آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • roohe-khashen
    عضو فعال
    • Apr 2011
    • 2270

    #586
    دقیقا فرمایشات جناب محسن رضایی درسته ایشون ور در سیاست قبول دارم امریکا میخواد در این مذاکرات یه نوع ترحم به ایران بکنه و به قول ایشون اگر به ایران ترحم یا لطفی میشه از طریق این کشور باشه که وجهات بشیار خوبی برای این کشور داره ابزارشم داره که اولیش دلاره همون جور که با دلار خون به جگرمون کرد میتونه با این سرباز کوچک اما بسیار قوی دوباره به ایران خدمت کنه حالا باید دید ایران این لطفها و ترحمات رو از امریکا قبول میکنه یا نه!!!
    دستم بگرفت و پا به پا برد...

    نظر

    • مات
      عضو فعال
      • Aug 2011
      • 5650

      #587
      ایران و آژانس فردا پای میز مذاکره در وین
      ايران و آژانس بین المللی هسته ای توافق کردند که روز جمعه در وین اتریس با هم گفتگو کنند.


      به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از العربیه- آمانو اعلام کرد که ایران و آژانس توافق کرده اند تا فردا در وین اتریش به پای میز مذاکره بنشینند.

      آمانو گفت: من از ایران می خواهم تا سند رویکرد بنیادی را امضا و به اجرا بگذارد و به بازرسان آژانس اجازه دهد تا از سایت پارچین دیدن کنند.

      گفتنی است که دو طرف نسبت به مذاکرات اعلام خوش بینی کرده اند.
      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

      نظر

      • وحید 20
        ستاره‌دار(98)
        • Mar 2011
        • 29911

        #588
        سردار محمدرضا نقدی با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران با 1+5 گفت: کشورهای 1+5 اراده ای از خودشان ندارند و بیشتر تحت تاثیر صهیونیست ها هستند.

        رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور با اشاره به روند مذاکرات استانبول و بغداد گفت: 1+5 اراده ای از خود ندارند.

        به گزارش مهر، سردار محمدرضا نقدی با اشاره به مذاکرات هسته ای ایران با 1+5 گفت: کشورهای 1+5 اراده ای از خودشان ندارند و بیشتر تحت تاثیر صهیونیست ها هستند.

        وی در رابطه با افق و چشم انداز گفتگوها و مذاکرات در مسکو نیز بیان داشت: به هر حال گفتگوها این فرصت را به ما می دهد که به دنیا ثابت کنیم که طرفدار گفتگو، منطق و استدلال هستیم و کشور ایران خواهان تنش و درگیری نیست.

        رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور همچنین در ادامه سخنان خود از مواضع کشورهای غربی در قبال سوریه و بحرین انتقاد کرد و یادآور شد: متاسفانه ما شاهد قتل عام مردم مظلوم در عراق، بحرین و سوریه توسط تروریست های تحت حمایت غرب و غرب گرا هستیم.

        وی با بیان اینکه ترور و کشتار مردم بی گناه در بحرین، سوریه و عراق توسط تروریست ها از یک جنس است، گفت: تنها تفاوت موضوع این است که در عراق و سوریه حکومت در دست دولتهای مردمی بوده و تروریست ها از بیرون این جنایت ها را مرتکب می شوند.

        رئیس سازمان بسیج مستضعفین کشور یادآور شد: ایران اسلامی در این زمینه همواره یک موضع داشته و آن هم حمایت از مردم بی گناه بوده است.
        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

        نظر

        • وحید 20
          ستاره‌دار(98)
          • Mar 2011
          • 29911

          #589
          احمدينژاد:

          ايران بخواهد بمب اتم بسازد، كسي نميتواند مانع شود





          رييسجمهور با بيان اينكه "آمريكاييها هرچه تلاش كنند موفق نخواهند شد شرايط تسلط كامل بر امور دنيا را احيا كنند"، اظهار كرد: يكي از مصاديق اين تلاش، انعقاد توافقنامه امنيتي با افغانستان است كه مطمئنم نفعي از محل اين توافقنامه نصيب آمريكاييها نخواهد شد و آنها به اهدافي كه از اين توافقنامه منظور كردهاند دست نخواهند يافت.
          به گزارش افکارنیوز به نقل از ايسنا، محمود احمدينژاد بعد از ظهر امروز (پنجشنبه) به وقت محلي در جريان سفر خود به پكن براي شركت در دوازدهمين اجلاس سران سازمان همكاري شانگهاي، در ديدار حامد كرزي ـ رييسجمهور افغانستان ـ تاكيد كرد: ايران از روابط و همكاريهاي خود با افغانستان هيچ چشمداشتي به منافع اقتصادي اين کشور ندارد و فقط تثبيت امنيت، آرامش و ارتقاء رفاه مردم افغانستان را دنبال ميكند.

          وي با بيان اينكه "جمهوري اسلامي ايران و افغانستان هيچگاه و تحت هيچ شرايطي از يكديگر جدا نخواهند شد و همواره يار يكديگر باقي خواهند ماند و در اين راستا ايران از هر كمكي به مردم افغانستان دريغ نخواهد كرد"، افزود: آمريكاييها در پشت پرده با طالبان مذاكره ميكنند و براي ظاهرسازي در صحنه افغانستان جنگي مصنوعي با طالبان به راه انداختهاند كه قربانيان آن عمدتاً مردم بيگناه و زنان و كودكان هستند.

          رييسجمهور در بخش ديگري از سخنان خود، با اشاره به مذاكرات ايران و گروه ۱+۵ تصريح كرد: ملت ايران به روش گفتوگو و مذاكره پايبند است اما مستكبران تمايلي به حلوفصل پرونده هستهيي ايران ندارند و اساساً مشكل آنها با استقلالطلبي و عزم و اراده ملت ايران براي پيشرفت است و موضوع هستهيي تنها بهانهاي است كه سلطهطلبان از آن به عنوان اهرمي براي فشار به ايران استفاده ميكنند و به احتمال زياد اجازه نخواهند داد اين مساله حداقل در مسكو و با ميزباني دولت روسيه حلوفصل شود.

          احمدينژاد تاكيد كرد: اگر ايران بخواهد بمب اتم بسازد، هراسي از هيچكس ندارد و به صورت علني آن را اعلام ميكند و كسي هم نميتواند مانع آن شود و حداكثر كاري كه سلطهطلبان ميتوانند انجام دهند، همين مانعتراشيهايي است كه امروز مشاهده ميكنيم اما مساله اين است كه سياست اصولي و قطعي جمهوري اسلامي ايران اجازه حركت به سمت ساخت بمب اتم را نميدهد.

          وي در پايان اين ديدار، از رييسجمهور افغانستان براي شركت در نشست سران جنبش عدم تعهد كه شهريور ماه در تهران برگزار ميشود دعوت به عمل آورد.

          همچنين، حامد كرزي ـ رييسجمهور افغانستان ـ در اين ديدار ضمن اعلام قدرداني از مواضع و پشتيبانيهاي دولت و ملت ايران از دولت و ملت افغانستان، گفت: ايران در تمام اين سالها و با وجود تمام مشكلاتي كه با آمريكا داشته است، با حوصله و بر مبناي سعه صدر از منافع ملت افغانستان حمايت و در اين زمينه نقشآفريني كرده است و از اين رو رابطه دو دولت از حيث نزديكي و حسن نيت در تاريخ معاصر، روابطي بينظير است.

          وي با بيان اينكه "افغانستان براي گذار از شرايط فعلي چارهاي جز پذيرش توافقنامه امنيتي با آمريكا نداشت"، اظهار كرد: هيچ عاملي نميتواند ملتهاي ايران و افغانستان را ـ كه از اشتراكات تاريخي و فرهنگي عميق برخوردارند ـ از يكديگر دور كند و ملت و دولت افغانستان هرگز اجازه نخواهند داد خاك اين كشور با بهانههايي همچون توافقنامه امنيتي مايه ضربهزدن به منافع ايران قرار گيرد.

          رييسجمهور افغانستان در پايان تصريح کرد: افغانستان با وجود همه سختيها و فشارها، تمام تلاش خود را براي حفظ استقلال و عزت خود به كار خواهد بست.
          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #590
            نماینده آمریکا: ایران به جای اتهام به آژانس به شبهات هستهای پاسخ دهد



            نماینده آمریکا در آژانس بینالمللی انرژی اتمی در واکنش به اظهارات علیاصغر سلطانیه که بازرسان آژانس را متهم به «جاسوسی» کرده است، میگوید ایران باید از متهم کردن بازرسان دست بردارد و پاسخگوی شبهات برنامه هستهای خود باشد.

            رابرت وود، نماینده آمریکا در آژانس، روز پنجشنبه، ۱۸ خردادماه، در گفتوگو با رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی گفت: «مایه تأسف است که ایران تصمیم گرفته است تا درستی و اعتبار آژانس را مورد حمله قرار دهد و این سازمان را متهم کند که جزئی از یک تشکیلات جاسوسی است.»

            علیاصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بینالمللی انرژی اتمی، روز چهارشنبه در نشست شورای حکام بازرسان آژانس را به جاسوسی متهم کرد و گفت: «قرار نبوده که آژانس... در مسائل داخلی کشورها یا محدوده امنیت ملی کشورهای عضو مداخله نماید.»

            وی افزود: «بازرسانی که قرار بوده راستیآزمایی مواد هستهای و دیگر تأسیسات هستهای... را انجام دهند، از سوی معدود کشورهایی مجبور شدهاند در فعالیتهای اطلاعاتی جاسوسی درگیر شوند و اطلاعات مجعولی را از سرویسهای اطلاعاتی کشورهای مشخص در خصوص اتهامات فعالیتهایی که در حوزه مواد هستهای نمیگردد، دریافت نمایند.»

            رابرت وود درباره این اظهارات به رادیو آزادی گفت: «به نظر من ایران با این اظهارات بار دیگر در تلاش است تا توجه را از مسئولیتها و وظایف خودش در قبال آژانس و شورای امنیت، منحرف کند.»

            آقای وود تصریح کرد که ایران به جای متهم کردن بازرسان آژانس، بهتر است به وظایف خود عمل نموده، به بازرسان آژانس اجازه دسترسیهای لازم را بدهد و خاطرنشان کرد که در غیر این صورت فشارها بر ایران افزایش پیدا خواهد کرد.

            رابرت وود روز پنجشنبه بار دیگر بر مواضع آمریکا تأکید کرد و گفت گزینه دیپلماسی برای حل معضل هستهای ایران همیشگی نیست و هرچه ایران در پاسخگویی بیشتر تعلل کند، بیشتر تحت فشار قرار خواهد گرفت.

            آژانس بینالمللی انرژی اتمی پیشتر اعلام کرده بود که بازرسان این آژانس در تأسیسات غنیسازی فردو نشانههایی از تولید اورانیوم غنیشده تا میزان ۲۷ درصد یافتهاند، امری که ایران آن را «بحث فنی و عادی» توصیف کرده است.

            آژانس همچنین گفته است که احتمالا در سایت پارچین آزمایشهای انفجار قوی که میتواند در تولید سلاح اتمی کاربرد داشته باشد انجام گرفته است و برای روشنسازی این مسائل خواستار دسترسی به این مراکز شده است.

            مؤسسه علوم و امنیت بینالملل نیز ۱۲ خردادماه در گزارشی تصاویری ماهوارهای از سایت نظامی پارچین منتشر کرد که حاکی از تخریب برخی ساختمانها، جابهجایی و شستوشوی خاک این محل داشت. ایران اتهامات متوجه پارچین را «بیاساس و جار و جنجال» خوانده است.

            این شبهات در حالی مطرح شدهاند که در حال حاضر مذاکرات هستهای با گروه ۵+۱ از یک سو و مذاکره با آژانس از سوی دیگر در جریان است.

            مذاکره ایران با نمایندگان آژانس ۱۹ خردادماه برگزار میشود و ایران ۲۹ و ۳۰ خرداد نیز با گروه ۵+۱ در مسکو مذاکرات هستهای را دنبال خواهد کرد.

            غرب معتقد است که برنامه هستهای ایران دارای بعد نظامی است و خواستار شفافسازی ایران در این خصوص شده است. ایران همواره این اتهامها را رد کرده است.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • بابک 52
              ستاره‌دار (27)
              • Mar 2011
              • 17028

              #591
              مخالفت سازمان همکاریهای شانگهای با حمله نظامی علیه ایران


              اجلاس سازمان شانگهای در چین اینبار بیش از پیش در کانون توجه جهانیان قرار گرفت. پذیرفته شدن افغانستان به عنوان ناظر در این سازمان و مخالفت با "دخالتهای نظامی علیه ایران و سوریه" مهمترین رویدادهای این نشست بودند.


              نشست دو روزه کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای در روز پنجشنبه ۱۸ خرداد ۱۳۹۱ (۷ ژوئن ۲۰۱۲) در محل "کاخ بزرگ خلق" در مرکز شهر پکن با امضای ۱۰ سند همکاری پایان یافت. در این نشست سران کشورهای عضو دائم این سازمان، چین، روسیه، قزاقستان، ازبکستان، قرقیزستان و تاجیکستان و همچنین مهمانان و ناظران از جمله محمود احمدی نژاد، رئیس جمهوری اسلامی ایران، و قربانقلی بردیمحمداف، رئیس جمهور ترکمنستان نیز شرکت کردند. ایران، پاکستان، هند و مغولستان به عنوان ناظر در این همایش حضور داشتند.
              نمایندگان کشورهای بلاروس و سریلانکا به عنوان میهمان و افغانستان و ترکیه نیز به عنوان گروه تماس در اجلاس پکن شرکت جستند.
              افغانستان عضو ناظر سازمان همکاریهای شانگهای شد
              مبارزه با تروریسم و جداییطلبی، مواد مخدر و جرایم سازمانیافته از جمله موضوعهایی بودند که در نشست پکن بررسی شدند. هوجین تائو، رئیس جمهور چین، مسئلهی افغانستان را یکی از بزرگترین چالشهای این سازماندانست و تاکید کرد که گروه شانگهای قصد دارد در این کشور نقش فعالتری را برعهده گیرد.
              رئیس جمهور روسیه هم گفت که این سازمان با تقویت توانمندیهای سیاسی خود باید امنیت منطقه را تامین کند. پوتین پیش از سفر به چین و حضور در نشست سران سازمان همکاریهای شانگهای خاطرنشان کرد که عضویت افغانستان به عنوان ناظر در این سازمان بسیار حائز اهمیت است. افغانستان که پیش از این به عنوان گروه تماس شرکت میکرد اینبار به عنوان ناظر پذیرفته شد و در موقعیتی برابر با ایران قرار گرفت.
              مخالفت با پذیرش ایران به عنوان عضو دائم
              در عین حال کیریل بارسکی، نماینده روسیه در سازمان همکاریهای شانگهای، عضویت دائم ایران را مردود دانست. وی در پکن به خبرنگاران گفت: «ایران زمانی به عضویت دائم این سازمان پذیرفته خواهد شد که سازمان ملل متحد همهی تحریمهای خود علیه ایران را به طور کامل برطرف کند. مقررات سازمان همکاریهای شانگهای کشوری را که از جانب سازمان ملل تحریم شده قبول نمیکند.»
              کارشناسان محلی خاطرنشان میکنند که قزاقستان، ازبکستان و چین نیز تمایلی به عضویت ایران نشان ندادهاند.
              ایران در پی یافتن دوستان منطقهای
              ایران در تمامی نشستهای سازمان همکاریهای شانگهای شرکت کرده است.
              رئیسجمهورایران گفت که در ۷ سال اخیر جمهوری اسلامی در تمامی نشستهای این اجلاس بجز یکی شرکت فعال داشته است.
              به نظر میرسد این بار حضور احمدینژاد اهمیت بیشتری نسبت به سفرهای قبلی وی داشته است. مقامات بلندپایه اقتصادی- سیاسی رئیس جمهور ایران را به پکن همراهی کردند.

              به عقیده کارشناسان، ایران به دلیل تحریمهای اقتصادی و به جهت کاستن فشارهای بینالمللی درصدد حضور فعالتر در این سازمان برآمده است. اما به حالت تعلیق ماندن عضویت دائم ایران در این سازمان از تاثیر حضور پررنگ ایران کاسته است.
              چرا ایران به عضویت دائم سازمان شانگهای پذیرفته نشد؟
              دکتر هومن پیمانی، پژوهشگر ارشد موسسهی مطالعات انرژی دانشگاه ملی سنگاپور، دربارهی دلایل ردی عضویت دائم ایران به دویچه وله چنین توضیح میدهد: « به دلیل اختلافات ایران با غرب کشورهای عضو سازمان همکاریهای شانگهای تمایلی به عضویت ایران ندارند. برای اینکه در ظرف چند سال گذشته سعی کردند یک سازمان مستحکم منطقهای بوجود آورند که به نوعی جلوی نفوذ غرب و آمریکا در منطقه را بگیرند و در حال حاضر تمایلی ندارند درگیری با کشورهای غربی بوجود بیاورند. مخرج مشترک کشورهای عضو بر مبنای یک سری همکاری های مشخص منطقهای است. عضویت ایران به دلیل مسئله اتمی این کشور مورد توافق همه اعضای سازمان همکاریهای شانگهای نیست.»

              نفع ایران از عضویت در سازمان همکاریهای شانگهای
              علیرغم تلاش ایران برای عضویت دائم در سازمان همکاریهای شانگهای کشورهای عضو بر سر این موضوع توافق ندارند. آقای پیمانی دربارهی نفع ایران از عضویت در این سازمان میگوید: «عضویت ایران در این سازمان به عنوان شناسایی یک قدرت منطقهای مهم هست. بنابراین عضویت ایران برای پرستیژ ایران خوب خواهد بود. اگر ایران به عنوان عضو دائم پذیرفته شود، روسیه و چین به عنوان عضو دائم شورای امنیت بهاجبار در مذاکرات غرب با ایران به نوعی طرف ایران را باید بگیرند.»

              "دخالت نظامی راه حل مسئله نیست"

              گرچه ایران به عنوان عضو دائم در سازمان همکاریهای شانگهای پذیرفته نشد اما در بیانیهی پایانی نشست رهبران این سازمان به مسئله ایران و احتمال دخالت نظامی علیه این کشور توجه خاصی شده است.
              رهبران سازمان همکاریهای شانگهای در بیانیه خود با احتمال حمله نظامی بعنوان راه حل مسئله هستهای ایران یا هرگونه دخالت نظامی دیگر در خاورمیانه از جمله سوریه مخالفت کردند و آن را سبب بر هم خوردن امنیت و ثبات منطقه و جهان دانستند. در این بیانیه صراحتا آمده است که کشورهای عضو با هر گونه دخالت نظامی در امور این منطقه یا تغییر نظام با زور یا تحریمهای یکجانبه مخالف هستنند.
              در بیانیه پکن همچنین گفته میشود که سازمان همکاریهای شانگهای خواستار یک راه حل صلح آمیز در مورد مسائل سوریه از طریق انجام گفتگوهای سیاسی است.
              The greater the risk ، The greater the reward

              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #592
                روایت مشاور لاریجانی از نشست بغداد:جلیلی گفت با ترک نشست، بمب اتمی را الان و همین جا منفجر میکنم



                حسین شیخ الاسلام، قائم مقام سابق وزارت امور خارجه و مشاور امور بین الملل رییس مجلس یکی از دانشجویان پیرو خط امام(ره) بوده و در تسخیر سفارت امریکا هم نقش آفرینی کرده است. او 17 سال قائم مقامی و معاونت وزارت امور خارجه (با احکام شهید رجایی، مهندس موسوی، علی اکبر ولایتی و منوچهر متکی)، 5 سال سفیر در سوریه (حکم سیدمحمد خاتمی)، 4 سال نمایندگی مردم تهران در مجلس هفتم را در کارنامه دارد.
                وی گفت: سعید جلیلی در بغداد گفت من می توانم یک بمب اتمی را الان و همین جا منفجر می کنم و این کار را با ترک کردن مذاکرات انجام می دهم. در واقع ترک مذاکرات از سوی طرف ایرانی با منفجر کردن بمب هسته یی برای غرب یکسان خواهد بود.
                متن گفتگوی شیخ الاسلام با روزنامه اعتماد در پی می آید:

                از نظر شما مذاکرات مسکو چه دستاوردی خواهد داشت؟
                در نشست استانبول اصول خوبی پذیرفته شد ولی طبق معمول، غربی ها در بغداد به آنچه در استانبول توافق شد پایبند نبودند. ما هیچ گونه تصوری از عقب نشینی در چارچوب ان پی تی نداریم. در امضای این توافقنامه همه مرزها مشخص شده و از آن عقب نشینی نخواهیم کرد. اگر طرف غربی در مسکو به آنچه توافق داشته ایم پایبند باشد و اصول را رعایت کند طرف ایرانی هم آمادگی دارد تا هر گونه همکاری لازم را در چارچوب توافقنامه انجام دهد. اما محال است ذره یی از حقی که ان پی تی برای ما قایل شده است عقب نشینی کرده یا بر سر آن مصالحه کنیم.

                ایران دارای یک حکومت مردمی است واگر رفتاری غیر از آنچه مردم از حکومت انتظار دارند داشته باشد، باید به مردم پاسخگو باشد. مردم ما بر حق خود واقفند و اجازه تعدی به آن را نخواهند داد. یکی از شعارهایی که احمدی نژاد مطرح کرد و مورد استقبال مردم هم قرار گرفت عدالت در ساختار بین المللی بود. این شعار معقولی است و اگر بخواهیم به آن پایبند باشیم در چارچوب ان پی تی، ایران دارای حق انرژی اتمی و حق غنی سازی است، بنابراین ما حاضر نیستیم سرنوشت آینده مملکت را به هر دلیلی به مخاطره بیندازیم، چرا که برای جایگاه امروز در جهان و برای انقلاب اسلامی مان جــــــانفشانی ها داشتـــه ایم و بهای زیادی داده ایــم. غرب توطئه هایی داشت تا آنچه را که می خواهد به ما تحمیل کند اما موفق نشد حالاهم بر سر میز مذاکره نمی تواند هیچ چیزی را به ما تحمیل یا ما را وادار به عقب نشینی کند.
                به نظر می رسد غرب در این برهه خود به مذاکره نیاز داشته باشد. مسوولیت مهم آقای جلیلی این است که مشخص کند آیا غربی ها در مسکو مذاکرات راهبردی را می خواهند و به این به نتیجه رسیده اند که فشار و ارعاب و روش هایی که تاکنون به کار گرفته اند بی فایده بوده و حالامی خواهند روش خود را عوض کنند یا اینکه تمایل به مذاکره تاکتیکی دارند. این نقش مهمی است که تاکنون جلیلی به خوبی ایفا کرده و باید از ایشان تشکر کرد که به این خوبی از پس چنین وظیفه مهمی بر آمده است و امیدواریم در مسکو هم بتواند با مشخص کردن این موضوع به خوبی عمل کند و گامی به جلو بردارد.

                با این توضیح شما نشست بغداد را زیاد مثبت ارزیابی نمی کنید.
                نشست بغداد قدمی رو به جلو بود و اینکه گفته شد طرف ایرانی وقت کشی کرده یا قدمی به جلو بر نداشته موضعی غیرمنطقی است، چرا که در نشست بغداد ما مشخص کردیم که چه می خواهیم و مواضع مان را شفاف بیان کردیم. آنچه مسلم است ما از مذاکره فرار نمی کنیم اما مذاکره به صرف مذاکره کردن هم برای ما فایده یی ندارد. ما تصمیم داریم از مذاکرات نتیجه بگیریم: بدون شک نشست بغداد نشان داد طرف غربی ما را می شناسد و می داند تا چه اندازه در مواضع خود پافشاری می کنیم.

                سعید جلیلی در بغداد گفت من می توانم یک بمب اتمی را الان و همین جا منفجر می کنم و این کار را با ترک کردن مذاکرات انجام می دهم. در واقع ترک مذاکرات از سوی طرف ایرانی با منفجر کردن بمب هسته یی برای غرب یکسان خواهد بود. این تاکتیک طرف ایرانی باعث شد غرب عقب نشینی کند. خوشبختانه مذاکره کننده یی که برای ملت ایران مذاکره می کند بسیار آگاه است و باید از او تقدیر کرد. سعید جلیلی خواست مردم را به غرب نشان داد و گفت ما عقب نشینی نخواهیم کرد.

                اگر ترک مذاکرات توسط ایران اینقدر برای غرب حیاتی است چرا آنها سعی می کنند ایران را وادار به عقب نشینی کنند؟
                به هر حال نفت یک روز تمام می شود. انرژی یعنی حیات. معقول ترین جایگزین برای انرژی نفت هم انرژی هسته یی است. در انرژی هسته یی تا مرحله تولید سوخت، عملیات راهبردی است ولی بعد از تولید سوخت، یا سوخت خودتان ارزان تر می شود یا دنیا سوخت ارزان تری به شما عرضه می کند.

                از اینجا به بعد موضوع اقتصادی است. اما تا شما سوخت را تولید نکردید یک واحد سوخت از سوی تمامی کشورهای دنیا به شما عرضه نخواهد شد، مگر اینکه عزت خودرا بفروشید و راه حل های آنها را بپذیرید. به همین جهت ما در موضوع غنی سازی یک قدم کوتاه نمی آییم، به همین سبب در تقابلی فرهنگی، سیاسی، اجتماعی و راهبردی با غرب هستیم.

                نقش امریکا را در مذاکرات چگونه می بینید؟
                در حال حاضر امریکا با محدودیت هایی روبه رو است و نیاز دارد نشان بدهد در رابطه با ایران موفق بوده است. اینها دلایلی است که ما این فصل را برای مذاکره پذیرفته ایم اما امریکا نمی خواهد در دنیا ودر بین مردمش عنوان کند برای انتخابات ریاست جمهوری بعد از دوره اوباما در این مذاکرات شرکت می کند، بلکه ژست بشردوستانه به خود گرفته و می گوید برای جلوگیری از حمله اسراییل به ایران پای میز مذاکره نشسته است. اما ما می گوییم اسراییل غلط کرده به ایران حمله کند.

                این عبارت را نه به خاطر بی ادبی در کلام بلکه به خاطر محتوایش استفاده می کنم. اگر اسراییل چنین غلطی بکند به فرموده مقام معظم رهبری ایران همچون صاعقه بر سرش فرود خواهد آمد، بنابراین موضوع حمله اسراییل به ایران کاملاتخیلی است و ایران بر حق خود پافشاری می کند و امریکا هم به مذاکره نیازمند است.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

                  #593
                  مذاکرات هسته ای طبق دکترین فکری امام و رهبری دنبال میشود نماینده مردم قوچان در مجلس شورای اسلامی گفت: مذاکرات هسته ای میان ایران و 1+5، طبق دکترین فقهی و سیاسی امام راحل و مقام معظم رهبری دنبال میشود.


                  هادی شوشتری امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در مشهد اظهار کرد: عضویت نمایندگان مجلس شورای اسلامی در کمیسیونها، بر اساس سه پارامتر تحصیلات، تجربه و سابقه عضویت در کمیسیونها انجام میشود.

                  نماینده مردم قوچان و فاروج در نهمین دوره مجلس شورای اسلامی ادامه داد: تعداد متقاضیان برای هر کمیسیون باید با ظرفیت آن کمیسیون که 23 نفر است، تناسب داشته باشد و اگر این معیار رعایت شود، مشکلی به وجود نمیآید، اما اگر تعداد متقاضیان بیشتر باشد، روسای شعب و یکی از نواب رئیس درباره اعضای آن کمیسیون تصمیمگیری میکنند.

                  شوشتری افزود: ساختار و شرح وظایف کمیسیونها کاملاً مشخص است و در واقع هر کمیسیونی باید ناظر بر عملکرد، یک یا چند وزارتخانه باشد؛ برای مثال، کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی بر موضوعاتی مانند سیاست خارجی، امنیت، اطلاعات و نیروهای مسلح نظارت دارد.

                  وی با اشاره به اقسام روابط میان دولت و قوه مقننه، خاطرنشان کرد: در دنیا سه الگوی اصلی برای روابط میان دوقوه مجریه و مقننه وجود دارد که شامل الگوی تقابل، الگوی انطباق و الگوی تعامل مؤثر است.

                  نماینده مردم قوچان و فاروج در بهارستان نهم اظهار کرد: الگوهای تقابل و حتی انطباق، به هیچ وجه دارای عقلانیت و منطق نیستند و ثمره مناسبی نیز ندارند.

                  شوشتری اضافه کرد: بهترین گزینه برای روابط میان دو قوه، تعامل سازنده است، منتها نکته حائز اهمیت این است که باید در این تعامل، جایگاه و شان قانونی هر یک از قوا حفظ شود.

                  وی با اشاره به مذاکرات هستهای میان ایران و 1+5، تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران و تیم مذاکره کننده هستهای، بر اساس دکترین فکری امام خمینی(ره) و همچنین مقام معظم رهبری مذاکرات خود را دنبال میکنند و تاکنون نتایج بسیار مثبتی نیز در این زمینه عاید ایران شده است.

                  نماینده مردم قوچان و فاروج ادامه داد: نگاه فقهی مقام معظم رهبری در این زمینه است که، دستیابی به سلاح هستهای با هدف کشتار جمعی دارای حرمت شرعی است و باید از این امر کاملاً دوری کرد.

                  شوشتری گفت: عقلانیت و منطق در مذاکرات هستهای ایران کاملا بارز است و بر این اساس چشمانداز مذاکرات ایران و 1+5 در مسکو کاملاً روشن است.
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #594
                    کلینتون: ایران باید آماده برداشتن گامهای مشخص در مسکو باشد



                    هیلاری کلینتون از ایران خواست تا آمادهی برداشتن "گامهای مشخص" در مذاکرات آتی گروه ۱+۵ در شهر مسکو باشد. مقامهای ایرانی از کشورهای مذاکرهکننده خواستهاند تا "حق" این کشور را برای غنیسازی به رسمیت بشناسند.
                    هیلاری کلینتون در کنفرانس مطبوعاتی نشست مبارزه با تروریسم در شهر استانبول روز پنجشنبه (۱۸ خرداد/ ۷ ژوئن) اظهار داشت: «ما از ایران میخواهیم تا با هدف آغاز اقدامات جدی و لازم برای دستیابی به راهحل دیپلماتیک به این مذاکرات بیاید.»

                    وزیر امور خارجه آمریکا افزود: «ما میخواهیم تا آنها با آمادگی برای برداشتن گامهای مشخص به ویژه در زمینه غنیسازی ۲۰ درصدی اورانیوم در نشست حاضر شوند.» به گفتهی هیلاری کلینتون این خواسته "موضع یکپارچه" جامعهی بینالملل و مذاکرهکنندگان از جمله چین و روسیه است و چنانچه ایران اقدامی در این زمینه به عمل آورد، آنها نیز "آمادهی انجام اقدامات متقابل" هستند.

                    اعضای گروه ۱+۵ شامل آمریکا، بریتانیا، فرانسه، روسیه، چین به همراه آلمان در روزهای ۱۸ و ۱۹ ژوئن (۲۹ و ۳۰ خرداد) در شهر مسکو، پایتخت روسیه با نمایندگان جمهوری اسلامی دیدار میکنند.

                    دو راه پیشروی ایران

                    اظهارات وزیر امور خارجه آمریکا در حالی مطرح شده است که محمود احمدینژاد که برای شرکت در اجلاس سازمان همکاری شانگهای در پکن به سر میبرد، در دیدار با رئیسجمهور افغانستان دولتهای غربی مذاکرهکننده را متهم به مانع تراشی برای حل مناقشه اتمی ایران کرد.

                    رئیسجمهوری ایران با اشاره به "پایبندی ایران به روش گفتوگو" گفت: « موضوع هستهای تنها بهانهای است كه سلطهطلبان از آن به عنوان اهرمی برای فشار به ايران استفاده میكنند و به احتمال زياد اجازه نخواهند داد اين مساله حداقل در مسكو و با ميزبانی دولت روسيه حلوفصل شود.»

                    محمود احمدینژاد تأکید کرد که ایران برای ساخت بمب اتمی از هیچ کشوری "هراسی" ندارد اما "سیاست اصولی و قطعی" جمهوری اسلامی اجازه حرکت به سمت ساخت بمب اتم را نمیدهد.

                    مقامهای ایران در روزهای گذشته از کشورهای گروه ۱+۵ خواستهاند تا برای دستیابی به پیشرفت در مذاکرات مسکو "حق ایران برای غنیسازی اورانیوم با اهداف صلحآمیز" را بپذیرند.

                    علی اکبر ولایتی، مشاور رهبر ایران در امور بینالملل روز پنجشنبه تصریح کرد که تهران "همواره حسن نیت" خود را در مذاكرات هستهای و "وفاداریاش" را به تعهدات سازمان بین المللی انرژی هستهای ثابت كرده و کشورهای گروه ۱+۵ بایستی "حق ایران برای دستیابی به انرژی صلحآمیز هستهای" به رسمیت بشناسند.

                    با وجود انکارهای مکرر تهران کشورهای غربی به فعالیتهای هستهای ایران مظنون هستند و گمان میبرند که ایران از غنیسازی اورانیوم برای بالا بردن قابلیت تولید سلاح هستهای بهره میبرد.

                    به گفتهی هیلاری کلینتون اتحاد جامعهی بینالملل در برابر جمهوری اسلامی باعث شده تا این کشور نتواند از این واقعیت فرار کند که یا باید بر سر میز مذاکره بازگردد و یا با انزوای شدیدی روبرو شود که عواقب وخیم اقتصادیاش برای این کشور زیانآور خواهد بود.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #595
                      کاهش واردات نفت ایران شرط معافیت از تحریمهای آمریکا



                      آمریکا فهرست تازه کشورهای معاف شده از تحریم نفتی ایران را منتشر میکند. این تحریم از هشتم تیرماه به مرحله اجرا درمیآید. یکی از شروط معافیت از تحریمهای آمریکا "کاهش قابل توجه" واردات نفت از ایران است.
                      یکی از مقامهای آمریکایی پنجشنبه (۱۸ خرداد/ ۷ ژوئن) از انتشار فهرست تازهکشورهای معاف شده از تحریم نفتی ایران توسط ایالات متحده آمریکا خبر داد.
                      تحریمهای مالی ایالات متحده آمریکا علیه کشورهای خریدار نفت ایران از تاریخ ۲۸ ژوئن برابر با هشتم تیرماه، با هدف کاهش درآمدهای نفتی جمهوری اسلامی و متقاعد کردن این کشور به "توقف برنامه هستهای" خود، به مرحله اجرا درمیآید.
                      به نقل از خبرگزاری رویترز، ایالات متحده آمریکا در نظر دارد کشورهایی که واردات نفت از ایران را تا حد "قابل توجهی کاهش دادند" از دور جدید تحریمهای خود معاف کند. آمریکا پیشتر، ‎ژاپن و ۱۰ کشور عضو اتحادیه اروپا را از این تحریمها معاف کرده است.

                      "اقدامات تنبیهی پس از بررسی شواهد اعمال میشود"

                      یک مقام آمریکایی که نخواسته نامش فاش شود در گفتوگو با خبرگزاری رویترز تصریح کرده است که فهرست تازه کشورهای معاف شده که قرار بوده اواخر ماه مه، (اوایل خرداد) منتشر شود به تأخیر افتاده است. وی تأکید کرده که این فهرست تا آخر هفته جاری منتشر میشود.

                      نموارد حجم صادرات نفت ایران به کشورهای مختلف جهان در سال ۲۰۱۱ میلادی


                      یکی دیگر از مقامات آمریکایی نیز بدون اشاره به نام کشورهایی که به فهرست تازه افزوده شدند، زمان انتشار این فهرست را پنجشنبه (۱۸ خرداد/ ۸ ژوئن) به وقت محلی در آمریکا اعلام کرده است. وی همچنین از پیشرفت مذاکرات آمریکا و کره جنوبی در مورد کاهش واردات نفت از ایران خبر داده است.
                      این مقام آمریکایی در ادامه تصریح کرده است اجرای تحریمهای ایالات متحده آمریکا علیه خریداران نفت ایران از ۲۸ ژوئن به معنای آن نیست که اقدامات تبیهی آمریکا علیه این کشورها بلافاصله از تاریخ یاد شده آغاز میشود.
                      وی در ادامه تصریح کرده است که آمریکا ابتدا شواهد و مدارک لازم را بررسی خواهد کرد و سپس در مورد مجازات کشورهایی که واردات نفت خود از ایران را کاهش ندادند، تصمیمگیری میکند.
                      تلاش برای کنترل قیمت نفت در بازارهای جهانی

                      کشورهای آسیایی خریدار حدود دو سوم صادرات نفت خام ایران هستند. چین، ژاپن، هند و کره جنوبی در مجموع با واردات یک میلیون و ۴۵۰ هزار بشکه در روز بزرگترین خریداران نفت ایران هستند. این کشورها در حال حاضر حدود یک پنجم واردات خود از ایران را کاهش دادهاند.


                      واشینگتن همزمان برای ممانعت از افزایش قیمت خام در بازارهای جهانی با تحریم ایران، تولید کنندگان نفت خام از جمله عربستان سعودی را تشویق به افزایش صادرات خود کرده است.
                      در حال حاضر قیمت این ماده خام در بازارهای جهانی کاهش قابل ملاحظهای داشته است. بهای نفت خام برنت از ۱۲۸ دلار در هر بشکه در ماه مارس (اسفند/ فروردین) به حدود ۱۰۰ دلار در هر بشکه رسیده است.
                      در این میان مارک دوبوویتز، رئیس بنیاد دفاع از دموکراسیها که از مدافعان اعمال تحریم های شدیدتر علیه جمهوری اسلامی است، معتقد است که تمامی خریداران بزرگ نفت ایران غیر از چین واردات خود از ایران را کاهش دادند.
                      وی معتقد است که ایران با غیرفعال کردن سیستم ردیابی تانکرهای نفتکش خود محمولههای نفتی را در خفا به چین صادر میکند. دوبوویتز بر این باور است که ایالات متحده آمریکا بهتر است از چین در اجرای تحریم نفتی جمهوری اسلامی صرفنظر کند.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

                        #596
                        در حالی که مقامات کشورمان طی روزهای گذشته از بی پاسخ ماندن درخواست های ایران برای برگزاری مقدمات مذاکرات مسکو انتقاد کرده اند، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نامه ای در این زمینه برای ایران ارسال کرده است. نامه ای که البته باز هم پاسخگوی درخواست های ایران نیست.


                        در حالی که مقامات کشورمان طی روزهای گذشته از بی پاسخ ماندن درخواست های ایران برای برگزاری مقدمات مذاکرات مسکو انتقاد کرده اند، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نامه ای در این زمینه برای ایران ارسال کرده است. نامه ای که البته باز هم پاسخگوی درخواست های ایران نیست.


                        به گزارش «تابناک»، شب گذشته خبر ارسال نامه ای از سوی «هلگا اشمید»، معاون مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا به علی باقری، معاون دبیر شورای عالی امنیت ملی ایران منتشر شد. روزنامه انگلیسی «گاردین» امروز متن این نامه را به همراه گزارشی از موضوع نامه نگاری ها منتشر کرده است.


                        اشمید در این نامه با طرح این ادعا که پیشنهادهای مطرح شده از سوی 1+5 در بغداد مثبت و سازنده بوده می نویسد:


                        «اجازه دهید بگویم که من تا اندازه ای، از مسائل مطرح شده در نامه های اخیر شما متعجب شدم. مایلم یادآوری کنم که طی مذاکراتمان در بغداد، 1+5 پیشنهادی مشخص را ارائه داد که از یک سو نگرانی های اصلی ما درباره فعالیت های غنی سازی 20 درصدی را مورد اشاره قرار می دهد و از سوی دیگر، فرصت های جذابی را برای همکاری در حوزه های هسته ای و جز آن که می تواند برای ایران سودمند باشد، ارائه می نماید».


                        اشمید بی توجه به پیشنهادهای متقابل مطرح شده از سوی ایران در بغداد ادامه می دهد: «متأسفانه در بغداد، ایران برای پذیرفتن نظر ما جهت وارد شدن به مباحثات پیرامون مفاد طرح پیشنهادی آماده نبود».


                        علاوه بر این، با وجود اینکه در مذاکرات بغداد توافق شده بود تا نمایندگان دو طرف پیش از برگزاری مذاکرات مسکو، با برگزاری جلساتی فنی و تخصصی، زمینه پیشرفت های بعدی را فراهم کنند، اشمید برگزاری چنین جلساتی را مورد توجه قرار نداده و می نویسد:


                        «ما در جریان مذاکرات استانبول و پس از آن، چارچوبی آشکار و مثبت برای یک فرایند پایدار گفت و گو را ایجاد کرده ایم. من و شما تماس های تلفنی متعدد و ملاقات هایی طولاتی برای نیل به این هدف داشتیم. اکنون به منظور توافق بر سر قدم های محکم اعتماد ساز که می تواند به سرعت برداشته شود، نیاز است که وارد موضوعات اصلی و بنیادی شویم. ما به وجود تعهدی سیاسی از سوی شما امید بسیاری داریم».


                        اشمید در نهایت نوشته: «هدف مشترک ما، دستیابی به نتایج عینی است».


                        به این ترتیب، آن گونه که مشخص است 1+5 باز هم پاسخ روشنی به درخواست های ایران برای برگزاری جلسات فنی و تخصصی نداده و تنها بر پیشنهادهای خود تأکید کرده است. از تأکید اشمید بر وارد شدن به مفاد پیشنهادها چنین برمی آید که از نظر آن ها، تنها دستور کار مذاکرات مسکو باید بررسی همین پیشنهادها باشد.
                        درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                        توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                        نظر

                        • وحید 20
                          ستاره‌دار(98)
                          • Mar 2011
                          • 29911

                          #597
                          مذاکرات در مسکو نه تنها برای تمام جامعه جهانی شایان اهمیت است، بلکه انتقال اوضاع از مسیر مذاکره به مسیر اقدامات قهرآمیز و اعمال مجازات با منافع هیچ کسی هماهنگ نیست. بنظر ما مجازاتهای مضاعف بازدهی منفی دارد. نه تنها شورای امنیت سازمان ملل بلکه کشورهای مجزا بطور یکجانبه مجازاتهایی علیه ایران اعمال کرده اند که بنظر ما باعث می شود اعتماد جمعی بهم بخورد. روسیه با ادامه هر نوع اقدامات جبری یکجانبه مخالفت می کند.
                          وزیر خارجه روسیه از آمادگی کشورش برای میزبانی نشست 1+5 در مسکو خبر داد و گفت: ما خواهان ادامه گفتگوی سازنده هستیم.

                          به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت رسمی وزارت خارجه روسیه، سرگئی لاوروف که به سوالهای رسانه های گروهی در خصوص ایران در حاشیه نشست شانگهای جواب می داد گفت:در مورد ایران قرار گذاشتیم بر اساس رویکردهای پیشنهادی «گروه 1+5» اقدام کنیم که روسیه و چین در آن شرکت دارند. از جمله ملاقات دوره ای «گروه 1+5» با نمایندگان ایران در روزهای 18 و 19 ژوئن در مسکو تدارک دیده می شود.

                          وی افزود: مذاکرات در مسکو نه تنها برای تمام جامعه جهانی شایان اهمیت است، بلکه انتقال اوضاع از مسیر مذاکره به مسیر اقدامات قهرآمیز و اعمال مجازات با منافع هیچ کسی هماهنگ نیست. بنظر ما مجازاتهای مضاعف بازدهی منفی دارد. نه تنها شورای امنیت سازمان ملل بلکه کشورهای مجزا بطور یکجانبه مجازاتهایی علیه ایران اعمال کرده اند که بنظر ما باعث می شود اعتماد جمعی بهم بخورد. روسیه با ادامه هر نوع اقدامات جبری یکجانبه مخالفت می کند.

                          وزیر خارجه روسیه در ادامه افزود: پیشنهادهای معینی روی میز مذاکره قرار دارد. آنها طبق رویکرد پیشنهادی روسیه مبنی بر اقدام مرحله به مرحله و متقابل تهیه شده اند. طبق این رویکرد در انتظار قدم اول از طرف ایران هستیم و به عنوان «گروه 5+1» و به عنوان نمایندگان جامعه جهانی آماده خواهیم بود متقابلاً اقدام کنیم، قدمهای مربوطه را به پیشواز ایران برداریم، در وهله اول از لحاظ عدم اعمال مجازاتهای جدید و «تعلیق» و تخفیف مجازاتهای موجود. این رویکرد کلی نسبت به امور آینده میباشد. این امر از طرف «گروه 5+1» تأیید شده و پیشنهادهای معینی بر این اساس به طرف ایرانی شده است. آنها در ملاقات مسکو بررسی می شوند.

                          وی در ارزیابی خود از دو نشست قبلی در استانبول و بغداد گفت: من نمی توانم مذاکرات قبلی در بغداد و استانبول را ناموفق توصیف کنم زیرا ما دستآوردهای بزرگی داشتیم. مذاکراتی را که حدود دو سال متوقف شده بود از سر گرفتیم. ما اساساً این تصور را داریم که اگر همه ما صمیمانه به این مذاکرات نزدیک شده و اهداف ملی و اهداف محدود خودپرستانه خود را که با مأموریت عدم گسترش سلاح اتمی هیچ ارتباطی ندارد پیگیری نکنیم خواهیم توانست در مورد ملاقاتهای آینده به توافق برسیم. مذاکرات مسکو البته نخواهد توانست همه مسائل را فوراً حل کند.
                          درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

                          توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

                          نظر

                          • مات
                            عضو فعال
                            • Aug 2011
                            • 5650

                            #598
                            آغاز دور جدید مذاکرات ایران و آژانسدور جدید مذاکرات ایران و آژانس بین المللی انرژی اتمی از لحظاتی پیش در وین آغاز شد.

                            به گزارش خبرگزاری مهر، رویترز با اعلام این خبر نوشت: این مذاکرات با هدف رسیدن به چارچوبی جهت انجام بازرسی از تاسیسات هسته ای ایران انجام می شود.

                            به نوشته رویترز، "علی اصغر سلطانیه" نماینده جمهوری اسلامی ایران در آژانس، در هنگام ورود به محل مذاکرات با لبخند با خبرنگاران برخورد کرد اما از پاسخ دادن به پرسش های آنها خودداری کرد.

                            بر اساس این گزارش، اولویت اول آژانس بین المللی انرژی اتمی از توافق با ایران، بازرسی از سایت پارچین است. در هفته های گذشته و پیش از مذاکرات ایران و کشورهای 1+5 در بغداد، برخی از خبرگزاری های غربی با انتشار تصاویری مدعی انجام فعالیتهای مشکوک در پارچین شده بودند.
                            آژانس خواستار بازرسی از سایت پارچین است که البته ایران با حسن نیت با این درخواست آژانس برخورد کرده، اما دیپلمات های غربی برای کم اهمیت جلوه دادن اقدام مثبت تهران مدعی هستند که ایران به توافقات خود با آژانس پایبند نخواهد بود.

                            دور قبلی مذاکرات ایران و آژانس اول خردادماه و با حضور یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس در تهران انجام شد.
                            الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                            اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                            اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                            نظر

                            • بابک 52
                              ستاره‌دار (27)
                              • Mar 2011
                              • 17028

                              #599
                              مذاکرات ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی در وین آغاز شد

                              مذکرات ایران و آژانس بینالمللی انرژی اتمی درباره برنامه هستهای ایران در وین آغاز شد. به گفته آژانس در این مذاکرات از ایران خواسته خواهد شد تا تفاهمنامهای را برای از بین رفتن ابهامهای هستهایاش به امضا برساند.

                              به گزارش خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی، ایرنا، که در وین حضور دارد، علیاصغر سلطانیه، سفیر و نماینده دائم جمهور اسلامی ایران در آژانس و هرمان ناکارتس، رئیس بازرسان آژانس، مذاکرات هستهای خود را صبح جمعه، ۱۹ خردادماه در مقر آژانس آغاز کردند.

                              خبرگزاری رویترز گزارش کرده است که علی اصغر سلطانیه پیش از ورود به محل مذاکرات، از اظهار نظر در خصوص این گفتوگوها خودداری کرد.

                              یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بینالمللی انرژی اتمی، پیشتر با اعلام زمان برگزاری این نشست گفته بود: «از ایران دعوت میکنم تا سند چارچوب همکاریها را در اسرع وقت امضا و به مرحله اجرا درآورد و امکان دسترسی زودهنگام به سایت پارچین را فراهم کند.»

                              در صورت امضای «سند همکاری» میان ایران و آژانس که «رویکرد ساختارمند» نام گرفته است، نحوه بازرسیها و شیوه انجام تحقیقات آژانس در تأسیسات هستهای ایران مشخص میشود.

                              بازدید از سایت پارچین از موارد اصلی اختلاف ایران و آژانس طی ماههای اخیر بوده است.

                              آژانس آبان ماه سال گذشته در گزارشی اعلام کرد که احتمالا ایران در سایت پارچین آزمایشهای انفجار قوی که میتواند در تولید سلاح اتمی کاربرد داشته باشد انجام گرفته است. آژانس برای روشنسازی این مسائل خواستار دسترسی به این مرکز شده است.

                              نماینده ایران در آژانس اتهامات متوجه پارچین را «بیاساس و جار و جنجال» خوانده و فریدون عباسی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، نیز گفته است: «آنها میخواهند پارچین را ببینند، اما ما باید قانع شویم که این مکان جزو مکانهایی است که باید به آژانس نشان دهیم.»

                              دور گذشته مذاکرات ایران و آژانس با سفر یوکیو آمانو مدیرکل آژانس به ایران، در تهران برگزار شد.


                              The greater the risk ، The greater the reward

                              هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                              نظر

                              • مات
                                عضو فعال
                                • Aug 2011
                                • 5650

                                #600
                                رئیس سابق شورای امنیت ملی رژیم صهیونیستی:
                                کشورهای ۱+۵ ابعادی از غنیسازی اورانیوم ایران را پذیرفته اند
                                رئیس سابق شورای امنیت ملی ژیم صهیونیستی تاکید کرد سیاست اسرائیل بر توقف کامل روند غنی سازی اورانیوم در ایران قرار دارد، اما قدرتهای جهانی ابعادی از غنی سازی برای ایران را پذیرفته اند.


                                به گزارش فارس، "عوزی آراد" رئیس سابق شورای امنیت ملی ژیم صهیونیستی در مصاحبه با روزنامه اسرائیلی "جروزالم پست" مدعی شد که جامعه بین المللی به "لحظه تصمیم گیری و تقابل" در قبال برنامه هسته ای ایران رسیده است.

                                آراد در مصاحبه خود با این روزنامه صهیونیستی در حاشیه پنجمین اجلاس بین المللی جلوگیری از فاجعه هسته ای در لوکزامبورگ که با حضور کارشناسان امنیتی سراسر جهان برگزار شد، اعلام کرد: ایرانی ها می خواهند از تحریم هایی که علیه آنها اعمال شده است، رها شوند و جامعه بین المللی نیز می خواهد که ایران برنامه هسته ای خود را متوقف کند.

                                رئیس سابق شورای امنیت ملی ژیم صهیونیستی در ادامه وضعیت کنونی درباره ایران را "مسیر تضاد و تلاقی" توصیف کرد و مدعی شد: هر دو طرف (ایران و جامعه بین المللی) پیشرفت داشته اند؛ ایران برنامه هسته ای خود را توسعه داده است و جامعه بین المللی نیز تحریم های را شدت بخشیده است؛ آراد در ادامه افزود که گام بعدی در مبارزات جاری میان ایران و جامعه بین المللی به سطح اراده آن ها برای عدول نکردن از تصمیمشان و ماندن سر حرف خود دارد.

                                رئیس سابق شورای امنیت ملی ژیم صهیونیستی در ادامه اعلام کرد که انتظارات اسرائیل همان انتظارات شورای امنیت سازمان ملل است؛ انتطاراتی که خواهان توقف کامل فعالیت های غنی سازی اورانیوم در ایران است؛ انتظاراتی که برخلاف برخی پیشنهادات گزارش شده از سوی کشورهای مذاکره کننده در گروه 1+5 به ایران مبنی بر دادن اجازه به تهران جهت ادامه غنی سازی اورانیوم به درصد غنای پائین تحت توافقنامه ای جدید است.

                                اسرائیل در شرایطی نگران برنامه هسته ای ایران است که تهران بارها با تاکید بر صلح آمیز بودن اهداف هسته ای اش تاکید کرده است که به عنوان یکی از کشورهای عضو آژانس بین المللی انرژی اتمی و یکی از امضاکنندگان پیمان منع گسترش تسلیحات هسته ای "ان پی تی" حق دستیابی به فناوری های صلح آمیز هسته ای را برای خود قائل است و به هیچ عنوان از حقوق هسته ای خود صرف نظر نخواهد کرد.

                                لفاظی های جنگ طلبانه اسرائیل علیه برنامه هسته ای صلح آمیز ایران در شرایطی ادامه دارد که خود تل آویو بیش از 200 تا 400 کلاهک هسته ای دارد و با مقاومت در برابر امضای پیمان "ان پی تی" به بازرسان آژانس اتمی اجازه دسترسی به تاسیسات هسته ای خود را نمی دهد و تنها دارنده زرادخانه اتمی در خاورمیانه محسوب می شود ولی با این حال مدعی اسا که برنامه هسته ای ایران، صلح و ثبات منطقه و جهانی را تهدید می کند و باید متوقف شود.
                                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

                                نظر

                                در حال کار...
                                X