کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام به همه دوستان من با كمال آرامش امروز را براي خودم تعطيل كردم چون به خوبي مي دونستم كه شبندر روح بورس خواهد بود وديديم كه با حجم بسيار بالا به كار خودش پايان داد
هفته بعد روزي تاريخي براي شبندر هستش روزي كه داراي نوسانات شديد خواهد بود
سهم من 5000000 شبندر
1000000 شراز
1000000سفارس
895000فولاد مباركه
1000000بانك ملت
حتي 1 سهم شبندر را تا قيمت 400 تومان فروشنده نيستم
ضمنا به پريسا خانم هم خوشامد مي گويم و اگه شبندر را فروختي اشكالي نداره دوباره تو هفته بعد قيمت ها كه مناسب شد بخر هر چه قدر ميتوني
اگه راهنمايي خواستين ايجا دوستان بسيار خوبي داريم از تحليل هاشون استفاده كن
با تشكر
ماشالا شبندر سبدتون هم در حد خود سهم شبندر تپله ها ;;)
دوست عزیز در خصوص اون قسمت که گفتید هفته بعد دارای نوسانات شدید خواهد بود از چه منظری فرمودید ؟ دلیل خاصی در مورد این قضیه برای هفته بعد وجود دارد ؟
یک نوع نوسان داریم که درجازدن میشود تعبیر کرد یا نوسانی که اگر بگوییم در جهت صعود است برای ساخت کف و حرکت پله ای میباشد ؟
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
دوست عزیز در خصوص اون قسمت که گفتید هفته بعد دارای نوسانات شدید خواهد بود از چه منظری فرمودید ؟ دلیل خاصی در مورد این قضیه برای هفته بعد وجود دارد ؟
یک نوع نوسان داریم که درجازدن میشود تعبیر کرد یا نوسانی که اگر بگوییم در جهت صعود است برای ساخت کف و حرکت پله ای میباشد ؟
اخبار سیاسی یا خبر منفی ای چیزی نیاد همون درجا رو هم نمیزنه و شنبه با حمایت جدی شروع میکنه .........به سمت صف خرید .......فقط این دو روز تعطیلی باید همه چی اروم باشه .....:d
دوستان حمایت رو داشته باشید .........هاها ........
ميثم جان اين چيدن صف خريد بالاي 10 ميليون در قيمت 208.6 و عرضه امروز صندوق نفت نشان از فروش صندوق به از ما بهترون و يا صندوقهاي ديگر دارد.;) عرضه هاي امروز بيشتر شبيه كد به كد بود تا معامله .... مطمئن باشيد كه خبر مهمي در راه است ... ;;)
من كه گفتم ديروز فروختم ولي پشيمان شدم
بعد اگه هر حرفي نميشه زد چرا شما اين حرفا را زدي
از خوش آمد گويتم ممنون هستم
من از راهنمايي هاي شما بهره مي برم
خواهشا جبهه گيري نكنيد من خالصانه گفتم
جبهه گیری نکردم دوست عزیز منظور من این بود که یه خط یه خط هی پست نزنیم تا بار علمی تاپیک نیاد پایین ;)
انشاا.. همیشه پر سود و سلامت باشید
این تیکه از خبر از اون خبر هاییه که جناب کیانوش دوست داره .....;)
=======================================
سخنگوی اقتصادی دولت اعلام کرد: با اجرای طرح جدید مدیریت بازار ارز علاوه بر آنکه کنترل بانک مرکزی بر بازار ارز افزایش می یابد، قیمت انواع ارز شفاف تر و بازار از ثبات بیشتری برخوردار می شود.
سید شمس الدین حسینی در گفتگوی اختصاصی با خبرنگار واحد مرکزی خبر گفت: در طرح جدید، متقاضیان و عرضه کنندگان ارز از طریق سیستم بانکی معاملات خود را انجام می دهند. وی با اشاره به اینکه قیمت مبنا در شبکه بانکی 2 درصد کمتر از قیمت غیررسمی است ، گفت: عرضه کنندگان ارز در طرح جدید، بانک مرکزی، صندوق توسعه ملی، شرکت های تابع وزارت نفت و کلاً آنهایی که مشمول بند 27 قانون بودجه 91 هستند ، خواهند بود.
=========================================
کیانوش جان احتمالا از 6 ماه ی دوم ارز حاصل از صادرات شبندر با 2 درصد زیر قیمت غیر رسمی فروختته خواهد شد ..........
فعلا این رو داشته باشد ...........;)
البته تاثیر خبر بالا رو روی eps شرکت در پست بعدی بررسی میکنیم ............سر فرصت ......یوهوووووووووووووووووووووو
خدمت دوست عزيزم كيوان جان و همه سرورانم سلام عرض مي كنم
اين نوسانات كه گفتم يك نوع سكوي پرتاب هستش كه خيلي اميدواركنندست فقط يك فرصتي براي خريد بوجود مي آورد اگر بتوانم يك ميل هم اضافه مي كنم ضمنا روزهاي بدون نوسان فقط صعودي در راه است.
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
سلام آقاي شبندر خيلي مچكرم كه وقتتون را به من داديدگفته هاتون را حتما اجرا مي كنم مي تونم بازم مزاحمتون بشم؟
خدمت پريسا خانم سلام عرض مي كنم از لطفتون ممنون هستم مراحميد مشكلي نيست فقط من يكي دو هفته اي در ايران نخواهم بود و كارها را خارج از كشور پي گيري مي كنم اگه يه وقت تماس برقرار نشد ببخشيد اي دي ياهو را براتون مي فرستم پي ام بزاريد جواب مي دم موفق باشيد
دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند
نظر