کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
هر چند من تو قیمت ها نظاره گر هستم و خرید نمی کنم ( دیگه پول هم ندارم که بخرم )و به داشته هایم اکتفا می کنم
ولی تمام پالایشگاه ها با ارزش هستند
شبندر - شاوان - شتران - شپنا - شبریز - شراز همه عالی هستند
عین همین جمله را از چند ماه پیش گفتم
من به شبندر 500 تومانی اعتقاد نداشتم ( حتی در این خصوص فکر کنم با اقای اناری یه جر و بحث کوچک هم کردم امیدوارم از من خرده به دل نگرفته باشند ) شبریز و شراز را روی 1300 فروختم
اما چند ماه بعد شدیدا" تفکراتم نسبت به پالایشگا ها عوض شد بررسی کردم و پی به ارزش اونا بردم
به همین خاطر مجدد شبریز 1800 شراز 2100 شاوان 1500 شبندر 1170 و شتران 60000 تومانی خریدم
الان فقط بازار رو نگاه می کنم و حالا حالاها فروشنده هم نیستم حتی اگر چند روز پشت سر هم منفی بخورند
مگر اینکه سیاستی توسط دولت اتخاذ بشه یا دلار بیاید زیر 2500 تومان و.... که مجبور به فروش بشم
با روند کنونی سال ها این صنعت حرف اول و اخر را خواهد زد
دوست عزيز روند توليد و فروش به اعتقاد من حدود 350،000 بشكه را نشان ميدهد.
اگر شما روند توليد و فروش را با مثلا" شپنا مقايسه كنيد به نتيج خوبي خواهيد رسيد.
در هر صورت بنده هم مجددا" موضوع را بررسي ميكنم. ولي اعتقاد من حوالي 350،000 بشكه به صورت عملياتي است.
اگه ریز گزارش تولید رو خواستید جهت بهره برداری های دقیقترتون با کمال میل در اختیارتون قرار میدم
وزﯾر صنعت، معدن و تجارت نرخ منطقﯽ براي ارز را سه ھزار تومان دانست و گفت:تعﯿﯿن اﯾن نرخ در شراﯾط کنونﯽ زمﯿنه ھرگونه واسطه
گري و رانت را در بازار ارز از بﯿن خواھد برد. (منبع : باشگاه خبرنگاران)
بنده ده ها مطلب در همين تالار و تالار اختصاصي زدم و از احتمال بسيار زياد دلار 3000 تومني مطلب زدم...
به تالار اختصاصي مراجعه گردد....
با فرض دلار 3000 تومني پالايشگاه ها..........
علیزاده عزیز بازگشایی شراز را در چه قیمتی برای خریدیشنهاد میدهی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
با سلام
شراز تا گزارشات 6 ماهه بسته خواهد بود.
با توجه به پي بر اي شايد با 10% رشد باز بشه و رشدش رو شروع كنه...
البته بايد ديد كي باز ميشه و وضعيت پالايشگاه ها در آن موقع چطور است......
شراز اگه 6 ماهه تعديل بده خوبه....
نظر