آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهدی
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 93

    #4921
    در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
    توافقات انجام شده از 2 ماه قبل اینان فقط علنی نکرده اند.بیخود و بیجهت که 2 شرکت بزرگ نفتی اروپایی وارد مذاکره با ایران نمیشوند.
    رهبری ایران واقعا با سیاست می باشد. ولیکن برای اولین بار بود که علنا از زبان رهبر بیان شد که هیچ مشکلی با مذاکره با امریکا نداریم.و این خود یعنی آغاز روند نزولی دلار
    مذاکرات از سر گیری طرح انتقال گاز به پاکستان وهند
    طرح انتقال گاز از طریق عراق به سوریه
    رفع تحریم از بانکهای سینا وملت وصادرات
    به نظرتون بدون چراغ سبز امریکا میتونه انجام بشه؟؟؟؟؟
    [COLOR="#0000FF"]در حسرت یک نعره مستانه بمردیم --------------------- ویران شود این شهر که میخانه ندارد[/COLOR][SIZE=5][/SIZE]

    نظر

    • بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

      #4922
      باراک اوباما:


      رهبر ایران به جای نابود کردن شهرهای اسرائیل به فکر توسعه اقتصادی کشورش باشد


      باراک اوباما، رئیس جمهوری آمریکا گفته است که رهبری ایران به جای هشدار درباره نابود کردن شهرهای اسرائیل بهتر است بر توسعه اقتصادی کشور تمرکز کند.


      به گزارش بی بی سی آقای علی خامنهای، رهبر جمهوری اسلامی، روز پنجشنبه در سخنرانی خود با اشاره به تهدیدهای اسرائیل علیه ایران، گفته بود: «اگر غلطی از سردمداران اسرائیل سر بزند جمهوری اسلامی تلآویو و حیفا را با خاک یکسان خواهد کرد.»



      باراک اوباما که روز جمعه در امان، پایتخت اردن، در کنفرانس خبری مشترک با عبدالله دوم، پادشاه این کشور صحبت میکرد، خواهان حل مناقشه هستهای ایران با جهان غرب از راههای غیرنظامی شد.


      او گفت که دیدگاه حکومت ایران باید بر رشد و بالندگی اقتصادی مردم این کشور استوار باشد، نه تهدید به نابود کردن شهرهای اسرائیل.


      آقای اوباما در پاسخ به سوالی درباره سخنرانی روز پنجشنبه رهبر ایران در مشهد صحبت میکرد.


      باراک اوباما در بخشی از پاسخ خود به سوالی درباره آمادگی آمریکا درباره پیامدهای حمله احتمالی اسرائیل به تاسیسات اتمی ایران گفت: «آنها میتوانند پیشرفت کنند و کسب و کار راه بیندازند و به گسترش تجارت بپردازند. باید بین مردم ایران و دیگر نقاط، از جمله ایالات متحده تعامل و سفر برقرار شود. دیدگاه (حکومت ایران) باید بر این اصل باشد، نه تهدید به یکسان کردن شهرهای اسرائیل با خاک.»
      آقای اوباما ابراز امیدواری کرد که برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای به اقدام نظامی نیاز نباشد.


      آمریکا و اسرائیل ایران را به تلاش برای به دست آوردن سلاح اتمی متهم میکنند، اتهامی که بارها از سوی ایران رد شده است.


      به گفته باراک اوباما، ایران باید کشورهای جهان را متقاعد کند که برنامه اتمی این کشور صلح آمیز است.
      وی گفت ایران هنوز نتوانسته جامعه جهانی را از این موضوع مطمئن کند.
      باراک اوباما گفت: «آنچه رهبر ایران در این باره گفته، این است که تولید سلاح اتمی غیراسلامی است و ایران علاقهای به تولید تسلیحات هستهای ندارد. پس باید یک راه عملی قابل تایید برای تضمین دادن به جامعه جهانی وجود داشته باشد، که ایران در پی (تولید سلاح هستهای) نیست تا این مشکل حل شود.»


      آقای اوباما همچنین تاکید کرد که همه گزینهها را برای پیشگیری از دستیابی ایران به سلاح هستهای در نظر خواهد گرفت.


      عبدالله دوم نیز هشدار که هر اقدام نظامی، چه از سوی اسرائیل یا ایران، میتواند به وخیمتر شدن اوضاع در خاورمیانه منجر شود.


      این سخنان در حالی بیان شده است که رهبر جمهوری اسلامی هر چند اسرائیل را تهدید کرد اما اعلام کرد با مذاکره با آمریکا هم مخالفتی ندارد.
      The greater the risk ، The greater the reward

      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

      نظر

      • ایرج اکبری
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 10934

        #4923
        رهبر ایران به جای نابود کردن شهرهای اسرائیل به فکر توسعه اقتصادی کشورش باشد

        با سلام جواب این سوال در بازار بورس در سال 92 الی نیمه اول 93 داده خواهد شد قیمت بعضی از صنایع ها بنیادی رشدی داشته باشند که باور کردنش بسیار سخت خواهد بود قیمتهای بالای 3 هزار تومان برای صنایع بنیادی و رشد شاخص تا مرز 80 الی 100 هزار واحد ! با تشکر
        كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.

        نظر

        • بابک 52
          ستاره‌دار (27)
          • Mar 2011
          • 17028

          #4924
          طرح ویژه اوباما درباره برنامه هستهای ایران که در تلآویو رو شد


          به گزارش جهان، وزیر دفاع سابق اسراییل در مقاله ای خبر اد که اوباما در سفر اخیر خود به سرزمین های اشغالی یک طرح ویژه درباره برنامه هسته ای ایران به همراه داشته است.


          ایهود باراک در مقاله ای که روز 29 اسفند 1391 (19 مارس 2013) در روزنامه وال استریت ژورنال منتشر شده، همچنان بر این موضوع تاکید کرده است که ایران بزرگترین تهدید برای اسراییل است.


          متن کامل مقاله وی که یک روز پس از بازنشستگی اش منتشر شده در ادامه می آید:


          ***


          سالهای اخیر شاهد زمین لرزه سیاسی در زمینه ژئوپولتیک بودیم که نظام منطقه را که طی چند نسل، ایجاد شده بود سرنگون کرد و به گفته وی، نظام های بی ثبات و کشورهایی فروپاشیده به وجود آمد. به عقیده باراک، چالش واقعی خاورمیانه، کشورهای فروپاشیده ای هستند که به هزاران موشک مسلح هستند و گروه های تروریستی در آنها فعالیت میکنند اما در مقابل تاکید کرد بزرگترین چالش برای اسراییل همچنان پرونده هسته ای ایران است.


          اجازه دادن به جمهوری اسلامی برای دست یابی به سلاح هسته ای به این معنی خواهد بود که ممنوعیت گسترش این سلاح از بین رفته است و ممکن است کشورهایی مانند ترکیه، عربستان
          سفر کنونی اوباما میتواند راه حل هایی برای برنامه هسته ای ایران داشته باشد؛ زیرا او طرحی برای جلوگیری از ادامه توسعه برنامه هسته ای ایران، با خود آورده است.
          و حتی مصر وارد این راه شوند و سلاح هسته ای به دست گروه هایی بیفتد که تروریست هستند.


          دیپلماسی و تحریم ها به تنهایی به برنامه هسته ای ایران را متوقف نخواهد کرد. همه گزینه ها از جمله گزینه نظامی برای تعامل با ایران آماده باشد.


          جلوگیری از توسعه برنامه هسته ای ایران بسیار سخت و با خطرهای زیادی همراه است اما، رویارویی با ایران هسته ای در چند سال آینده سخت تر و پرهزینه تر خواهد بود و ممکن است پیامدهای وحشتناکی داشته باشد.


          سفر کنونی اوباما میتواند راه حل هایی برای برنامه هسته ای ایران داشته باشد؛ زیرا او طرحی برای جلوگیری از ادامه توسعه برنامه هسته ای ایران، با خود آورده است.


          ادامه رکود سیاسی به ایجاد کشوری دوملیتی منجر خواهد شد به همین سبب پیشنهاد می کنم که اسراییل زیر پوشش آمریکا و آنچه کشورهای میانه رو در منطقه خوانده میشوند، یک طرح سیاسی شجاعانه در برابر فلسطین ارائه دهد. تاسیس دو کشور تنها راه حل ممکن است و میتواند کمکی برای تضمین امنیت اسراییل باشد.


          با وجود این ایهود باراک معتقد است که تاسیس دو کشور در حال حاضر ممکن نیست و در نتیجه فلسطین و اسراییل باید به راه حل های مرحله ای دست یابند و اگر مشخص شود که راه حل منطقه ای نیز قابلیت تحقق را ندارد، اسراییل باید گام های یکجانبه ای بردارد از جمله اینکه ساختمان سازی به مجموعه شهرکهایی محدود شود که در زبان عبری غوش عتصیون نام دارد.


          جرج بوش پسر در زمان ریاست جمهوری خود در پیامی مشهور به آرییل شارون، نخست وزیر اسراییل، متعهد شده بود که حتی در صورت دست یابی به هر گونه راه حلی بین اسراییل و فلسطین، این شهرکها تحت حاکمیت اسراییل باقی خواهد ماند. باراک معتقد است باید تدابیری اتخاذ شود که به کاهش ارتباط اقتصادی فلسطینی به اسراییل کمک میکند و به عقیده وی این گام ها دست یابی به راه حل نهایی را برای درگیری تاریخی دو ملت، نزدیک میکند.
          The greater the risk ، The greater the reward

          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

          نظر

          • بابک 52
            ستاره‌دار (27)
            • Mar 2011
            • 17028

            #4925
            استنباط پرز از سخنان اوباما در باره ایران

            شیمون پرز، رئیس جمهوری اسراییل روز پنج شنبه (٢١ مارس) در مصاحبه ای با شبکه تلویزیونی فاکس نیوز گفت در صورتی که هیچ یک از گزینه های دیپلماتیک برای توقف فعالیت های اتمی ایران کارساز نباشند، پرزیدنت اوباما آماده است تا به ایران حمله نظامی کند.


            آقای پرز در مصاحبه اختصاصی با فاکس نیوز تاکید کرده است «حمله آخرین گزینه است».


            او معتقد است بر پایه گفتگوهای خصوصی که روز چهارشنبه (٢٠ مارس) با آقای اوباما داشته و براساس اظهارنظرهای علنی که در کنفرانس های خبری جداگانه با بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسراییل داشته به این نتیجه رسیده است که دولت اوباما در صورت لزوم برای اقدام نظامی علیه ایران آماده است.


            آقای پرز گفته است «آمریکا ترسو نیست» و در صورتی که همه گزینه های دیپلماتیک با بن بست برخورد کنند، پرزیدنت اوباما دستور حمله نظامی ایالات متحده به ایران را صادر خواهد کرد.


            شیمون پرز، رئیس جمهوری ٨٩ ساله اسراییل به فاکس نیوز گفته است «آمریکا واقعاً در پی صلح است، اما اگر کسی صلح و آرامش را در معرض تهدید قرار دهد، برای مقابله با آن ترسی به دل راه نخواهد داد».


            این دولتمرد اسراییلی گفته است سالیان سال تجربه آشنائی با رهبران ایالات متحده به او ثابت کرده است که روسای جمهوری آمریکا بدون ارزیابی دقیق و اندیشه عمیق نسبت به اظهارات خود، مسئله ای را مطرح نمی کنند و گفته های روز چهارشنبه آقای اوباما و ابراز آمادگی او برای اعمال زور و حمله نظامی به ایران در صورت ضرورت یکی از این موارد است.


            آقای اوباما در کنفرانس خبری مشترک خود با نتانیاهو گفت «برای جلوگیری از دستیابی ایران به سلاح اتمی» هر اقدام لازم را به عمل خواهد آورد.
            The greater the risk ، The greater the reward

            هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

            نظر

            • وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

              #4926
              ابراز امیدواری کاترین اشتون نسبت به نشست آلماتی 2

              مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا تأکید کرد که مذاکرات اخیر کارشناسان ایران و 1+5 در استانبول مذاکراتی سیاسی نبوده و بیشتر گفتوگوها فنی و کارشناسی بوده است.

              به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از شبکه خبری «روسیا الیوم»، «کاترین اشتون» مسئول سیاست خارجی و امنیتی اتحادیه اروپا تأکید کرد که نشست کارشناسان ایران و 1+5 در 18 مارس در استانبول مذاکرات سیاسی نبوده است و گفتوگوها در مورد مسائل فنی پیشنهادهای مطرح شده بوده است.

              اشتون در نشستی مطبوعاتی در پایان نشست روز گذشته وزرای امور خارجه اتحادیه اروپا در دوبلین افزود: بار دیگر در آلماتی با ایران نشست دیگری خواهیم داشت و معتقدم که در آن نشست میتوانیم به صورت مفصل پیشنهادات خود را به تهران ارائه کنیم و امیدوارم ایران پاسخی مثبت ارائه دهد.

              وی همچنین خاطر نشان کرد که تجربه او نشان میدهد که تصمیمات دیپلماتیک در مورد پرونده هستهای ایران باید در سایه مذاکره و گفتوگو در چارچوب کار گروهی صورت بگیرد.

              نشست بعدی ایران و کشورهای 1+5، 16 فروردین در آلماتی قزاقستان برگزار خواهد شد
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

              توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

              نظر

              • بابک 52
                ستاره‌دار (27)
                • Mar 2011
                • 17028

                #4927
                سنای آمریکا طرح منع کاربرد يورو در معاملات ايران را تصويب کرد

                سنای آمریکا به متممی برای بودجه این کشور رای داده است که هدف از آن ممانعت از فعالیتهای تجاری جمهوری اسلامی در سراسر جهان با استفاده از واحد پول یورو است.

                دفتر مارک کِرک، سناتور جمهوریخواه که یکی از دو پیشنهاد دهنده این متمم بود، تصویب آن در سنای ایالات متحده را اعلام کرده است. دیگر سناتور پیشنهاد دهنده، جو مانچین از حزب دموکرات بوده است.

                طبق این اطلاعیه، سنای آمریکا روز شنبه سوم فروردین ماه این متمم را با رای قاطع تصویب کرده است.

                بر اساس بیانیه دفتر سناتور کِرک، نهادهایی همچون بانک مرکزی ایران در حال حاضر حسابهای بانکی در سرتاسر جهان دارند که ذخیره ارزی دارد و اغلب این ذخایر، به یورو است.

                در این متمم بودجه، راهکارهایی پیشبینی شده است که مانع دسترسی ایران به داراییهای خارجی خود در قالب پولی یورو میشود.

                مارک کرک در اطلاعیهاش گفته است: «مسدود کردن استفاده از یورو برای ایران، در اجرای تحریمها علیه این کشور برای پیشگیری از دستیابی آن به توانایی تسلیحاتی هستهای، حیاتی است.»

                این سناتور جمهوریخواه نوشته است: «سنای آمریکا حرفش را زد. حالا نوبت اتحادیه اروپا است که اقدام کند.»

                این لایحه، امکان استفاده ایران از نظام پرداختی بانک مرکزی اتحادیه اروپا را سلب خواهد کرد.

                پیش از این رسانه های فایننشال تایمز و رویترز از فشارهای آمریکا به بانک مرکزی اتحادیه اروپا خبر داده بودند تا این بانک مانع استفاده نهادهای اقتصادی ایرانی از نظام پرداختی خود شود.

                نظام پرداختی بانک مرکزی اتحادیه اروپا به «تارگت – ۲» شهرت دارد که شرایط انتقال آنی پول در میان کشورهای اروپایی را فراهم میآورد.

                سناتورهای آمریکایی معتقدند که ایران از طریق این نظام پرداختی میتواند به یورو دسترسی داشته باشد و همچنین یورو را به واحدهای پولی دیگر تبدیل کند.

                این در حالی است که مسئولان بانک مرکزی اتحادیه اروپا با دفاع از نظام پرداختی خود تأکید کردهاند که این بانک تحریمهای اتحادیه اروپا علیه ایران را رعایت میکند و تاکنون هیچ نقل و انتقال مالی غیرقانونی از طریق نظام پرداختی تارگت – ۲ انجام نشده است.

                ایران در حال حاضر امکان معامله بینالمللی با دلار را ندارد و ناگزیر است در تجارت با بانکهای خارجی و مشتریان خود از واحدهای پولی دیگری استفاده کند. از جمله در ماههای اخیر گزارشاتی منتشر شد مبنی بر آن که هند نفت ایران را با روپیه میخرد.

                اکنون لایحه اصلاحی سناتورهای آمریکایی راه تجارت ایران با استفاده از واحد پولی یورو را نیز مسدود میکند تا حلقه محاصره اقتصادی ایران تنگتر شود.

                هدف از تحریمهای غرب علیه ایران، توقف برنامه اتمی آن است. غرب میگوید که ایران در صدد تولید سلاح هستهای است، ادعایی که ایران آن را رد میکند.
                The greater the risk ، The greater the reward

                هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                نظر

                • بابک 52
                  ستاره‌دار (27)
                  • Mar 2011
                  • 17028

                  #4928
                  عسگراولادي: آمريكا از فرصت پيش آمده استفاده كند
                  دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری با بیان سه ویژگی عمده و اصلی برای رییسجمهور آینده گفت: رئیسجمهور باید دغدغههای مردم و نگرانیهای رهبری را در برنامههای دولت خود لحاظ کند.

                  حبیب الله عسگراولادی دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در گفتگوی با فارس به تبیین بخش هایی از فرمایشات مقام معظم رهبری در مشهد مقدس در اولین روز سال پرداخت که مشروح این گفتگو در ادامه میآید.

                  دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری ضمن تبریک فرارسیدن سال جدید، در پاسخ به این سوال که با توجه به نامگذاری امسال از سوی مقام معظم رهبری به نام «حماسه سیاسی و حماسه اقتصادی» وظیفه مردم و مسئولان در خصوص این نامگذاری چیست، اظهار داشت: مقام معظم رهبری در یک گزارش فشرده از نظام اسلامی بیاناتی را ارائه فرمودند؛ باید دریابیم که از نظر سیاسی در کشور، منطقه و دنیا در وضعی قرار داریم که اگر مسئولان یک جهش در جهت حماسی کردن مسائل سیاسی داشته باشند، با توفیق خوبی روبرو خواهیم شد.

                  عسگراولادی در ادامه به لزوم توجه هرچه بیشتر به مسائل اقتصادی اشاره و تصریح کرد: همانگونه که مقام معظم رهبری اشاره فرمودند، موقعیت نظام جمهوری اسلامی در زیرساختها، زمینهها و رشد در علوم و فناوری به گونه ای است که آمادگی و وسیله را خداوند برای هیجانات نسل جوان به جانب یک حماسه، کاملا فراهم کرده است.

                  وی با تأکید بر اینکه مقام معظم رهبری شرایط را به گونهای دیدند که هم از نظر سیاسی ما میتوانیم حماسهای موفقیتآمیز داشته باشیم و هم از نظر اقتصادی، افزود: با این زمینههای خوب میتوانیم پیشرفتهای خود را فراهم کنیم.


                  *فرمایش مقام معظم رهبری مبنی بر حضور همه سلایق، آهنگ حضور حداکثری است

                  عسگراولادی در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه مقام معظم رهبری بر حضور همه جریانها و سلیقههای سیاسی معتقد به نظام در انتخابات اشاره کردند، با توجه به در پیش بودن انتخابات آینده تحلیل شما در این زمینه چیست، گفت: این فرمایش رهبری، آهنگ حضور حداکثری است؛ یعنی هر کس پای صندوق رای بیاید سلیقه خود را در نامزدها ببیند و برابر سلیقه خود بتواند رای دهد و در واقع منحصر به یک طیف، جریان و یک دسته و تشکل نباشد بلکه اگر اصولگرایان در صحنه هستند باید همه طیفهای اصولگرا حضور داشته باشند و اگر اصلاحطلبان هستند باید به جانب وحدت بروند که همچنان که یک قطب اصولگرا وجود دارد یک قطب اصلاحطلب نیز وجود داشته باشد.

                  دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری اضافه کرد: همچنین کسانی که به دولت علاقمندند و می خواهند نامزدهای دولت را مطرح کنند، در یک طیف قرار گیرند و طیف چهارم هم به نظر بنده منفردینی هستند که خودشان را در ۴ گروه اصولگرایان، اصلاحطلبان یا حامیان دولت نمیبینند و میخواهند خود و نامزدشان مطرح باشند.

                  *اصولگرایان نباید خود را در چند تشکل محدود بدانند


                  وی با بیان اینکه بنده معتقدم اصولگرایان نباید خود را در چند تشکل محدود بدانند، اظهار داشت: اصولگرایان مجموعه گسترده خط امام و رهبری در اعماق کشور با سلایق متمایز و آهنگ های انتخاباتی ویژه هستند؛ از این رو حداقل باید ۴ قطب را در انتخابات بپذیریم؛ البته این مسئله منوط به این است که شورای نگهبان احراز صلاحیت کند؛ ممکن است فردی اصولگرا، اصلاحطلب، در قطب طرفداران دولت یا منفردین باشد اما شورای نگهبان وی را احراز صلاحیت نکند؛ از این رو اگر کسانی باید احراز صلاحیت شوند توسط شورای نگهبان باید صلاحیتشان اعلام و احراز شود.

                  دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه ویژگیهای دولت آینده با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری را چه میدانید، یادآور شد: در بین ۶ رئیسجمهور بعد از انقلاب اسلامی تجربیات مثبتی را به دست آوردهایم و باید رئیسجمهوری را انتخاب کنیم که نقاط مثبت ۶ رئیسجمهور گذشته را داشته باشد؛ هر کس یک دولت گذشته را منفی مطلق بداند به تاریخ جمهوری اسلامی ظلم کرده چرا که همه روسای جمهور گذشته نقاط مثبتی داشتهاند اما خود یا اطرافیانشان دارای نقاط ضعفی هم بودهاند.


                  وی با بیان اینکه ما باید به جانب شخصی برویم که نقاط مثبت رئیسجمهورهای گذشته را در وی بیابیم، افزود: باید برنامه های رئیسجمهور آینده با نقاط منفی رئیس جمهور و دولت های گذشته فاصله داشته باشد و مردم حرکت وی در مسیر مثبت ها، تعهدش را در شعارها و برنامهها برای کاستن یا صفر کردن نقاط منفی رئیس جمهورهای گذشته احساس کنند.

                  عسگراولادی بر همین اساس گفت که ملت ما گذشته را مطلق سیاه نمیدانند و هیچ رئیسجمهوری را خالی از اشتباه نمیبینند از این رو میخواهند اشتباهات گذشته تکرار نشود.

                  *رئیس جمهور آینده مشورت پذیر باشد

                  دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری بر همین اساس به ۳ ویژگی که رئیس جمهور آینده باید داشته باشد، اشاره و اضافه کرد: رئیس جمهور آینده ضمن داشتن اندیشه اقتصادی، سیاسی، اجتماعی، فرهنگی باید مشورتپذیر باشد و باید تبری به ولایت محور اصلی موضعگیریها، برنامهریزی و رفتار خود و دولتش باشد.

                  وی اضافه کرد: رئیسجمهور باید دغدغههای مردم و نگرانیهای رهبری را در برنامههای دولتش تنظیم کند البته این موارد میسر نیست مگر اینکه رئیسجمهور با یک تیم کارکشته، پخته و جوان و فعال و برومند تشکیل دولت بدهد.

                  عسگراولادی در ادامه سخنان خود در پاسخ به این سوال که چشمانداز روابط با آمریکا با توجه به رفتار آنها و تاکیدات مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه آنها باید از رفتار خود نسبت به ایران دست بردارند را چگونه ارزیابی میکنید، اظهار داشت: مردم با رابطه مخالف نیستند بلکه با تحمیل مخالفند؛ درواقع ما رابطه را قطع نکردیم بلکه خود آمریکاییها آن را قطع کردند و اگر بخواهند آن را دوباره وصل کنند باید با منطق انسانی صحبت کنند و یفهمند که کشور ما اسلامی است و ضد محور اسلام و انقلاب صحبت نکنند.

                  *مذاکره باید در شرایط مساوی باشد

                  دبیرکل جبهه پیروان خط امام و رهبری تصریح کرد: آمریکا وقتی در برابر ما در مذاکره شرکت می کند نباید تهدیدی در صحبتها و شرایط مقدماتی بگذارد؛ آقا فرمودند که مردم ما با مذاکره منطقی مخالف نیستند بلکه با دست پولادین زیر دستکش ابریشمی مخالفند یا به تعبیر امام (ره) ملت اسلام رابطه گرگ و میش را نمیپذیرد و میخواهد اگر دو کشور با هم رابطه داشته باشند مذاکراتشان در شرایط مساوی باشد و نباید مذاکرات را با یک تظاهر به مذاکره و برنامهریزی منازعهای که بخواهند انقلاب اسلامی را ریشهکن کنند صورت گیرد.

                  وی بر همین اساس به مذاکرات هسته ای اشاره کرد و گفت: در مذاکرات هستهای نیز میگویند مذاکره میکنیم اما حرف ما را قبول کنید در حالی که این شرایط مساوی نیست؛ ما شرایط قانونی حاکم بر صحنههای بینالمللی را قبول داشته و به آنها عمل کردهایم و هیچ اشکالی تاکنون در توجه ما به قوانین بینالمللی وجود ندارد؛ از این رو حق نداریم حرف زورگو را قبول کنیم.

                  عسگراولادی با بیان اینکه ما به دنبال بمب هستهای نیستیم و مقام معظم رهبری نیز که در صحنههای بینالمللی فرمایشاتشان منعکس شد و مراجع ما استفاده از بمب اتمی را حرام اعلام کردند، افزود: ما در انرژی هستهای به دنبال پیشرفت علم، تکنیک و صنعت هستیم و طبق قوانین بینالمللی درباره مسائل هستهای میخواهیم که به ما و همه ملتها اجازه داده شود از حق خود که ملت ایران همواره شعار میدهند انرژی هستهای حق مسلم ماست استفاده کنیم و آمریکا و ۵+۱ نمیتوانند این خواسته ملی را از ذهن ملت ما بیرون بکشند.


                  * آمریکا از فرصت پیش آمده استفاده کند

                  وی در پایان خاطرنشان کرد: آنها باید به قوانین بینالمللی توجه کرده و اسرائیل نیز باید گردن بگذارد چرا که دوران جهل مرکب و دیکتاتوری دیگر وجود ندارد و باید به ملتها اعتنا کرد و احترام گذاشت؛ از این رو فرهیختگان آمریکایی باید از دولتهایشان بخواهند تا از این فرصت فرمایشات مقام معظم رهبری استفاده کنند.
                  The greater the risk ، The greater the reward

                  هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                  نظر

                  • بابک 52
                    ستاره‌دار (27)
                    • Mar 2011
                    • 17028

                    #4929
                    صالحي: هيچ فردي از سوي رهبري تاكنون مذاكره نكرده

                    علیاکبر صالحی شب گذشته در گفت و گو با رادیو با بیان اینکه "تاکنون مذاکراتی در خصوص مسائل مقطعی با آمریکا انجام شده است"، تاکید کرد: هیچ فردی از طرف رهبر معظم انقلاب تاکنون با آمریکاییها مذاکره نکرده است.

                    وی با بیان اینکه در مسائل مربوط به آمریکا باید ملاحظات رهبر معظم انقلاب در نظر گرفته شود، افزود: شایعه دیدار اشخاص منسوب به رهبری با آمریکاییها از همان ابتدا تکذیب شد، اما رسانههای غربی به آن دامن زدند.

                    وی ادامه داد: رهبری به صادق بودن آمریکاییها خوشبین نیستند.
                    The greater the risk ، The greater the reward

                    هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                    نظر

                    • بابک 52
                      ستاره‌دار (27)
                      • Mar 2011
                      • 17028

                      #4930
                      ”ملت ایران به پیامهای آمریکائیان خوشبین نیست”

                      عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس تاکید کرد ملت ایران به پیامهایی که آمریکائیان برای رابطه با کشورمان میدهند خوشبین نیست.

                      موسیالرضا ثروتی در گفتوگو با فارس در بجنورد با اشاره به اینکه دولتمردان آمریکا تاکنون برای ایجاد رابطه با ایران صداقت لازم را نداشتهاند، بیان داشت: آنها در قبال این مسئله همواره دروغ گفتهاند به همین خاطر هیچگاه از سوی کشورمان قابل اعتماد نبودهاند.

                      وی به مسئله کارشکنی آمریکا در مسئله هستهای ایران اشاره کرد و گفت: با وجود آنکه در سالهای گذشته برای حسن نیت اجرای طرحهای هستهای دچار وقفه شد، لیکن آنان به تعهداتی که داده بودند عمل نکردند.

                      وی افزود: در بحث عراق نیز با وجود همکاریهای ایران برای تثبیت حکومت جدید در این کشور اما آمریکاییها به تمامی تعهدات خود پشت کردند. نماینده مردم شهرستانهای بجنورد، مانه سملقان، گرمه، جاجرم و راز و جرگلان تاکید کرد: آنان اگر راست میگویند دست از دشمنی با نظام جمهوری اسلامی برداشته تا صداقت خود را نه در گفتار بلکه در عمل ثابت کنند.

                      وی گفت: تا زمانی که آمریکاییها رفتار و روش خود را تغییر ندهند مواضع ما نیز در این مورد تغییر نمیکند. ثروتی یادآور شد: در شرایطی که آمریکاییها به دشمنیهای خود ادامه میدهند و در حوزه اقتصادی، سیاسی و بینالمللی از هیچ ضربه زدنی به ما دریغ نمیکنند، صحبت از رابطه با ایران جز فریب چیزی نیست.
                      The greater the risk ، The greater the reward

                      هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                      نظر

                      • بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

                        #4931
                        وزیر خارجه آمریکا: آمریکا متعهد به حل و فصل اختلافات با ایران است

                        در حالی که باراک اوباما بار دیگر لفاظی های خود در قبال برنامه هسته ای ایران را تکرار کرده وزیر خارجه آمریکا بر تعهد واشنگتن برای حل و فصل اختلافات با ایران تاکید کرده است .

                        به گزارش سایت طلا به نقل از واشنگتن تایمز جان کری وزیر خارجه آمریکا در بیانیه ای تاکید کرد؛ علی رغم تاریخ دشواری که در دهههای گذشته در روابط ایران و آمریکا وجود داشته است، امروز فرصتی برای تلاش دیپلماتیک با هدف کاستن از تنشها و از بین بردن بیاعتمادی بین دو کشور ایجاد شده است، فرصتی که به سود هر دو ملت است.

                        وی افزود: همان طور که رئیس جمهور آمریکا نیز اعلام کرده است ما متعهد به حل و فصل اختلافات خود با ایران از طریق دیپلماتیک هستیم .

                        وی تصریح کرد: ما می خواهیم بار دیگر بر تمایل خود برای ادامه ایجاد پیوندهای محکم مردم ایران با مردم آمریکا برای ارتقای تفاهم بیشتر صلح و پیشرفت تاکید کنیم.

                        وی بار دیگر ضمن اشاره به نگرانی بین المللی نسبت به برنامه هسته ای ایران، از مقام های تهران خواست تا به تعهدات بین المللی خود پایبند باشند.
                        The greater the risk ، The greater the reward

                        هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                        نظر

                        • بابک 52
                          ستاره‌دار (27)
                          • Mar 2011
                          • 17028

                          #4932
                          اشتون: اميدواريم ايران با پاسخ مثبت به پيشنهادها در مذاکرات اتمی آلماتی شرکت کند

                          کاترين اشتون، مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا، روز شنبه سوم فروردین ماه، ابراز اميدواری کرده است که ايران با پاسخ مثبت به پيشنهادهای ارايه شده، در مذاکرات آينده در قزاقستان شرکت کند.


                          خانم اشتون که پس از نشست وزيران خارجه اتحاديه اروپا در دوبلين، پايتخت ايرلند صحبت می کرد، با اشاره به گفتوگوهای کارشناسی بين نمايندگان ايران و کارشناسان گروه ۱+ ۵ در استانبول گفت: «من گزارش مذاکرات کارشناسی را دريافت کرده ام.»


                          مذاکرات دو روزه کارشناسان ايران و گروه پنج به علاوه يک روز سهشنبه، ۲۹ اسفند، در استانبول ترکيه پايان يافت و، به گفته اتحاديه اروپا، جزئيات پيشنهادهای اين اتحاديه برای حل و فصل برنامه اتمی ايران به نمايندگان تهران ارائه شده است.


                          کاترين اشتون در خصوص اين مذاکرات گفته است: «اين گفتوگوها سياسی نبود، بلکه توضيح و تفسير پيشنهادها بود و زمانیکه بار ديگر در آلماتی ديدار کنيم، میتوانيم مطمئن شويم که جزئيات پيشنهادهايمان را شرح دادهايم.»


                          مسئول سياست خارجی اتحاديه اروپا تصريح کرده است: «اميدواريم ايران با پاسخ مثبت به اين پيشنهادها برای مذاکره حاضر شود».


                          قرار است دور بعدی مذاکرات بين ايران و نمايندگان کشورهای آمريکا، بريتانيا، فرانسه، چين و روسيه به همراه آلمان، کشورهای موسوم گروه ۱+۵، در روزهای ۵ و ۶ آوريل (۱۶ و ۱۷ فروردين) در آلماتی قزاقستان برگزار شود.


                          کشورهای عضو گروه ۱+۵ در نشست پيشين آلماتی که روزهای هشتم و نهم اسفند برگزار شد پيشنهادهايی را در زمينه کاهش برخی از تحريمها همزمان با برنامه شش ماههای برای اعتمادسازی توسط ايران ارائه کردند. قرار شد که اين پيشنهادها در نشست کارشناسان دو طرف در استانبول بررسی شود.


                          آن گونه که خبرگزاریهای ايرانی و خارجی گزارش دادهاند، تعليق غنیسازی ۲۰ درصد اورانيوم و کاهش فعاليتهای سايت فُردو بخشهايی از پيشنهادهای پنج به علاوه يک برای حذف پارهای از تحريمها بر ضد تهران بوده است.


                          طبق اين گزارش ها، قرار است در ازای اعتمادسازی ايران ظرف شش ماه، تعليق غنیسازی ۲۰ درصد اورانيوم و کاهش فعاليتهای سايت فردو، بخشهايی از تحريمها بر ضد تهران لغو شود.


                          پيش از اين علی اکبر صالحی، وزير امور خارجه ايران، از حذف تدريجی تحريمها در سال جاری سخن گفته بود.


                          کشورهای غربی ايران را متهم میکنند که در پوشش فعاليتهای هستهای خود به دنبال دستيابی به فناوری ساخت سلاح اتمی است، ولی تهران اين ادعا را رد کرده و میگويد که هدف از تعقيب اين برنامه، مصارف صلحآميز است.
                          The greater the risk ، The greater the reward

                          هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

                          نظر

                          • مخبرالدوله
                            عضو فعال
                            • May 2012
                            • 5228

                            #4933
                            رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه در دیدگاه آمریکائیها گفتگو به معنای مذاکره برای رسیدن به راه حل منطقی نیست، خاطرنشان کردند: از نظر آمریکائیها گفتگو بمعنای وادار کردن طرف مقابل برای قبول حرف آنها است، بنابراین ما همواره این نوع گفتگو را تحمیلی می دانیم و جمهوری اسلامی ایران نیز زیر بار تحمیل نمی رود.

                            مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                            نظر

                            • سپه
                              كاربر فعال
                              • Dec 2010
                              • 790

                              #4934
                              در اصل توسط مخبرالدوله پست شده است View Post
                              رهبر انقلاب اسلامی با تاکید بر اینکه در دیدگاه آمریکائیها گفتگو به معنای مذاکره برای رسیدن به راه حل منطقی نیست، خاطرنشان کردند: از نظر آمریکائیها گفتگو بمعنای وادار کردن طرف مقابل برای قبول حرف آنها است، بنابراین ما همواره این نوع گفتگو را تحمیلی می دانیم و جمهوری اسلامی ایران نیز زیر بار تحمیل نمی رود.
                              ولی بعدش گفت من حرفی ندارم بروید مذاکره کنید ( اما پیش بینی می کنم چنین بشود)

                              اون همه صحبت به خاطر همین بود که باب مذاکره باز شود


                              آقای خامنه ای با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت زیر بار تحمیل نمی رود گفت: نسبت به گفتگو در خصوص موضوع هسته ای مخالفتی ندارم اما باید برخی موضوعات روشن شود.
                              هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

                              نظر

                              • مخبرالدوله
                                عضو فعال
                                • May 2012
                                • 5228

                                #4935
                                در اصل توسط سپه پست شده است View Post
                                ولی بعدش گفت من حرفی ندارم بروید مذاکره کنید ( اما پیش بینی می کنم چنین بشود)

                                اون همه صحبت به خاطر همین بود که باب مذاکره باز شود


                                آقای خامنه ای با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران هیچ وقت زیر بار تحمیل نمی رود گفت: نسبت به گفتگو در خصوص موضوع هسته ای مخالفتی ندارم اما باید برخی موضوعات روشن شود.
                                رهبری در سخنرانیهای متعددی اشاره کرده اند که امریکاییها برای رسیدن به اهداف خود
                                ممکنه سالها برروی مواضع خود پافشاری کنند.....
                                حالا باید ببینیم که ادامه این روند بیشتر به ضرر کدوم کشور و مردمش تموم میشه!!!

                                مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟

                                نظر

                                در حال کار...
                                X