تولید مواد اولیه و الیاف مصنوعی ( شمواد )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بورس دوست
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 905

مطلب ۵۷۴۹۷۸
    توسط solmehr : ۱۳۹۲/۴/۲۹ - ۰۹:۴۸:۵۱

چگونگی تحرکات شمواد و پلی اکریل ؟؟!!

پلی اکریل در راه هلدینگ شدن است و برای این کار می بایست دارایی هایش را به زیر مجموعه های خود واگذار کند

بنابر این مهمترین دارایی خود را که شمواد باشد به زیر مجموعه خود ( خدمات بندری ) واگذار می کند خدمات بندری هم برای

خرید شمواد پلی اکریل خود را واگذار کند .

نکته : هر روز 5 درصد بیشتر نمی توانند واگذار کنند ( 7000000 سهم شمواد روزانه )( دیروز 5 درصد بازرگانی 5 درصد پلی اکریل شد 14 میلیون سهم ) روزهای گذشته هم روزی 7 میلیون )

اینده درخشان در انتظار شمواد و پلی اکریل

نظر

• بورس دوست
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 905

نظر

• orkide
        عضو عادی
        • May 2011
        • 67

با شمواد هستم و انتظارات خیلی بالایی ازش دارم ....
        [COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)

نظر

• بورس دوست
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 905

پيش گزيده

سلام صبح بخیر
          شمواد 340 تومانی
          گزینه مورد نظر این بازار
          قدرش را بدانیم
          برقرار باشیم
          بورس دوست

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

سلامی دوباره
            دوستان
            1- خرید و فروش امثال بنده نمیتواند ملاک ارزشمند یا کمتر ارزش داشتن سهمی باشد
            ضمن اینکه هیچوقت چه در ردکال و چه در سایتهای و تایپکها مرتبط توصیه به خرید و یا فروش نداشتم و فقط نظر و عملکرد خودم را منتقل نمودم وبس
            2- شمواد مورد توجه افراد خاص قرار گرفته و همه بازیهای این دوستان است
            3- شمواد درحال روند صعودی است هرچند دراین آخرماهی و این ایام اینگونه باشد
            از فردا سعی میکنم با کد دیگر در کف قیمتی به اندازه خرید کنم و یک سهم نیز نخواهم فروخت اما عملکرد و نظر بنده شخصی است و نمیتواند برای غیر دلیل خرید باشد
            هر چند افراد قدیم و جدید دیگری در تماس اظهار کردند که قصد ورود دارند
            4- چون مطالب در مورد شمواد در این تایپیک و اظهاراتم ردکال موجب سوبرداشت و ایجاد تعهد میکند و حساسیت و سو استفاده دیگران را نیز مهیی ، و با احترام به امثال این دوست عزیز بنده مدتی اینجا و سایتهای دیگر و ردکال مطلب نخواهم زد اما مطمئنا با شمواد و شموادیها هستم و این قرار سکوت حداقل تا پایان ماه مبارک رمضان پا برجا خواهد بود و دعا و تشکر بنده همیشه همراهتان
            ؛ امیدوارم که در غیبت ظاهری بورس دوست بهترین عملکرد را داشته باشید

سلامت و سودمند باشید
            دعاگوی همیشگی دوستان
            بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• بورس دوست
              عضو فعال
              • Mar 2012
              • 905

دوستان همانطور که قبلا عرض کردم سهم به سمت مثبت و صف خرید پیش میرفت و بنده نیز جز خریداران بودم

اینجا اعلام کردم که سهم صف خریدخواهد شد و خریدار بودم

و 10000 سهم و 50000 سهمی خریدار بودم ؛ متاسفانه از تهران و کارگزاریم تماس گرفتند ک ناظر محترم فرموده است

به بنده اخطار داده شود که چنین کاری انجام نشود وبه نحوه حمایت حساس شده اند و احتمال بسته شدن آنلاینم میباشد و بهر حال بعد از خرید حدود 330000 سهم
              دستم بسته شد و کارگزارم اعلام کرد امروز میخواهی دست نگه دار تا روزی دیگر ؛ عرض کردم این روزها روز خرید است زمان آخر ماه بهر حال امروز تسلیم شدم اما مسخض است که بعضی از حقیقها امروز در پی منفی کردن سهم بودند
              وتا در قیمت دلخواه و به اندازه سهم را جمع کنند و نحوه چیدمان کاملا مشخص است

بهر حال از این موضوع بخاطر دوستان دیگرم بیشتر ناراحتم اما هر چند همین اعلام کردن ها باعث شد که حساسیت بیمورد را ایجاب کند و حسودانی دوست نما باعث این عملکرد شدن

بنده از فردا هماهنگ با بازار خرید خواهم کرد و نیازی نیز نمیبینیم که دیگر بصورت لحظه ای اعلام کنم

مطلب فوق جهت اطلاع دوستان عرض شد

سلامت و سودمند باشید
              بورس دوست

دراین بازار اگر سودیست با درویش خرسند است / خدایا منعمم گردان به درویشی و خرسندی

نظر

• گردش سرمایه
                عضو عادی
                • Jun 2013
                • 38

و طبق معمول یکی براحتی سهمو منفی میکنه ، دوباره منفی میکنه تا خوووووب بخره.
                راهی واقعا وجود نداره جلوی این حرکات گرفته شه.
                من پیشنهاد میدم بچه های سهم وقتی دیدند یکی رنج منفی میکشه اون روز اعلام کنند تو تاپیک و هر کسی 10-5 درصد سهمشو خرید کنه تا یک درسی به این جور آدمها داده بشه.
                اون وقت شاید شاید اینقدر تو اعلام سود تعلل نشه.

نظر

• khademi1350
                  عضو فعال
                  • Feb 2011
                  • 583

دوستان من با امور سهام شرکت تماس گرفتم (03355228242) و مراتب اعتراض خود و سهامداران را نسبت به معاملات در این سهم و ضایع کردن حقوق سهامداران حقیقی به گوش انها رساندم به انها گفتم که خدا وکیلی اگر این شرکت مدیر عامل نداشت الان قیمت سهمش 1000 تومن بود شما هم زنگ بزنید و مراتب اعتراض خود را نسبت به دفاع نکردن از حقوق سهامداران جز به اطلاع انها برسونید

نظر

• احـد
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 503

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
                    دوستان همانطور که قبلا عرض کردم سهم به سمت مثبت و صف خرید پیش میرفت و بنده نیز جز خریداران بودم

اینجا اعلام کردم که سهم صف خریدخواهد شد و خریدار بودم

و 10000 سهم و 50000 سهمی خریدار بودم ؛ متاسفانه از تهران و کارگزاریم تماس گرفتند ک ناظر محترم فرموده است

به بنده اخطار داده شود که چنین کاری انجام نشود وبه نحوه حمایت حساس شده اند و احتمال بسته شدن آنلاینم میباشد و بهر حال بعد از خرید حدود 330000 سهم
                    دستم بسته شد و کارگزارم اعلام کرد امروز میخواهی دست نگه دار تا روزی دیگر ؛ عرض کردم این روزها روز خرید است زمان آخر ماه بهر حال امروز تسلیم شدم اما مسخض است که بعضی از حقیقها امروز در پی منفی کردن سهم بودند
                    وتا در قیمت دلخواه و به اندازه سهم را جمع کنند و نحوه چیدمان کاملا مشخص است

بهر حال از این موضوع بخاطر دوستان دیگرم بیشتر ناراحتم اما هر چند همین اعلام کردن ها باعث شد که حساسیت بیمورد را ایجاب کند و حسودانی دوست نما باعث این عملکرد شدن

بنده از فردا هماهنگ با بازار خرید خواهم کرد و نیازی نیز نمیبینیم که دیگر بصورت لحظه ای اعلام کنم

مطلب فوق جهت اطلاع دوستان عرض شد

سلامت و سودمند باشید
                    بورس دوست

سلام و عرض ادب و ارادت خدمت جناب بورس دوست :
                    جناب بورس دوست با عرض پوزش این مطلب شما را که فرمودید از طرف ناظر تهدید شدید را درست متوجه نشدم یعنی از شما خواستن خرید نکنید یا سقف خرید براتون تعریف کردند ؟اگر اینطوره شما مگر چه کار بی قانونی انجام دادید که اینجنین برخورد شده ؟مگر سهمی را در منفی خریدن جرم محسوب میشه؟در هر حال جهت یادگیری و تجربه خودم از شما خواهش میکنم کمی برایم اگر ممکنه مسئله را باز بفرمایید
                    با تشکر و سپاس

نظر

• bashash
                      كاربر فعال
                      • Sep 2012
                      • 580

با عرض ادب واحترام
                      حضور بورس دوست عزيز
                      كم فروغ شده ايد قربان يا ما كم سعادت يا اين مواد حالمونو گرفته شما هم كم فروغ بابا مواده ديگه بعضي وقتي ها جنسش خوبه حال ميكني باهاش بعضي وقتها هم ناخالصي داره حالمون ميگره ببخشيد بازم ش جاموند شمواد :D
                      زياد دلخور نشو عزيز ما همچنان منتظر قلم فرسايي و نقطه نظرات شما دوست عزيز هستيم و هميشه از مطالب شما نهايت استفاده رو برديم با آرزوي بهترنها براي شما

@};-
                      .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

بسم رب القرآن
                        انا انزلناه فی لیله القدر،و ما ادراک ما لیله القدر
                        و ما آن را در شب قدر نازل کردیم،و تو چه می دانی شب قدر چیست
                        براستی قدر شب قدر را چه کسی می فهمد
                        ------------------------------------------------------
                        دعای روز نوزدهم ماه مبارک رمضان

خدایا در این روز بهره مرا از برکاتش وافر گردان وراهم را به سوی خیراتش سهل وآسان ساز واز حسنات مقبول آن مرا محروم مساز ای راهنمای به سوی دین حق وحقیقت آشکار.
                        ------------------------------------------------------------------------
                        خدایا قرار ده در آنچه حکم کرده و مقدر فرموده اى از سرنوشت حتمىو در آنچه جدا کنى از فرمان حکیمانه ات در شب قدر و در آن قضا و قدرى که برگشت وتغییر و تبدیلى ندارد که نام مرا در زمره حاجیان خانه محترمت (کعبه ) بنویسى آنان که حجشانمقبول و سعیشان مورد تقدیر و گناهانشان آمرزیده و کردار بدشان بخشوده شده است و قرار دهدر آنچه مقدر فرموده اى که عمر مرا طولانى کرده و روزیم را وسیع گردانىو درباره ام چنین و چنان کنى ...

التماس دعا
                        بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

بسم رب القرآن
                          انا انزلناه فی لیله القدر،و ما ادراک ما لیله القدر
                          و ما آن را در شب قدر نازل کردیم،و تو چه می دانی شب قدر چیست
                          براستی قدر شب قدر را چه کسی می فهمد
                          ------------------------------------------------------
                          بسم الله الرحمن الرحیم
                          اللهمّ افْتَحْ لی فیهِ أبوابَ الجِنانِ واغْلِقْ عَنّی فیهِ أبوابَ النّیرانِ وَوَفّقْنی فیهِ لِتِلاوَةِ القرآنِ یا مُنَزّلِ السّكینةِ فی قُلوبِ المؤمِنین.

خدایا بگشا برایم در آن درهاى بهشت و ببند برایم درهاى آتش دوزخ را و توفیقم ده در آن براى تلاوت قرآن اى نازلكننده آرامش در دلهاى مؤمنان.
                          ---------------------------------------------------
                          التماس دعا
                          بورس دوست

نظر

• bashash
                            كاربر فعال
                            • Sep 2012
                            • 580

جناب بورس دوست عزيز
                            التماس دعا
                            دقيقا يك ساعت پيش به فكرتون بودم گفتم بيام تاپيك تونو بيارم بالا يه حالي از شما بپرسم كم فروغ شده ايد قربان يا ما كم سعادت
                            .......خداوند فرمودند :شادی ها را برای جمع کردن دوست آفریده ام ولی غم را برای انتخاب بهترین دوست...!

نظر

• orkide
                              عضو عادی
                              • May 2011
                              • 67

کسانی که تو صف فروش شمواد نشسته بودید ، الان کو اون صف فروش ؟! رو هوا سهمتون را زدند ! آخه مگه پولتون را از تو جوب پیدا کردید که اینجوری آتیشش میزند ؟!!!/.:blinksmiley.:/
                              [COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)

نظر

• meysam_sh_2020
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 20673

عجب رکبی زدن .........ما گفتیم شنبه پایین تر بخریم ....:D
                                ///

نظر

در حال کار...
                                X