در اصل توسط bashash پست شده است
View Post
چی .......چرا؟؟؟؟
Collapse
X
-
در اصل توسط homework پست شده است View Postکسی میدونه علت اینهمه قرمزی بازار چیه ؟
منکه سر در نمیارم
چند وقت قبل که مشه حدودا دو ماه قبل در مورد بازار هشدار داده شد ..شاخص کل واگرایی منفی زد وبازار روند نوزلی گرفته فعلا ..
در ضمن گفته شد شاخص فعلا تا 36400 میتونه افت بشکنه منتظر شاخص 34000 باشید البته هنوز نشکسته پس به استقبال نمی ریم ..
ولی خوب زمان خروج بازار همچنان دو ماه قبل بود واز ان زمان بورس سقوط ازاد فرمودن ..
یکی دو گروه روند صعود داشتن که اینجا اشاهر شد در این بازار منفی هم بازدهی خوبی دادن ..
اونهایی هم که بالا نرفتن اکثرا سهام رشد نکرده بودن وهستن وراجت میشه خروج کرد ..
فعلا با توجه به شایعه عرضه خلیج فارس ورسیدن با اخر ماه واینکه هفته بعد اخرین زمان برا فروش ودر یافت وجه هست به نظرم نقد ماندن بهتر هست وباید منتظر بازار منفی باشیم همچنان ..
نظر
-
در اصل توسط mosyjoon پست شده است View Postجناب پرریسک وایران حدضرر 110 بود؟ در منفی کامل شنبه حدضرر رو میشکنه؟
در ضمن اشاره شد که هر وقت صف شد بخرید دیروز سهم صف هم شد ولی جو بازار تا اخر وقت تابلو الارم فروش داد ..همون دیروز اگر کسی هم ورود کرده بود ودید نوان داشت باید میفروخت ..این رو دیگه باید خودتون روانشانسی بازار دستتون بیاد..
بازار دیروز مثل روز داشت می گفت کم اورده ..ما هم گفتم این سهام که روند صعود دارن می گیرن کم بیارن بقیه بازار فاتجه ..
نظر
-
پرریسک خان تعدیل مثبت شاراک از یک سو...
و عرضه اولیه شخلیج از سوی دیگر...
به نظرتان هفته دیگر زور کدام بیشتر است...
پترو ها مثبت و شاخص مثبت؟
یا پترو ها مثبت و دیگر گروه ها فشار فروش بیشتر؟
یا پترو ها مثبت و کل بازار منفی؟
یا همه با هم منفی؟
نظر شما چیست؟
هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...
نظر
-
سيد جان با سلام
تو اين چند روز سهام رشدكرده تبديل شد به غمارگ 610 تومني فقط مونده غبشهر و پسهند. غبشهرم ميخواستم امروز تبديل كنم كه نشد.:D
نظر
-
در اصل توسط h00mi پست شده است View Postپرریسک خان تعدیل مثبت شاراک از یک سو...
و عرضه اولیه شخلیج از سوی دیگر...
به نظرتان هفته دیگر زور کدام بیشتر است...
پترو ها مثبت و شاخص مثبت؟
یا پترو ها مثبت و دیگر گروه ها فشار فروش بیشتر؟
یا پترو ها مثبت و کل بازار منفی؟
یا همه با هم منفی؟
نظر شما چیست؟
یعنی از این گروه فقط 3 سهم اگر شیران رو هم پترو یی حساب کنیم ..روند صعودی رو تونستن فعلا حفظ کنن وتوان بالا اومدن ندارن ..فقط دارن زور می زنن روندشون نزولی نشه ..
حالا به نظر شما اینها مثبت میشن یا منفی ؟؟؟؟
با این همه هر کی پترو دوست داره زاگرس بالای 1870 تومن خواست صف خرید بشه میتونه خرید کنه در مورد بقیه بنده توصیه ندارم ...
نظر
-
خوب یک زمانی قرار بود بازدهی بود بازار سهام ..ارز .سرکه وملک رو قیاس کنیم ..
سهام مد نظر کنور بود ..
کنور امروز 3300 تومن ..
دلبر 3550 تومن ..
سرکه 1390 تومن ...
ملک اون زمان تا 54 رفته بود الان 52 تومن هست .2 میل این سهم میشه پایین خرید ..
فعلا تا اینجا بدترین عملکرد رو بازار سهام داشته ..وبهترنی عملکرد از ان بازار ملک بوده که کمترین افت رو داشته ..
باید ببینم در اینده چه خواهد شد ..؟؟؟
نظر
-
سلام پرریسک جان وایران در چه صورتی رشد میکنه ممنونبس عمارت که بود خانهٔ رنج
بس خرابی که شود پردهٔ گنج
نظر
-
-
پرریسک خان ، لطفا" نظرتون را راجع به شرانول بگید(بفروشیم یا بزاریم باشه ؟) .
در مورد مجمع شیران هم یه نظری بفرمایید
تشکر"قانون شماره 1 : هرگز پول از دست ندهید. قانون شماره 2: هرگز قانون شماره 1 را فراموش نکنید " ;) وارن بافت
نظر
-
در اصل توسط mahmood965 پست شده است View Postسلام پرریسک جان وایران در چه صورتی رشد میکنه ممنون
در واقع سيگنال صعوديش با تثبيت نرخ پاياني بالاي 120 تومنه............وگرنه خريدش تو اين قيمتها توجيهي نداره........مگر اينكه بلند مدت بهش نگاه كنيم.
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postاز گروه پترو به جز زاگرس ابادان وشیارن بقیه روند نزولی گرفتن .و.خیلی وقته ..
یعنی از این گروه فقط 3 سهم اگر شیران رو هم پترو یی حساب کنیم ..روند صعودی رو تونستن فعلا حفظ کنن وتوان بالا اومدن ندارن ..فقط دارن زور می زنن روندشون نزولی نشه ..
حالا به نظر شما اینها مثبت میشن یا منفی ؟؟؟؟
با این همه هر کی پترو دوست داره زاگرس بالای 1870 تومن خواست صف خرید بشه میتونه خرید کنه در مورد بقیه بنده توصیه ندارم ...
گرچه خودم اين سهمو تو سبدم دارم و معتقدم كه رشدش تا 2 ماه ديگه وچه بسا زودتر قطعيه.
نظر
نظر