Salam agha yani shoma migid bad az in hame roshd bazam ta 400 mitone bere bala?
تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )
Collapse
X
-
در بلند مدت بنده مطمئن هستم این شمواد حتی 500 را هم رد خواهد کرد. الان در همین بورس شرکتهای بی بنیادی را شاهد بودیم که در این اواخر حتی تا 300% رشد داشته اند. حال خودتان قضاوت کنید این سهم با این گزارشات فوق العاده و تعدیلات پیش رو نباید رشد کند؟ از عرضه های احتمالی تا فتح قله های بالاتر نترسید عرضه ها نشانه پویایی و کف سازیه سهم خواهند بود و لازمه رشد. مهم اینه که کسانیکه بر ارزشهای سهم واقفند هر لحظه برای ورود و اضافه کردن آماده هستند. باور کنید شمواد شگفتی ساز خواهد بود
نظر
-
ه شده توسط بورس دوست مشاهده گفتگو
با سلام و عرض ادبی دوباره
-----------------------------
دوستان در مورد شمواد بحث به نظر من حاشیه ای پرداخت شد که هم گرفتاری کاری داشتم و هم صلاح ندیدم
از اصل خارج شوم
اما چون شاید اما اگرهایی برای دوستان متصور باشد در حد وسع خود نظرم را خدمت دوستان اعلام میکنم
1- خیلی از دوستان در این مقطع یا مراحل طی شده بسته به نیاز و یا تشخیص درست ویا نادرست خود به سود
قابل خود قانع بودند و خارج شدند و این داستان همیشگی تکراری است که در همه سهام مخصوصا در سهامی که
رشد خیره کننده ای داشته اند متصور است
2- همانطور که عرض کردم به نظرم شمواد در محدوده طبق برآورد مختلف و فیبوناچی در محدوده 300 تا 330 تومان
به منطقه استراحت خود نزدیک میشود و این محدوده باز زمان پیاده شدن و سوار شدن عده ای دیگر است
اما کسانی هستند که در جای خود نشسته اند فعلا قصد تکان خوردن نیز ندارند بنده نیز به نظر جز همین افرادم
علت کار نیز روشن است باگزارش خیره کننده سهم - سود عملیاتی 1473 ریال و پی بی ای که به واقع به 3 هم
نرسیده است - عدم فروش حتی یکعدد توسط سهامدار عمده
نزدیکی به مجمع سالانه شرکت و گزارشات 3 ماهه شرکت و ..حتی فکر نوسان گیری هم برایم مقدور نیست و
در حد توانم که به لطف خدا فعلا کم نیز نیست خریدارم > بازار باید به قیمتهای جدید عادت کند
300 تا 320 تومان همچنان که مقاومت سهم محسوب میشود در آینده نیز نقطه حمایت قوی سهم برای راه رسیدن
به 450 تا 470 تومان است و این نیز آخر راه نیست و بنده در ظرف ششماه (تیرماه آینده ) قیمتهای 700 تا 800 تومانرا
عدد رویایی نیز نمیدانم و ارزش واقعی شمواد در حال حاضر باید چنین میبمود ولی با مصلحتهایی و بدلایل روشن و پنهانی
انجام نشد ولی به لطف خدا و با عنایت خودش میشود
این را از بورس دوست یادگاری داشته باشید ه خدا را گواه میدانم اصل قصد تبلیغ ندارم
چه بورس دوست با شمواد باشد و چه نباشد که انشاا.. هستم دیدگاه بورس دوست همین است و بس
------------------------
در مورد مطالب و نظر که مشهود است حسابشده و از روی نظر است و اغلب سهم را فروخته و احتمال میدادند
سهم را در قیمتهای بهتری دوباره کسب کنند و اما نشد و اما صادقانه نیزدر زمان خود اظهار نکردند خارج شدیم
و ارزندندگی سهم را بهتر از من و شما میدانند و با پارازیت فرستادن قصد تصاحب سهمتان را دارند
بموقع و مستند و به تفسیر و تفصیل مطلب خواهم زد اما اگر روزی شپلی از سهم خارج شود و یا طرف خریدار شرکت
نباشد بنده به نوبه خود حتما در راه خدا خیرات خواهم کرد
و احتمال اینکه تعدیل شمواد از همین محل نفروختن تولیدات خود به مشتری همیشه بدهکار و آویزان و سهامدار عمده اش باشد دور از ذهن نیست
الته از نظر فنی بعضی از تولیدات شرکت میتواند صادرشود و بعضی براحتی خیر اما احتمال افزایش صادرات شرکت
بسیار است آیا در شرکت همین یک خبر بود و خبرهای خوب دیگر که مشهود است را نمیتوان اطلاع داد ؟
آیا وقتی سهم را فروختیم باید در مورد سهم مطلب مثبتش را انتقال ندهیم
دوستان به خودش قسم اگر زمانی سهم را بفروشم سعی میکنم باز هم در باره ارزندگی های شمواد مطلبی اگر
به نظر رسید و جوابگو بودم عنوان کنم که ارزش شمواد ویاسهم دیگری به بودن ویا نبودن امثال بورس دوست نیست
چرا شپلی که بهتر از من و شما امورات شرکت را میداند و پول لازم است (الظاهر ) چرا تا کنون در گره و رشد بالای سهم سهمش را دو دستی چسبید و نفروخته است
و مطالب زیادی در باره این نوع اظهار نظر دارم که متعاقبا و در وقتش به عرض میرسانم
-----------------------------
فعلا برای صرف نهار باید بروم و گرنه محاکمه میشوم
ولی مخلص کلام اینکه قدر سهمتان را در این قیمتها بدانید و البته این دیدگاه و نظر من است
البته حتما نمیتواند بدون اشکال و کامل باشد لطفا و خواهشا هر کسی به طریقی که صلاح میداند عمل کند ولاغیر
تا درودی دیگر
سلامت وسودمندباشید
بورس دوست
نظر
-
در اصل توسط سیگنال پست شده است View Postدر بلند مدت بنده مطمئن هستم این شمواد حتی 500 را هم رد خواهد کرد. الان در همین بورس شرکتهای بی بنیادی را شاهد بودیم که در این اواخر حتی تا 300% رشد داشته اند. حال خودتان قضاوت کنید این سهم با این گزارشات فوق العاده و تعدیلات پیش رو نباید رشد کند؟ از عرضه های احتمالی تا فتح قله های بالاتر نترسید عرضه ها نشانه پویایی و کف سازیه سهم خواهند بود و لازمه رشد. مهم اینه که کسانیکه بر ارزشهای سهم واقفند هر لحظه برای ورود و اضافه کردن آماده هستند. باور کنید شمواد شگفتی ساز خواهد بود
نظر
-
در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Postمن این سهم را مدیون جناب بورس دوست هستم واز قیمت 100 تومان که سهم را معرفی کرد خواستم بخرم ولی قسمت نمیشد تا روز اخر دقیقا 5 دقیقه مانده بود سهم بسته شود به قیمت130 تومان خریدم جالب اینجاست که سهم را برای برادرم خریدم که از دار دنیا همین مبلغ پول را که به من قرض داده بود دارد و واقعا خوشحال هستم که همچین سودی برایش مهیا شد خدا پدر ومادر جناب بورس دوست را بیامرزد
اما شما مدیون هیچ کس نیستید و خدا رفتگان شما رانیز رحمت کند
بنده فقط عملکردم را شفاف خدمت دوستانم عرض میکنم ولا غیر
و اسماعیل جان ضمن تشکر مجدد عرض کنم اجازه بده شما نیز به لطف خدا 20% لااقل در سهم سود کنی بعد خوشحالی و تشکر
هر چند بنده به سهم امیدوارم و روند رشد سهم را تا رسیدن به قیمتهای خوب مناسب میدانم
سلامتی و سودمندی ات راخواستارم و دعاگویم
بورس دوست
نظر
-
[size=4][/size نقل قول
میگم جناب بورس دوست شما ظاهرا قصد دارید مقاومتو خودتون بشکنید....با این صحبتای قاطع شما منم از فکر فروش بیرون اومدم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------
سامان عزیز شما لطف دارید و بنده قابل این حرفها نیستم ولی نگرشم سعی میکنم این باشد
1- با دوستانم شفاف باشم
2- عملکردم را عرض کنیم
3 - سهم و موقعیت و ارزشش را از دید خودم تحلیل و منتقل کنم و هیچ توصیه ای برای خرید و یا فرو نداشته باشم
4 - سهمی را انتخاب کنم که ارزش واقعی آن خیلی بیشتر از ارزش معامله ای میشود که در تابلو قیمت میخورد
5 - اگر از سهم خروج کردم سعی نکنم که با مطالب منفی در زمانها خاص دیگران را ترغیب بفروش کنم یا زمان خرید
دیگران را تشویق به خرید کنم فقط نظر و دیدگاهم را منتقل کرده و تصمیم نهایی با خود شخص است و .....تا بنده نیز
در این مابین به نوایی برسم خدا جای حق نشسته و کسب هر پولی برکت و لذت ندارد
6 - سامان عزیز اگر سهمی خوب باشد و شرکت در روند موفقیت و سوددهی قرار بگیرد چه من و امثال من سهم را
داشته باشیم چه نداشته باشیم به جایگاه خودش و ارزش واقعی اش خواهد رسید فقط گاهی سرعت کار متفاوت میشود
اکثر دوستان شمارا از نظر بنیادی و کنکاش در عملکرد و حساب و کتاب شرکتها استاد میدانند و این از نظر من یک واقعیت
است و در سایتها مختلف نیز تاپیک داشته و فعال بودید بنده شاهدم که شرکتهای مختلف را از دید بنیادی زیر و رو کردی
و نتیجه کار را بدون هیچ چشم داشتی و با صدافت در دید عموم و سئوال کننده قرار دادید و در نهایت به نتیجه ارزشمندی
سهم شمواد رسیدید یا با کمی تاخیر .......بماند
شمواد در هفته پیش رو بخاطر رسید به چو قیمت روانی 300 تومان و آخر ماهی و تسویه مشتریان اعتباری به نظرم
فرصت ورود میدهد نه خروج حالا عده ای میخواهند این یک هفته آب را برای ماهیگیری خودشان گل آلود کنندو بنده نیز
چون مخالف این دیدگاهم عرضم را به دید عموم میگذارم
دوست نداشتم که با صراحت در مورد قیمت شمواد مطلب بزنم و اینجاد توقع کنم ولی ناچار شدم و هر چند در تماس خیلی
از دوستان دیدگاهم را بصورت شفاف عرض کردم ؛ بله از دید من شمواد با ارائه همین گزارش سود عملیاتی1473 ریال
قیمتش نباید کمتر از 700 تومان می بود اما چرا نشد ............باید عرض کنم اگر بیکباره میشد جای تعجب داشت
و البته برای رسید به آن تارگت قیمتی حتما زمان لازم است و حتما سنگلاخ خواهیم داشت اما شمواد قابلیت لازم را داشته
ودر روند رسید نیز قرار دارد
اصلا بیمورد است که مطلب زده شود قیمتش چند بوده است و حالا چند است ......و فاکتور مثبت محسوب میگردد
چون روند بهترین علامت ارزشمندی و ورود به سهم است (روند مثبت ) تا سهم به جایگاه و قیمت واقعی خود برسد
و برعکسش روند منفی نیز بهترین پیام رسان خروج از سهم است و حمایت ها نیز اگر سهم پتانسیل لازم را نداشته باشد
و فقط مسکنی برای سهم است
مخلص کلام اینکه به نظرم شمواد پس از پایان این ماه و شب یلدا میتواند موقعیتی بمراتب بهتر از امروز را تجربه و شروع کند
باز هم عرض میکنم عین دیدگاه من است خریدار باقی میمانم اما لاجرم نمیتواند بهترین باشد شما که خودت استادی و
بهترین و دوستان دیگر نیز هر کدامتان لطفا مستقل عمل نمائید هماهنگ با روحیه تان باشید
سلامتی و سعادت همه دوستان خوبم را خوستارم
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی]
نظر
-
بهترین عرضه فروش
تعداد حجم قیمت
بهترین تقاضای خرید
تعداد حجم قیمت
پیش بینی سود هر سهم
تاریخ انتشار دوره عملکرد دوره دروه مشابه سال قبل واقعی سال قبل پیش بینی سال مالی
1391/09/07 بودجه92 - - - 508
1391/07/29 صورت مالي 12ماهه91 218 262 - -
1391/09/07 آخرين پيش بيني91 - - - 218
1391/05/25 9ماهه91 295 162 262 217
1391/03/31 6ماهه91 95 64 262 213
1390/10/28 3ماهه91 54 -15 262 211
1390/08/14 بودجه91 - - - 211
1390/06/14 9ماهه90 162 -26 19 253
1390/05/06 6ماهه90 64 -44 19 116
1389/08/23 بودجه90 - - - -17
اقلام سود و زیان
نام شاخص مقدار سال1390
درآمد/فروش(ميليون ريال) 671,657
رشد درآمد(درصد)
رشد سود (درصد) 1,266.96
سود خالص(ميليون ريال) 37,523
سود عملياتي(ميليون ريال) 69,157
---------------------------------------------------
سوابق تغییرات قیمت
نام شاخص مقدار
تغييرات هفته اخير (درصد) 23.6%
تغييرات ماه اخير (درصد) 36.7%
تغييرات سال اخير (درصد) 138.6%
بالاترين قيمت يک سال اخير 2,725
پايين ترين قيمت يک سال اخير 797
ميانگين متحرک 20 روزه 2,274
اقلام ترازنامه ای
نام شاخص مقدار سال1390
داراييهاي نقد(ميليون ريال) 439,080
داراييهاي نقد به ازاي هر سهم (ريال) 3,060
نظر
-
در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Postمن این سهم را مدیون جناب بورس دوست هستم واز قیمت 100 تومان که سهم را معرفی کرد خواستم بخرم ولی قسمت نمیشد تا روز اخر دقیقا 5 دقیقه مانده بود سهم بسته شود به قیمت130 تومان خریدم جالب اینجاست که سهم را برای برادرم خریدم که از دار دنیا همین مبلغ پول را که به من قرض داده بود دارد و واقعا خوشحال هستم که همچین سودی برایش مهیا شد خدا پدر ومادر جناب بورس دوست را بیامرزد
چقدر خوشحال کننده بود این پست شما انشالله همیشه پر سود باشید. اما دوستان بدانید این حرکت ها فقط از سهمهای پر قدرت با بنیادی قوی امکان پذیر می باشد. حتی باید منتظر خبرهای بهتر نیز باشید. در روزه بازگشایی در حق سهم اجحاف شد وگرنه باید در محدوده 300 باز میشد. رالی این سهم تازه بعد از گذشتن از مرز 300 شروع خواهد شد. به دلیل بنیادیه قوی و محکمی که داره شک نکنید هیچ ریسکی به دنباله این سهم نخواهد بود.از فرصتهای ورود نهایت استفاده را بکنید......
نظر
-
-
بورس دوست جان تمامی سهمها اینگونه هستند
سهمی که بیشتر رشد کند شفاف سازی میدهند
حال چه پرپتانسیل باشد چه نباشد
ای کاش سهم هرروز با صف خرید پیش نمیرفت چون اینگونه شفاف سازی هم نمیدادند
ما که امروز پتایر خریدیم فروختیم ترسیدیم به اون هم شفاف سازی بدهند و فروختیم هرچند در بازار ما اینگونه شفاف سازیها همیشه وجود دارد
موفق باشید
نظر
-
دوستان عزیز ............به خاطر صف فروش شدن شمواد و اعتقاد به آنسهم
و خرید شمواد در موقعیتهای مناسب
به احتمال زیاد بنده فباهنر صف خریدم را فدای شمواد صف فروش میکنم
ارزشمندی فباهنر و قیمتهای پیش روی خوبش بر کسی پوشیده نیست
فقط خواستم طبق روال خودم و گذشته اطلاع رسانی کرده باشم همه بدانند
البته به مرور این کار را انجام خواهم داد
سلامت وسودمند باشید
بورس دوست
نظر
-
اخه مگه میشه قیمت مواد اولیه به یکباره بیش از دو برابر بشود.در گزارش شفاف سازی نوشته تولید از دست رفت{خنده دارد}و بعد در ادامه گفته معلوم نیست تا کی این رویه ادامه داشته باشد برای تصحیح کردن حرفشان پل گذاشتند.خلاصه من امروز در منفی کامل اضافه کردم.باید ببینیم بازار چه چیزی را قبول میکند.
نظر
نظر