کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام دوستان
روز و روزگارتان خوش
در مورد شمواد زمان آمدن گزارشش بیشتر مطلب زده و تحلیل میکنیم
کمی حوصله کنیم بد نیست
فعلا ثغرب258 تومانی امروز را بررسی کنید
از بیکاری بهتر است
بازی خوبی را انداخته ،
سلامت و سودمند باشید
بورس دوست
سلام دوستان ؛ اوقاتتان بخیر
دیروز آخر وقت با شرکت تماس گرفتم
صحبت مفصلی با جناب ودادی داشتم که تا فردا شب مشروح آنرا خدمتتان ارائه میدهم
بحثی بود مابین بنده و جناب ودادی که بهتر و بیشتر جوابگوی سهامداران در تماسشان باشند که ایشان نیز دلایل خود را داشتند و البته 50% آن منطقی بود و مابقی را اختلاف نظر داشتیم که نهایتا نتیجه ای که من گرفتم این بود که ایشان نمیتوانند یا اجازه ندارند یا نمیخواهند بیشتر اطلاعات دهند تا توقعی برای سهامدار ایجاد شود اما میشد برداشت خوشبینانه ای داشت که چنین نتیجه گرفت و نظر بنده نیز چنین بود که ایشان رد نکردند ؛ بنده بیشتر از روزهای قبل به تفکرات و تحلیلهایی که به اتفاق دوستان داشتیم خوشبین هستم و انشاا.. نتیجه اش را در گزارشی که شرکت داده و روی کدال خواهد آمد و قیمت بازگشایی سهم خواهیم دید و هر چه این زمان بیشتر طول بکشد مفهومش اینست که این شرکت قصد پنهان کاری سود خود را داشته اما سازمان قانع نشده و اطلاعات بیشتری میخواهد و این مراحل هفت خان دارد که به ضرر سهامدار نخواهد بود؛ هر چند شرکت بخواهد اطلاعات را قطره چکانی به سازمان و سهامدار اعلام کند
بنده مشروح گفت و شنودم را با جناب ودادی یادداشت کرده که متعاقبا در وقت مقتضی بعرض دوستانم خواهم رساند
سلامت وسودمند باشید
بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
سلام دوستان روز آدینه تان بخیر
-----------------------------------
شمواد
--------
همانطور که دیروز عرض کردم به درخواست و حسب الامر دوستان
تماسی با شرکت آخر وقت چهارشنبه داشتم و
صبحتهای بین بنده و جناب ودادی حسابرس صنعتی شرکت و جوابگوی اصلی سهامداران رد و بدل شد که قرار شد مشروحش را به عرض دوستان برسانم
هر چند امروز وقتم کم است اما الوعده وفا امیدوارم حوصله خواندن شما نیز به
اندازه متن نوشتن من باشد
مطالب را یادداشت بر میداشتم هر چند ابتدا خلاصه جواب میداند و
مجبور بودم من بیشتر صحبت کنم اما ایشان محدودیتهایی داشتند که با آن
پرداختیم و اینکه دوستان خودشان نیز در تماس با شرکت و ایشان تا رسیدن به
هدف که دانستن اطلاعات بهتر در مورد سهمشان است برسند
مطالب بنده و ایشان بعد از سلام و احوالپرسی های رایج و معمول
بصورت سئوال جواب بشرح ذیل بود مخلص کلام بوده و تقدیم میگردد
--------------------------------------------------------------------------------
س - جناب ودادی هنوز که گزارش شمواد نیامده ؛ ما از فرصت استفاده کردیم و
رفتیم و سفر برگشتیم اما شمواد هنوز برنگشت
ج - بورس بررسی هایی دارد که باید انجام دهد
س - اصل مطلب را ارائه دهید که بورس گزارش شرکت را برگشت ندهد
ج - یک سری تصمیم گیریهای مدیریتی هست که دارد انجام میشود
س- طلب از شرکتها انشاا.. منظور شده
ج - هنوز خبری نیست
س - چطور خبری نیست شپلی سهام شمواد را فروخته ؛ عظیم سهام شرکت شپلی را فروخته خوب مشخص است اگر برای ادای بدهی شان به شمواد نیست و سازمان از قبل اینها را ملاک ندانسته و فعلا نیز شمواد بسته شده و گزارشها نیز تائید نمیشود
پس چه خبر است
ج - یک سری ریزه کاریها است که باید به آن پرداخت
س - خاطرتان هست که سال قبل چطور با همین کش و قوسهای که در مورد محاسبه نرخ ارز و تسعیر آن شرکت میتوانست زودتر و بهتر و روشنتر گزارش بدهد انجام نشد
و بیدلیل حدود 4 ماه سهم بسته شد هر چند که در بازار منفی و به قیمت خوبی باز شدو رشد داشت اما بازی های خاص خودش را داشت که برای سهامدار حقیقی بیدلیل بود و برای افراد خاص حتما دلیل داشت
ج بله بحث فنی است و اطلاعات شرکت تائید نشده و مستنداتی از ما میخواهند و دلایل و موارد که مجاب میشویم
س - اعمال نظرها باید بر اساس سیستم درستی اعمال گردد و مستندات باید جامع بوده و اینکه پنهان کاری لازم نیست چون هم شرکت و هم سهامدار حقیقی و حقوقی میداند که سهم در این قیمتها ارزشمند است نیازی به اینکه اطلاعات را بصورت قطره چکان مسرح کرده و بفرستید نیست که سازمان بورس ایراد گرفته و دوباره روز از نو گردد بسته بودن سهم در حالی که سهام دیگر بدون تعدیل رو به رشد هستندکاری
پسندیده نیست هر چند اگر سهم بیاید جبران خواهد کرد اما بعضی از سهامداران هماهنگ با چنین عملکردی غیر معمولی نیستند
------------------------------------------------
دوستان ببخشید کاری برایم پیش آمد که باید بروم ادامه مطلب را که کم هم نیست در وقت مقتضی به استضحارتان میرسانم
سلامت وسودمند باشید بورس دوست
دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی
سلام دوستان روز آدینه تان بخیر
-----------------------------------
شمواد
--------
همانطور که دیروز عرض کردم به درخواست و حسب الامر دوستان
تماسی با شرکت آخر وقت چهارشنبه داشتم و
صبحتهای بین بنده و جناب ودادی حسابرس صنعتی شرکت و جوابگوی اصلی سهامداران رد و بدل شد که قرار شد مشروحش را به عرض دوستان برسانم
هر چند امروز وقتم کم است اما الوعده وفا امیدوارم حوصله خواندن شما نیز به
اندازه متن نوشتن من باشد
مطالب را یادداشت بر میداشتم هر چند ابتدا خلاصه جواب میداند و
مجبور بودم من بیشتر صحبت کنم اما ایشان محدودیتهایی داشتند که با آن
پرداختیم و اینکه دوستان خودشان نیز در تماس با شرکت و ایشان تا رسیدن به
هدف که دانستن اطلاعات بهتر در مورد سهمشان است برسند
مطالب بنده و ایشان بعد از سلام و احوالپرسی های رایج و معمول
بصورت سئوال جواب بشرح ذیل بود مخلص کلام بوده و تقدیم میگردد
--------------------------------------------------------------------------------
س - جناب ودادی هنوز که گزارش شمواد نیامده ؛ ما از فرصت استفاده کردیم و
رفتیم و سفر برگشتیم اما شمواد هنوز برنگشت
ج - بورس بررسی هایی دارد که باید انجام دهد
س - اصل مطلب را ارائه دهید که بورس گزارش شرکت را برگشت ندهد
ج - یک سری تصمیم گیریهای مدیریتی هست که دارد انجام میشود
س- طلب از شرکتها انشاا.. منظور شده
ج - هنوز خبری نیست
س - چطور خبری نیست شپلی سهام شمواد را فروخته ؛ عظیم سهام شرکت شپلی را فروخته خوب مشخص است اگر برای ادای بدهی شان به شمواد نیست و سازمان از قبل اینها را ملاک ندانسته و فعلا نیز شمواد بسته شده و گزارشها نیز تائید نمیشود
پس چه خبر است
ج - یک سری ریزه کاریها است که باید به آن پرداخت
س - خاطرتان هست که سال قبل چطور با همین کش و قوسهای که در مورد محاسبه نرخ ارز و تسعیر آن شرکت میتوانست زودتر و بهتر و روشنتر گزارش بدهد انجام نشد
و بیدلیل حدود 4 ماه سهم بسته شد هر چند که در بازار منفی و به قیمت خوبی باز شدو رشد داشت اما بازی های خاص خودش را داشت که برای سهامدار حقیقی بیدلیل بود و برای افراد خاص حتما دلیل داشت
ج بله بحث فنی است و اطلاعات شرکت تائید نشده و مستنداتی از ما میخواهند و دلایل و موارد که مجاب میشویم
س - اعمال نظرها باید بر اساس سیستم درستی اعمال گردد و مستندات باید جامع بوده و اینکه پنهان کاری لازم نیست چون هم شرکت و هم سهامدار حقیقی و حقوقی میداند که سهم در این قیمتها ارزشمند است نیازی به اینکه اطلاعات را بصورت قطره چکان مسرح کرده و بفرستید نیست که سازمان بورس ایراد گرفته و دوباره روز از نو گردد بسته بودن سهم در حالی که سهام دیگر بدون تعدیل رو به رشد هستندکاری
پسندیده نیست هر چند اگر سهم بیاید جبران خواهد کرد اما بعضی از سهامداران هماهنگ با چنین عملکردی غیر معمولی نیستند
------------------------------------------------
دوستان ببخشید کاری برایم پیش آمد که باید بروم ادامه مطلب را که کم هم نیست در وقت مقتضی به استضحارتان میرسانم
سلامت وسودمند باشید بورس دوست
سلام جناب بورس دوست عزیز
قربان ارادت دارم . کم سعادت شده ام در تالار . صدای گرم شما را کمتر میشنوم
میگم شما هم قطره چکانی اطلاعات را به ما میدهید . دلمان غش و ضعف رفت . :D
از شما سپاسگزارم که زحمت ما سهامداران جز را هم جهت ایجاد ارتباط با شرکت متقبل میشوید
پاینده باشید
[B][COLOR="#0000FF"]یک اتاق ، اندکی نور، سکوت
من خدایی دارم که همین نزدیکی است
در امتداد لحظه هایم
هر روز….![/COLOR][/B]
. شرکت پيشبيني سود (زيان) هر سهم سال مالي منتهي به 31/06/92 را در تاريخ 18/06/91 (به بازار ارائه نشد) مبلغ 314 ريال و در تاريخ 01/09/91 (حسابرسي شده) مبلغ 508 ريال و در تاريخ 20/10/91 و در تاريخ 02/02/92 مبلغ 464 ريال و طبق اطلاعيه پيوست مبلغ 298 ريال اعلام نموده است. شرکت دلائل تغيير را: الف ) کاهش 9%درآمد حاصل از فروش پيش بيني شده بدليل کاهش 9%در مقدارفروش پيش بيني شده، ب ) کاهش 12%بهاي تمام شده کالاي فروش رفته پيش بيني شده بدليل کاهش در ميزان توليد و فروش پيش بيني شده، ج) افزايش 20% ساير هزينه هاي عملياتي بدليل کاهش ميزان توليد پيش بيني شده و افزايش هزينه هاي جذب نشده در توليد، د) افزايش 10%در هزينه هاي مالي بابت در نظر گرفتن جرايم وام بانک پارسيان و ه) افزايش 52% خالص درآمدها و هزينه هاي متفرقه بدليل احتساب زيان تسعير ارز وام ارزي بانک توسعه صادرات اعلام نموده است.
شاید زندگی آن جشنی نباشدکه آرزویش راداشتی ،اما حال که به آن دعوت شده ای ،تامیتوانی زیبا برقص
اين سهم اگر حتي 30درصد هم تعديل مثبت بدهد حداقل با 10درصد مثبت باز خواهد شد.
چراش را بعدا ميفهميم.
...............................................
فعلا همين بس که بازار بايد پي به اي بگيرد.
منظور منفي بود.اشتباه تايپي بوده است کسي هم هشدار نداده بود.
نقل قول از یوزر مسیح در سایت بورکس:
"البته اين در حد يك نظر هست و مي تونه غلط باشه
به نظر من شمواد را قرباني كردند براي تصاحب 7% شپلي
چون شركتي كه تا 20 روز ديگه بايد گزارش 9 ماهه بدهد، آيا نيازي به گزارش اصلاحيه داره؟؟؟"
به نظر شما درست می گویند؟
نقل قول از یوزر مسیح در سایت بورکس:
"البته اين در حد يك نظر هست و مي تونه غلط باشه
به نظر من شمواد را قرباني كردند براي تصاحب 7% شپلي
چون شركتي كه تا 20 روز ديگه بايد گزارش 9 ماهه بدهد، آيا نيازي به گزارش اصلاحيه داره؟؟؟"
به نظر شما درست می گویند؟
من که احتمالا صیر کنم تا گزارش 9 ماهه بیاد بعد تصمیم بگیرم برای فروش.
چون احتمال داره بخوان تو کف قیمتی خودشون بخرند و بعد تعدیل مثبت بدهند.
اگر شپارس قبل از گزارش 9 ماهه شمواد باز بشه، تقریبا مطمئن می شوم که شمواد یه تعدیل مثبت بزرگ در راه داره، اونوقت فکر کنم کلا سبد رو ببرم رو شمواد.;)
دوستان سلام
1 -گزارش اصلاحیه ششماهه است
2 به نظرم تا گزارش 9 ماهه نیاید چون موقعیت قعلی شفاف نشده و موجب ابهامات میشود سهم باز نشود
3 - موردی که در گزارش مهم بوده و نیامده برآورد و محاسبه طلب شرکت از شرکتهای شپلی و عظیم بوده که به نظر این شرکتها با فروش زیر مجموعه خود میتوانند و قصد داشتند که بدهی شان را با شمواد تسویه کنند و این درحالی است که بدهی این دو شرکت بیشترین تاثیر را در همین گزارش داده است
4- اکثر تاثیر گزارش فوق بخاطر مورد ذکر شده و غیر عملیاتی میباشد ضمن اینکه سود عملیاتی همان پیش بینی 140 تومان بوده و تغییر نکرده است و این مطلبی است که برای امثال بنده ملاک بوده و بخاطر آن سهم را کسب کرده و خواهیم خرید
5- دوستان اگر سازمان اجازه دهد در زمانی که فعالیت 9 ماهه شرکت 11 روز است به پایان رسیده و با گزارش 6 ماهه باز شود ، باز هم استقبال خواهیم کرد و دست مریزاد خواهیم گفت و بتوانیم از موقعیت استفاده میکنیم و قیمت بسته شدن سهم را با قیمتهای که داشتیم مقایسه میکنیم وشپلی 59 تومانی آن زمان که یکی از علتهای رشدش همین سود عملیاتی 140 تومانی زیر مجموعه اش شمواد بوده و تعدیلی که از محل فروش این سهام داشته است میباشد و مقایسه شمواد با فباهنری که من درپرتفویتم همیشه قیمت شمواد را دوبرابر فباهنر محاسبه میکردم و اعتقاد داشتم و دارم وهر چند نمیتواند ملاک باشد اما حساب چتکه سرانگشتی برایم بوده است و در نهایت معتقدم که سهم بعد از گزارش 9 ماهه اش بازگشایی خواهد شد و جهت اطلاع دوستان یادآوری کنم اصل مطلب در گزارش شمواد 12 ماهه است همانطور که بارها عرض کردم و شمواد برای آخر سال قیمت بالای 700 تومان هر چند قیمت وز مان محتاطانه و دست پائین در نظر گرفته شده است و در آخر اینکه
اینروزها بدلیل بسته بودن شمواد مشغول کارها و دل مشغولیات دیگر هستم و نمیتوانم خیلی در خدمت دوستان باشم انشاا.. هفته پیش روز بیشتر انجام وظیفه خواهم کرد
سلامت و سودمند و خونسرد باشید
بورس دوست
نظر