست شده.
                              دوست عزیزی که میگی گوشت، بله حق باشماست. سال 81 اگه بگیریم گوشت کیلویی 3500 بوده، میشده با حقوق کارمندی حدود 50 کیلو گوشت خرید. تا 8 ماه پیش که گوشت کیلویی 17 الی 20 هزار تومان بودهم میشد حدود 50 کیلو گوشت خرید با حقوق کارمندی. بنده عرض کردم؛ این چند ماه اخیر خیلی خیلی اتفاقات دست بدست هم داد تا اوضاع اینجوری شد که انشاالله درست میشه. منتهی قرار نیست کسی از عالم غیب بیاد درست کنه. خودمون باید با همدلی درست کنیم و مسئولان هم صد البته باید درست برنامه ریزی کنند. در ضمن یکی از دوستان کم لطفی فرموده بودند و تهمت زده بودند که بنده حدیثی را از پیامبر (صلی الله علیه و آله) تحریف کردم. انشاالله به محض اینکه اصل و سند حدیث رو پیدا کردم، خدمت دوستان ارائه میکنم.
                              من بشخصه دیگه این بحثها رو تموم میکنم. چون احساس میکنم در این محیط دیگه درست نیست بیشتر از این بحث بشه و ممکنه بخاطر شاید لج و لج بازی، خیلی چیزها زیر سوال بره. دوستان ماشاالله هم خودشون با سواداند و هم اهل فضل. شب همگی خوش<):)

نظر

• BETA
                                عضو فعال
                                • Jan 2013
                                • 447

خیلی جالبه اطلاعات وامارش حتما بخونید

بررسی وضعیت تولید ناخالص ملی کشور به عنوان شاخصی مهم در پیشرفت اقتصادی نشان می دهد که بر اساس اعلام بانک جهانی در سال 1980، حدود 90 میلیارد دلار بوده است در همان سال کره جنوبی 63 میلیارد دلار و ترکیه 65 میلیارد دلار تولید ناخالص ملی داشته است. همین شاخص در سال 2011 نشان می دهد که ایران به 480 میلیارد دلار تولید ناخالص ملی دست یافته. ترکیه این شاخص را به 820 میلیارد دلار و کره جنوبی به یک هزار و 200 میلیارد دلار رسانده است، این در شرایطی است که این دو کشور از نفت و گاز نیز بهره نمی برند. واردکننده انرژی محسوب می شوند اما توانسته اند خود را به بیش از 12 برابر رشد برسانند و ایران با یکهزار میلیارد دلار درآمد حاصل از فروش نفت خام در این دوره نتوانسته حتی در حد آنها به تولید و ارزش افزوده آن توجه نماید.

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                پدر خانم شما سال 81 با حقوق 180 تومنی چند تا سرکه تمام میتونست بخره؟؟؟؟امروز چند تا میتونه بخره ..

سال 81 پریاد رو انداختن به ملت همیشه در صحنه با اون قیمت کذایی دلیل نمیشه الان که کمی حقوقی ها رفته بالا یعین رفاه بیشتر شده ..میدانید چند سال یک خط موبایل رو بالای یک میل انداختن به مردم ..الان 5 هزار تومن یک سیم کارت ..یعنی رفاه وسطح درامد مردم بیشتر شده ؟؟؟؟؟

تا وقتی این تفکر در مردم باشه هر چی سرشون بیاد حقشونه ..کشوری که با کره جنوبی همپا بود الان به جای رسیده با گرجستان قیاس میشه ..چرا با قطر مقایسه نمی کنید ..

اینطور شد برید شکر کنید که به حال روز کره شمالی نیفتادیم...اونجا همدیگه رو میخرون ..البته اینطوری پیش بره به اون وضع هم شاید گرفتار بشیم ..

در ضمن چند وقت دیگر هم پریاد میشه 30 میل مجدد به همون دوران برخواهیم گشت زیاد نگران نباشید ..
                                تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

در حال کار...
                                X