چی .......چرا؟؟؟؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • AVIN 8861
    عضو عادی
    • May 2012
    • 210

در اصل توسط محمد حسن پست شده است View Post
    سید آدم تواناییه مخصوصاً نسبت به سنش و محترم
    چند تا انتقاد دارم از سید دیگه
    انتقاد که مشکلی نداره
    اگر ناراحتید اینجا می نویسم خوب من بعد در خصوصی باهاش صحبت می کنم
    سلام
    بله با اين شكل و منش و گفتار ناراحت هستيم. لطفا با اين روش "اينجا"ننويسيد.
    ممنونم دوست عزيز

نظر

• MOSTAFA
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 989

شاراک با سود مجمع پ.ای =2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واما شبندر ..............بازار باید همیشه یک صدرا داشته باشه این دفه شبندر
      چی؟ قابل مقایسه نیستن باهم
      صدرا هم واسه خودش یک یلی بود ولی الان......آیا قصه ی صدرا برای شبندر تکرار میشود؟

نظر

• hogo_wave
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 380

جناب جعفر به نظر شما خرید شپنا (میانگین 1970-2000)و رفتن به مجمع(به احتمال زیاد فردا میبنده) به صلاح است؟

نظر

• جعفری
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 193

با سلام
          1. پیش فروش سکه
          2. نشست الماتی هسته ای
          3.ابهام درخوراک پتروشیمیها در لایحه بودجه
          4. فشار به پتروشیمیها جهت عرضه دلارها در اتاق مبادلات
          5. ابهام در بهره مالکانه معدنیها
          6. گزارشات محتاطانه در پیش بینیها
          7. انتشار اخباری در خصوص دستگیری سلطان پتروشیمی ورابطه با سر غدیر
          8. پس فردا اولین دادگاه مرتضوی
          ...........
          به نظرم با توجه به اخبار منفی تا 4 شنبه نباید انتظار زیادی از بازار داشته باشیم
          عرضه 30 میلیون سهم پاسارگاد در 2 شنبه بتنهایی نمیتواند علت عرضه های امروز باشد

نظر

• BETA
            عضو فعال
            • Jan 2013
            • 447

:D خیلی حرفه شاذ و غیرقابل باوریه.
            در اصل توسط MOSTAFA پست شده است View Post
            شاراک با سود مجمع پ.ای =2 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

واما شبندر ..............بازار باید همیشه یک صدرا داشته باشه این دفه شبندر
            چی؟ قابل مقایسه نیستن باهم
            صدرا هم واسه خودش یک یلی بود ولی الان......آیا قصه ی صدرا برای شبندر تکرار میشود؟
            تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم

نظر

• mani_slash
              عضو عادی
              • Nov 2012
              • 267

جناب پرریسک روندقچاروفاسمین.پرریسک عزیز دردوبلات به جون بدخواهات کجایی؟

نظر

• hector
                عضو فعال
                • Jan 2013
                • 1764

سلام دوستان
                پر ریسک جان موضوع این لپارس(پارس الکتریک) چیه؟از نزدیک 80 تومان تو 20 روز پیش رسیده به 240تومان.امروز تو این بازار حجم مبناشم ندادم!!
                خبریه؟

نظر

• HSC
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 316

من از پرريسك بخاطر اين تاپيك تشكر ميكنم.

نظر

• HSC
                    عضو فعال
                    • Feb 2013
                    • 316

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                    سلام دوستان
                    پر ریسک جان موضوع این لپارس(پارس الکتریک) چیه؟از نزدیک 80 تومان تو 20 روز پیش رسیده به 240تومان.امروز تو این بازار حجم مبناشم ندادم!!
                    خبریه؟
                    فكر ميكنم يكي از سهامداران عمده ي قديميش كه قصد خروج از سهم رو داره، پس از بازگشايي پول انداخت پشت سهم تا نزاره پايين باز شه

و قيمتشو بكشه بالا و در نهايت در يكي از همين روزها بريزه سهامشو سر مردم و فلنگ رو ببنده...

فعلا اون يارو كه پول انداخته پشت سهم منتظره صف خريد توپول شه تا بندازه بره.

روزي كه صف خريد لپارس به بيش از 4 ميليون رسيد اونروز احتمالا روز موعوده>:)

لپارس براي اين عرضه اي نداشته چون نزديك يكسال سهم بسته بود و همه ي سهامداراش تو ضرر بودند. بنابراين از وضع موجود لذت ميبرن.

در نهايت سمت لپارس نريد. بنيادي چيزي نداره. خطرناكه. دقيقا مثل لابسا ميمونه... ( بنداز در رو )

نظر

• آذرآبادگان
                      کاربر فعال
                      • Dec 2012
                      • 1140

در اصل توسط hector پست شده است View Post
                      سلام دوستان
                      خبریه؟
                      دوست گرامی
                      تا جایی که اطلاع دارم قراره زمینها و مایملک شرکت به کل فروخته شده و به سهامدارها تعلق بگیره
                      پول بسیار خوبی به سهامدارها خواهد رسید.البته خودتون هم یک تحقیق بکنید ولی این شنیده ها
                      تا حد زیادی معتبر هستند
                      در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-

نظر

• ارشیا
                        عضو عادی
                        • Apr 2012
                        • 36

دوستان کمی با ملایمت با هم رفتار کنیم بهتر نیست ..
                        این بنده خدا پرریسک وظیفه ای نداره جواب همه رو بده یا برای کسی سهم معرفی کنه
                        و پیشنهادات ایشون فقط باید توسط خود شخص به مرحله اجرا برسه و من تا حالا ندیدم ایشان اجبار کرده باشه کسی رو برای خرید سهمی .
                        جواب دادن به همه حوصله بالایی میخواد که آقای پرریسک این مهم رو انجام داده و واقعا درست نیست مضان اتهام هم قرار بگیره
                        خوب سهم های زیادی هم معرفی کرد که همه سود کردن حالا کسی اگر دیر خارج شده و یا انتظاره سود بیشتری داشته و ضرر کرده به
                        پرریسک ربطی نداره ...البته طرف صحبت من کسی نیست و فقط یه خواهش دوستانه است ...:*
                        رودخانه دل صخره ای را میشکافد نه بخاطر قدرتش بلکه بخاطر پایداریش ..L-)L-)L-)

نظر

• ارشیا
                          عضو عادی
                          • Apr 2012
                          • 36

در اصل توسط hogo_wave پست شده است View Post
                          اقا اینقد یه موضوعو کش ندین
                          لطفا نظرهای تحلیلی بگذارین تا همه استفاده کنن
                          واقعا درسته ..موافقم ...
                          رودخانه دل صخره ای را میشکافد نه بخاطر قدرتش بلکه بخاطر پایداریش ..L-)L-)L-)

نظر

• HSC
                            عضو فعال
                            • Feb 2013
                            • 316

در اصل توسط آذرآبادگان پست شده است View Post
                            دوست گرامی
                            تا جایی که اطلاع دارم قراره زمینها و مایملک شرکت به کل فروخته شده و به سهامدارها تعلق بگیره
                            پول بسیار خوبی به سهامدارها خواهد رسید.البته خودتون هم یک تحقیق بکنید ولی این شنیده ها
                            تا حد زیادی معتبر هستند
                            مسائلي مثل زمين فقط يك پوششه (بنظر من).

وقتي اسم زمين رو ميشنوم به ياد قشرين ميفتم...

يادتونه؟

بازيگر رتكو و قشرين يكي بودند. همان كسي كه رتكو را توپول كرد و برد بالا و بعد دررفت همان بعدا آمد روي قشرين و اونو كشيد بالا و

همه جا گفتند بخاطره فروش زمينه!

جالبه كه همين محمد حسن كه از جعفر انتقاد ميكنه اونموقع وقتي روي 800 بهش گفتم قشرين رو بفروش چون سفته بازيه گفت نميفروشم ميره بالا!! قشرين ارزندس!!

به حرف من گوش نكرد و قشرينشو نگه داشت حالا اومده از جعفرم انتقاد ميكنه!!! جل الخالق از اين خلق :-&

نظر

• داود
                              عضو فعال
                              • Dec 2012
                              • 378

در اصل توسط HSC پست شده است View Post
                              من از پرريسك بخاطر اين تاپيك تشكر ميكنم.
                              ما هم به نوبه خودم از تمام زحمات آقا سید تشکر میکنم

تواین یکی دوماهی که با پرریسک وروش کاری ایشون آشنا شده وتو معاملاتم بکار بردم خیلی

برام مثمر ثمر بوده بخصوص حد ضرر

وسود خوبی هم کردم خدا خیرش دهد:">
                              شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص

نظر

• arashsefid
                                عضو عادی
                                • Jan 2013
                                • 205

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                                دوست من نارحتی شما چیه ..

بده ما این همه سهم معرفی کردیم همشون بالای 100 درصد سود دادن ..

شما داری بی انصافی می کنی من چه کنم؟؟؟؟

شما داری میگیم بنده 50-50 تحلیل می کنم ..

اینها سهامی که اینجا معرفی شده ..بازدهی رو بزن تو چرتکه .

قزوین از زیر 340 تا 1400 رفت ..در حد همون بتارنس بازدهی داد اونم در سه ماه نه در عرض دوسال ..این فقط یکیش..

قشهد 1030 تومن ..قشیر 440 تومان..همین قپیرا 860 تومان ..

غمارگ 250 تومان ..غبشهر 640 که کسی فکر نکنم یادش بیاد و1000 که تا1700 رفت .

سغرب 260 تومان ...شفارس 250 تومان ..بموتو 318 قبل مجمع ..فولاد 250 تومان ..شیراز پرتو 630 تومان .مارون 1900 تومان تا 2600 رفت ..فخوز 1800 تومان ..

کاذر 100تومان تا بالای 150 رفت ..پکویر 220 قبل مجمع ..شکربن 180 تومان ...شراز زیر 450 تومان ..شبندر 220 تومان ..ذوب 150 تومان تا 130 افت کرد گفتیم میانگین بیاردی پایین تا بالیا 300 رفت ..شلعاب زیر 400....شدوص زیر 450 ...

کلی سهام دیگر همگی وبالای 70 درصد اونها الان بالیا 50 درصد از قیمتهای که اینجا اشاره شده در حال معامله هستن ..

البته شایدم بنده خوش شناس هستم والکی الکی گفتیم اینها بالا اومدن ..

سعی کنیم انصاف رو در نقدهامون رعایت کنیم ..همه اون افرادی که اینجا یان سهام رو خریدن وسود کردن شاهد هستن ومیتونن شهادن بدن ..
                                با سلام خدمت پرریسک عزیز و سایر دوستان
                                آن چیز که عیان است، چه حاجت به بیان است.
                                عملکرد مثبت پرریسک خان برای همه روشنه. انتقاد را هم یک بار مطرح می کنند. مابقیش را میگذارند به قضاوت عموم. صحبت های تکراری این آقا دیگه انتقاد نیست. بلکه پارازیتهX-(

نظر

در حال کار...
                                X