تا میبینن یه سهم میخواد به سهامداراش سود برسونه زرتی جلوش یه سرعت گیر میندازن ....
تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )
Collapse
X
-
دوست خوبم گزارش شمواد میگه قیمت مواد اولیه سهم مثل قبلا بالا بوده و محاسبه میگردد
و میگه خریدار مقدرا خریدش را به خاطر بالا رفتن قیمت مواد اولیه از 170 تن به 50 تن کاهش داده
و اینکه چون زمان این موضوع کاملا مشخص نیست فعلا نمیتوانیم مقدار تعدیل را برآورد کنیم
--------------------------
اما نکاتی بسیاری در این گزارش و نحوه آن میتوان فهمید و بررسی کرد
1- زمان تعدیل مربوط به 7/26 است و گزارش قبلی یکماه بعد از آن بود چرا اعلام نکرده اند
2- اگر مشکلی اساسی در سود شرکت است شپلی که زیانده است چرا در زمان مثبت و گره معاملاتی
سهمش را نفروخت
3- تغییر کاربری شمواد از مواد تولیدی مایع به جامد و صادرات آن میتوان مد نظر داشت که روند تولیدش نیز هر مرحله رو به افزایش است و صادرات شمواد میتواند تاثیر به مراتب بهتری در سود شرکت داشته باشد
؛ ضمن اینکه شپلی خریدار همیشه بدهکار سهم بوده و فچگونه با فروش به این بدهکار میخواستند با
فروش به این بدهکار سودشان را افزایش دهند
4- در گزارش آمدهچون نا زمان نامشخص است نمیتوان تعدیل را پیش بینی کرد
اولا شپلی و شمواد ازیک خانواده هستند و برایشان همه چیز معلوم
دوما در صورت تغییر کاربری و صادرات بهتر محاسبه میتواند متغیر باشد
سوما به نظر میرسد میخواستند موقتا ترمز دستی سهم را بکشند هر چند سهم بعد از کمی توقف و نگاه به عقب به نظرم دوباره با بودن همین ترمز دستی قابلیت این را دارد که به حرکت صعودی اش ادامه دهد
چهارما ارزش تعدیل شمواد بخاطر اندوخته دلاری نیز بوده و طلب از شرکتها نیز محاسبه هنوز نشده
واز 1473 ریال سود عملیاتی مقدار 850 ریال آن اندوخته محاسبه گردیده است و فقط 500 ریال آنرا سود اعلام کرده اند بنابر این موقعیت فعلی شمواد هر چند گنگ است ولی موقتی به نظر میرسد
و پنجم اینکه این هفته زمان تسویه حسابهای مشتریان اعتباری است و بهترین زمان ممکن برای سهامدار عمده و خریدار که بتوانند با این گزارشهای شفاف سازی غیر شفاف و مجمل سهاام فروشندگان را تصاحب کنند
و آخر و مهمتر از همه که تمام مطالب بنده فقط دیدگاه خودم بوده و در حد توان و نوع نگرشم بوده و
با همین دیدگاه فباهنر صف خریدم را فروختم و می فروشم تا آماده ورود بموقع بیشتر از پیش به شمواد باشم ولی حتما
نمیتواند بطور کامل صحیح و عینیت داشته باشد لذا هر کدممان باید بررسی و تصمیم صلاح کار خودمان را بگیریم
سلامت و سودمند باشی دوست خوبم
بورس دوست
نظر
-
پاسخ شما به مطلب شماره ۴۲۲۸۱۱ جهت بررسی ارسال گردید
مطلب ۴۲۲۸۰۷
توسط هو : ۱۳۹۱/۹/۲۵ - ۱۳:۰۷:۲۸
گول شفاف سازی شمواد را نخورید
فقط میدونم که اطلاعات شفاف سازی مربوط به زمانیه که سهم بسته بوده
حالا چرا بعد از این همه روز که سهم باز شده شفاف سازی می زنند واقعا جای تعجب داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!
فکر کنم با این شفاف سازی چند روز منفی این سهم داشته باشه و میخواند همه سهام آزادش را جمع کنند و همه سودشم خودشون بخورند
من این سهمو ندارم و قصد تبلیغ هم ندارم ولی میدونم که همش بازیه سر سهامداران کوچیک
جناب بورس دوست کارشون درسته
چقدر بورس جالبه دقیقا این شفاف سازی شمواد منو یاده شفاف سازی شبندر تو قیمت 220میندازه و دوباره رفت بالا
از اون جالتر سهام رمپناست که واقعا چقدر بدبخته
یه قرارداد با چادرملو بسته زود اطلاعیه زده که سودمون افزایش پیدا کرد
از دوستان حسابرسم که پرسیدم این شرکت مپنا تو حسابسازی ید طولایی داره و اکثرا سودش غیر واقعی است
یکی میخواد قیمتو مثل مپنا بکشه بالا و یکی هم مثل شمواد میخواد بکشه پایین
همیشه برعکس بازرا تصمیم بگیرید
نتیجه نظرات :
نظر
-
شفاف سازی
گزارش پیش بینی سال 92 شرکت تا تونسته هزینه براورد کرده به شرکت و همه موارد همه بند به بند جلوی هر آیتم نوشته
1- مبلغ فروش توضیح شرکت در گزارش افزايش 97%مبلغ فروش نسبت به سال قبل عمدتا بدليل افزايش نرخ فروش مذاب داخلي و همچنين افزايش برابري نرخ ارز فروش صادرات مي باشد یعنی افزایش تولید نداشته
2-بهای تمام شده کالای فروش رفته توضیح شرکت در گزارش افزايش 94%بهاي تمام شده نسبت به سال قبل عمدتا بدليل افزايش نزخ مواد اصلي (پارازايلين )و هزينه هاي پرسنلي (پاداش سنوات بازنشستگان ) مي باشد.
3-سود و زین و سود و زیان عملیاتی بدليل افزايش نرخ فروش ودرآمد حاصل از فروش محصولات
4- کم کرد سود شرکت به میزان 130000میلیون ریال یعنی بیشتر از 50 درصد سود شرکت بدليل ذخيره هزينه مربوط به تاخير در وصول چکهاي مدتي خريد مواد از پتروشيمي به میزان 92000 میلیون ریال و کاهش درآمدهاي متفرقه از مثبت 11290سال 91 به زیان 38777میلیون ریالی در سال 92 عمدتا بدليل زيان حاصل از تسعير نرخ ارز تسهيلات ارزي اخذ شده از بانک توسعه صادرات ميباشد
حال من نمی فهمم این اطلاعیه به ظاهر شفاف سازی و در واقعیت کلاشی برای چیه وقتی همه موارد داخل پیش بینی سال بعد دیده شده ضمنا" هرچقدر به این شرکت پلی اکریل ورشکسته مواد کمتری بفروشه به نفعه
خدایا ما سهام دارای جزء از شرپستی ها و فسادهای این بازار کثیف نجات بده جمله ای که منو آتیش میزنه توی شفاف سازی شرکت این جمله است : خواهشمند است دستور فرمایید ضمن راهنمایی این شرکت ترتیبی اتخاذ شود تا سهامداران جزء دچار مشکل نشوند خدایا بزرگیتو شکر
نظر
-
هشدار مدیرعامل یک شرکت بورسی در خصوص وضعیت شرکت
مدیر عامل شرکت تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی با ارسال نامه ای به بورس در خصوص وضعیت این شرکت و تغییرات پیش بینی بودجه شفاف سازی کرد.
به گزارش خبرنگار بورس خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، محمد رضا حقایق - مدیر عامل شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی - با ارسال نامهای به سازمان بورس گفت:از شهریور امسال تا 26 مهر 91 در مقدار عرضه و تحویل ماده اولیه مورد نیاز این شرکت(پارازایلین) اختلالی به وجود آمد که باعث ازدست رفتن تولید این شرکت شد و با پیگیری های مستمر از مقامات مسئول در تاریخ 10 آبان ماه مجددا نحوه عرضه آن با افزایش قیمت از 17228 ریال به 36025 ریال در هر کیلو به حالت عادی بازگشته است.
مدیر عامل این شرکت افزود:شرکت پلی اکریل ایران به عنوان تنها مصرف کننده محصول این شرکت در نامه 21 آذر ماه به علت افزایش قیمت مواد اولیه و رکود حاکم بر بازار،خرید از این شرکت را از مقدار روزانه 170 تن به 50 تن کاهش داده که این تغییرات بر پیش بینی بودجه این شرکت تاثیر فاحشی خواهد گذاشت.
با توجه به اینکه مدت زمان این وضعیت اعلام نشده لذا تعدیل در بودجه ناممکن شده است.
حقایق در نامه خود از مسئولان بورسی درخواست کرده است که ضمن راهنمایی این شرکت ترتیبی اتخاذ شود تا سهامداران جزء دچار مشکل نشوند.
به گزارش ایسنا، شرکت تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی در حال حاضر در بالاترین سطح خود و به قیمت 275 تومان در حال معامله است و شرکتهای پلی اکریل ایران با 34،9 درصد و شرکت بازرگانی پلی اکریل با 21،4 درصد از سهامداران این شرکت هستند و 26،4 درصد از سهام این شرکت وثیقه است.
درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
-
در اصل توسط بچه کف بازار پست شده است View Postگزارش پیش بینی سال 92 شرکت تا تونسته هزینه براورد کرده به شرکت و همه موارد همه بند به بند جلوی هر آیتم نوشته
1- مبلغ فروش توضیح شرکت در گزارش افزايش 97%مبلغ فروش نسبت به سال قبل عمدتا بدليل افزايش نرخ فروش مذاب داخلي و همچنين افزايش برابري نرخ ارز فروش صادرات مي باشد یعنی افزایش تولید نداشته
2-بهای تمام شده کالای فروش رفته توضیح شرکت در گزارش افزايش 94%بهاي تمام شده نسبت به سال قبل عمدتا بدليل افزايش نزخ مواد اصلي (پارازايلين )و هزينه هاي پرسنلي (پاداش سنوات بازنشستگان ) مي باشد.
3-سود و زین و سود و زیان عملیاتی بدليل افزايش نرخ فروش ودرآمد حاصل از فروش محصولات
4- کم کرد سود شرکت به میزان 130000میلیون ریال یعنی بیشتر از 50 درصد سود شرکت بدليل ذخيره هزينه مربوط به تاخير در وصول چکهاي مدتي خريد مواد از پتروشيمي به میزان 92000 میلیون ریال و کاهش درآمدهاي متفرقه از مثبت 11290سال 91 به زیان 38777میلیون ریالی در سال 92 عمدتا بدليل زيان حاصل از تسعير نرخ ارز تسهيلات ارزي اخذ شده از بانک توسعه صادرات ميباشد
حال من نمی فهمم این اطلاعیه به ظاهر شفاف سازی و در واقعیت کلاشی برای چیه وقتی همه موارد داخل پیش بینی سال بعد دیده شده ضمنا" هرچقدر به این شرکت پلی اکریل ورشکسته مواد کمتری بفروشه به نفعه
خدایا ما سهام دارای جزء از شرپستی ها و فسادهای این بازار کثیف نجات بده جمله ای که منو آتیش میزنه توی شفاف سازی شرکت این جمله است : خواهشمند است دستور فرمایید ضمن راهنمایی این شرکت ترتیبی اتخاذ شود تا سهامداران جزء دچار مشکل نشوند خدایا بزرگیتو شکر
نظر
-
پيش گزيده
ابهامات پس از شفاف سازی
تاريخ : شنبه بیست و پنجم آذر 1391
۲۵ آذر ۱۳۹۱ - ۱۳:۱۳
ابهامات پس از شفاف سازی
شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی که طی 3 ماه گذشته قیمت آن از حدود 120 تومان تا 280تومان صعود کرد و در یک هفته گذشته نیز از حجم معاملاتی بسیار بالایی برخوردار بود، با ارسال نامه ای به بورس اعلام داشته شرکت پلی اکریل ایران به عنوان تنها مصرف کننده محصولات این شرکت به علت افزایش قیمت مواد اولیه و رکود حاکم بر بازار، خرید خودرا از 170 تن به 50 تن کاهش داده که این تغییرات بر پیش بینی بودجه این شرکت تأثیر فاحشی خواهد گذاشت.
نکته جالب آن است که نامه فوق پس از بازدهی بیش از 100درصد نماد صورت پذیرفته و از سوی دیگر شرکت پلی اکریل ایران هم تنها مصرف کننده محصولات می باشد و هم سهامدار عمده شرکت مواد اولیه مصنوعی .
مطلب اصلی آن است که با توجه به اینکه پلی اکریل می تواند در هر زمان با تغییر قیمت و مقدار خرید روند معاملات را تغییر دهد، شفاف سازی فوق هیچ ابهامی را برطرف نمی کند زیرا با ارایه نامه ای دیگر دوباره روند سهام می تواند به سرعت تغییر کند.
نظر
-
دوستان خوبم بعداظهر با شرکت تماس گرفتم
با آقای ودادی نتوانستم صحبت کنم ولی با یکی دیگر از افراد مسئول تقریبا هم ردیف آقای ودادی که آشنائیت و نسبتا دوستی نیز پیدا کرده ام صحبت کردم
از ایشان بابت گزارش ارسالی امروز و مابقی ماجرا سئوال کردم که ماحصل آن را بعرض میرسانم
ایشان گفت بورس مرا را ملزم کرده که اگر هر نوع اتفاقی که در شرکت میافتد و احتمالات را جهت تاثیر بالا می برد
به بورس منعکس کنیم و ایشان شاکی بودند که عکس العمل ماجرا بیشتر از خود اتفاق است و از صبح همه سهامداران در حال تماس هستند
سئوال کردم کم کردن خرید شپلی از کی اتفاق افتاده و تا کی ادامه دارد
ایشان گفت یکهفته و ما نیز فورا اطلاع دادیم و ادامه اش فعلا معلوم نیست امکان دارد همین هفته یا وقتی دیگر دوباره
اعلام شود که خرید شپلی مانند سابق است و مثل قبل محاسبه گردد
سئوال کردم شپلی که سهامدار عمده سهم است اگر اعتقاد داشت سود شرکت پائین میاید باید در هنگام گره معاملاتی
و یا صف خرید خودش نیز با توجه به نیاز ظاهری نقدینگی فروشنده میشد ...........ایشان در اینمورد جوابی به بنده ندادند
سئوال کردم قیمت مواد اولیه که مانند قبل شده و شرکت نیز برآورد کرده است گفت بله همینطور است
در مورد تعدیل اول سال و پیش بینی که کرده بودند عرض کردم که تعدیل شما بیشتر از محل فروش شرکت به شپلی بوده
که این شرکت همیشه بدهکار است یا در مورد محاسبه نرخ دلار که سود عملیاتی 1473 ریال اعلام کردید و 85 تومان آنرا ذخیره محاسبه کردید و با این حساب سود را آنقدر کم محاسبه کردید که 500 ریال که نمیشود دستخوش اتفاق بیافتد
ایشان گفت اکثر محاسبه تعدیل از محل نرخ ارز صورت رفته و در مورد مابقی ماجرا طفره رفت و
و در مورد طلب شمواد از شپلی و شرکت عظیم و تاثیر آن بر سود شرکت و اینکه شپلی بدهکار اگر محصولات را بخرد
و بدهکار یش بیشتر شود چطور میتوانید سودش را پیش بینی کرده و که در صورت نخریدن تاثیر منفی بگذارد
ایشان گفت مشتری شمواد شپلی است و البته صادرات و میزان صادراتمان خوبست ولی در مورد شپلی خیلی توضیح نمیداد
و گفت شاید یک دیدید دوباره توافق شد و خبر رسید که فروش شمواد به شپلی مانند قبل است
و البته در مورد سئوالهای من که می پرسیدم و جوابگو نبود ایشان 3 مورد را متذکر شدند
1- میگفت سئوالهای شما خیلی فنی و ریز است که گفتم سئوالها روشن و واضح است و نکته مبهمی ندارد و شما
نیز کارشناس و مسئولید
2 - ایشان گفتند بنده تا حدودی حق دارم و میتوانم اطلاعات به سهامدار بدهم و تمام تلفنهای ما کنترل میشود
و باید جوابگو باشیم شما دوست دارید که من جواب مطلبتان را بدهم و برای من مسئلیت داشته باشد
3 - درنهایت ایشان متذکر شد تا چند دوسه روز دیگر اطلاعیه دعوت به مجمع سالیانه شمواد روی کدال میاید
و از سهامداران خواست که در مجمع شرکت کنند و سئوالهای دقیق و بیشتر خودرا از هیئت مدیره و مدیر عامل
و همه مسئولین شمواد بگیرند و مجمع عادی شمواد در نیمه اول دیماه میباشد
--------------------------------------------
نتیجه
نظر بنده اینست که
1- سهامدار عمده میخواهد سهم را به قیمت دلخواه بدست بیاورد و در موقعیت مناسب اسبابش را نیز بدلایل مختلف فراهم کرده است
2-باید حواسمان جمع باشد در موقعیت مناسب خریدار قابلی باشیم
بهر حال تمام این بازی ها زیر سر شپلی است بدلایل مختلف و مستند و گوناگون
و ارزش شمواد خیلی بالاتر از این قیمتهاست
و بعد از جمع آوری خبرهای خوبی در مجمع شمواد را شاهد خواهیم بود
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
نظر
-
ابهامات پس از شفاف سازی
شرکت تولید مواد اولیه الیاف مصنوعی که طی 3 ماه گذشته قیمت آن از حدود 120 تومان تا 280 تومان صعود کرد و در یک هفته گذشته نیز از حجم معاملاتی بسیار بالایی برخوردار بود، با ارسال نامه ای به بورس اعلام داشته شرکت پلی اکریل ایران به عنوان تنها مصرف کننده محصولات این شرکت به علت افزایش قیمت مواد اولیه و رکود حاکم بر بازار، خرید خودرا از 170 تن به 50 تن کاهش داده که این تغییرات بر پیش بینی بودجه این شرکت تأثیر فاحشی خواهد گذاشت.
نکته جالب آن است که نامه فوق پس از بازدهی بیش از 100درصد نماد صورت پذیرفته و از سوی دیگر شرکت پلی اکریل ایران هم تنها مصرف کننده محصولات می باشد و هم سهامدار عمده شرکت مواد اولیه مصنوعی .
مطلب اصلی آن است که با توجه به اینکه پلی اکریل می تواند در هر زمان با تغییر قیمت و مقدار خرید روند معاملات را تغییر دهد، شفاف سازی فوق هیچ ابهامی را برطرف نمی کند زیرا با ارایه نامه ای دیگر دوباره روند سهام می تواند به سرعت تغییر کند.
نظر
-
در اصل توسط farhad894 پست شده است View Postسهم محکوم به نزول است هرچه زودتر خارج بشید خودتونا از ضرر های زیاد نجات بدین الکی مردم را قول نزنید صادقانه حرف بزنید بیایید بیرون
نظر
-
از 16میلیون سهام شناور طی 4روز کاری اخیر 11/5میلیون معامله شده است.به نظر شما این 4/5 میلیون که الان تو صف فروش هستند بیشترشان کسانی نیستند که قبلا وارد شده اند و به عبارتی کل فروشندها در این منقطه فقط همین مقدار میباشد که البته با کمی متعادل شدن این مقدار سهم فروش نیز کم میشود.{روانشناسی بازار}
نظر
-
به خدا من موندم این افرادی که الان اومدن توی صف
اون روز گره با چه معیاری می خریدن؟؟؟؟؟
اخه من که هیچی بلد نیستم وقتی صورت مالی می خونم می فهمم که این شفاف سازی قبلا توی صورت مالی شرکت اومده وهمه چی رو اونجا گفتن....
اما به خدا دوس دارم بدونم...
نمیدونم شاید با کله بیاد پایین8-| اما این حقوقی که داره بعد از گره میخره دوس دارم بدونم کیه؟و چرا می خره؟من احساس می کنم بازی جالبی هست...( من که این سهم رو مثل پوکر می بینم:) با اس کینگ سوتد به عشق 2تا کارت بعدی می مونم حتی تا ال این هم کال می کنم;;) )[SIZE=4][COLOR="#000000"][U]مادر[/U][/COLOR] تنها کسيست که ميتوان "[COLOR="#000000"]دوستت دارم[/COLOR]"هايش رااا باور کرد حتي اگر نگويد...[/SIZE]
نظر
-
صرفا جهت اطلاع
بنده یکعدد سهم دیروز نفروختم و قصد فروش نیز فعلا ندارم
توی این هفته اطلاعیه دعوت به مجمع نیز میآید
به جلسه مجمع خوشبینم
احتمالا سهم با شرایط خوبی وارد مجمع میشود
و تا هیئت مدیره و مدیر عامل بهتر بتوانند جوابگوی سهامداران باشند
مثل همیشه هیچ توصیه ای به خرید و یا فروش ندارم و فقط نظرم را انتقال میدهم و بس
ضمنا بنده نیز امروز به تعداد قابل شبندری شدم و فردا نیز به امید خدا همچنین
و نقدینگی این موضوع ارتباطی به شمواد ندارد...............اینهم عملکرد بنده
--------