آقاي دكتر عليزاده مي خواستم نظرتون رو در مورد شاملا بدونم ممنون ميشم تحليل بفرماييد
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط alizadeh.f پست شده است View Post
!!!!!!!!!!
نظري ندارم. ضمنا" بنده دكترا ندارم!!!!!!!!!!!!
و با اين طرز برخوردي كه داريد خيلي متاسفم كه از شما نظر پرسيدم !!!![B][COLOR=#0000ff]اگر حس روييدن در تو باشد حتي در كوير هم رشد خواهي كرد "" دكتر شريعتي ""[/COLOR][/B]
نظر
-
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postدوست عزيز من شما را با شخص ديگري اشتباه گرفتم
و با اين طرز برخوردي كه داريد خيلي متاسفم كه از شما نظر پرسيدم !!!!
ضمنا نظرات ایشان در این تاپیک بدون اغراق بهترین نظر و کارشناسی ترین نظر بوده و همه از ایشان که بی غرض راهنمایی لازم را در خصوص سهام ارائه میدهند کمال تشکر را دارند
نظر
-
در اصل توسط آرتا پست شده است View Postدوست عزيز من شما را با شخص ديگري اشتباه گرفتم
و با اين طرز برخوردي كه داريد خيلي متاسفم كه از شما نظر پرسيدم !!!!چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
و با اين طرز برخوردي كه داريد خيلي متاسفم كه از شما نظر پرسيدم !!!!
نظر
-
دوستان عزیز - بیخیال
بابا بنده خدا گفت اشتباه گرفته
جو این تاپیک نباید مثل تالارهای همسایه ها بشه - اشتباه دومش این بود که حداقل چند صفحه قبل رو باید مطالعه میکرد که نکرد
حالا بریم سر اصل مطلب - فردا چطور میشه ؟چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
[QUOTE=alizadeh.f;391272][COLOR="#006400"][B]
شبندر امروز جهت بازار و شاخص رو تغيير داد.......
همه منتظر نوع حركت شبندر بودند تا تصميم بگيرند......
الان كه صف شد بسياري نمادها جان گرفتند.....
سلام استاد - خسته نباشی - نمادهای دیگه جون گرفتن اما ما جون به لب شدیم - بنظر شما آیا این روند دنباله داره ؟(باتوجه به حجم شناور)چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
نظر