کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
جان من این همه خواننده خوش صدا و خوش چهره ایرانی داریم خوب از اونا عکس بزار.....باور کن /:.weirdsmiley.:/این عکس آواتارتو هر کی میبینه مطلبت رو نمیخونه و فرار میکنه
سلام دوستان
من امروز نبودم و نتونستم معاملات رو دقیق رصد کنم ولی یکی از دوستانم زحمت می کشید و هرساعت آخرین اطلاعات رو برایم اس ام اس میکرد. (یعنی واقعا معتاد شدیم رفت...) الان امدم دیدم وای چه خبره..
خوب، فکر کنم دوستانی که پیش بینی میکردند شبندر تا آخر سال به 2000 میرسه یواش یواش دارن به اشتباه خودشون پی میبرن و به شبندر 3000 توماتی در پایان سال می اندیشن. هرچند پیش بینی رشد شبندر خیلی سخته ولی پیش بینی بنده برای شبندر تا پایان سال 3000 و تا مجمع 93 ( با توجه به پیش بینی سال 93 که قطعا طرح توسعه در اون دخیل خواهد بود) 4000 هست. (هر دو مورد با پی به ای 6 تا 7 هرچند من به پی به ای زیاد اعتقاد ندارم و اون رو فقط یکی ار پارامترهای معامله بصورت کاملا عادی می بینم و سایر پارامترها هم از درجه اهمیت زیادی برخودارمی باشند)
خیلی زود دیر میشه.
همه موفق و پرسود باشید برای رهائی از استرس به اسپم ها توجه نکنید و آنها را به حال خود رهاکنید. هرکس از زندگی خودش یه جوری لذت میبره. یکی با گین گرفتن رورانه از شبندر یکی هم با تخلیه عقده های روزانه ولی این کجا و اون کجا.
از همه دوستان هم که این تاپیک رو پر رونق نکه داشته و اطلاعات خوبشون رو منتشر میکنن تشکر میکنم از جمله آقای علیزاده عزیز، آمپول مهربون و زرشک و کیانوش عزیز و سوشیانت و.... امیدوارم این آخری رو درست نوشته باشم.
سلام
با دلار 3000 تومنی و نثبیت ان در این محدوده و نقدینگی قابل توجه بازار و توجه سرمایه گذاران به این گروه و پتانسیلها و طرح های توسعه شک نکنید که تا پایان سال 3000تومنو رد میکنه
ایشالا
مثل خود بندر خشن همرو نابود ميکنه ميره جلو .رنگشم سبز مثل خود بندر
منم با نظر دوستمون موافقم این عکس خواننده هم باشه بیشتر یاد شیطان پرستی رو زنده میکنه! البته شما مختارید هر عکسی رو که می پسندید وبا سلیقتون جور درمیاد انتخاب کنید ولی در کل با جو دوستانه این تاپیک زیاد جور درنمیاد .
در ضمن من عاشق آواتارتم چون من 100 آتيشه استقلاليم
پسر اینهمه خوشتیپ باشی . استقلالی باحال باشی بعد اون عکس رو بزاری؟؟؟؟الان مثل شبندر با حال شدی......از الان به بعد طرفدارهای خیلی زیادی برا خودت دست و پا کردی.باریکلا........../:.grlim:./
نظر