پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mobina
    عضو فعال
    • Aug 2012
    • 333

شفاف سازی شبریز رو کدال ... تجمع و اعتراض شروع نشده داره نتیجه میده... به تکاپو افتادند مسئولین...
    وقتی روز بدی دارید همیشه یادتان باشد که کس دیگری روز بدتری داشته است، شکرگزار داشته هایتان باشید ...

نظر

• اسمان
      عضو فعال
      • Sep 2012
      • 760

خبر بورس

موجودي کالاي پالايشگاه ها به يغمارفت

شرکت پالايش پخش در اطلاعيه به شرکت هاي پالايشگاهي ، موجودي کالاي آن ها را متعلق به خود دانست.
      به گزارش خبر بورس ، شرکت ملي پالايش و پخش فرآورده هاي نفتي ايران در اعلاميه به شرکت هاي پالايشگاهي ، اعلام داشته است که موجودي کالاي شرکت هاي پالايشگاهي در پايان سال 1391 ، متعلق به آن شرکت ها نيست و با وجود افزايش نرخ دلار از 1226 به 2450 تومان ، نرخ فروش محصولات فوق به قيمت سابق خواهد بود.
      اين در حالي است که شرکت هاي پالايشگاهي ، به صورت شرکت توليدي فعاليت مي کنند و نفت را از شرکت ملي پخش خريداري کرده و پس از فرآوري به شرکت ملي پخش مي فروشند. پس در پايان سال مالي ، موجودي کالا به عنوان دارايي شرکت هاست و با توجه به بودجه سال 92 ، نرخ ارز فروش نفت و خريد فرآورده ها، ارز 2450 توماني است. بنابراين شرکت ملي پخش موظف است تا از ابتداي سال 92 ، نفت خام را به نرخ جديد فروخته و خريد محصولات را به نرخ جديد بخرد . اين به طور عام است و طبق قانون بودجه سال 92 ، از ابتداي سال 92 ، بايستي کليه معاملات بين شرکت هاي پالايشگاهي و شرکت ملي پخشبراساس ارز 2450 مي باشد. پس ادعاي شرکت ملي پخش در خصوص خريد محصولاتي در سال 92 به قيمت سال 91 ، برخلاف متن صريح بودجه سال 92، از اجراي بودجه سال 92 استنکاف ورزيده و بر ادعاي خود براي خريد محصولات به نرخ سال 91 اقدام مي نمايد.
      با اينکه متن اطلاعيه فوق تهديد آميز است ، اما هيچ گونه دليلي براي خريد فرآورده هاي نفتي در سال 92 به قيمت سال 91 ارائه نداده است.

مواردي از بودجه سال 92 مربوط به پالايشگاه ها :

قيمت نفت صادراتي از مبادي اوليه، قيمت معاملاتي يک بشکه نفت صادراتي از مبادي اوليه در هر محموله و قيمت نفت عرضه شده در بورس، متوسط قيمت نفت صادراتي در يکماه شمسي از مبادي اوليه و همچنين براي نفت تحويلي به پالايشگاههاي داخلي و مجتمعهاي پتروشيمي اعم از دولتي و خصوصي، نود و پنج درصد(95%) متوسط بهاي محمولههاي صادراتي نفت مشابه در هر ماه شمسي است.
      پالايشگاههايي که خوراک نفت خام و ميعانات گازي را به نسبت سهم صادرات فرآوردههاي خود به قيمت مذکور در قانون هدفمندکردن يارانهها (95% قيمت فوب خليج فارس) خريداري و بهاي آن را به صورت ارز و از طريق بانک مرکزي جمهوري اسلامي ايران به حسابهاي مورد تأييد خزانهداري کل کشور واريز ميکنند، مشمول مفاد جزء(1) بند(ح) ماده(84) قانون برنامه پنجساله پنجم توسعه جمهوري اسلامي ايران نميباشند.

3-3- وزارت نفت از طريق شرکت دولتي تابعه ذيربط موظف است تا پايان هرماه بهاي ماه قبلِ خوراک نفت خام و ميعانات گازي و خوراک معادل اکتان افزا و نفت گاز پتروشيمي تحويلي به شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران را بر مبناي احکام اجزاي(1-3) و (4-اين بند به خزانهداري کل کشور واريز نمايد. خزانهداري کل کشور در اجراي قانون هدفمندکردن يارانهها، مواد(16) و (قانون ماليات بر ارزش افزوده مصوب 17/2/1387 و جزء(1- 3) اين بند(سهم وزارت نفت از طريق شرکت دولتي تابعه ذيربط) مکلف است سهم طرفهاي ذيربط را تا پايان ماه بعد از محل مبالغ دريافتي به نسبت واريزي ماهانه پرداخت کند و گزارش عملکرد اين جزء را در مقاطع سهماهه به کميسيونهاي اقتصادي، انرژي و برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شوراي اسلامي و معاونت برنامهريزي و نظارت راهبردي رئيسجمهور و ديوان محاسبات کشور ارسال نمايد.
      وزارت نفت از طريق شرکت دولتي تابعه ذيربط مکلف است وجوه مربوط به سهم دولت از بهاي خوراک پالايشگاهها و پتروشيميها را وصول و ماهانه به خزانهداري کل واريز نمايد. درصورت عدم واريز، در پايان هرماه خزانهداري کل کشور مبالغ مربوط به ماه قبل را از حسابهاي شرکت تابعه ذيربط وزارت نفت بهصورت عليالحساب برداشت خواهد نمود. همچنين درصورت عدم واريز بهاي فرآوردههاي نفتي و خوراک پالايشگاهها و پتروشيميها به حساب خزانهداري کل کشور وزارت امور اقتصادي و دارايي مکلف است با اعلام وزارت نفت رأساً نسبت به برداشت از حساب شرکتهاي بدهکار و واريز آن به حساب خزانه اقدام نمايد.

4-3- مابهالتفاوت قيمت پنج فرآورده اصلي و سوخت هوايي فروخته شده بهمصرفکنندگان داخلي با قيمت صادراتي يا وارداتي اين فرآوردهها حسب مورد بهعلاوه هزينههاي انتقال داخلي فرآوردهها و نفت خام معادل آنها و توزيع، فروش، ماليات و عوارض موضوع قانون ماليات برارزش افزوده در دفاتر شرکتهاي پالايش نفت به حساب بدهکار وزارت نفت از طريق شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران ثبت ميگردد و از آن طريق در بدهکار حساب دولت(خزانهداري کل کشور) نيز ثبت ميشود.
      وصول معوقات شرکتها و سازمانهاي تابعه وزارتخانهها مشمول حکم ماده(قانون محاسبات عمومي کشور مصوب 1/6/1366 ميشود.
      معادل اين رقم در خزانهداري کل کشور به حساب بستانکار وزارت نفت از طريق شرکت ملي پالايش و پخش فرآوردههاي نفتي ايران منظور و عملکرد مالي اين جزء بهصورت مستقل توسط شرکت مذکور در مقاطع زماني ماهانه از پايان تيرماه پس از گزارش سازمان حسابرسي با تأييد کارگروه موضوع بند(1-3) بهصورت عليالحساب با خزانهداري کل کشور تسويه ميگردد و تسويه حساب نهائي فيزيکي و مالي حداکثر تا پايان تيرماه سال بعد انجام ميشود.

145- احکام اين قانون در سال 1392 قابل اجراء است.
      146- اين قانون از تاريخ 1/1/1392 لازمالاجراء است

نظر

• اسمان
        عضو فعال
        • Sep 2012
        • 760

طبق نقل و قولهای سایت تالار بورس این اطلاعیه میتونه 16 ریال از سود شبندر کم کنه
        آخرین ویرایش توسط اسمان؛ 2013/08/12, 21:30.

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

در اصل توسط mobina پست شده است View Post
          شفاف سازی شبریز رو کدال ... تجمع و اعتراض شروع نشده داره نتیجه میده... به تکاپو افتادند مسئولین...
          http://codal.ir/Reports/Attachment.a...tooh0C8Q%3d%3d
          به این اطلاعیه ها توجه نکنید برای منصرف کردن تجمع هست. جالب اینجاست که شبریز و شتران از همه بیشتر غیر شفاف هستند و میخوان بازش کنن و جالبتر اینکه شبندر و شاوان از همه پالایشی ها شفاف تر هستند ولی صحبتی از بازکردنشون نیست و به عبارتی میخوان شتران رو قربونی کنن متاسفانه.

فردا ساعت 1 همگی جلوی ساختمان بورس. به امید دیدار.
          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• ampour
            عضو فعال
            • May 2013
            • 1306

در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Post
            سلام دوست عزیز
            من تهران هستم و فردا هم حتما تو این تجمع شرکت میکنم. بقول شما اگه خرحی هم داشت برای احقاق حق بایستی هزینه کرد. ساعت 1 جلوی ساختمان بورس همه دوستان رو میبینم.
            انشاءالله - اناری جون سلام -
            به نظر شما اون دسته از سهامدارنیکه میتونند در این اعتراض شرکت کنند ولی شرکت نمیکنند و پیش خودشون دارن فکر میکنن اینها که دارند میرن . ما میشینیم تو خونه و راحت و بدون دردسر و بدون هیچ هزینه ای به هدف خودمون میرسیم و شاید هم دارند به ریش ما میخندند , چه اسمی میشه روی اونها گذاشت؟
            اکثر شبندری ها چه اونهایی که کاربر سایت خودمون هستن چه سایر کاربران در سایت های همسایه این مطلب را الان دارند میخونند خودشان قضاوت کنند!!! والله ترس نداره - بلا اعتراض منع قانونی نداره(البته مسالمت آمیز)
            چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• Gestapo
              عضو عادی
              • Feb 2013
              • 131

دوستان با این ادعای جدید پالایش و پخش بهتر نیست پالایشیها فعلاً بسته بمونن؟ به نظرم نکته منفی اینه که نامه رضوی رو دیر گذاشتن رو کدال

نظر

• alizadeh.f
                عضو فعال
                • Feb 2013
                • 878

اعتراض به حق سهامداران بايد كاملا" منطقي و مسالمت آميز باشه.....
                به هر حال نماد پالايشگاهي ها در روزهاي اوج رشد بورس متوقف بوده اند كه خوب اتفاق جالبي نيست!!......
                متوسط پي بر اي بازار به عدد 8 رسيده است......

اعتراض بايد مسالمت آميز باشد......
                با حل مشكلات ، مانع تراشي و كارشكني هاي سليقه اي و زود گذر برخي مديران نالايق، اين صنعت افق بسيار روشني خواهد داشت ....

اين صنعت آبروي دولت در برابر تحريم هاست...
                فروش نفت به سختي و دريافت بهاي آن با هزار مشكل و ذلت و تهاتر با كالا انجام ميپذيرد....
                پالايشگاه ها مشتري آماده و دست به نقد.....
                آنوقت با نامه هاي سليقه اي و نسنجيده.....!!!

موارد اعلامي اخير مغاير با فرمان رهبري و اصل 44 قانون اساسي است...
                اين شركت ها خصوصي شده اند و نبايد با نامه سليقه اي و چند روز يكبار دچار برخورد سليقه اي شود....!!!!
                صورت هاي مالي 91 حسابرسي شده و مرداد ماه 92 نامه از پالايش و پخش مياد....
                واقعا" جاي تاسف داره و موضوع حل و فصل خواهد شد.....

در اين مواجهه با برخوردهاي سليقه اي برخي مديران(پالايش و پخش) با سهام و سرمايه سهامداران است كه ما از سازمات بورس انتظار حمايت داريم....
                يكي از رسالت هاي سازمان بورس حمايت از سرمايه سهامداران يا در واقع مالكان واقعي اين شركت ها بايد باشد...
                آخرین ویرایش توسط alizadeh.f؛ 2013/08/13, 00:01.
                https://telegram.me/alizadeh_farzad

نظر

• آذر
                  عضو عادی
                  • Dec 2010
                  • 63

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                  به نظر شما اون دسته از سهامدارنیکه میتونند در این اعتراض شرکت کنند ولی شرکت نمیکنند و پیش خودشون دارن فکر میکنن اینها که دارند میرن . ما میشینیم تو خونه و راحت و بدون دردسر و بدون هیچ هزینه ای به هدف خودمون میرسیم و شاید هم دارند به ریش ما میخندند , چه اسمی میشه روی اونها گذاشت؟
                  اکثر شبندری ها چه اونهایی که کاربر سایت خودمون هستن چه سایر کاربران در سایت های همسایه این مطلب را الان دارند میخونند خودشان قضاوت کنند!!! والله ترس نداره - بلا اعتراض منع قانونی نداره(البته مسالمت آمیز)
                  امسال بعد از دو سال دوري از فرزندم رفتم تا مدتي در كنارش باشم ولي در اين مدت دو بار از ته دل آرزوي حضور در ايران را داشته ام يكبار در زمان انتخابات رياست جمهوري (فكر نمي كردم اوضاع به صورتي پيش برود كه علاقه اي به شركت در انتخابات داشته باشم) و شادي حضور ايران در جام جهاني و يكبار هم بخاطر فردا كه قرار شده سهامداران براي احقاق حق خود تجمع داشته باشند. هرچند در كنار دوستان نيستم ولي براي موفقيت ،اتحاد و همدلي ارزشمندتان دعاگو هستم.

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

سلام - این دو خط آخر مالمیرررررررر توجه کن :
                    وی در پایان خاطرنشان کرد از سرمایه گذاران درخواست میشود صورتهای مالی شرکتها و بندهای گزارش حسابرس نسبت به آنها و همچنین اطلاعات پیشبینی و موارد اعلامی توسط حسابرسان در خصوص آنها توجه لازم و ویژه داشته باشند و بر اساس تحلیل این اطلاعات، تصمیمگیری کننـد.
                    خوب تصمیم گیری ما = اعتراض - افتاده به عجز و التماس - بابا بسه دیگه شورشو درآوردن بخدا - راستی از اناری خبری نیست - کجاست؟ اون که تهرانه و براش خرجی نداره - آلن هم که هست

سلام اره واقعا
                    من کاری داشتم تازه اومدم
                    والا از اناری بیخبرم
                    من هم سعی میکنم خودمو برسونم
                    حق گرفتنیست

نظر

• Sushiant
                      عضو فعال
                      • Jun 2011
                      • 1391

من هم به نوبه خودم واقعا از ته دل دوست دارم تو این تجمع شرکت کنم و اتفاقا ید طولایی در اعتراض کردن دارم و به شخصه دوست دارم یه تو دهنی به این مدیر عزیز بزنم ولی چرا دروغ بگم به دلیل مشکلات شخصی واقعا نمیتونم شرکت کنم. اگر کار دیگه ای از من بر بیاد در خدمتم!!/:.sadsmiley.://:.sadsmiley.:/
                      هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• ampour
                        عضو فعال
                        • May 2013
                        • 1306

در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
                        من هم به نوبه خودم واقعا از ته دل دوست دارم تو این تجمع شرکت کنم و اتفاقا ید طولایی در اعتراض کردن دارم و به شخصه دوست دارم یه تو دهنی به این مدیر عزیز بزنم ولی چرا دروغ بگم به دلیل مشکلات شخصی واقعا نمیتونم شرکت کنم. اگر کار دیگه ای از من بر بیاد در خدمتم!!/:.sadsmiley.://:.sadsmiley.:/
                        سلام کاکا - من گفتم هرکی میتونه بیاد ولی خودشو به کوچه علی چپ میزنه و میشینه تو خونه تا بقیه جورشو بکشن نه جنابعالی که عزیز دل مایی و همه بچه های این تاپیک شما را میشناسن - مخلصیم
                        چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• Sushiant
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 1391

اینجا تاپیک شبندر !!
                          همه رفتن توی تجمع شرکت کنن !!!!
                          فقط من نتونستم برم !!!!!!
                          And
                          I Love U PMC

pmc2.jpg
                          هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• omidvar777
                            عضو عادی
                            • Jan 2013
                            • 68

سلام دوستان.من دوستانی در صدا و سیما دارم.موضوع بستن نماد هارو به اونا گفتم.مایلند گزارش تهیه کنند.و میخوان با چند نفر گفت و گو کنن.هر کس مایل است در پیام خصوصی شماره تلفنشو بده.

نظر

• m_r_anari
                              عضو فعال
                              • Aug 2012
                              • 881

سلام دوست عزیز
                              من که عرض کردم تو تجمع شرکت میکنم حالا نمیدونم شما چه جوری به این نتیجه رسیدی که من تو خونه..... . تو تجمع امروز ساعت 1 می بینمتون
                              موفق و پیروز باشید
                              آخرین ویرایش توسط m_r_anari؛ 2013/08/13, 10:24.

نظر

• m_r_anari
                                عضو فعال
                                • Aug 2012
                                • 881

ایران اکونومیست گزارش می دهد:

انتشار سراسیمه یک نامه تاریخ گذشته و درد هایی که خیال درمان شدن ندارند!

به گزارش خبرنگار ایران اکونومیست ،به پیوست این گزارش شفاف سازی که حوالی ساعت 19 و 45 دقیقه شامگاه دیروز دوشنبه از طریق سیستم جامع اطلاع رسانی ناشران سازمان بورس در معرض دید عموم قرار گرفته ،نامه ای از سوی مدیر امور مالی شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران به مدیران مالی 9 شرکت پالایشگاهی نوشته شده که شرکت های مذکور را ملزم کرده مابهالتفاوت ناشی از نرخ ارز مرجع و مبادلاتی حاصل از فروش فرآوردههایی که از موجودی نفت خام سال 1391 در سال مالی 1392 تولید گردیده را به عنوان درآمد شناسایی ننمایید.

بر اساس متن این نامه که 17 روز قبل در تاریخ پنجم مرداد ماه جاری به شماره 1م/ث/52571 از سوی شرکت ملی پالایش و پخش فرآوردههای نفتی ایران به مدیران مالی شرکت های پالایش نفت آبادان،پالایش نفت اصفهان،پالایش نفت امام خمینی،پالایش نفت کرمانشاه،پالایش نفت لاوان،پالایش نفت بندر عباس،پالایش نفت تبریز،پالایش نفت تهران و پالایش نفت شیراز فرستاده شده از مدیران امور مالی این شرکت ها به صراحت خواسته شده"پیرو نامه شماره 1م/ث/49565 مورخ 31/4/92 و در راستای رعایت قانون بودجه سنواتی و تسویه نفت خام و پاسخگویی به مراجع ذی صلاح قانونی خواهشمند است دستور فرمایید ،مابه التفاوت ناشی از نرخ ارز مرجع و مبادلاتی حاصل از فروش فرآورده هایی که از موجودی نفت خام سال 1391 تولید گردیده را به عنوان درآمد در گزارشات شناسایی ننمایند .بدیهی است هر گونه عواقب ناشی از عدم اقدام متوجه آن شرکت خواهد بود"

به گزارش ایران اکونومیست از نکات جالب توجه در این نامه که معلوم نیست چرا پس از گذشت بیش از سه هفته بر اساس قانون جدید بازار سرمایه مصوب 16 آذر ماه 1384 مجلس و دستور العمل افشای اطلاعات از طریق ناشر و نیز سازمان بورس به بازار سهام منعکس نگردیده ، عدم ذکر اطلاع سازمان بورس به عنوان متولی بازار سرمایه پس از الزام شرکت های پالایشگاهی به رعایت قانون بودجه سنواتی می باشد.

از سویی دیگر شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی به پشتوانه انحصار فروش فرآورده های نفتی و تنها مرجع قیمت گذاری این فرآورده ها به پالایشگاهها در حالی پس از گذشت پنج ماه از سال اقدام به ابلاغ نامه ای الزام آور مبنی بر عدم شناسایی درآمد حاصل از فروش ما به التفاوت نرخ ارز مرجع و مبادلاتی فرآورده های نفتی تاکید می کند که اغلب این شرکت های خصوصی سازی شده بر اساس قانون تجارت حدود 60 روز قبل بودجه های برآوردی حسابرسی شده خود و پیشبینی درآمد هر سهم سال مالی 1392 را بدون در نظر گرفتن آثار مالی ناشی از این اقدام جدید به عموم سهامداران خود برای تصمیم گیری در سرمایه گذاری ها اعلام کرده اند.

این میان نامه الزام آور شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی بدون اشاره به تکلیف وجوه حاصل از تفاوت نرخ ارز مرجع و مبادلاتی فروش فرآورده های نفتی در صورت های مالی شرکت های پالایشی موجب ابهام جدید دیگری برای ناشر و سهامدار شده مبنی بر اینکه اگر این وجوه درآمد نیست پس به عنوان چه چیزی باید آنرا تلقی و به آن استناد کرد.

آیا پالایش و پخش توانسته فارغ از جایگاه حسابرس و بازرش قانونی شرکت ها به استاندارد جدیدی در حسابداری دست یابد؟!

اقدام شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی در حالی صورت می گیرد که همین شرکت از ابتدای دی ماه سال قبل در نامه ای به شرکت ها و یا همان مشتریان خود اعلام نموده بود که مطابق با بخشنامه بانک مرکزی ،محاسبه نرخ پایه فرآورده های نفتی بر اساس ارز مبادلاتی خواهد بود و دیگر ارز مرجع 1226 تومانی جایی برای محاسبه نخواهد داشت.

حال معلوم نیست چرا شرکت پالایش و پخش فرآورده های نفتی بی توجه به اینکه اغلب پالایشگاههای کشور بر اساس سیاست های اصل 44 قانون اساسی از سوی سازمان خصوصی سازی به بازار سهام راه یافته اند به یکباره و بدون رعایت حقوق صاحبان سهام این شرکت ها اقدام به تصمیم گیری های یکطرفه و سلبی می کند؟

سهامداران این شرکت ها اکنون از خود می پرسند انتشار سراسیمه نامه شفاف سازی شرکت پالایش نفت تبریز آن هم پس از گذشت 15 روز و از طرفی اظهار نظر یک روز پیش اداره نظارت بر ناشران بورس مبنی بر بازگشایی قریب الوقوع نماد معاملاتی دو شرکت پالایشگاه تبریز و تهران در هفته جاری چه تضمینی برای عدم توقف مجدد نماد معاملاتی این شرکت ها و سایر شرکتهای هم گروه آنها با شناسایی ابهام های جدید در نامه نگاری های اداری و ابلاغیه های داخلی شرکت پالایش و پخش وجود دارد؟

آیا صدرای دیگری در گروه پالایشی های بازار سهام با انتشار اطلاعات مالی ضد و نقیض و فراری دادن سرمایه گذاران خسته و کلافه این شرکت ها در حال به وقع پیوستن است؟

چرا متولی بازار سرمایه تصمیم گرفته در برهه کنونی بدون اتکا به گزارش عملکرد سه ماهه اول شرکت پالایش نفت تبریز وعده بازگشایی نماد معاملاتی این شرکت پس از گذشت 37 روز توقف را دهد اما در مقابل به بهانه عدم ارایه گزارش عملکرد سه ماهه باید توقف 90 روزه نماد معاملاتی برخی شرکت های این گروه همچون پالایش نفت بندر عباس را نظاره کرد؟آیا در قوانین بازار سرمایه رویه ای مبنی بر اطلاع سهامداران از اخرین مذاکرات ناشر و اعضای هیات مدیره آن با متولی بازار سهام تعریف نشده است؟

آیا لزوم حفظ حقوق سهامداران ایجاب نمی کند که قبل از پذیرش شرکت ها و صنایع از جمله شرکت های پالایشی و اظهارات پر حرارت برخی مسئولان در جلسه های معارفه و روز عرضه اولیه سهام اقدام به بررسی همه جانبه صورت های مالی و رفع نواقص موجود کرد تا پس از عرضه عمومی سهام این شرکت ها و بروز برخی ایراد ها یا ابهام ها چاره ای جز توقف طولانی مدت نماد معاملاتی و به تبع آن تنبیه دسته جمیعی سهامداران دلخوش به بازاری امن و متشکل نباشد؟

به نظر می رسد در فضای کنونی اقتصاد کشور ایجاد اعتماد و اطمینان برای صاحبان سرمایه و تشویق آنها برای گرایش نقدینگی خود به بازار سهام تنها از طریق شفافیت هر چه بیشتر اطلاعات مالی و شکسته شدن انحصار ها در حوزه های مختلف خواهد بود.انتظاری که برای تحقق آن متولی بازار سرمایه را برای هماهنگ کردن سایر دستگاههای دولتی با این بازار و جا انداختن شمولیت قوانین بازار سرمایه بر روابط مالی و تجاری شرکت های سهامی عام و تمامی ذینفعان آنها باید به تکاپو بیاندازد.

در غیر اینصورت واکنش های سراسیمه در قبال برخی نگرانی ها و یا برخی اقدام های از روی ناچاری برای کنترل فضای موجود در بازار سهام نه تنها دردی را دوا نخواهد کرد بلکه به ضایع شدن زحمات صورت گرفته از سوی متولی بازار سرمایه و سرباز کردن هر چند وقت یکبار زخم های کهنه ای همچون اعتراض به توقف طولانی مدت نماد معاملاتی در این بازار منجر خواهد شد.

منبع : ایران اکونومیست - 92/05/22
                                لینک : http://www.iraneconomist.com/fa/news...B1%D9%86%D8%AF

نظر

در حال کار...
                                X