قند مرودشت (قمرو)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mohamadzakeri
    عضو عادی
    • Feb 2012
    • 48

یا رزاق
    سلام به همه، قثابت با پی بر ای 319 صف خرید است آنهم چهار برابر حجم مبنا، آنوقت سهامدار قمرو با پی بر ای 15 برای فروش عجله دارد، واقعا باورم نمیشود، مگر اینکه عده ای میخواهند آبرا گِل کنند و ماهی بگیرند، یا از مدیر عامل و هیئت مدیره ناراحتتند یا ...
    الهم الرزقنا رزقا حلالا طيبا كثيرا

نظر

• mohamadzakeri
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 48

یا رزاق
      سلام به همه، قثابت با پی بر ای 319 تعداد 650000 معامله شد هنوز هم صف خرید است و بالای 3.8درصد مثبت زد، آنوقت سهامدار قمرو با پی بر ای 15 برای فروش عجله دارد، واقعا چرا، میخواهند سهامدار را وادار به فروش کنند تا بتوانند سهم را جمع کنند

نظر

• amirreza6790
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 328

قبل اينكه قمرو رو قجام باز شه اين برنامه ريزي ها ريخته شده كه 2 تا گره برن چي بشه چي نشه.!! تا اون پايين جمع كنن..وگرنه چه خبر بدي براي سهم اومده كه 2 تا گره بره...عزيز جان اينا همش بازيه..اول صف هم خودشون ميچينن تا همه بيان بشينن..اگه تصميم به 2 گره يا بيشتر گرفتند هيچ كاري منو شما نميتونيم انجام بديم جز تماشاي كار آقايون!
        هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w

نظر

• mohamadzakeri
          عضو عادی
          • Feb 2012
          • 48

یا رزاق
          با سلام خدمت همه ـ این کلمه یا رزاق برای من خیلی معنی داره، اولینش اینه که ای اونی که داری با سهم بازی میکنی اگر سودی از این سهم نصیب من باشه آن خدایی که از تو قویتره و تو دستت پیشش رسواست از حق من محافظت میکنه، اینم یک امتحانه برای صبر من ـ پس خدایا مرا کمک کن تا در این امتحان نه تجدید بشم نه مردود ـ من صبر میکنم تو صف فروش هم نمیرم تا ببینم نتیجه کار چه میشه

نظر

• mohamadzakeri
            عضو عادی
            • Feb 2012
            • 48

یا رزاق
            با سلام ـ یکی به من بگه وقتی سود انباشته برابر با 15198 میلیون ریال باشه و سرمایه ثبت شده 23080میلیون ریال باشه شرکت چه وقت باید افزایش سرمایه بدهد ـ من می خواهم تا آن موقع پای این سهم بایستم و از افزایش سرمایه اش استفاده کنم.

نظر

• mohamadzakeri
              عضو عادی
              • Feb 2012
              • 48

یا رزاق
              سلام ـ خریداران قمرو دارند قایم باشک بازی میکنند ولی هر کی الان خرید کنه برد کرده چون با این p/e و eps که از خیلی از هم گروه ها بهتره دیگه سهم به این قیمت گیر نمیاد

نظر

• mohamadzakeri
                عضو عادی
                • Feb 2012
                • 48

يا رزاق
                خط روند حجم و قيمت نماد قمرو ، همگرا هستند ، ميشه يكي به من بگه حركت بعدي سهم چيه
                امروز انشاءا... داره شروع ها خريد ميشه

نظر

• mohamadzakeri
                  عضو عادی
                  • Feb 2012
                  • 48

يا رزاق
                  با سلام
                  شنیده شده قند ثابت خراسان گزارش نهایی ارزیابی دارایی ها را در دست بررسی دارد و کارشناسان سازمان بورس و دادگستری نتیجه قطعی را در روزهای آتی به بازار ارائه خواهند کرد. گفته می شود که این گزارش به همراه 400 درصد افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارایی هاست. این شنیده ها می افزاید در نتیجه این فرایند قثابت 46 درصد تعدیل مثبت خواهد داشت و قرار است که نماد معاملاتی این شرکت به زودی متوقف شود.
                  انشاء ا... نوبت قمرو هم برسد

نظر

• mohamadzakeri
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 48

یا رزاق
                    با سلام به همه
                    قشکر تعدیل داده، 63% مبارکباد
                    انشاء ا... با یک قیمت خوب و یک روند خوب باز بشه ، انشاء ا... قمرو هم روزهای سبز را تجربه کند

نظر

• ata007
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 6291

روز يكشنبه نماد معاملاتي شركت هاي فرآورده هاي غذايي تربت جام ، قند مرودشت مشمول دستورالعمل رفع گره معاملاتي مي باشد.

نظر

• ata007
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 6291

اگه صف قمرو جمع نشود این گروه واسه یه مدت به کما خواهند رفت :(

نظر

• hamid26967
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 416

ظاهراً این قمرو شد توشه آخرت . خدا قبول کنه
                          لا حَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ --- هیچ نیرو وحرکتی نیست مگر به وسیله ی خداوند والا و بزرگ مرتبه

نظر

• mohamadzakeri
                            عضو عادی
                            • Feb 2012
                            • 48

گروه قندي ها

يا رزاق
                            خدايا خودت كمك كن
                            قشكر با 63 درصد تعديل مثبت، امروز دل همه را شكست، يك نفر وارد به تكنيكال بگه برداشت من درست هست يا نه:
                            قشكر در كف كانال قراردارد ، سه قلو كف زده، ولوم با قيمت واگرايي دارند، آيا ممكن است كف كانال را بشكند و از اين سد حمايتي پايينتر برود يا نه؟

نظر

• aria
                              عضو عادی
                              • Oct 2011
                              • 28

در اصل توسط mohamadzakeri پست شده است View Post
                              يا رزاق
                              خدايا خودت كمك كن
                              قشكر با 63 درصد تعديل مثبت، امروز دل همه را شكست، يك نفر وارد به تكنيكال بگه برداشت من درست هست يا نه:
                              قشكر در كف كانال قراردارد ، سه قلو كف زده، ولوم با قيمت واگرايي دارند، آيا ممكن است كف كانال را بشكند و از اين سد حمايتي پايينتر برود يا نه؟
                              خدا از آن افرادی که مثلا پرتفو گردانند و این سهم ها را باد کردند و به مردم انداختند نگذرد قبلا باد کردند و فروختند برای همین الان پایین می روند.

البته یکسری مثلا مسئول هم این افراد را در این امر یاری کردند و در سقف قیمت صحبت از آب و هوای خوب و بارانی میکردند.

نظر

• بابي چارلتون
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 993

در اصل توسط hamid26967 پست شده است View Post
                                ظاهراً این قمرو شد توشه آخرت . خدا قبول کنه
                                =))=))

امروز زياد داخل بازار نبودم ، اولين تاپيک همين بود که باز کردم #:-S، با اين که کل سبدم جيگيري جيگيري هست ، اما اين توشه آخرت رو خوب اومديد:*

سهم بي صاحب يعني قمرو يا به قول دوستمون غمرو (غم + رو )

داريم هرچي سود کرديم رو ، آسته آسته از دستمون درميارنش

حداقل حجم هم برنميدارن که اميدوارم باشيم که ديگه صف فروش نيست و ميشه اميدوار بود به صعودش :-?

اميررضا جان دو گره رفتيم به سلامتي ،خدايي بسمون هست ؟؟؟ رضايت بدي ، يه صعود 4 درصدي داشته باشيم :p

يواش يواش حالم از اين بورس ايران داره بهم ميخوره ، همون بچسبيم به کارمون تا از اداره بيرونمون نکردن و بخواييم بلا نسبت ، بريم دور ميدون گدايي کنيم =))=))
                                آخرین ویرایش توسط بابي چارلتون؛ 2012/05/06, 12:38.

نظر

در حال کار...
                                X