تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • rajabnejad
    عضو فعال
    • Jan 2012
    • 4331

از دوستان کسی در جریان بسته شدن شموادهست لطف کنه خبر رسانی کنه
    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• meysam_sh_2020
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 20673

باز ما یه سهمی رو فروختیم باز بست :d
      شاید برای تعدیل بسته ........
      ///

نظر

• ابوالفضل رضوي
        عضو عادی
        • Aug 2025
        • 33

ه اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد.مديريت بازار

نظر

• parham 82
          Banned
          • Sep 2011
          • 259

در اصل توسط hamidreza_84 پست شده است View Post
          ه اطلاع مي رساند، نماد معاملاتي شركت توليد مواد اوليه الياف مصنوعي با توجه به اعلام پيش بيني درآمد هر سهم،متوقف شد.مديريت بازار
          بالاخره مزد صبرمونو گرفتیم:x

نظر

• shervinrv
            عضو جدید
            • Sep 2012
            • 3

در اصل توسط parham 82 پست شده است View Post
            بالاخره مزد صبرمونو گرفتیم:x
            سلام دوست عزیز
            منم سهام شمواد دارم یه ذره (1 تومن)
            میشه یه توضیحی در مورد این اعلام پیش بینی درآمد بدید که دقیقا چیه
            و مگه چه مزیتی برای سهامدارا داره که شما خوشحال شدید ؟
            و چقدر طول میکشه سهم مجاز بشه ؟
            خیلی ممنون

نظر

• Honari
              عضو جدید
              • Sep 2012
              • 9

بچه ها از شمواد کسی خبری نداره؟؟

نظر

• parham 82
                Banned
                • Sep 2011
                • 259

در اصل توسط shervinrv پست شده است View Post
                سلام دوست عزیز
                منم سهام شمواد دارم یه ذره (1 تومن)
                میشه یه توضیحی در مورد این اعلام پیش بینی درآمد بدید که دقیقا چیه
                و مگه چه مزیتی برای سهامدارا داره که شما خوشحال شدید ؟
                و چقدر طول میکشه سهم مجاز بشه ؟
                خیلی ممنون
                دوست عزیز مهم نیست چقدر خرید کردید
                مهم اینه که خرید خوبی کردید
                سهم تعدیل پیش بینی داره
                یعنی سودش رو بالای 20% افزایش داده
                فکر کنم حدود 50 تومن بتونه بسازه
                و این یعنی سهم به راحتی می تونه خودشو به 200 تومن در مرحله اول برسونه

نظر

• sayyed1355
                  عضو جدید
                  • May 2012
                  • 3

سلام
                  بر چه اساسی میگی"این یعنی سهم به راحتی می تونه خودشو به 200 تومن در مرحله اول برسونه"؟لطفا توضیح بده

نظر

• ابوالفضل رضوي
                    عضو عادی
                    • Aug 2025
                    • 33

باسلام ووقت به خیرخدمت دوستان گرانقدرکسی اطلاعی ازوضعیت این سهم دردست نداره بازی بدی روی بازوبسته کردن این سهم توی این2ماه انجام گرفته

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

پيش گزيده

سلام بر ودوستان گل بورس و شموادی
                      قبل از هر مطلبی از اظهار لطف و محبت همگی دوستان سایت بورسی در زمان بودن و یا نبودنم سپاسگذارم

دوستان عزیز دیشب رسیدم و از صبح نیز مطالب قبلی تالار و سایتهای مرتبط بورسی را مرور کرده ایم

با اجازه تان دوساعتی کار دارم بعد خدمت میرسم و خواستم فقط عرض ادبی کرده و تشکری از این همه لطف و محبتی که در مورد این حقیر داشته اید
                      بعرضتان برسانم

در فرصت مقتضی در مورد شمواد عزیز و پیش بینیها و تفکرات هم مطلب و مباحثه خواهیم کرد و جواب محبت هر یک از دوستان را به تفکیک تقدیم خواهم کرد
                      باز هم ممنون لطفتان هستم
                      تا درودی دیگر بدرود

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

دوستان گلم جای شما خالی دو هفته ای بقول دوست عزیز جناب هادی با خانواده رفتیم ایرانگردی

باغ گلشن طبس - یزد و هتل مشیرالممالک و اتشکده و زندان اسکندر و غیره بعد شیراز و تخت جمشید و مقبره کوروش کبیر - شاه چراغ و حمام و بازار وکیل و غیره

اصفهان نصف جهان با نقش جهان و چهل ستون - کلیسای وانک - منار جمبان و غیره وبعد هم کاشان باغ فین ووو زیارت حضرت معصومه (ع) قم و مسجد جمکران

و تهران و کاخها و موزه هایش و شهرک سینمایی اش و بازار قشنگش و شمال با دریای زیبای بیکرانش و بازدیهای بازار و هتل زیبای مراورید خزر و نارنجستانش

و جاده های قشنگ ایران عزیزمان

همه و همه خوب بود و جای همه شمارا خالی کردم استفاده از موقعیت مناسب مسافرت این مکانهای زببا بعلاوه بسته بودن شمواد غیبت من را موجه میکرد
                        و اما شمواد ...........................

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

و اما شمواد
                          --------------
                          دوستان گلم
                          منطق حکم میکند که به دلیل دور بودن دو هفته ای از بازار فعلا بیشتر تماشاگر مطلب دوستان باشم تا اینکه اظهار نظر کنم

ولی به احترام خواست یاران عزیزم نظر خودم را که بر طبق تجربه خوب گذشته است عنوان میکنم امیدوارم مثمر ثمر بوده و مورد پسند

1 - مدت 5 ماه است که شمواد را خریدم و از روز اول نیز مقصد زمانی ام اواخر شهریور ماه بوده است

2 - شمواد جهت پیش بینی سود سال بعد بسته است و موردی که برای بنده و شاید دوستان نیز از اول مهم بوده است امسال بر عکس چند سال اخیر برای اولین بار بدون زیان انباشته میخواهد پیش بینی سود سال اینده را اعلام کند و سال گذشته با توجه به زیان انباشته و پوشش آن در نهایت به سود 295 ریال رسیده است ولی
                          امسال دیگر زیان انباشته ای در کار نیست و اوضاع فرق کرده و میتوان به امیدواری های قبلی مان بیشتر امیدوار بود و حتما به امید خدا به یقین خواهیم رسید

3 - سال مالی قبل90/6/28 سود سال آینده را اعلام کرد البته چون تعدیلی نداشته سهم بسته نشده است و امسال با توجه به مطلب بند 1 طریق دیگریست

4 - همانطور که بارها عرض کردم 130 تومان مانع ضعیف ولی مهم است که پتانسل شمواد براحتی میتواند این مانع و مانع های 140 و 150 را رد کرده و این گزراش و نحوه بازگشایی بعد از آن سرنوشت ساز است به شخصه معتقدم هر دو ( گزارش و نحوه بازگشایی ) مطلوب خواهد بود

5 - رشد اخیر بازار را قبلا با اظهار دلایلش بعرض دوستان گلم رسانده بودم واین رشد نیز دلیلی مازاد و متاثر بر رشد شمواد و بازگشایی اخیر را دارد

6 - شمواد را بنده در قیمت 970 تمان و 100 تومان و 107 تومان به دوستان پیشنهاد کردم که به لطف خدا با این بازار مثبتی که شده با اینکه سهم بسته است و انتظار بازاگشایی مطلوب را داریم ولی در همین قیمت 130 تومان از خیلی سهام موجود بازار که هنوز به قیمتهای چند ماه خود نرسیده اند جلوتر بود و بیشتر نیز خواهد بود

7- بدون هیچ تعصبی خدمت دوستان عرض کنم شمواد با همین گزارشهای قبلی همانطور که بارها نوشته ام بالای 200 تومان میارزد و قیمتهای فعلا واقعا زیر نرخ واقعی سهم است

8- از دوستان گلم خواهش میکنم هیچ کم صبری نکنند روند گزارشات و رشد کلی قیمت سهم چه در بازار مثبت و منفی منطقی و مطلوب بوده و این راه حتما با سرعت بیشتر ادامه خواهد داشت هر چند حقوقی کار بلد سهم را از چنگ خیلیها خارج کرد ولی با حوصله لازم منتظر گزارش پیش بینی سال مالی آتی و بعدا واقعی 12 ماهه شمواد خوشبین و امیدوار میمانم
                          تا یار که را خواهد میلش به که باشد
                          سلامت و سودمند باشید
                          دوستارتان بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

نقل قول نوشته اصلی توسط Masoud Sh نمایش پست ها
                            همشهری عزیز، جناب بورس دوست، عرض سلام و احترام خدمت جنابعالی؛
                            شما که روی شمواد متمرکز هستید، نظرتون در مورد شپلی چیه؟؟؟ بالاخره یکجورایی بهم مرتبط هستند. گزارشات شمواد میتونه روی شپلی تاثیر مثبتی داشته باشه؟ اصلا میشه به شپلی فکر کرد و امیدوار بود؟
                            سپاسگزارم...
                            سلام بر دوست و همشهری خوبم مسعود عزیز
                            شپلی سهامداربدهکار شمواد بوده و شمواد بابت بدهی های ارزی شپلی متعهد است
                            شپلی زیان ده و فعلا روند خنثی و حجم معاملات بسیار کم داشته
                            شمواد روند رو به رشد و تعدیلهای پی در پی و حجم معاملات بالا و جمع آوری پنهان و آشکار حقوقی و بازیهایی در این جهت که داد سهامداران حقیقی را آنقدر بالا برد که خبرگزاری فارس و سایتها مرتبط بورسی را نیز وادار به انعکاس و عکس العمل کرد
                            شمواد نقطه قوت شپلی و شپلی نقطه ضعف شمواد است
                            90% شمواد نزد سهامدار حقوقی و همین شپلی است وهنوز در حال جمع آوری میباشد و بازی اش را بلد است
                            ولی 50% سهام شپلی شناور است و هنوز حرکت سهامدار حقوقی مشهود نیست و حجم معاملاتی ندارد
                            100% تامین مواد اولیه شمواد داخلی است و 90% فروشش نیز همچنین
                            و شپلی نیازمند تامین مواد اولیه اش به61% از شمواد بوده و مابقی وارداتی است
                            شمواد تنها سهم بورسی شپلی است ولی سرمایه گذاری شپلی در شرکتهای غیربورسی و تولیدات و تامین نسبت مواد وارداتی و برآورد آن با نرخ دلار پایین و بدهی به بانک زیان انباشته و غیره نمیتوان باشمواد مقایسه کرد و هنوز خیلی زود است صرف اینکه سهامدار شمواد است مجوز صدور به شپلی را صادر کرد و باید منتظر متاثر شدن ارزندگی های شمواد در شپلی و اقدامات بایسته دیگر بود تا بهتر نظر داد
                            مسعود جان میتوان به همه سهامهای موجود بازار فکر کرد ولی نیمتوان مقایسه عینی و مع الفارق نمود و فعلا امیدمان کاذب و رویایی کنیم تا بعد و وقت موعود

امیدوارم سلامت و سودمند باشید

نظر

• AVIN 8861
                              عضو عادی
                              • May 2012
                              • 210

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
                              و اما شمواد
                              --------------
                              دوستان گلم
                              منطق حکم میکند که به دلیل دور بودن دو هفته ای از بازار فعلا بیشتر تماشاگر مطلب دوستان باشم تا اینکه اظهار نظر کنم

ولی به احترام خواست یاران عزیزم نظر خودم را که بر طبق تجربه خوب گذشته است عنوان میکنم امیدوارم مثمر ثمر بوده و مورد پسند

1 - مدت 5 ماه است که شمواد را خریدم و از روز اول نیز مقصد زمانی ام اواخر شهریور ماه بوده است

2 - شمواد جهت پیش بینی سود سال بعد بسته است و موردی که برای بنده و شاید دوستان نیز از اول مهم بوده است امسال بر عکس چند سال اخیر برای اولین بار بدون زیان انباشته میخواهد پیش بینی سود سال اینده را اعلام کند و سال گذشته با توجه به زیان انباشته و پوشش آن در نهایت به سود 295 ریال رسیده است ولی
                              امسال دیگر زیان انباشته ای در کار نیست و اوضاع فرق کرده و میتوان به امیدواری های قبلی مان بیشتر امیدوار بود و حتما به امید خدا به یقین خواهیم رسید

3 - سال مالی قبل90/6/28 سود سال آینده را اعلام کرد البته چون تعدیلی نداشته سهم بسته نشده است و امسال با توجه به مطلب بند 1 طریق دیگریست

4 - همانطور که بارها عرض کردم 130 تومان مانع ضعیف ولی مهم است که پتانسل شمواد براحتی میتواند این مانع و مانع های 140 و 150 را رد کرده و این گزراش و نحوه بازگشایی بعد از آن سرنوشت ساز است به شخصه معتقدم هر دو ( گزارش و نحوه بازگشایی ) مطلوب خواهد بود

5 - رشد اخیر بازار را قبلا با اظهار دلایلش بعرض دوستان گلم رسانده بودم واین رشد نیز دلیلی مازاد و متاثر بر رشد شمواد و بازگشایی اخیر را دارد

6 - شمواد را بنده در قیمت 970 تمان و 100 تومان و 107 تومان به دوستان پیشنهاد کردم که به لطف خدا با این بازار مثبتی که شده با اینکه سهم بسته است و انتظار بازاگشایی مطلوب را داریم ولی در همین قیمت 130 تومان از خیلی سهام موجود بازار که هنوز به قیمتهای چند ماه خود نرسیده اند جلوتر بود و بیشتر نیز خواهد بود

7- بدون هیچ تعصبی خدمت دوستان عرض کنم شمواد با همین گزارشهای قبلی همانطور که بارها نوشته ام بالای 200 تومان میارزد و قیمتهای فعلا واقعا زیر نرخ واقعی سهم است

8- از دوستان گلم خواهش میکنم هیچ کم صبری نکنند روند گزارشات و رشد کلی قیمت سهم چه در بازار مثبت و منفی منطقی و مطلوب بوده و این راه حتما با سرعت بیشتر ادامه خواهد داشت هر چند حقوقی کار بلد سهم را از چنگ خیلیها خارج کرد ولی با حوصله لازم منتظر گزارش پیش بینی سال مالی آتی و بعدا واقعی 12 ماهه شمواد خوشبین و امیدوار میمانم
                              تا یار که را خواهد میلش به که باشد
                              سلامت و سودمند باشید
                              دوستارتان بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

بورس دوست عزيز
                              سلام و احترام

باور كنيد با اينكه اين سهم را ندارم اما به خاطر شما هميشه اين سهم را دنبال كردم....
                              و البته يك افسوس...
                              اين كه با رشد مجدد و اخير فرآور و اين بازيهايي كه در چند ماه اخير مرتبا سر شمواد درآوردند و روند رشد آن را مختل كردند به نظرم آمد كاش بر سر همان عهد خود با فرآور مانده بوديد و....
                              يادش يه خير جمله تاريخي شما : "فرآور=طلا"

از صميم قلب آرزومندم شمواد به حق خود يعني يك رالي صعودي عالي برسد و جنابعالي و ساير سهامداران اين سهم نيز همواره موفق باشيد.

نظر

• بورس دوست
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 905

نقل قول نوشته شده توسط avin 8861 مشاهده گفتگو
                                بورس دوست عزيز
                                سلام و احترام

باور كنيد با اينكه اين سهم را ندارم اما به خاطر شما هميشه اين سهم را دنبال كردم....
                                و البته يك افسوس...
                                اين كه با رشد مجدد و اخير فرآور و اين بازيهايي كه در چند ماه اخير مرتبا سر شمواد درآوردند و روند رشد آن را مختل كردند به نظرم آمد كاش بر سر همان عهد خود با فرآور مانده بوديد و....
                                يادش يه خير جمله تاريخي شما : "فرآور=طلا"

از صميم قلب آرزومندم شمواد به حق خود يعني يك رالي صعودي عالي برسد و جنابعالي و ساير سهامداران اين سهم نيز همواره موفق باشيد.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

سلام بر دوست خوبم آوین عزیز
                                از لطف و محبت بیدریغ شما واقعا ممنونم و سپاس

بله یاد فرآور = طلا بخیر و احترام آن و سهامدارنش در قلبم ماندگار

برای من فرآور واقعا به معنی طلابوده و هست چون در آن بازار منفی سود خوبی به من داد

ولی آوین عزیز من فرآور را درهمین قیمتها فروختم و شمواد را در محدوده 100 تومان در صف فروش خریدم

و تا کنون بدون در نظر گرفتن تعدیل پیش رو 30% سود به لطف خدا به من داده است

از نظر من فرآور = طلا بود و همانطور که عرض کرده ام شمواد مساوی با شمش طلا است و خواهد بود

امیدوارم گزارش های پیش رو ونحوه بازگشایی اش ادعای بنده را کامل و بیشتر روشن کند

باز هم از محبت شما ممنونم

سلامت و سودمند باشید

نظر

در حال کار...
                                X