قضيه اين 8 ميليون فروش در ماكزيمم قيمتي چيه اونوقت؟؟؟؟؟ :-/
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
نمیدونمم بابا :( کی اینجوری عرضه میکنه آحه !؟ قیده صفو باس بزنیم با این عرضه :(
من از بچه ها تو کارگزاری چن رو پیش شنیدم راگرش و پارسااان خوب دارن خرید میکنن از سهم، من موندم پ چرا تو سهامدارا عمده نمیاان :s
زاگرسم امرووو کشید بالاا :)اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
بازی امروزش پیچیده شده ..........من امروز اضافه کردم و دوباره 90 درصدی شدم روش .........ولی پیچیدست بازی ............ما که سهامداری میکنیم .......:d///
نظر
-
در اصل توسط odise پست شده است View Postبهترین روش جلوگیری از صف خرید و به شک انداختن سهامداران و خرید پر حجم ;)
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postبازی امروزش پیچیده شده ..........من امروز اضافه کردم و دوباره 90 درصدی شدم روش .........ولی پیچیدست بازی ............ما که سهامداری میکنیم .......:dاِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
خوب خریدارش اومد .........کمربند ها رو ببندید .........:d
11 به بعد منتظرش بودم .....ببنیم 60 میلیون حجم رو میزنه یا نه .......///
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب خریدارش اومد .........کمربند ها رو ببندید .........:d
11 به بعد منتظرش بودم .....ببنیم 60 میلیون حجم رو میزنه یا نه .......
چن روز دیگه احتمالا بسته شه، چقد میتونیم بری بالااا ینی 8->
ولی چه خبره امرووزاا :دی همه کشیدن بالا :) جز قندیاا قزوینو اصفهانم بعده سالهاا منفی شدن بالاخره :))اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
از دوستان کسی خبر نداره این همه سهم خریداری شده به کد چه شخص یا اشخاصی .... حقیقی یا حقوقی داره میخوره ....
صف خرید شد !!!!یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Postخوب خریدارش اومد .........کمربند ها رو ببندید .........:d
11 به بعد منتظرش بودم .....ببنیم 60 میلیون حجم رو میزنه یا نه .......
خریدار خیلی قدر تر از اون چیزیه که فکرشو میکردم و سریعتر داره میخره .........ببینیم فروشنده کم میاره ....... حجم معاملات میره بالای 80 میلیون سهم اگه فروشنده بخواد عرضه کنه.......چه شود اونوقت کف سهم ..........
بازی 4 شنبه داره تکرار میشه ..............آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2012/09/22, 11:29.///
نظر
-
فک کنم فروشنده کم اورد ......یعنی دیگه نمیفروشه به نظر ........ها ها ........البته خریدار و فروشنده به نظرم با هم هماهنگن ..و بقیشو فردا بالاتر میفروشه ........;)///
نظر
-
سلام دوستان
با تشکر از تحلیل ها و پیش بینیهای دقیق آقا میثم
من تازه واردم و چند روزیه فقط نظرات خوب و مفید دوستان رو میخونم
یه سوال داشتم
خواستم بدونم اگه نماد بسته شه کی دوباره بازگشایی میشه؟
با تشکر
نظر
-
در اصل توسط Giallorossi پست شده است View Postسلام دوستان
با تشکر از تحلیل ها و پیش بینیهای دقیق آقا میثم
من تازه واردم و چند روزیه فقط نظرات خوب و مفید دوستان رو میخونم
یه سوال داشتم
خواستم بدونم اگه نماد بسته شه کی دوباره بازگشایی میشه؟
با تشکر
و هر چه تعدیل eps کمتر باشه نماد زود تر باز میشه ......
البته معلوم نیست ببنده یا نبنده در 6 ماهه !!! ولی این خریدار عجله داره برای خرید ....یه خبری هست:D///
نظر
-
نظر