چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • پرریسک
    عضو فعال
    • Feb 2012
    • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
    پر ریسک خان یه سوال سخت!!!!!

شپنا را چند بخریم؟

ممنون
    نمی دانم ..

تکنیکال نداره که بتون مجواب بدم ..جو.اب بدم ..

بنیادی هم بررسی نداشتم ..

نظر

• پرریسک
      عضو فعال
      • Feb 2012
      • 6797

در اصل توسط taranom پست شده است View Post
      درود بر دوستان

جعفر خان عزیز آخرین توصیه ها قبل از بازگشائی شپنا ؟

محدوده زیر 12500 ریال رو برای ورود مناسب می دونید؟

دنیای اقتصاد:
      توقف270روزه نماد شپنا بر پایه اختلاف حسابی معادل 4هزار و 160میلیارد ریال در شرایطی است که پالایشگاه اصفهان در صورتهای مالی خود بیش از 25هزار میلیارد ریال وجه نقد دارد که سود بانکی ساده این رقم سالانه بیش از اختلاف حسابهای ياد شده است. در همین حال میزان مطالبات پالایشگاه اصفهان از شرکتهای پیرامونی به زودی در حدی خواهد بود که میتواند به تملک شرکتهای پیرامونی منجر شود.

http://donya-e-eqtesad.com/Default_view.asp?@=345097
      بابا کشتید با این شپنا ما رو ..اقا بنده رو این سهم نظری ندارم...ول کنید تو رو خدا....

نظر

• پرریسک
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 6797

خوب ملک امروز 50 رو رد کرد ..همون ملک 32 تومنی دقیق یک ماه پشت ..تا عید رو 60 نظرم هست ببینم چه میشه ..اون موقع کرمانشاه بود 950 تومن الانم 950 هست ..ببینم چه میشه ..

نظر

• صداقت2
          عضو فعال
          • Sep 2012
          • 704

پر ریسک خان

اگه دوست داشتید یه کمی از قزوین بگید

سنگین خریدم و اجازه خروج بعد از دیدن حد ضرر اول را نداد.

کجا میانگین را کمتر کنم؟

یا منتظر بالا آمدنش بشم؟

کلا دوست دارم غیر از تکنیکال - آس برنده قزوین را نسبت به سایر قندی ها رو کنید.

ممنون
          صداقت همیشه بهترین است.

نظر

• پرریسک
            عضو فعال
            • Feb 2012
            • 6797

در اصل توسط صداقت2 پست شده است View Post
            پر ریسک خان

اگه دوست داشتید یه کمی از قزوین بگید

سنگین خریدم و اجازه خروج بعد از دیدن حد ضرر اول را نداد.

کجا میانگین را کمتر کنم؟

یا منتظر بالا آمدنش بشم؟

کلا دوست دارم غیر از تکنیکال - آس برنده قزوین را نسبت به سایر قندی ها رو کنید.

ممنون
            در همین تاپیک پست ها موجوده ..در تاپیک خود قزوین هم موجوده ..اسی در کار نیست ..سرمایه قزوین نسبت به قچار وخیلی از قنیدها کمتره ..جذب چغندر خیلی بیشتر هست ..فقط یک ایراد که باعث شده سودش بره وام ارزش هست ..وگرنه سود عجیب غریب رو پوشش میداد ..

با این همه بازم قابل تر از همه هست ..در ضمن در سهام کوچک نباید خیلی سنگین وارد شد ..حد ضرر ردوم 1045 هست ..زیر این نره میان مدت صعود ادامه داره ..در ضمن اگر بگرده بالای 1115 روند کوتاه مدت صود ادامه داره سهت ..باید دید در روزهای بعد چه میشه ..ولی چون همه چی رو هواست فعلا ما با همون حد ضرر اول جلو میریم ..کاری ندارم سهم برگرده هم برام مهم نیست ..حد ضرر شکست خروج .

چیزی که زیاده در بازار سهام وفرصت خرید فراران که سهام میده ..

نظر

• aur140
              عضو عادی
              • Jul 2025
              • 140

نظرات مصطفي مصري پور :
              در مورد سخنان رهبری و رد مذاکره بدون هیچ شرحی فقط عرض میکنم که این صحبتها از طرف ایشون باید زده میشد. یعنی از قاعده سیاست به دوره که کشوری با موضع ضعف وارد مذاکره بشه.

پس فکر نکنیم که قضیه مذاکره مختومه س و امیدی به سیاست خارجی نیست.

صرفا اتفاقات بعدی رو رصد کنید.

اما صحبت من در مورد امید به بازار ربطی به اخبار سیاسی نداشت. بازار به دلیل افزایش قیمت محصولات باید رشد کنه. چه بسا دعوای داخل مجلس هم نتونست بازارو از مدار خارج کنه.

قیمت فلزات نسبت به یک ماه قبل 20% بالا رفته و قیمتهای جهانی هم سقف های دوساله خودشون رو شکستن. امروز روی حتی 2200 دلارو هم دید.

اما در پایان؛ هیچ پیشنهاد خریدی به هیچ عزیزی نمیدم تا دردسری برای کسی پیش نیاد اما خودم با سهمایی که گفتم توی بازار باقی میمونم.

سعی کنیم کمتر گول سیاسیون رو بخوریم ...
              [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• ".احسان."
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2676

در شرايط فعلي خريد سهامي را بايد مد نظر قرار داد، كه افزايش سودآوريشان براي سال 92 تضمين شده باشد، سهام دلاري بهترين گزينه هستند:

در مورد سهام دلاري بهترين گزينه سهام معدني است. از بين گروه معدني، گروه فلز روي و سنگ آهني به دليل افزايش قيمتهاي جهاني جذابيت ويژه اي براي خريد دارند.

گروه سنگ آهني : كچاد، كگل و كنور

به نظر آينده بسيار درخشاني در پيش روي اين گروه است. از اين گروه، كنور را به دلايلي كه مي تونيد در تاپيك مخصوص آن بخوانيد، برگزيده ام. فرق بين رشد كنور و كچاد و كگل در اين است، اگر كچاد و كگل 3+% باشند،كنور روي 5+% صف خريد است. اين گروه به نظر تاپ ترين گروه بازار در 6 ماه الي 2 سال آينده خواهند بود.

گروه فلز روي: كروي، فاسيمين، فرآوري و فزرين

رشد فلز روي به عدد خيره كننده 2210$ رسيده است. 16% بالاتر از آنچه كه در بودجه بسته اند، رشد دلار هم 80% بالاتر از آنچه كه در بودجه آمده است. رشد گروه روي پيوسته است، البته مزاياي نسبت به هم دارند. در سبدم كروي را به دليل آنكه چكيده اي از همه اين سهام فلز روي است، برگزيده ام. فرقي ندارد، هركدام كه خود صلاح ديديد، مي توانيد در سبد داشته باشيد.

موفق و پرسود باشيد.
                آهاي آهاي يكي بياد يه شعر تازه تر بگه....
                کانال تلگرامی: STOCKMARKET100@

نظر

• mehr_bourse
                  عضو فعال
                  • Oct 2012
                  • 336

در اصل توسط bashash پست شده است View Post
                  منم اشك ازچشمانم جاري شد واسه بازار شنبه:D
                  ما به حال خودمون گریه کنیم بهتره نمیخواد اشک شوق بریزی

نظر

• aur140
                    عضو عادی
                    • Jul 2025
                    • 140

بر اساس ادعای تحریم کنندگان، از این پس ایران نمیتواند پول حاصل از صادرات نفت خود را از کشور مقصد خارج کند و به این صورت تنها میتواند به معامله کالا با کشور مقصد بپردازد. البته وزارت خزانه داری آمریکا در بیانیه خود مدعی شده است که مسدود شدن درآمدهای ایران بخشهای کشاورزی، مواد غذایی، دارو و محصولات پزشکی را شامل نمیشود. به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وال استریت ژورنال تحریم های جدید همچنین مانع از دور زدن تحریمها توسط ایران خواهد شد. این تحریم ها مجازات نهادهای کمک کننده به ایران در زمینه نفت، پتروشیمی، بیمه، کشتیرانی و اقتصادی، را بیشتر کرده است.
                    [B]برنده شدن هميشه به اين معني نيست كه اولين باشي ، بلكه بدين معني است كه بهتر از قبل عمل كرده باشي![/B]

نظر

• HSC
                      عضو فعال
                      • Feb 2013
                      • 316

ببينيد دوستان، اين تحريمهاي جديد باعث ميشه :

ازين ببعد ميوه، آب معدني، روغن، بستني (كيم، چوبي، قيفي و ... ) و هر نوع ماده غذايي و نساجي و ... رو ايران به اطراف صادر كنه.

دليلش هم واضحه ! چون گفتن پول نفت رو بهمون نميدن ، نگفتن اگه مثلا ميوه صادر كنيم كسي حق نداره پول ميوه ها

(يعني صادرات غير نفتي رو ) بهمون بده!

در نتيجه : مموتي كه از هوش سرشاري هم برخورداره!! ازين ببعد مثلا اگه تاحالا 50% از پرتقالامونو صادر ميكرد و بجاش

دم عيد از

برزيل پرتقال وارد ميكرد... ازين ببعد براي دور زدن تحريمها همه پرتقالها ( بالاي 80%) رو صادر ميكنه و بجاش دلار ميگيره

در عوض از چين و كره و ... بجاي پول نفتمون، پرتقال و خيار ميگيره !

پيشاپيش ورود محصولات غذايي و دارويي چيني رو به سر سفره هاي ايراني، تبريك عرض مي كنم.

(البته اگه شانس بياريم تو مواد غذايي وارداتي ، سموم و شيميايي پيدا نشه! مثل داستان ملامين

در شير خشك هاي چيني و ... )

نظر

• boorsy
                        عضو عادی
                        • Oct 2012
                        • 31

من میخوام از برادرمون گلاب خان عذرخواهی کنم، دیروز من عصبانی و غضبناک شده بودم معتقدم که ما رفاهزده نشده ایم ولی نباید توهین و سب میکردم از این بابت از ایشون عذر میخوام بفرموده مولام علی (ع) الغضب مفتاح کل شر، ما هم هیاتی و مسجدی و اهل مکتب هستیم ولی چشممونو به واقعیتها نبستیم ولی بابت اهانت و سب معذرتخواهی میکنم اشتباه کردم کنترلمو از دست داده بودم ببخش حلالمون کن درگذر که گذشت منش بزرگانه شیوه مردان خداست، علی (ع) اهل گذشت بود...

نظر

• alizare1982
                          عضو فعال
                          • Sep 2012
                          • 590

سلام دوستان، صبحتون بخير. پر سود باشيد.
                          پرفسور حسابي : جهان سوم جایی است كه هر كس بخواهد مملكتش را آباد كند،خانه اش خراب می شود و هر كس كه بخواهد خانه اش آباد گردد به ناچار باید در تخریب مملكتش بكوشد.

نظر

• bours
                            عضو عادی
                            • Jun 2011
                            • 259

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post
                            من میخوام از برادرمون گلاب خان عذرخواهی کنم، دیروز من عصبانی و غضبناک شده بودم معتقدم که ما رفاهزده نشده ایم ولی نباید توهین و سب میکردم از این بابت از ایشون عذر میخوام بفرموده مولام علی (ع) الغضب مفتاح کل شر، ما هم هیاتی و مسجدی و اهل مکتب هستیم ولی چشممونو به واقعیتها نبستیم ولی بابت اهانت و سب معذرتخواهی میکنم اشتباه کردم کنترلمو از دست داده بودم ببخش حلالمون کن درگذر که گذشت منش بزرگانه شیوه مردان خداست، علی (ع) اهل گذشت بود...
                            عذر خواهی هم منش بزرگانه... درود

نظر

• گلاب خان
                              Banned
                              • Dec 2012
                              • 166

در اصل توسط boorsy پست شده است View Post

با سلام.
                              ما که گذشتیم. انشاالله خدا هم بگذره...<):)

نظر

• Shivana44
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 142

با سلام
                                از دوستان کسی میدونه حد ضرری که جناب پرریسک میگن قیمت پایانی است یا قیمت معامله سهم؟

نظر

در حال کار...
                                X