پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شبندر
    عضو فعال
    • Sep 2012
    • 3598

دوستان خوبم خبرهايي كه در خصوص پالايشگاه ها دريافت كردم نشان دهنده اين است كه امسال شبندر با شتران مقايسه خواهد شد هنگام بازگشايي خواهشا اگر 2000هم باز شد سهامداري كنيد پارسال همين موقع ها گفتم تا 1000تومان نفروشيد ولي امسال مي گويم تا 50000تومان نفروشيد اگر بدونيد در گزارش 6ماهه چه خواهد آمد طوفان بپا خواهد شد.
    من شبندرم مرا ارزان نفروشيد شما را به همه آرزوهايتان خواهم رساند
    دوستاني كه مطالب بنده را براي اولين بار ميخوانند با تحقيق و مشورت با افراد متخصص، تريد كنند

نظر

• omidbn
      عضو عادی
      • Apr 2013
      • 58

واااااااااااااااااااای منظورتون/.:blinksmiley.:/ 5000 یا 50000 تومانه !!!!!!!؟؟؟:O
      در اصل توسط شبندر پست شده است View Post
      دوستان خوبم خبرهايي كه در خصوص پالايشگاه ها دريافت كردم نشان دهنده اين است كه امسال شبندر با شتران مقايسه خواهد شد هنگام بازگشايي خواهشا اگر 2000هم باز شد سهامداري كنيد پارسال همين موقع ها گفتم تا 1000تومان نفروشيد ولي امسال مي گويم تا 50000تومان نفروشيد اگر بدونيد در گزارش 6ماهه چه خواهد آمد طوفان بپا خواهد شد.
      من شبندرم مرا ارزان نفروشيد شما را به همه آرزوهايتان خواهم رساند
      آخرین ویرایش توسط omidbn؛ 2013/08/07, 21:56.

نظر

• Sushiant
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 1391

در اصل توسط omidbn پست شده است View Post
        امروز با امور سهام شبندر تماس گرفتم
        در مورد مجمع وسود سال 91 گفت پول ها برای واریز سود اماده است
        ومشکلی در این مورد نیست وطبق زمان بندی پرداخت میکنیم
        مبلغ سود هم همان 60 تومان است
        در مورد زمان بازگشایی سهم گفتند سود سال 92 همراه
        با پوشش سه ماهه به بورس ارسال شده است
        متل اینکه بورسی نکته ی جدیدی در گزارش شرکت دیده
        که موجب تعدیل مجدد سود میشود
        در مورد سود سال 92 هم حرفی نزد
        دلار را هم در گزارش با نرخ مبادله ای دیده شده است
        موفق باشید
        دوستان شبندری نگران این سهم نباشید
        با توجه به رشد 100تا 400 درصدی اغلب سهم های بازار
        قیمت های زیر 2000 تومان برای این سهم خاطره است
        در صورت بازگشایی زیر قیمت 2000 صف های خرید چند ده میلیونی ایجاد میشود
        امیدوارم این سهم هر چه زودتر به بازار بر گردد
        موفق وپرسود باشید
        اتفاقا بنده هم امروز با امور سهام پالایشگاه صحبت کردم که فرد پاسخگو در جوابم در مورد بازگشایی عنوان کرد : ما همه گزارشات رو به سازمان فرستادیم و این سازمانه که کارشکنی میکنه وقتی دلیلشو پرسیدم گفت به خاطر نرخ ارز گیر داده سازمان . گفتم کی باز میشه ؟ گفت ما هم مثل شما نمیدونیم !!!!!!! در مورد پرداخت سود ازش پرسیدم گفت والا هیئت مدیره تصویب کرده ولی مثل اینکه نماینده سازمان توی مجمع شتران یه حرفایی زده و گفته نباید سود رو بدن !!!!!! گفتم خوب یعنی چی ؟؟؟؟ گفت باید ببینیم کی زورش بیشتره !!! سازمان یا هیئت مدیره !!!!! گفت تا الان که تصمیم بر اینه که پرداخت شه ولی فردا چی پیش میاد خدا میدونه !!!!! هیچی دیگه با کلی ابهام باهاش وداع کردم !!!!!!!

اینم از اوضاع ماااااا. یکی نیست به این سازمان بورس ........... بگه آخه اگه اینهمه ابهام وجود داره چرا آوردین تو بورس ؟ ابله تر از این مدیران در طول عمرم ندیدم!!!!
        هر چیز که در جستن آنی، آنی

نظر

• شطرنج باز
          عضو عادی
          • Apr 2012
          • 169

دخالت های دستوری و قدرت نمایی غیر قانونی مسئولین بورس تمامی ندارد امیدوارم بزودی با امدن افراد لایق به این شرایط پایان داده شود.به نقل از نما بورس :شنیده شده نماد پارسان بزودی بازگشایی میشود گویا سازمان بورس تقسیم سود نقدی بالای شراز و شبریز را برای این شرکت ایراد گرفته و دستور تقسیم حداکثر 10 درصدی داده است! این در حالیست که مجامع عمومی شبریز و شراز برگزار شده و عقبگرد چنین امری طبق قانون،محال است. از دیگر سو،دخالتهای دستوری سازمان نیز معضل اخیر شرکتهای متوقف گردیده است که جریان و فعالیت عادی بازار را دچار مشکل کرده است
          سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• darab
            عضو عادی
            • Dec 2012
            • 215

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
            دوست عزیز ضمن تشکر اولاً ظرفیت 350000 بشکه صحیح است ثانیاً سهم صندوق که منتفی شده و بالعکس مالیات ارزش افزوده هنوز حل نشده - پس در سناریو دوم سهم صندوق حذف کن و مالیات را اضافه یا در سناریو سوم فقط مالیات رو اضافه کن - البته در آخر چرا نوشتی شپنا؟
            سلام خانم علیپور. آیا فرمایش دوستان رو در رابطه با پرداخت سود وبازگشایی تایید می فرمایید؟ (خواهشا از مسؤول امور سهام بپرسید)
            شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• hadi4327
              عضو عادی
              • Jun 2013
              • 47

در اصل توسط darab پست شده است View Post
              سلام خانم علیپور. آیا فرمایش دوستان رو در رابطه با پرداخت سود وبازگشایی تایید می فرمایید؟ (خواهشا از مسؤول امور سهام بپرسید)
              چرا اینقدر قصه دارید شماها صبر کنید تا 1 شهریور برید بانک بگرید چیزی که تصویب شد ، تموم شد رفت.

نظر

• darab
                عضو عادی
                • Dec 2012
                • 215

در اصل توسط hadi4327 پست شده است View Post
                چرا اینقدر قصه دارید شماها صبر کنید تا 1 شهریور برید بانک بگرید چیزی که تصویب شد ، تموم شد رفت.
                دوست عزیز چطور میشه ناراحت نبود؟این هم می دونم که در مملکتی زندگی می کنم که قانون به سختی اجرا می شه ولی اینقدر بی قانونی نوبرشه به خدا. اصلا فلسفه برگزاری مجمع چیه؟ اگه قراره که مصوبات مجمع اجرا نشه همون بهتر که مجمعی هم برگزار نشه. اصلا مجمع شتران چه ربطی به شبندر داره؟ من بر اساس شناختی که از شرکت پالایش نفت بندرعباس دارم سهامش رو خریداری کردم. صرفا به دلیل اینکه از سایر پالایشگاهها تکنولوژیکتر و تازه تره الان پروسه افزایش سود هرچقدر هم که طول بکشه . اما بحث بر سر قانونه. قانون لازم الاجراست الان هر چی که باشه چه غلط چه درست.:-B
                شاهکار مولانا:[B]چون نباشد عشق را پروای او[/B]........... [B]او چو مرغی ماند بی پر وای او[/B]/:.Heart.:/

نظر

• alireza51
                  عضو فعال
                  • Feb 2013
                  • 1205

سلام
                  من کسانی را می شناسم که سهام می خرند و با آنلاین و خبرها هم خیلی کار ندارند.
                  سر موقع هم از همان هایی که پرسیده بودند چی بخرند می پرسند کی بفروشیم.
                  نه حرص و جوش مثل ما می خورند و نه زیاد به آن فکر می کنند و ظاهرا موفق تر از ما که دم به دقیقه پست می زنیم و در دنیای مجازی اینترنت ستاره می گیریم و تعداد پست هامون را زیاد می کنیم و یا Copy/Past می کنیم و نام این و آن را بت می کنیم و ............ هستند.
                  اینجا ایران است و در امر بورس ظاهرا با همه جا فرق دارد، سهام خریدید پس باید صبر هم داشته باشید.
                  موفق باشید.
                  عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• hadi4327
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 47

دوست عزیز چطور میشه ناراحت نبود؟این هم می دونم که در مملکتی زندگی می کنم که قانون به سختی اجرا می شه ولی اینقدر بی قانونی نوبرشه به خدا. اصلا فلسفه برگزاری مجمع چیه؟ اگه قراره که مصوبات مجمع اجرا نشه همون بهتر که مجمعی هم برگزار نشه. اصلا مجمع شتران چه ربطی به شبندر داره؟ من بر اساس شناختی که از شرکت پالایش نفت بندرعباس دارم سهامش رو خریداری کردم. صرفا به دلیل اینکه از سایر پالایشگاهها تکنولوژیکتر و تازه تره الان پروسه افزایش سود هرچقدر هم که طول بکشه . اما بحث بر سر قانونه. قانون لازم الاجراست الان هر چی که باشه چه غلط چه درست.:-B
                    عزیز دل برادر اصلاً نگران نباش این موضوع بیشتر از سر شراز شروع شد ، دیدید که سود حدود 60 تومان 80 تومان تقسیم کردن منم رفتم گرفتم ، شبریز هم همینطوره همه سود تقسیم کردن ، چرا متوجه نیستی اینا حرف هایی که مثل ماجرای 26 % انداختن به جون سهمدارای جز سهم مفت گرفتن حالا دارن به ریش ما میخندن ، اصلاً نگران نباش ، پای انتخابت باش تا حقت را نگرفتی نفروش ، بالاخره یه روز نوبت ما می شه ...
                    اصلاً نگران پالایشگاه نباش حتی اگه منفی هم باز شد بهش نگاه نگن.

نظر

• hadi4327
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 47

در اصل توسط alireza51 پست شده است View Post
                      سلام
                      من کسانی را می شناسم که سهام می خرند و با آنلاین و خبرها هم خیلی کار ندارند.
                      سر موقع هم از همان هایی که پرسیده بودند چی بخرند می پرسند کی بفروشیم.
                      نه حرص و جوش مثل ما می خورند و نه زیاد به آن فکر می کنند و ظاهرا موفق تر از ما که دم به دقیقه پست می زنیم و در دنیای مجازی اینترنت ستاره می گیریم و تعداد پست هامون را زیاد می کنیم و یا Copy/Past می کنیم و نام این و آن را بت می کنیم و ............ هستند.
                      اینجا ایران است و در امر بورس ظاهرا با همه جا فرق دارد، سهام خریدید پس باید صبر هم داشته باشید.
                      موفق باشید.
                      باریکالله همینه ، ما هم صبر می کنیم ایشالله شبندر بالای 2000 تومان می فروشیم

نظر

• Arash007
                        عضو فعال
                        • Jul 2013
                        • 541

بقول یکی از دوستان بهش گفتم شبندر 1800 باز شه میفروشم گفت میفروشی چی میخری؟دیدم راست میگه آخه شبندر بفروشیم جاش چی بخریم

نظر

• ampour
                          عضو فعال
                          • May 2013
                          • 1306

سلام داراب خان - شرمنده - من دیگه تو این فروم نیستم- اگه خواستی بیا تو تاپیک ورزشکاران بورسی اونجا در خدمتم - فقط اگه استاد علیزاده پست زد یه سر میزنم تا فقط مطالعه کنم - مخلصیم - دوستدار همه دوستان شبندری هستم و براشون آرزوی موفقیت میکنم (بخصوص شما - زرشک خان - اناری جون - آلن جون - کیانوش عزیز-sushiant و استاد علیزاده)- یاعلی
                          آخرین ویرایش توسط ampour؛ 2013/08/08, 14:43.
                          چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار

نظر

• شطرنج باز
                            عضو عادی
                            • Apr 2012
                            • 169

فرا رسیدن عید سعید فطر بر همه مسلمانان مبارک باد. امیدوارم در شب قدر تقدیر و سرنوشت خوبی برای همه دوستان رقم خورده باشد و همیشه شاد و سربلند باشید.
                            سعی کنید نیاز محتاج را از چشمان اوبشنویدتا از زبانش

نظر

• mohsen ho
                              ستاره دار(1)
                              • Feb 2013
                              • 11252

در اصل توسط omidbn پست شده است View Post
                              امروز با امور سهام شبندر تماس گرفتم
                              در مورد مجمع وسود سال 91 گفت پول ها برای واریز سود اماده است
                              ومشکلی در این مورد نیست وطبق زمان بندی پرداخت میکنیم
                              مبلغ سود هم همان 60 تومان است
                              در مورد زمان بازگشایی سهم گفتند سود سال 92 همراه
                              با پوشش سه ماهه به بورس ارسال شده است
                              متل اینکه بورسی نکته ی جدیدی در گزارش شرکت دیده
                              که موجب تعدیل مجدد سود میشود
                              در مورد سود سال 92 هم حرفی نزد
                              دلار را هم در گزارش با نرخ مبادله ای دیده شده است
                              موفق باشید
                              دوستان شبندری نگران این سهم نباشید
                              با توجه به رشد 100تا 400 درصدی اغلب سهم های بازار
                              قیمت های زیر 2000 تومان برای این سهم خاطره است
                              در صورت بازگشایی زیر قیمت 2000 صف های خرید چند ده میلیونی ایجاد میشود
                              امیدوارم این سهم هر چه زودتر به بازار بر گردد
                              موفق وپرسود باشید
                              خوش انصاف نام نویسنده ی این مطلب را هم میگفتی !
                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                              !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• ALEN
                                عضو فعال
                                • Jun 2013
                                • 746

در اصل توسط ampour پست شده است View Post
                                سلام داراب خان - شرمنده - من دیگه تو این فروم نیستم- اگه خواستی بیا تو تاپیک ورزشکاران بورسی اونجا در خدمتم - فقط اگه استاد علیزاده پست زد یه سر میزنم تا فقط مطالعه کنم - مخلصیم - دوستدار همه دوستان شبندری هستم و براشون آرزوی موفقیت میکنم (بخصوص شما - زرشک خان - اناری جون - آلن جون - کیانوش عزیز-sushiant و استاد علیزاده)- یاعلی
                                سلام دوست خوبم
                                چرا دیگه اینجا چیزی نمینویسی ؟
                                کسی حرفی زده یا ناراحتت کرده بگو حمایت کنیم ما هم دیگه پست نزنیم تا دلجویی کنه !

نظر

در حال کار...
                                X