تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط بابک پناهی پست شده است View Post
    از بابت فروش 24 میل شمواد هم هیچی گیرش نمیاد؟
    درون گروهی بود. از این جیب گذاشت اون جیبش.
    پلی اکریل فروخت به بازرگانی پلی اکریل.
    ولی نسبت به زیانی که میسازه چیزی گیرش نمیاد
    وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بابک پناهی
      عضو فعال
      • Dec 2010
      • 3208

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      درون گروهی بود. از این جیب گذاشت اون جیبش.
      پلی اکریل فروخت به بازرگانی پلی اکریل.
      ولی نسبت به زیانی که میسازه چیزی گیرش نمیاد
      آهان پس داخلی بود

نظر

• بابک پناهی
        عضو فعال
        • Dec 2010
        • 3208

[QUOTE=آریو;161543]به نظرم تایید نشه بهتره چون بدتر میاد پایین ...
        سهم هرچی تو خالی تر باشه این روزا بهتر میره بالا ...بابک جان رو کن >:d

نظر

• مصطفی مصری پور
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 6951

خب بابک بذارش ببینیم چی دیدی;;)
          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

امروز

در حال خرید شمواد 1105 ریال

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

پيش گزيده

نوشته اصلی توسط بورس دوست
              سلام بر دوست خوبم ساده ی ساده
              1 تشکر بخاطر مشاورت سازنده ای که قبلا در مورد خرید شمواد باهات داشتم
              و اینکه از خریدم راضیم و به لطف خدا الحساب 10% سود داده ولی تصورات من
              سودهای با درصدهای خیلی بیشتر است که تبدیل به یقین گردد

2 چرا شموادی نمیشوی یادمه فقطی در مورد فرآور بحث داشتیم شما نظرت این بود
              اگر سهم را زودتر بررسی میکردی زودتر خرید انجام میدادی و
              اینکه بنا به مطلب خودت خریدت را انجام دادی البته کمی دیر هنگام
              البته که من فرآور را با سود 70% به لطف خدا فروختم

و اینکه همانطورکه اول عرض کردم شمواد را با بررسی خودم و کمک خیلی خوب
              شما دوست عزیز و عزیزان دیگران دیگر تایپیگ موشکافی بنیادی سایت دیگر
              انجام دادم و ممنونم
              لطفا دوباره شمواد را از لحاط بنیادی و گزارشات بررسی کنید
              و نتیجه اش را منعکس نمایید
              متشکرم

نوشته شده توسط ساده ی ساده

سلام جناب بورس دوست...از لطف شما ممنونم...بررسي جديدي نياز نداره و همون قبليا هنوز صادقه....به نظر من بايد بالا بره و توانايي تعديل مثبت هم داره...حالا كي بخاد تعديلشو اعلام كنه نميدونم...انشالا تو اينم سود خوبي بكنيد

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

جواب کاربر مهران به من در مورد شمواد

بورس دوست عزیز......بعد از بازار در مورد دلیل ورود مجدد به شمواد و قصد نگهداریش توضیح میدهم اما فعلا دلیل نگهداریم اینه که اگه مشکلی در خصوص دریافت مواد اولیه از شصفها پیش نیاید امسال شمواد سودی بین 35 تا 42 تومان خواهد ساخت......اوضاع شرکت فعلا نرمال هست و نمیشه گفت عالی اما شپلی مثل قبل نیست و فعلا هواشو داره...فکر میکنم بتونه تا آخر سال دو مرحله تعدیل مثبت بده....منتظر صورت ها میمونیم و یادمون باشه که شمواد در دو فصل پایانی اوضاعش بهتر از دو فصل ابتدای سال است

نظر

• بورس دوست
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 905

با سهند عزیز موافقم

و اضافه میکنم نظر من اینست که تا شهریور ماه کف قیمتی سهم 170 تومان است

و اصلا قصد تبلیغ ندارم دلایلش را هم قبلا عرض کدرم و بعدا نیز حتما بحث خواهیم کرد

170 تومان در زمانی که سهم 100 تومان بود عرض کردم و به یادگار تا سه ماه دیگر
                  البته من غیب گو نیستم و حتما با لطف امید خدا و پتانسیل سهم مهیا است اگر خدابخواهد
                  170 تومان هم قیمت بسیار کمی برای سهم است

و جمله سهند عزیز نیز ماندنی و کاملا صحیح و یادگار بماند

شموادسهم چراغ خاموش

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

این دقایق آخر بازار

چه میکنه این شمواد

تبریک به شموادیهای عزیز

نظر

• سيد ياسر شريعت
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 4944

به به شمواد! به به اون خریدار گلش که خیلی کارش درسته و از 60 تومان به سهم داره زندگی می کنه;)
                      إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• مصطفی مصری پور
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 6951

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
                        به به شمواد! به به اون خریدار گلش که خیلی کارش درسته و از 60 تومان به سهم داره زندگی می کنه;)
                        الان مهران زنگ زد،اندکی ناراحت بود که چرا اون دوست عزیزی که امروز رنج کرد دیر خبر داده

نظر

• سيد ياسر شريعت
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
                          الان مهران زنگ زد،اندکی ناراحت بود که چرا اون دوست عزیزی که امروز رنج کرد دیر خبر داده
                          قبلا هم سر 2-3 تا سهم دیگه همین اتفاق افتاده بود مصطفی که طرف دیر خبر داده بود
                          به نظرم سهم داره کنده میشه و همشهریای اکلیلیمون هم خیلی بهتر از اون موقع ها دارند بازی می کنند;)
                          إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

حسام عزیز
                            وقت بخیر
                            خوشحالم که شما اینقدر با علاقه مسائل و اتفاقات شمواد را پیگیری میکنی امیدوارم خیر باشد
                            و متشکرم که اطلاعیه خوب شمواد را به آگاهی همه دوستان تایپیک مواد الیاف مصنوعی (شمواد) رساندی

1 منظور از استاد نمیدانم کیست و تبحر خاص رادر شمواد چه کسی دارد ولی من به اندازه توانائی خودم برداشت از این گزارش را خدمت دوستان عرض میکنم
                            امیدوار م با کمک دوستان به نتیجه قابل قبولی برسیم

2 بررسی ترازانامه ششماهه (90/12/29) شرکت در مقایسه و نسبت به اول سال مالی (90/6/31) به این نتایج میرسیم

الف - موجودی کالا 90% بیشتر شده است

ب - -زیان انباشته حدود 33% کمترشده

ج - بدهیها و اسناد پرداختی 10% کمتر شده

د جمع حقوق صاحبان سهام 10% بیشتر نسبت به اول دوره میباشد

3 - صورت سود و زیان ششماهه)90/12/29 نسبت به ششماههسال مالی قبل 89/12/29 به نتیاج ذیل میرسیم)

الف - فروش 10%

ب -سود ناخالص مقداری بیشتر

ج - خالص درآمدهای متفرقه 140% بیشتر

د - سود قبل از کسر مالیات و ناخالص و پس از کسر مالیات و خالص 40% بیشتر

ذ - زیان انباشته 50% کمتر که تعدیلات سنواتی را ازپیش بینی زیان (675) به 752 ریال رسانده است

ر -سود هر سهم پس از کسر مالیات در ششماه امسال نسبت به پارسال از 64 ریال با 50% تعدیل به 95 ریال رسیده است
                            و نسبت به گزارش سه ماهه که 54 ریال بوده بالای 60% بیشتر شده است

4 با بررسی آمار تولید و فروش ششماهه امسال نسبت به پارسال به این نتایج میرسیم

23% مقدار فروش کمتر و 16% مقدار تولید کمتر ولی با این احتساب نهایتا به 14% مبلغ فروش بیشتر بدست میاوریم

نتایج بررسی
                            1 روند شرکت همانطور که قبلا عرض شد رو به بهبود و مثبت است

2 چون زیان انباشته پوشش داده شده و به سود دهی رسیده و نهایتا انتظار همانطور که بارها عرض شد

توقع من بیشتر پیش بینی سال مالی آینده که نهایتا تا آخر شهریور ماه خواهد رسید میباشد

3 - از گزارش خوب شمواد هیچ کسی مثل سهامدار عمده با خبر نبود که روز چهارشنبه با حمایت درست

از منفی تا 4% مثبت را با خرید یک میلیون سهم جمع کرد و از فرصت بدست آمده نهایت استفاده را کرد

4حسام عزیز امیدوار با این همه بحث اصلی و جانبی که دنبال میکنی به هدف و شناختت برسی و بتوانی در نوع خریدت

بهترین انتخاب و بهترین سود را انجام دهی و اطلاعات بنده در همین حد است لطفا شما با بررسی بیشتر و اطالاعات مفیدی

که بقیه دوستان دارند و گزارشات فعلی و قبل و جو بازار شمواد و تکنیکال و غیره خودت به نتیجه لازم برس

چون حتما هر کس همانطور که زیان سود خرید وفروشش را قبول دارد مسئولیت خرید وفروش را نیز متقبل است
                            حد و انازه من اینست که عرض کردم و من شمواد را بالا تر از 200 تومان تا نهایتا 4 ماه دیگر میدانم
                            ولی حتما من غیبگو نیستم و حتما پیش بینی ام خالی از اشکال نخواهد بود
                            لطفا شما پیش بینی بدون اشکال انجام دهید و به نتیجه خوب خود برسید

موفق باشی

در خاتمه از همه دوستان تقاضا دارم آنها نیز تحلیل خود را از گزارش خوب شمواد اعلام دارند

خدا یارتان باد

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

در گزارش شمواد سود عملیاتی نسبت به مدت مشابه سال قبل 60 درصد کاهش یافته
                              تولید هم نسبت به مدت مشابه سال قبل کاهش داشته

همچنین مقدار سود عملیاتی در گزارش 3ماهه 14970میلیون ریال بودکه در 6ماهه به 10491میلیون ریال رسیده که جالب است از این جهت که اتگار در این سه ماه(از 3ماهه تا 6ماهه)از لحاظ عملیاتی زیان محقق نموده.

البته کاهش زیان انباشته داشته که خوبه و دلیل اونم پوشش سود 26تومانی سال قبل است.

این درامد متفرقه افزایش چشمگیری داشته که اگر اون درامد متفرقه رو کسر کنیم یعنی مبلغ 23066میلیون ریال (که از سود عملیاتی سهم بیشتره)سهم الان زیان داشت در ردیف سود هر سهم.

در کل روند میان مدت سهم صعودی به نظر میرسد ولی این گزارش رو چندان مناسب ندیدم با توجه به کاهش سود عملیاتی و محقق شدن زیان در 3ماه اخیر و کاهش تولید ولی در اقلام دیگر خوب بوده
                              چهارشنبه هم که خریدهای خوبی روش انجام شد که با توجه به شناوری کمش قابل توجه بود.
                              آخرین ویرایش توسط وحید 20؛ 2012/05/24, 19:29.
                              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

مطلب ۳۴۱۰۲۵
                                توسط بورس دوست : ۱۳۹۱/۳/۵ - ۰۱:۵۹:۱۷
                                تکرار
                                صرفا جهت یاد آوری .............

تاریخ سه روز پیش

مطلب ۳۴۰۲۹۵
                                توسط بورس دوست : ۱۳۹۱/۳/۳ - ۱۰:۰۰:۲۵

آیا دوستانی که امروز بازار را به به میدانند

همان دوستانی هستند که با اندکی بازار منفی اه اه میکنند یا خواهند کرد

راه حل اسیر جوزدگی نباشیم

اینکه قیمت سهام متاثر از جو عمومی است صحیح

ولی در هردو نوع بازار باید احساس خود را کنترل کنیم

به ارزشمندی سهم مان توجه داشته باشیم

تا تفکر و تدبیرمان یک قدم جلوتر از جو موقتی باشد

از دوستان خواهش میکنم احساس خود را در هر دو بازار کنترل کنند

و در این بازار مثبت اسیر جو زدگی نشوند بلکه احتمال ضعیف این را هم بدهند

که شاید اوضاع حتما خوب ولی کش دار باشد

بایدچکار کرد
                                دوباره کاسه چکنم دست بگیریم

نه

بهتر است با تعمق و تفکر و سنجش سهم خود
                                مهیای همه نوع بازار باشیم

والسلام

.................................................. ..
                                به امید اینکه در تصمیمات و خرید و فروشهایمان
                                بیش از اندازه اسیر جو زدگی نباشیم
                                بورس دوست

نظر

در حال کار...
                                X