آثار توافق هسته اي ايران و 5+1

Collapse
X
 
  • زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • TAJ2014
    عضو فعال
    • Dec 2014
    • 1027

    #19216
    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

    مموت انگلسیش در حد اکابر بود درسته اشتباهات مموت هم زیاد بود درسته منکر نیستم و مدافعش هم نیستم
    اما حسن که در کشور روباه پیر درس خونده قاعدتا باید مسلط باشه به انگلیسی اما احتمالا انگلیسی حرف نمیزنه که مبادا yes , no
    اشتباه بگه
    در خیلی چیزها حسن روی مموت سفید کرده منطقی نگاه کنیم

    نظر

    • rio
      عضو عادی
      • Mar 2015
      • 175

      #19217
      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

      سلام :

      ((تکنیکال ! در محضر دولت ))

      می دونم گفتن این حرف ها خیلی ها رو می رنجونه چون قبلا تجربه اش رو داشتم ....اما تحلیل عجیبی از دوستی قدیمی دیدم که دلیل ریزش بورس در روز توافق را رسیدن اغلب سهام به مقاوت دانسته بودند ! ....واقعا تو این 4 سال برام به عینه اثبات شده که اگه به دوستان تکنیکالیست با 1000 تا دلیل و مدرک هم نشون بدی که در ایران , فاند های پرقدرت تمام تارو پود تکنیکال رو در هم می پیچند , چنانکه قبلا هم بارها دیدیم و تجربه کردیم ؛ اما این دوستان حاضر نیستند این موضوع رو بپذیرند !

      فکر می کنم که این دوستان خیلی براشون سخته بپذیرند , علمی که براش زحمت کشیدند , در بازار های دستوری مثل ایران , متاسفانه در موارد کلی ؛ جواب درست نمی ده , ....
      فاند ها به بازار جهت می دهند و تگنیکال در بهترین حالت می تواند اندازه ی حرکت را حدس بزند ....

      چقدر این 18 -19 ماه اخیر شنیدیم که اساتید تکنیکال از کف شاخص نمودار گذاشتند و ده ها بار کف های اعلانی سوراخ شد ؟ !

      کسی منکر کاربرد تکنیکال به عنوان یک روش علمی /کاربردی نیست اما در جایی که اقتصاد دستورینباشه ....
      آخه تو اقتصاد دستوری , تکنیکال چه محلی از اعراب داره ؟

      یه نفر بیاد به من نشون بده در کجای مباحث تکنیکال ,مبحثی تحت عنوان ((مداخله و دستور )) در نظر گرفته شده !!؟

      جالب ترش اینه که 10 تا تکنیکالیست همین الان در مورد شاخص , 10 تا نظر متفاوت ارائه می کنند و اعداد متفاوتی می دهند که بلاخره هر اتفاقی برای شاخص بیفته ( روی هر عددی ) بلاخره حرف 1 نفرشون درست و حرف 9 تای دیگه نادرست از آب در می یاد.
      الان برای دلار , منویات بانک مرکزی ؛ کاملا در حال اجرا هست , تکنیکال کجا محلی از اعراب داره ؟ ...اونی هم که تکنیکالی نظری داده که درست از آب در اومده ؛ بیشتر همون منویات بانک مرکزی رو مد نظر قرار داده برای اعلان نظرش !
      شما دوست تکنیکالیست , نشون بدید یک مورد رو که دولت در موردی قدرت کافی برای اعمال نظرش داشته باشه و تکنیکال تونسته باشه , سدی بر سر راه اون نظر ایجاد کرده باشه ...؟
      یادمون رفته وقتی دولت نظرش بر صعود بازار بود چطوری مقاومت پشت مقاومت بود که در هم می شکست ( در بورس) و بر عکس اش وقتی که نظر دولت بر کنترل بازار قرار گرفت چطور تمام کف ها یک بعد دیگری سوراخ شدند ؟
      دوستان تکنیکالیستی 18 ماه پیش می گفتند اگر شاخص از 69000 بیاد پایین ما تکنیکال ر و می بوسیم و می ذاریم کنار !!!
      کجا ....کی کدو م یکی از دوستان این کار رو کردند ؟
      اما من به شخصه برای دوستان تکنیکالیستی که به واقعیات تن در می دهند و از علم شون برای تحلیلبازارهای غیر دستوری مثل فارکس و ...استفاده می کنند , احترام بسیاری قائل هستم ..

      .اما نمی فهمم چرا تو ایران ؛ این همه تلاش می شه که در تمام موارد هر اتفاقی منطبق بر رفتارهای تکنیکالی اعلان و نشون داده بشه ؟؟؟

      چه اصراریه آخه برادر من ؟ ...تمام تکنیکالیست های دنیا هم متفق النظر که بیان بگن فرضا شاخص از همین جا بر می گرده , اگه دولت نخواد ؛ عمرا بر گرده .....


      نظرات شخصی و ای بسا اشتباه

      با مهر و سپاس
      [COLOR=#ff8c00][SIZE=3][B]تا بدانم همی که نادانم . . .[/B][/SIZE][/COLOR]

      نظر

      • MAGDAD2015
        عضو فعال
        • Feb 2015
        • 342

        #19218
        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1


        هیچکس نمی تواند جلوی اراده مردم بایستد

        "راز خوشبینی هاشمی به مذاکرات"


        از تیرماه 67 تا تیر 94. فاصله 27 سال نیست. فاصله یک جمله است. همان جمله معروفی که هاشمی دو ماه بعد از پذیرش قطعنامه به فرماندهان سپاه گفت. هاشمی آن روز گفته بود: انقلابی گری، کلّه شقی نیست!

        hashemirafsanjani.ir - خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی در حاشیه نگاری مراسم افطاری اصحاب هنر و رسانه با رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام نوشت: هاشمی از همان اول گفته بود. به مذاکره خوشبینم. دلیل خوشبینی اش هم یک کلمه بود و بس. "انتخاب ملّت". هاشمی خوب می داند جلوی اراده مردم ایستادن ممکن نیست. حال چه مذاکرات هسته ای باشد چه انتخابات ریاست جمهوری. "میزان رای ملّت است". فقط یک شعار نیست. شاخص اصلی امام است. راز خوشبینی هاشمی به مذاکرات. راز اعجاز انقلاب بود. اعجازی به نام "اراده مردم".

        به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی رفسنجانی، متن کامل این حاشیه نگاری بدین شرح است:
        شامگاه سه شنبه است. بیست و سوم تیر 94. امشب رسانه ای ها و هنرمندان میهمان آقای هاشمی هستند. در راه که میآیم. شهر حال و هوایی دیگرگونه دارد. خوشحالی محسوسی در صورت مردم پیداست. درست مثل 27 تیر 67. همان روزها که به جام زهر امامی، کام ملّتی شیرین شد. همان روزهای معامله با خدا. روزهای معامله آبرو با مصلحت مردم. از 27 تیرماه 67 تا 23 تیر 94. فاصله 27 سال نیست. فاصله یک جمله است. همان جمله معروفی که هاشمی دو ماه بعد از پذیرش قطعنامه گفت. به فرماندهان سپاه. هاشمی آن روز گفت. انقلابی گری، کلّه شقی نیست. امروز هم از انقلابی های تقلبی می گوید. همان منحرف کنندگان خط امام. همان ها که 8 سال حامی جریان انحرافی شدند. تا کلّه شقی، نماد انقلابی گری شد و بی منطقی هم منطق دیپلماسی کشور. از 27 تیر 67 تا 23 تیر 94. فاصله یک کلمه است. کلیدواژه ای بنام "اعتدال". اعتدالی که اگر میداندار نباشد. هم خط امام منحرف می شود. هم راه جمهوری اسلامی.
        به ورودی مجمع که می رسم. خیلی شلوغ نیست. حرفهای همه پیرامون توافق هسته ای است. منتظر نوبت ورود که می شوم. حرفهای آقای هاشمی از جلو چشمم می گذرد. حرفهایی که از سال 92 تا امروز گفت. هاشمی از همان اول گفته بود. به مذاکره خوشبینم. دلیل خوشبینی اش هم یک کلمه بود و بس. "انتخاب ملّت". هاشمی سالهاست که معجزه انتخاب مردم را به چشم دیده است. از معجزه 22 بهمن 57 تا اعجاز باورنکردنی24 خرداد 92. هاشمی خوب می داند جلوی اراده مردم ایستادن ممکن نیست. حال چه مذاکرات هسته ای باشد چه انتخابات ریاست جمهوری. هاشمی خوب می داند "میزان رای ملّت است". فقط یک شعار نیست. شاخص اصلی امام است. همان امامی که فرمود: "خمینی، مردم را رهبر خود می داند". راز خوشبینی هاشمی به مذاکرات. راز اعجاز انقلاب بود. اعجازی به نام "اراده مردم".
        آقای هاشمی که وارد می شود. حضار صلوات بلندی می فرستند. چهره آقای هاشمی را از دور می بینم. برق عجیبی می زند. صورتش پر از لبخند و امید است. روزه دار است ولی گلگون سیما. چهره آقای هاشمی امشب خیلی شبیه روز ثبت نام انتخابات 92 است. همان عصر تاریخی. که با پای خود به مسلخ رد صلاحیت رفت. همان عصر دل انگیزی که اگر نبود امروز نه از امید خبری بود و نه از تدبیر. نه از توافق خبری بود و نه از لغو تحریم. گلگونی هاشمی از شادی مردم است.هاشمی زخم ها را به جان می خرد. سینه سپر می سازد تا امید مردمش در امان بماند. گلگونی هاشمی از شادی عافیت خود نیست. از شعف مردم است. هاشمی همچنان ایستاده است. آماده پذیرش زخم های نو. از برای انقلاب. از برای اعتدال. از برای عاقبت بخیری مردم.

        یکی از سخنرانان آقای داریوش کاردان است. قرار نبوده سخنران جلسه باشد. ولی می گوید من از آقای هاشمی اجازه دارم! حرفهای جالبی می زند. از فتح بزرگ توافق هسته ای می گوید و از کتاب امیرکبیر هاشمی. از آرزوی دیدن هاشمی درجوانی و از ماجرای شوخی با او در صدا و سیما. خاطره ای دارد از 10- 15 سال قبل. روزهایی که در صدا وسیما به روی پاشنه دیگری می چرخید. می گوید جشنواره ای بود در رسانه ملّی. با حضور و بازدید هاشمی. وقتی شما به غرفه من آمدید. تمام لهجه های کشور را برایتان گفتم. پرسیدید کجایی هستی؟. گفتم: تُرکم. گفتید: تُرکها معمولاً اهل این شوخی ها نیستند. گفتم: به اصطلاح فقها من استثنایم!. گفتید: مسائل فقهی را از کجا یاد گرفتی. گفتم: از رفقای نابابی مثل شما!. شوخی های داریوش کاردان هم جلسه را از خنده پر می کند هم شادی توافق هسته ای را مضاعف می کند. لبخند از سرو روی همه می بارد. شب به یاد ماندنی شده امشب. شبی پر از هنر رسانه ای ها و رسانه ای های هنرمند. امشب همه آمده اند. تا شیرینی خوشحالی خود را با هاشمی قسمت کنند. گویی آمده اند تا شاید اندکی از زخم های دلش را مرهم کنند.
        حرف اولشان تبریک است. تبریک توافق هسته ای. مشابهت سازی جالبی هم می کند. از شباهت این پیروزی با فتح خرمشهر. از تشابه این دیپلماسی با دیپلماسی پایان جنگ. تلفیق انقلابی گری با اعتدال نتیجه اش می شود ظفر. عاقبت انقلابی گری با افراط هم میشود خطر. چقدر این تشبیه آقای هاشمی به دلم می نشیند. درست مثل تعبیری که بعد از انتخابات 92 کردند. تعبیری که هنوز در گوشم زنگ می زند. "ابرهای تهدید از آسمان ایران رفت".
        حرف دوم آقای هاشمی شبیه تسلیت است. به همه آنانکه انزوای ایران را در دنیا می خواهند. با مصداق کاملی به نام اسرائیل. البته در دوره ای موفق شدند. با بهانه هایی که از سال 84 بدست آنها دادیم. از انکار هولوکاست تا کاغذ پاره خواندن قطعنامه ها. هاشمی از ذات صلح جویی مردم ایران می گوید. تا همه بدانند سیاست خارجی تهاجمی چقدر خطاست. تا همه بدانند منظور امام از صدور انقلاب، دخالت در دیگر کشورها نبود. تا همه بدانیم مهمترین دلواپسی باید دلواپسی های امام باشد. امامی که می گفت ما باید قبل از همه با کشورهای مسلمان کار کنیم. نه اینکه با انحراف از تمدن امام به روزی برسیم که اسرائیلی ها با خشنودی شاهد دعوای ما با عربستان و دیگر ممالک اسلامی باشند!.
        هاشمی در ادامه سخنان خود از مظلومیت تیم مذاکره کننده هسته ای می گوید. از اینکه چه صبورانه پای مصلحت مردم ایستادند. هم خود هم خانواده هایشان. از تهمتهایی که شنیدند و دم نزدند. تا مصلحت مردم به مسلخ تندروها نرود. البته هاشمی خیلی پیشتر از اینها وعده این پیروزی را به ظریف داده بود. در دیدار نوروزی سال 93. هاشمی آن روز پیش بینی عاقبت کار ظریف را کرده بود. عاقبتی به نام دستیابی او و همکارانش به "بزرگترین پیروزی برای مردم ایران". روایت مظلومیت ظریف. روایت تکرار تاریخ. روایت جابجایی خادم و خائن. روایت تلخ شجاع نامیدن خائنان به بیت المال و خائن نامیدن خادمان به مصلحت مردم. روایت مظلومیت ظریف.روایت تکرار تاریخ است. روایت جابجایی خادمان و خائنان. در برزخ تمام شدنی بی بصیرتی ها. پرچم بی بصیرتی از صدر اسلام تا امروز. بارها دست به دست می شود. درست مثل پرچم مظلومیت.درست مثل روایت تکرار تاریخ....
        حرف بعدی آقای هاشمی حرف انتخابات 92 است. انتخاباتی که اگر نبود امروزی هم در کار نبود. هاشمی از نقش خودش کم می گوید. ولی از کمک شورای نگهبان، زیاد!. می گوید سهم من فقط همان ثبت نام بود و بس. سهم شورای نگهبان هم این بود که جلوی مرا گرفت تا روحانی به پیروزی برسد!. این حرف آخر کنایه تلخی است. ولی واقعیتی پیداست. واقعیتی ثبت شده در کارنامه شورای نگهبان. حق النّاسی است که پای شورای نگهبان است و ادایش واجب شرعی. خسران بزرگی است. داوری ناعادلانه کردن در جایگاه قضاوت. عاقبتش می شود امروز که نه می توانند از تقدیس احمدی نژاد دفاع کنند و نه از رد صلاحیت هاشمی. آزمون حق النّاس همیشه جاری است. خداوند نیز شاهد و ناظر. آزموده را هم آزمودن خطاست.

        حرف آخر آقای هاشمی، حرف رسانه است. درست مثل افطاری پارسال. امسال می گوید من خودم یک رسانه متحرکم. این دو تا حرف را هر آدم رسانه ای که کنارهم بگذارد. متوجه رمز و رازهای آقای رسانه ایران می شود. مردی که در رسانه ملّی هیچ خبری از او نیست. ولی پررنگ تر از صداوسیما، صدایش به مردم می رسد. هاشمی در 80 سالگی بزرگترین درس رسانه ای خود را به همه می دهد. تا بگوید تحرک رسانه ای فراتر از حصار تمام سانسورهاست. چرا که عصر ارتباطات، عصر حصر خبرها نیست. مصداق عینی اش هم خود آقای هاشمی است. که هنوز خبرسازترین سیاستمدار کشور است. چه با صدا و سیما چه بی صدا و سیما.

        نظر

        • MAGDAD2015
          عضو فعال
          • Feb 2015
          • 342

          #19219
          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1


          سی و یک تیر نود و چهار


          بیانات رهبری درباره قبول قطعنامه 598

          جام زهر امام چگونه شیرین شد؟


          آن انسان بزرگ و مخلص درقضیه‌ى قطعنامه گفت: کاسه‌ى زهر را نوشیدم. این تلخى را او تحمل کرد؛ ولى خداى متعال به آن بنده‌ى صالح عوض داد و هنوز دو سال و اندى نگذشته که کاسه‌ى شهد پیروزى را به ملتش چشاند و کامشان را شیرین کرد
          hashemirafsanjani.ir - رهبر معظم انقلاب درباره پذیرش قطعنامه 598 و نوشیدن جام زهر توسط امام فرمودند: این شجاعت از شجاعت در جنگ بالاتر است این شجاعت اخلاقی و روحی است که کمتر کسی از بزرگان عالم این قدر توانسته است آن را در اعمال و رفتار خود نشان بدهد.
          ه گزارش پایگاه اطلاع رسانی آیت الله هاشمی؛ گزیده بیانات رهبر معظم انقلاب درهمین ارتباط بدین شرح است :۲۷ تیر ۶۷شجاعت رهبری کشور و انقلاب را، آن قدرت و صلابت معنوی و شجاعت روحی و اخلاقی که در یک لحظه یک موضعی را بخاطر مصلحت و اسلام و مسلمین اتخاذ می‌کند و اعلام می کند که دنیا در مقابل این موضعگیری ‌متحیر می‌ماند. این شجاعت از شجاعت در جنگ بالاتر است این شجاعت اخلاقی و روحی است که کمتر کسی از بزرگان عالم این قدر توانسته است آن را در اعمال و رفتار خود نشان بدهد.مسأله قبول قطعنامه یکی از پدیده‌های بسیار مهم تاریخ انقلاب است چه قبول قطعنامه یکی از پدیده‌های بسیار مهم تاریخ انقلاب است چه قبول قطعنامه به آتش بس و خاتمه جنگ منتهی بشود و چه با خباثت دشمن بهانه‌گری و جنگ افروزی او به اتمام جنگ منتهی نشود، بهر حال این حرکت یکی از مهمترین حوادث و مهمترین حرکات و مهمترین آزمایش‌ها در تاریخ انقلاب ما بود، خیلی چیزها را و خیلی حقایق زیبا را از انقلاب ما آشکار کرد. چیزهایی که اگر این تجربه‌ها پیش نیابد به این روشنی دیده نخواهد شد.۱۱ فروردین ۶۸مى‌بینید آنچه که امام مى‌کند در دلهاى جا باز مى‌کند این مردمى که هشت سال گفته بودند جنگ جنگ، امام عزیزمان آن وقتى که مصلحت دانست قطعنامه را قبول کرد گفت نه آتش‌بس، ملاحظه نکرد که حالا من هفته‌ى قبل یا ده روز قبل یا یک ماه قبل، خود من چى گفتم نه تکلیف این است مصلحت اسلام این است، کى چه خواهد گفت براى امام مطرح نیست و چون براى خدا کار مى‌کند خدا هم براى او همه‌ى مقدمات را فراهم مى‌آورد، «من کان لله کان الله له» دلهاى مردم مجذوب سخن امام مى‌شود همان مردمى که تا دیروز شعار مى‌دادند به جنگ جنگ آنچنان صداقت و صراحت و خلوص امام در دلهاى آنها کارگر مى‌شود که آنها بر مى‌گردند راهپیمایى مى‌کنند شعار مى‌دهند که نخیر امروز باید آتش‌بس باشد؛ این نشانه‌ى خلوص است.۳۰ شهریور ۶۸قبول قطعنامه‌ى ۵۹۸ از سوى جمهورى اسلامى و رهبر عظیم‌الشّأن فقید آن، توطئه‌ى وسیع دشمن را بار دیگر با هدایت الهى به خود او برگرداند و دشمن را که تحت شعار صلح‌طلبى، به هر جنایتى دست مى‌زد،خلع شعار کرد. شاید مشیت الهى بر این بود که با قبول قطعنامه، حقانیت جمهورى اسلامىبیش از پیش در جهان آشکار شود و ملت ایران به هدفهاى اساسى خود در سطح بین‌المللى نزدیکتر گردد . از صدور قطعنامه تا قبول رسمى آن از سوى جمهورى اسلامى، دنیا شاهد سنگین ترین ضربات نیروهاى اسلام بر دشمن و فتوحات بزرگ رزمندگان ما بر دشمن درجبهه‌هاى جنگ از سویى و فشارهاى همه جانبه از سوى حامیان رژیم عراق علیه ایران اسلامى از سوى دیگر بود. حصر اقتصادى، حمله به تأسیسات ما در خلیج فارس و تمرکز بى‌سابقه‌ى نیروهاى نظامى امریکا و ناتو در اطراف مرزهاى آبى و هوایى و حتّى تجاوزبه آنها، بخشى از این فشارها بود؛ به طورى که تقریباً هیچ فشار ممکن باقى نماند،مگر آن‌ که بر ملت ایران وارد شد و رژیم امریکا تقریباً به‌طور مستقیم وارد صحنه شد. تهدیدها، بمبارانهاى وسیع شیمیایى و جنایت حمله به شهرها و هواپیماى مسافربرى وکشتى غیرنظامى و اثبات این‌که استکبار در حمایت از عراق آمادگى براى دست یازیدن به هر جنایتى دارد، بخشى از حوادث این دوران است و جا دارد در موقع مقتضى، این حقایق هشداردهنده براى ملت ایران شکافته و بر ملا گردد.۱۱مهر۶۹هر کسى در این ایام، اظهارات مخالفان ما را در دنیا گوش کرده یا خوانده باشد،مى‌فهمد که دشمنان نظام ما، چه‌طور از عزت امروز جمهورى اسلامى، از ته دل ناراحتند. پیروزى ملت ایران، به کام اینها تلخ آمد. خداى متعال، همه‌ى کارها را با حساب انجام مى‌دهد. یک روز بنده‌ى صالح خدا، آن انسان بزرگ و مخلص که هیچ‌چیز را براى خودش نمى‌خواست و همه‌ى کارها را براى خدا مى‌کرد و همه چیز را براى او مى‌خواست، درقضیه‌ى قطعنامه گفت: کاسه‌ى زهر را نوشیدم. این تلخى را او تحمل کرد؛ ولى خداى متعال به آن بنده‌ى صالح عوض داد و هنوز دو سال و اندى نگذشته کاسه‌ى شهد و شیرینى پیروزى را به ملتش چشاند و کامشان را شیرین کرد.

          نظر

          • TAJ2014
            عضو فعال
            • Dec 2014
            • 1027

            #19220
            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

            در اصل توسط rio پست شده است View Post
            سلام :

            ((تکنیکال ! در محضر دولت ))

            می دونم گفتن این حرف ها خیلی ها رو می رنجونه چون قبلا تجربه اش رو داشتم ....اما تحلیل عجیبی از دوستی قدیمی دیدم که دلیل ریزش بورس در روز توافق را رسیدن اغلب سهام به مقاوت دانسته بودند ! ....واقعا تو این 4 سال برام به عینه اثبات شده که اگه به دوستان تکنیکالیست با 1000 تا دلیل و مدرک هم نشون بدی که در ایران , فاند های پرقدرت تمام تارو پود تکنیکال رو در هم می پیچند , چنانکه قبلا هم بارها دیدیم و تجربه کردیم ؛ اما این دوستان حاضر نیستند این موضوع رو بپذیرند !

            فکر می کنم که این دوستان خیلی براشون سخته بپذیرند , علمی که براش زحمت کشیدند , در بازار های دستوری مثل ایران , متاسفانه در موارد کلی ؛ جواب درست نمی ده , ....
            فاند ها به بازار جهت می دهند و تگنیکال در بهترین حالت می تواند اندازه ی حرکت را حدس بزند ....

            چقدر این 18 -19 ماه اخیر شنیدیم که اساتید تکنیکال از کف شاخص نمودار گذاشتند و ده ها بار کف های اعلانی سوراخ شد ؟ !

            کسی منکر کاربرد تکنیکال به عنوان یک روش علمی /کاربردی نیست اما در جایی که اقتصاد دستورینباشه ....
            آخه تو اقتصاد دستوری , تکنیکال چه محلی از اعراب داره ؟

            یه نفر بیاد به من نشون بده در کجای مباحث تکنیکال ,مبحثی تحت عنوان ((مداخله و دستور )) در نظر گرفته شده !!؟

            جالب ترش اینه که 10 تا تکنیکالیست همین الان در مورد شاخص , 10 تا نظر متفاوت ارائه می کنند و اعداد متفاوتی می دهند که بلاخره هر اتفاقی برای شاخص بیفته ( روی هر عددی ) بلاخره حرف 1 نفرشون درست و حرف 9 تای دیگه نادرست از آب در می یاد.
            الان برای دلار , منویات بانک مرکزی ؛ کاملا در حال اجرا هست , تکنیکال کجا محلی از اعراب داره ؟ ...اونی هم که تکنیکالی نظری داده که درست از آب در اومده ؛ بیشتر همون منویات بانک مرکزی رو مد نظر قرار داده برای اعلان نظرش !
            شما دوست تکنیکالیست , نشون بدید یک مورد رو که دولت در موردی قدرت کافی برای اعمال نظرش داشته باشه و تکنیکال تونسته باشه , سدی بر سر راه اون نظر ایجاد کرده باشه ...؟
            یادمون رفته وقتی دولت نظرش بر صعود بازار بود چطوری مقاومت پشت مقاومت بود که در هم می شکست ( در بورس) و بر عکس اش وقتی که نظر دولت بر کنترل بازار قرار گرفت چطور تمام کف ها یک بعد دیگری سوراخ شدند ؟
            دوستان تکنیکالیستی 18 ماه پیش می گفتند اگر شاخص از 69000 بیاد پایین ما تکنیکال ر و می بوسیم و می ذاریم کنار !!!
            کجا ....کی کدو م یکی از دوستان این کار رو کردند ؟
            اما من به شخصه برای دوستان تکنیکالیستی که به واقعیات تن در می دهند و از علم شون برای تحلیلبازارهای غیر دستوری مثل فارکس و ...استفاده می کنند , احترام بسیاری قائل هستم ..

            .اما نمی فهمم چرا تو ایران ؛ این همه تلاش می شه که در تمام موارد هر اتفاقی منطبق بر رفتارهای تکنیکالی اعلان و نشون داده بشه ؟؟؟

            چه اصراریه آخه برادر من ؟ ...تمام تکنیکالیست های دنیا هم متفق النظر که بیان بگن فرضا شاخص از همین جا بر می گرده , اگه دولت نخواد ؛ عمرا بر گرده .....


            نظرات شخصی و ای بسا اشتباه

            با مهر و سپاس
            از بعضی مطالبی که دوستان به عنوان یک حقیقت تلخ فرمایش میکنند باید بیش از یک بار تشکر کرد
            جناب ریو عالی بود
            احسنت

            نظر

            • MAGDAD2015
              عضو فعال
              • Feb 2015
              • 342

              #19221
              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

              صفحه اصلی > سیاسی
              زمان مخابره : ۱۳۹۴/۵/۱ - ۰۸:۲۶
              کد خبر : ۲۹۷۳۰۷


              ماجرای دفاع جانانه ظریف از سپاه در مذاکرات

              گاهی اوقات انتشار برخی از محرمانه های مذاکرات هسته ای میان ایران و ۱+۵ به ویژه آنجا که منافع و دیدگاه های دو طرف در تضاد با هم قرار دارد و روایت دفاع جانانه سربازارن خط مقدم دیپلماسی از اصول و منافع ملی موجب ایجاد شور و شعف میان مردم می شود.

              جمله حماسی وزیر خارجه کشورمان در مواجه با زیاده خواهی طرف مقابل و اظهارنظر فدریکا موگرینی مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا در مذاکرات اخیر در وین مبنی بر این که "هیچ گاه یک ایرانی را تهدید نکنید" تاثیر زیادی در غرور ملی ایرانیان به جای گذاشت و شاید تا سال های دور در حافظه تاریخی ملت ایران باقی بماند.
              در روزهای اخیر و پس از دستیابی ایران و 1+5 به برنامه جامع اقدام مشترک در وین شاهد هستیم که برخی درپی القاء دوگانگی میان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و تیم مذاکره کننده هسته ای هستند.
              یک منبع آگاه نزدیک به تیم مذاکره کننده در پاسخ به سوال ایسنا که در مذاکرات تاکنون نامی از سپاه پاسداران به میان آمده است یا خیر؟ و واکنش هیات مذاکره کننده به این سخنان احتمالی چه بوده است؟ گفت: ظریف بارها در مذاکرات، چه در گفت وگوهای خصوصی با جان کری و چه در یکی از جلسات وزیران خارجه 1+5 به ویژه در دور آخر،حمایت های شدید و قاطعی از سپاه انجام داده است.
              وی ادامه داد: ظریف در پاسخ به اظهارات برخی وزیران خارجه غربی در یکی از آخرین جلسات با 1+5 در وین گفت: «شما می دانید درباره چه کسانی صحبت می کنید؟ می دانید مردم ایران از سپاه به دلیل رشادت ها و فداکاری هایشان برای دفاع از میهن شان در برابر تجاوز صدام همواره سپاسگزارند؟ زمانی که همه نوع سلاح در اختیار صدام متجاوز بود و همه راه های دسترسی ایران به سلاح را دولت های شما بسته بودند، جوانان سپاهی با شهادت و ایثار از کشور دفاع کردند. مردم ما قدردان آنها هستند و به مصلحت خود شماست که به عنوان مخالف سپاه به مردم ایران معرفی نشوید.»
              این منبع آگاه اضافه کرد: این مساله امری معروف و مبرهن است که ظریف در برابر اتهامات علیه سپاه قدس و سردار سلیمانی همواره در مجامع مختلف از جمله مذاکرات هسته ای از آنها دفاع کرده است.
              وی هم چنین تاکید کرد که وزیر امور خارجه کشورمان بارها این نکته را به رخ آنها کشیده است که اگر سردار سلیمانی و حمایت فوری و قاطع ایران از مقاومت مردم سوریه و عراق در برابر داعش و دیگر افراطیون نبود، امروز شما (کشورهای غربی) در بسیاری از شهرهای مهم سوریه و عراق با وضعیت دیگری رو به رو بودید.
              دیپلمات های ایران در مذاکرات هسته ای در تمامی مقاطع طی بیش از یک دهه گذشته هیچ گاه دست از حفظ اصول مذاکراتی تعیین شده از سوی مقامات ارشد نظام برنداشته و برای حفظ این هدف کشور، هزینه های زیادی پرداخته اند.
              به گزارش ایسنا، پس از توافق وین در روز سه شنبه 23 تیرماه، روز دوشنبه 29 تیرماه توافق وین در چارچوب قطعنامه ای در شورای امنیت سازمان ملل (2231) که بر اساس آن برجام تایید و تمامی شش قطعنامه قبلی علیه ایران مرتبط با موضوع هسته ای لغو شد.
              بر اساس قطعنامه های قبلی شورای امنیت ایران از انجام هرگونه فعالیت هسته ای از جمله غنی سازی منع و به واسطه این موضوع مورد تحریم های اشاعه ای، تسلیحاتی، اقتصادی و مالی قرار گرفت.
              دامنه فشار و تهدید علیه ایران به واسطه فعالیت های صلح آمیز هسته ای ایران تا جایی گسترش یافت که در قطعنامه 1929 و با حمایت کشورهای غربی در بند 9 تصمیم گرفته شد که "ایران نباید هیچ یک از فعالیت‌های مربوط به موشک‌های بالستیکی را انجام دهد. موشک‌هایی که قادر به حمل و پرتاب سلاح های هسته‌ای باشند و از جمله پرتاب‌هایی که با استفاده از فناوری موشک بالستیک انجام می‌گیرد و این که کشورهای جهان ‌باید همه تدابیر لازم برای ممانعت از انتقال فناوری یا کمک‌های فنی به ایران در رابطه با این فعالیت‌ها را اتخاذ کنند".
              این در حالی است که به گفته اعضای تیم مذاکره کننده هسته ای، ایران توانست در چارچوب قطعنامه 2231 موضوع تحریم‌های موشکی را به یک "خواسته" تبدیل کند و از یک امر "الزام‌آور" خارج سازد.
              هم چنین بر خلاف قطعنامه های قبلی شورای امنیت به ویژه 1929 که در چارچوب بند 41 فصل 7 منشور ملل متحد بود قطعنامه 2231 در چارچوب فصل هفتم نیست و در برخی بندهای آن که باید تحریم های شورای امنیت ملغی شود صرفا به بند 41 اشاره شده است.
              علاوه بر این تحریم های تسلیحاتی و موشکی برای یک چارچوب زمانی مشخص به محدودیت تبدیل شده اند.
              از سویی مذاکره کنندگان به گونه ای توافق وین و قطعنامه را تنظیم کرده اند که در بحث محدودیت های موشکی و تسلیحاتی قطعنامه از توافق جداست و اجرا نکردن یکی به معنی نقض دیگری نیست. در عین حال در تمام سال هایی که شورای امنیت علیه ایران قطعنامه پشت قطعنامه صادر می کرد ایران همواره آنها را کاغذپاره می خواند و وقعی برای اجرای آن قایل نمی شد و نشد و اکنون نیز قاعده می تواند همان باشد.



              نظر

              • MAGDAD2015
                عضو فعال
                • Feb 2015
                • 342

                #19222
                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1


                +
                A
                -
                پنجشنبه 1 مرداد 1394 - 08:01:57 چاپامتیاز به مطلب 5 نفر

                بازار خودرو افتاد/آخرین تحولات بازار خودرو ده روز پس از پایان مذاکرات هسته ای

                اقتصاد > صنعت - روزنامه دنیای اقتصاد نوشت:
                با وجود گذشت 10 روز از «توافق هسته‌ای» بازار خودرو ایران همچنان با رکود خرید و فروش مواجه است و از پس همین موضوع، بیشتر خودروها افت قیمتی نسبتا جزئی را طی هفته جاری تجربه کرده‌اند.به گفته فعالان بازار، خرید و فروش خودروهای داخلی همچنان در رکود به‌سر می‌برد و مشتریان تمایل چندانی برای خرید از خود نشان نمی‌دهند و دلیل اصلی این ماجرا نیز انتظارات ایجاد شده پس از «توافق هسته‌ای» است.فعالان بازار تاکید می‌کنند انتظاری که مشتریان برای کاهش قیمت‌ها و صد البته ورود خودروهای جدید به کشور دارند، به افزایش رکود خرید و فروش دامن زده و حالا حتی خودروهای دارای شرایط فروش ویژه نیز خریدار ندارند. اوضاع به شکلی است که ظاهرا حتی خودروهای تخفیف‌دار نیز از چشم مشتریان افتاده و کمتر کسی به‌سراغ آنها می‌رود و کارشناسان دلیل اصلی این موضوع را رویای ایرانی‌ها مبنی‌بر ورود خودروهای جدید و ارزان به بازار کشور، می‌دانند.آن‌طور که فعالان بازار عنوان می‌کنند، پس از «توافق هسته‌ای»، امیدواری زیادی بین مشتریان داخلی مبنی‌بر ورود خودروهای جدید و دارای قیمت مناسب، ایجاد شده و به همین دلیل خیلی‌ها خرید خودرو در شرایط فعلی را نوعی ضرر و زیان تلقی می‌کنند. به‌عبارت بهتر، ایرانی‌ها چون فکر می‌کنند چند وقت دیگر خودروهای ارزان و به‌روز دنیا راهی کشور می‌شوند، دیگر خودروهای فعلی (به‌خصوص چینی‌ها و داخلی‌ها) را در نظر نمی‌آورند و می‌خواهند پول خود را صرف خرید محصولات جدید کنند. این در حالی است که به اعتقاد کارشناسان، ورود خودروهای جدید و ارزان به بازار ایران حداقل یک سال زمان می‌برد و بیشتر خودروهای وعده داده شده برای حضور در بازار کشور، از قیمت بالایی برخوردارند.هرچه هست، بازار خودرو ایران فعلا در رکود قابل توجهی به‌سر می‌برد، رکودی که از شب عید سال گذشته شدت گرفته و در این مدت افت قیمتی تدریجی را به‌خصوص در بازار وارداتی‌ها سبب شده است.طی هفته جاری نیز قیمت خودروهای داخلی بین 100 تا 500 هزار تومان کاهش پیدا کرده تا رکود حاکم بر بازار، بیشتر خود را نشان بدهد. فعالان بازار پیش‌بینی می‌کنند رکود فعلی همچنان ادامه داشته باشد و بعید است مشتریان به این زودی‌ها تحریم خرید خودرو را بشکنند. در این شرایط، احتمالا شورای رقابت تا چندی دیگر قیمت جدید خودروهای داخلی را اعلام خواهد کرد که اگر افزایشی در کار باشد، این اتفاق به رکود هرچه بیشتر خرید و فروش خودرو دامن خواهد زد.قیمت دنا به کف نزدیک شداما به بازار خودرو برویم و ببینیم قیمت خودروهای داخلی چه افت‌و‌خیزی را در هفته جاری تجربه کرده است.آن طور که فعالان بازار می‌گویند، در حال حاضر پژو 206 تیپ 5 با قیمتی برابر با 36 میلیون و 500 هزار تومان خرید و فروش می‌شود که این موضوع از افت قیمت 100 هزار تومانی خودرو موردنظر در هفته جاری حکایت می‌کند. همچنین، پژو 206 صندوقدار در مدل V8 نیز که کاهش قیمتی 200 هزار تومانی را تجربه کرده، هم‌اکنون قیمتی برابر با 37 میلیون تومان دارد.از بازار پژو 405 نیز خبر می‌رسد که این محصول پرتیراژ ایران خودرو در هفته جاری کاهش قیمتی 400 هزار تومانی داشته و هم‌اکنون با قیمتی برابر با 29 میلیون و 300 هزار تومان به فروش می‌رود. همچنین پژو پارس نیز 36 میلیون و 300 هزار تومان قیمت دارد و رانا نیز 32 میلیون و 700 هزار تومان خرید و فروش می‌شود.اما از بازار دنا نیز خبر می‌رسد که این خودرو هم‌اکنون 43 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود که در نوع خود قیمتی عجیب به‌شمار می‌رود. دنا هم‌اکنون قیمتی برابر با 42 میلیون و 500 هزار تومان در نمایندگی‌های ایران خودرو دارد و این یعنی اختلاف قیمت کارخانه و بازار آن تنها 500 هزار تومان است.کاهش قیمت تیباسری هم اما به بازار تیبا و پراید بزنیم. در این بین اگرچه پراید با ثبات قیمت مواجه بوده، اما تیبا کاهش قیمت را تجربه کرده است.به گفته فعالان بازار، در حال حاضر تیبا قیمتی برابر با 24 میلیون تومان دارد که در مقایسه با هفته گذشته، 100 هزار تومان کاهش قیمت را به خود می‌بیند.به گفته نمایشگاهداران خودرو پایتخت، همچنین پراید در مدل 131 خود در حال حاضر 20 میلیون تومان خرید و فروش می‌شود و مدل 132 نیز قیمتی برابر با 20 میلیون و 500 هزار تومان دارد.همچنین پراید 111 (پراید هاچ‌بک) نیز با قیمت 20 میلیون و 600 هزار تومان خود به فروش می‌رسد.قیمت تندر اما نگاهی نیز به بازار تندر-90، بیندازیم، خودرویی که برخی مدل‌های آن، تغییر قیمت را طی هفته جاری تجربه کرده‌اند. به روایت فعالان بازار، تندر-90 در مدل E2 خود قیمتی برابر با 44 میلیون تومان دارد که تغییری نسبت به هفته گذشته نداشته، اما پارس تندر با افت قیمت مواجه شده است.به گفته فعالان بازار، پارس تندر کاهش قیمتی 200 هزار تومانی را در هفته جاری تجربه کرده و هم‌اکنون 42 میلیون و 800 هزار تومان خرید و فروش می‌شود.همچنین تندر-90 اتومات نیز که 500 هزار تومان افت قیمت را به خود می‌بیند، در حال حاضر قیمتی برابر با 49 میلیون و 500 هزار تومان دارد.

                نظر

                • احمدخان
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2032

                  #19223
                  پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                  تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/05/01
                  روزنامه نیویورک تایمز نوشت: باراک اوباما، رئیس جمهور آمریکا روز چهارشنبه به طور رسمی تلاش برای لابی در کنگره به منظور دفاع از توافق هسته ای با ایران را آغاز کرد.
                  این روزنامه آمریکایی در پایگاه اینترنتی خود و در گزارشی به قلم جاناتان ویزمن افزود: رئیس جمهور آمریکا به سه تن از وزاری خود برای ارائه گزارش های طبقه بندی شده به کنگره ماموریت داده است.
                  در مقابل رون درمر، سفیر اسرائیل در آمریکا نیز با محافظه کارترین نمایندگان جمهوریخواه مجلس نمایندگان دیدار کرده و از آنها خواسته است تمام تلاش خود را برای جلوگیری از تصویب این توافق به کار گیرند.
                  جلسات استماع جان کری وزیر امور خارجه، ارنست مونیز وزیر انرژی و جک لو وزیر خزانه داری آغازگر تلاش های کاخ سفید برای جلوگیری از رای منفی نمایندگان کنگره به توافق ایران در ماه سپتامبر بود.
                  http://www.nytimes.com/2015/07/23/wo...al-begins.html
                  چکیده: یک رسانه روسی از آماده شدن شرکت‌های نفتی بزرگ جهان به ویژه شرکت‌های غربی برای مشارکت در طرح‌های نفتی ایران پس از لغو تحریم‌ها خبر داد.

                  خبرگزاری اینترفاکس روز چهارشنبه در گزارش تحلیلی به نقل از کارشناسان خاطرنشان کرد: لغو تحریم‌های ایران امکانات گسترده‌ای برای شرکت‌های نفتی فراهم می‌کند، اما سرعت رشد استخراج نفت این کشور به سرعت تصویب قراردادهای جدید و پذیرش درخواست مشارکت در طرح‌های نفتی ایران از طرف وزارت نفت بستگی خواهد داشت.

                  خبرگزاری روسی نوشت: انتظار می‌رود ایران نزدیک به 50 طرح نفت و گاز را به مناقصه گذارد که 21 مورد از آن‌ها دارای اولویت هستند. این امر فقط پس از اتمام طراحی شرایط قراردادهای جدید از طرف وزارت نفت ایران میسر می‌شود. پس از آن وزارتخانه انتخاب سختی از میان کاندیداها خواهد داشت، زیرا به ظاهر شور و شوق پیرامون این مناقصه‌ها بسیار بزرگ خواهد بود.

                  نظر

                  • MAGDAD2015
                    عضو فعال
                    • Feb 2015
                    • 342

                    #19224
                    پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                    کد مطلب: 269190 تاریخ مطلب: 01/05/1394 - 12:30
                    نسخه چاپیارسال به دوستان

                    دیپلماسی نفتی ایران درقلب اتحادیه اروپا

                    اکونیوز:مقامات صنعت نفت کشورمان پس از موفقیت مذاکرات هسته ای و افزایش استقبال شرکت های خارجی از حضور در ایران، با شرکت در کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری ایران و اتحادیه اروپا به رایزنی با شرکت های بین المللی نفتی می پردازند.

                    به گزارش خبرگزاری اقتصادایران، در کنفرانس تجارت و سرمایه گذاری ایران و اتحادیه اروپا که در وین برگزار می شود، هیات هایی از کشورهای اروپایی نظیر آلمان، فرانسه، انگلیس و اتریش حضور یافته و به بررسی فرصت های تجاری در ایران می پردازند.
                    در این کنفرانس دو روزه که 23 و 24 جولای 2015 همزمان با یکم و دوم مرداد ماه در اتریش برگزار می شود، هیات های مختلف اقصادی از ایران عازم وین شده اند.
                    از مهم ترین هیات های شرکت کننده در این همایش، هیاتی متشکل از مدیران و مقامات ارشد صنعت نفت، گاز و پتروشیمی کشورمان است که قرار است به معرفی فرصت های سرمایه گذاری در ایران بپردازند.
                    تعدادی از معاونان شرکت ملی صنایع پتروشیمی، شرکت ملی گاز و شرکت ملی نفت برای رایزنی درباره نحوه تعامل با شرکت های خارجی به اتریش سفر کرده اند.
                    جذب سرمایه گذاری خارجی، تامین فاینانس، وارد کردن فناوری های پیشرفته و زمینه سازی برای فروش محصولات از مهم ترین محورهای رایزنی مقامات صنعت نفت کشورمان در وین به شمار می رود.
                    در این میان، صنعت پتروشیمی از مهم ترین بخش های صنعت نفت به شمار می رود که که دارای بیشترین جذابیت برای سرمایه گذاران خارجی است و بر این اساس هیاتی به ریاست معاون شرکت ملی صنایع پتروشیمی به این کنفرانس عزیمت کرده اند.
                    تخمین زده می شود که برای افزایش ظرفیت تولید محصولات پتروشیمی ایران از 60 میلیون به 120 میلیون تن در سال به 70 تا 80 میلیارد دلار سرمایه گذاری نیاز باشد.
                    عیسی مشایخی مدیرعامل شرکت پتروشیمی بین الملل از جمله شرکت کنندگان در کنفرانس وین درخصوص جذب سرمایه گذاری در صنعت پتروشیمی می گوید: خوشبختانه توافق اولیه اقدام مشترک که در ژانویه ٢٠١٤ اتفاق افتاد اثر روانی بسیار خوبی را بجای گذاشت و با توافق جامع، فضای مثبت آغاز مجدد فعالیت های جدید کسب در ایران به طور کامل محسوس خواهد بود.
                    مدیرعامل شرکت پتروشیمی بین الملل گفت: اگر توافق نهایی میان ایران و ١+٥ انجام نمی شد مشخص نبود قیمت دلار به چه میزان می رسد، هم اکنون تصویب توافق در شورای امنیت و اتحادیه اروپا به لحاظ روانی بسیار اثر مثبتی دارد.
                    کنفرانس وین اولین گام ایران برای معرفی فرصت های سرمایه گذاری در صنعت نفت است و مقامات صنعت نفت کشورمان قصد دارند در گام بعدی کنفرانس بین المللی لندن را برگزار کنند.
                    همچنین قرار است در کنفرانس لندن، از مدل جدید قراردادهای نفتی که دارای جذابیت های فراوانی برای شرکت های بین المللی خواهد بود رونمایی شود.

                    نظر

                    • نجاT...
                      عضو فعال
                      • Dec 2013
                      • 2639

                      #19225
                      پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                      موگرینی 3شنبه در تهران...
                      انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                      نظر

                      • ایرانی
                        ستاره دار(1)
                        • Jun 2011
                        • 2577

                        #19226
                        پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                        گروه سایپا همین امروز در وین قرارداد 180 میلیون یورویی تولید موتور تی یو 6 را با کنسرسیوم آلمانی اتریشی امضا کرد...

                        مبارک باشه...:.thumbsupsmileyanim

                        Vice President Sattari at Austrian-German-Iran JV signing contract worth €180 mln for engine design at IranEU2015


                        نظر

                        • خوشبخت
                          عضو فعال
                          • Jul 2012
                          • 5464

                          #19227
                          پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                          صادق زیباكلام تاكتیک‌های مخالفان دولت را تحلیل کرد

                          کوچ دلواپسان از هسته‌ای به اقتصاد
                          ----------
                          کد خبر: ۲۴۰۸۴۶
                          ۰۱ مرداد ۱۳۹۴ - ۱۶:۱۲
                          حركت دلواپسان از هسته‌ای به اقتصاد

                          فرارو- "می‌خواهند توافق وین را بی‌اعتبار و دولت را دروغ‌گو معرفی کنند." یک کارشناس مسائل سیاسی بابیان این مطلب بالا بردن انتظارات اقتصادی مردم را تاكتیک مخالفان دولت دانست و گفت: دولت باید از همان اول مشكلات اساسی اقتصاد کشور را برای مردم تشریح می‌کرد.

                          یکی از مهم‌ترین مسائلی که در هفته اخیر از سوی رسانه‌ها موردبررسی قرارگرفته است، مطالبات و اولویت‌های پس از توافق است. کارشناسان مسائل سیاسی و اقتصادی از نگاه خود توضیح داده‌اند که دولت یازدهم بعد از عمل به این وعده اساسی خود باید به کدام بخش بپردازد، کدام وعده را محقق کند و گره از کدام مشكل باز کند. در این میان رسانه‌های مخالف دولت و دلواپسان نیز بیکار ننشسته‌اند و به شیوه‌های مختلف تلاش می‌کنند تا سطح انتظارات مردم از اقتصاد پس از تحریم را بالا ببرند.

                          به‌عنوان نمونه هفته‌نامه نه دی در شماره اخیر خود با این استدلال که حالا هم دوران احمدی‌نژاد تمام‌شده است و هم تحریم‌ها حذف می‌شود قیمت مورد انتظار خود از خودروهای داخلی را عنوان کرده است.

                          این نشریه در شرایطی که خودروسازان داخلی به دنبال افزایش قیمت هستند و وزیر صنعت تأکید کرده است آثار اقتصادی توافق هسته‌ای به کاهش قیمت خودرو داخلی منجر نمی‌شود می‌نویسد که پژو پارس ال ایکس 41.5 میلیونی باید 22.7 میلیون و سمند اس آی 28 میلیونی باید 13.7 میلیون یا مگان 118 میلیونی باید 31.5 میلیون بشود!

                          از سوی دیگر نیز روزنامه کیهان با فونت بزرگ تیتر می‌زند «ورق خوردن تاریخ با سیب‌زمینی سرخ‌کرده؟!» و می‌نویسد که صحبت از شعبه زدن مک‌دونالد در ایران پس از توافق نوعی تقلیل انتظارات مردم است.

                          با کنار هم قرار دادن این اظهارنظرها و موضع‌گیری‌ها به نظر می‌رسد که دلواپسان دیروز عرصه دیپلماسی به عرصه اقتصاد کوچ کرده‌اند و جنس دلواپسی‌هایشان تغییر کرده است. سؤال اینجاست که قصد مخالفان دولت از مانور دادن روی انتظارات اقتصادی مردم چیست و چه تبعاتی دارد؟ در ادامه نیز باید به این پرداخت که دولت یازدهم چطور باید به این بازی تازه پاسخ دهد؟

                          صادق زیباكلام کارشناس مسائل سیاسی در گفت‌وگو با فرارو این تغییر زمین‌بازی از سوی دلواپسان را تاكتیک سوم تندروها دانست و تأکید کرد: مخالفان دولت امروز بر مسائل اقتصادی تأکید می‌کنند زیرا دولت یازدهم از ابتدا صورت‌مسئله را درست طرح نكرده بود.

                          وی توضیح داد: اكنون‌که مذاكرات هسته‌ای به نتیجه رسیده است باید منتظر واكنش گروه‌های تندرو شامل جبهه پایداری‌ها و دیگران باشیم. آنها در دو سال گذشته همواره با مذاكرات مخالفت کرده‌اند و بعد از توافق ژنو و لوزان هم آنها را تركمانچای تعبیر می‌کردند لذا طبیعی است که اكنون از توافق وین نیز استقبال نكنند.

                          این استاد دانشگاه ادامه داد: به اعتقاد من آنها ظرف ماه‌های آینده در چند محور مخالفت‌های خود را نمایان خواهند کرد. نخست اینكه همه تلاش خود را می‌کنند تا بگویند طرف ایرانی امتیازات زیادی به غربی‌ها داده و در مقابل چیزی به دست نیاورده است. خواهند گفت که مكانیسم توافق انجام‌شده طوری است که طرف غربی هر وقت خواست زیر آن بزند و به‌طوركلی توافق را بی‌اعتبار جلوه می‌دهند.

                          وی در مور تاكتیک دوم نیز گفت: محور بعد مخالفت تندروها این است که بگویند طرف مقابل به تعهدات خود پایبند نیست. مثلاً قرار بود تحریم‌ها لغو شود و نشده است، یا قرار بود بازرسی نشود و خواستار بازرسی‌شده‌اند و ... . ستون سوم حملات افراطیون نیز به مسائل داخلی و به‌خصوص اقتصادی بازمی‌گردد.

                          زیباكلام افزود: این‌ها سعی می‌کنند توقع مردم را در مسائل اقتصادی بالا ببرند. خواهند گفت آهای مردم، دیدید قرار بود دلار صد تومان شود و نشد. دیدید که قرار بود پراید دوباره 5 میلیون شود و نشد. دیدید قرار بود اینجا گلستان شود و نشد و ... . همه این‌ها به خاطر این است که دولت را متهم به دروغ‌گویی کنند و به مردم بگویند که مسئولیت خوب نشدن اوضاع اقتصادی به عهده دولت است.

                          به گفته وی با این رویکرد به مردم القاء می‌شود که همه‌کسانی که در نتیجه سیاست‌های اقتصادی 84 تا 92 بیکار شدند باید ظرف چند ماه سركار بروند، هوای تهران عالی شود، دریاچه ارومیه به وضعیت بیست سال قبل برگردد و ... . به‌این‌ترتیب مخالفت با دولت را در این فضا ادامه می‌دهند و مردم را در برابر دولت قرار می‌دهند.

                          این کارشناس مسائل سیاسی با تأکید بر اینكه دولت روحانی خودش این بهانه را به دست تندروها داده است، گفت: اشتباه دولت این بود که از ابتدای کار برای مردم توضیح نداد علت مشكلات اقتصادی کشور، زیرساخت‌های ناكارآمد، اقتصاد دولتی و فاسد است. دولت به‌جای آنكه بگوید سوء مدیریت دوران احمدی‌نژاد و تحریم‌ها اوضاع بد اقتصادی را بدتر کرد، مدام تأکید کرد که این دو مسئله عامل مشكلات کنونی اقتصاد است لذا آنها اكنون از همین اشتباه استفاده کرده و می‌گویند که این دو عامل رفع شده و باید وضعیت خوب شود. این در حالی است که مسائل و مشكلات اساسی اقتصاد ما به قوت خود باقی است.

                          وی افزود: چه کسی گفته است که فساد اقتصادی فقط در دوران احمدی‌نژاد بوده است. من به یاد دارم از وقتی‌که مدرسه راهنمایی می‌رفتم در دولت امینی مسئله مقابله با فساد مطرح بود تاكنون. دولت‌های سازندگی و اصلاحات نیز با این مشكل مواجه بودند لذا باید به مردم گفت که بعد از انقلاب صنعتی تاكنون هیچ اقتصاد دولتی موفقی نبوده است که جمهوری اسلامی بتواند نمونه دوم آن بشود. باید به مردم گفت که مشكل کجاست تا مخالفان با این رویکرد همه‌چیز را گردن دولت نیندازند.

                          زیباكلام ادامه داد: آقایان نهاوندیان، نوبخت و تركان حتماً می‌دانند که من چه می‌گویم و مشكل واقعی اقتصاد چیست اما نمی‌دانم که چرا این‌قدر محافظه‌کارانه عمل می‌کنند.

                          وی در پاسخ به این سؤال که در شرایط کنونی برای جلوگیری از بازی دلواپسان در زمین اقتصاد باید چه کرد، گفت: تنها راه دولت این است که مشكلات حقیقی اقتصاد را به مردم بگوید تا دیگران نتوانند انتظارات نادرست در جامعه ایجاد کن
                          زندگی بدون تحریم سلام....

                          نظر

                          • rajabi
                            عضو فعال
                            • Dec 2014
                            • 936

                            #19228
                            پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                            کری: تسلیم شدن ایران تصوری خام است

                            خبرگزاری تسنیم: وزیر خارجه آمریکا در جلسه استماع مجلس سنا گفت که گزینه جایگزین برای توافق کنونی که مستلزم تسلیم کامل ایران باشد تصوری خام است.


                            به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،‌ وزیر خارجه آمریکا در جلسه استماع مجلس سنا درباره توافق هسته ای با ایران گفت جان کری در جلسه کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت: «جناب کورکر رئیس کمیته، جناب کاردین عضو ارشد کمیته و دیگر اعضای این کمیته که دوستان و همکاران سابق من هستید، من از اینکه این فرصت به من داده شده است تا با شما درباره توافق جامعی صحبت کنم که ما و شرکایمان در گروه پنج بعلاوه یک با ایران درباره آینده برنامه هسته ای این کشور به آن دست یافته ایم، قدردانی می کنم. کشورهای انگلیس، روسیه، فرانسه، چین و آلمان نیز در این مسیر با ما همراهی کردند. آنها نیز درک بسیار خوبی از این مسئله و چالشهای مطرح دارند. این کشورها در کنار آلمان در قالب گروه پنج بعلاوه یک، همکاری و همگی کمک کردند و همه آنها بخشی از این بحثها بودند. بنابراین ما فقط به این نباید نگاه کنیم که ما چه مذاکراتی داشتیم بلکه به اقدامات جامعه بین المللی و پنج بعلاوه یک زیر نظر سازمان ملل متحد در این مذاکرات نگاه می کنیم. آنها ابله نیستند. آنها کارشناس هستند. همه آنها کارشناس حوزه فناوری هسته ای، راستی آزمایی و حوزه های دیگر هستند. آنها افرادی باهوش هستند. آنها در کل زندگی حرفه ای خود در این حوزه ها فعالیت داشته اند. آنها با این توافق همراهی کرده اند. دو وزیر دیگر کمیته نیز در این جلسه حضور دارند که کمک بسیار ارزشمندی برای رسیدن به این توافق ، ارائه کردند. این دو نفر عبارتند از جک لو وزیر خزانه داری و ارنست مونیز، وزیر انرژی آمریکا. می خواهم از همه شما به علت نقشی که کنگره در رسیدن به این نقطه ایفا کرده است و بویژه از تلاشهای جدی این کمیته در تصویب تحریم هایی تشکر کنیم که به هدفشان نائل آمدند و سبب شدند مذاکرات جدی و سازنده ای ای با ایران داشته باشیم. وقتی تحریم های ایران را تصویب کردیم من ریاست این کمیته را برعهده داشتم. همه ما آن بحثها را به خاطر داریم. ما به اتفاق آراء، آن تحریمها را تصویب کردیم. این تحریمها نقش بسیار سازنده ای در آوردن ایران به سر میز مذاکرات ایفا کردند و به صراحت مشخص کرد که ما می خواهیم مذاکرات جدی و سازنده ای با ایران داشته باشیم.
                            کری افزود: از روزی که این گفتگوها آغاز شد ما به صراحت اعلام کردیم که هیچ چیزی کمتر از توافق خوب را نخواهیم پذیرفت. ما به صراحت از همان ابتدا مشخص کردیم منظورمان چیست یعنی توافقی که همه چهار مسیر دستیابی به بمب اتمی را مسدود کند یعنی دو مسیر از طریق اورانیوم و یک مسیر فراوری پلوتونیوم و یک مسیر مخفی. ما استانداردهای خود را مشخص کردیم. ما معتقدیم به این استانداردها دست یافته ایم.
                            کری افزود.. پس از حدود دو سال گفتگوهای بسیار فشرده، واقعیتها با صراحت روشن شده است و آن اینکه، طرح اعلام شده در هفته گذشته در وین، واقعا همان توافقی است که سبب بسته شدن مسیرهای مذکور می شود و به ما تضمین هایی می دهد تا در کل حیات ان پی تی ، مشارکت ایران بوجود بیاید و ما بدانیم ایران چه کارهایی انجام می دهد.
                            در بخش مکتوب منتشر شده از سخنان جان کری که پیش از آغاز جلسه مذکور منتشر شد نیز تصریح شده است: این توافق همان توافق خوبی است که به دنبال آن بودیم. براساس مفاد آن، ایران باید نود و هشت درصد از ذخایر اورانیوم غنی شده خودش، دو سوم از سانتریفیوژهای نصب شده و قلب رئاکتور آب سنگین خودش را کنار بگذارد. براساس این طرح، ایران از تولید اورانیوم غنی شده با خلوص بالا و پلوتونیوم قابل استفاده برای تسلیحات هسته ای به مدت پانزده سال بازداشته خواهد شد. ایران مشمول جامع ترین و گسترده ترین اقدامات راستی آزمایی و شفاف سازی خواهد شد که تاکنون از طریق مذاکره حاصل شده است. در نتیجه، اگر ایران فریبکاری کند، ما به سرعت قادر خواهیم بود به این مسئله پی ببریم و پاسخ متناسب بدهیم. بسیاری از این اقدامات نه برای ده یا پانزده یا بیست سال بلکه برای کل دوره زمانی برنامه هسته ای ایران به قوت خود باقی خواهند ماند و درنتیجه ما را قادر خواهند ساخت تا به گونه ای قابل راستی آزمایی اطمینان حاصل کنیم که این برنامه ماهیت منحصرا صلح آمیز خواهد داشت.
                            کری افزود.. دو سال پیش، وقتی مذاکرات ما شروع شد ما با ایرانی مواجه بودیم که که در مرکز ساخته شده در مکانی مخفی و مدفون در زیر کوه به غنی سازی بیست درصدی مشغول بود و به سرعت درحال انبار کردن اورانیوم غنی شده بود و حدود بیست هزار سانتریفیوژ هسته ای نصب کرده بود و رئاکتور آب سنگینی را می ساخت که می توان از آن برای تولید پلوتونیوم قابل استفاده در ساخت بمب اتمی با میزان یک یا دو بمب در سال استفاده کرد. در آن زمان، کارشناسان می گفتند زمان رسیدن ایران به زمان به اصطلاح فرار هسته ای یعنی زمان لازم برای داشتن مواد شکافت پذیر به اندازه کافی برای ساخت بمب، دو تا سه ماه است. اگر توافق اخیر رد شود، ما بار دیگر به این وضع بازخواهیم گشت و فقط یک تفاوت با گذشته نیز وجود خواهد داشت و آن اینکه، حمایت دیپلماتیکی که در سالهای اخیر به صورت مستمر جمع کرده ایم، یک شبه محو خواهد شد. اجازه بدهید تاکید کنم گزینه جایگزین برای توافقی که به آن دست یافته ایم، توافق بهتر نیست و توافقی نیست که مستلزم تسلیم کامل ایران باشد. باید به صراحت و به زبان ساده بگویم که این تصوری، خام است. گزینه پیش روی ما انتخاب بین دو گزینه است. گزینه اول اینکه اطمینان حاصل کنیم برنامه هسته ای ایران محدود و به شدت تحت نظر است و اینکه این برنامه کاملا صلح آمیز است. گزینه دوم این است که هیچ توافقی وجود نداشته باشد.
                            جان کری در بخش دیگری از سخنانش در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت: «جناب رئیس کمیته در سخنان اولیه خود گفت که ما با این توافق، هرچه ایران خواسته است به آن داده ایم.(خنده کنایه آمیز) اما آنها هرچه می خواهند دارند. ایران ده سال پیش یا قبل تر از آن، این توانایی را به دست آورد. ایران به توان تولید سوخت هسته ای دست یافته است. وقتی ما مذاکرات را شروع کردیم ایران مواد شکاف پذیر به اندازه کافی داشت تا ده تا دوازده بمب اتمی بسازد. ایران نوزده هزار سانتریفیوژ داشت. این درحالی است که در سال دو هزار و سه، فقط یکصد و شصت و سه سانتریفیوژ داشت یعنی زمانی که دولت قبلی آمریکا با ایران درباره همین مسئله درگیر بود. بنابراین، این سوال درست نیست که بگوییم هرچه ایران می خواست به آن داده ایم. سوال مطرح این است که چگونه برنامه هسته ای ایران را به عقب می راندیم و چگونه برنامه تسلیحاتی آنها را برمی چیدیم و نه کل برنامه آنها. باید دانست چه چیزی روی میز است. ما قصد داشتیم توان ایران برای ساخت بمب اتمی را از بین ببریم و به این هدف دست یافتیم.»
                            جان کری در بخش دیگری از سخنانش در کمیته روابط خارجی سنای آمریکا گفت: «هیچکس (در دولت آمریکا) هرگز درباره برچیدن کل برنامه هسته ای ایران سخن نگفته است. وقتی این سخنان مطرح می شد ایران از یکصد و شصت و سه سانتریفیوژ به نوزده هزار سانتریفیوژ رسید. همه کسانی که در اینجا هستند می دانند گزینه های مطرح برای جلوگیری از این کار کدامند. این گزینه، اقدام نظامی نامیده می شود زیرا در غیر این صورت، این فعالیت متوقف نمی شد. ایران این مسئله را ثابت کرده است. ایران در طول این سالها، این مسئله را ثابت کرد. براساس مفاد این توافق، ایران موافقت کرده است نود و هشت درصد از ذخایر اورانیوم غنی شده خودش را به صورت داوطلبانه برچیند و نابود کند و دو سوم از سانتریفیوژهای نصب شده خودش را برچیند و قلب راکتور آب سنگین خودش را خارج کند و آن را با سیمان پرکند. ایران موافقت کرده است از تولید و استحصال اورانیوم غنی شده با خلوص بالا و پلوتونیوم قابل استفاده برای ساخت تسلیحات هسته ای دست کم برای مدت پانزده سال خودداری کند. اگر ایران انجام این کارها را آغاز کند، ارنست مونیز و دیگران به ما خواهند گفت و ما بلافاصله مطلع خواهیم شد.
                            کری افزود.. در عین حال ایران پذیرفته است پروتکل الحاقی را بپذیرد. پروتکل الحاقی نتیجه شکست در تجربه کره شمالی است و درنتیجه آن، دسترسی بیشتری بوجود می آید و براساس آن می توانیم دقیقا بدانیم ایران چه کارهایی انجام می دهد. پیش از آن که تحریمهای سازمان ملل متحد در پایان این فرایند، برداشته شود، ایران باید پروتکل الحاقی را تصویب کند. ایران باید پروتکل الحاقی را از طریق مجلس تصویب کند. ایران موافقت کرده است از روز نخست (اجرای توافق) به پروتکل الحاقی پایبند باشد.
                            ---------------------------------------

                            واقعا باید از دولت سابق تشکر کرد که با مقاومت خودش کاری کرد تا بنیان های توافق در دولت فعلی شکل بگیره ، با مقاومتش کاری کرد تا امروز کری برای دفاع از اون بگه ایران خودش رو در 10 سال گذشته اثبات کرد و حذف کامل برنامه ی هسته ای ایران خیال پردازیست ،



                            نظر

                            • rajabi
                              عضو فعال
                              • Dec 2014
                              • 936

                              #19229
                              پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                              جک لو: ایران به ۵۰ میلیارد دلار از دارایی‌هایش دسترسی خواهد داشت


                              وزیر خزانه‌داری آمریکا تحریم‌ها اعمال‌شده علیه ایران را «موثرترین نظام تحریم‌ها» در تاریخ خواند و گفت: «ایران به یک چاله اقتصادی عمیق افتاده که بیرون آمدن از آن سالها طول می‌کشد.»

                              «لو» نیز مانند جان کری، تلاش برای دستیابی به تسلیم گسترده‌تر این را «اشتباه» خواند.

                              وزیر خزانه‌داری آمریکا اضافه کرد دارایی‌های بلوکه شده ایران در خارج از مرزهای این کشور 100 میلیارد دلار است که تهران با توافق فعلی به 50 میلیارد دلار از آن دسترسی خواهد داشت.

                              نظر

                              • نجاT...
                                عضو فعال
                                • Dec 2013
                                • 2639

                                #19230
                                پاسخ : توافق هسته اي ايران و 5+1

                                معاون وزیر امور و اقتصاد دارایی در وین:

                                قرارداد سرمایه‌گذاری ۲ میلیارد دلاری با شرکت‌های خارجی هفته‌ها پیش بسته شده است

                                در حالی که بیانیه توافق ایران و ۱+۵ هفته گذشته ۲۳ تیر قرائت شد، معاون وزیر امور و اقتصاد دارایی در کنفرانس مشترک ایران و اتحادیه اروپایی گفت: قرارداد سرمایه‌گذاری با برخی شرکت‌های اروپایی به میزان ۲ میلیارد دلار، هفته‌ها پیش منعقد شده است...
                                انتقال ثروت از كوتاه مدتي ها به بلند مدت ها !

                                نظر

                                در حال کار...
                                X