پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کيانوش
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 6613

قيمت جايگزيني هر سهم شبندر 500 تومان هست.
    خصوصي سازي 114 تومان تو بازار خراب اون را با زيان عرضه کرد.اگه بازار خوب بود و شبندر مثل الان بدون زيان ايا کمتر از 300 تومان اون را عرضه مي کرد.
    هرگز هرگز

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

"شبندر" و اطلاعاتی که نمی توان به آن اعتماد کرد
      شرکت پالایش نفت بندرعباس بالاخره پس از مدت ها اطلاعات 3 ماهه اول سال جاری را با پوشش 28 درصدی سود خالص هر سهم به بورس اعلام کرده و اذعان داشت سود هر سهم تجدید ارایه شده سال 90 از 446 ریال زیان به 30 ریال سود تبدیل شده است.
      هر چند شرکت دلایل متعددی برای این تغییر اعلام نموده است ولی سوال اینجاست که
      سهامداران چطور می توانند به شرکتی که ابتدا برای سال 90، 93 ریال سود اعلام می کند و پس از 20 روز آنرا تبدیل به 367 ریال زیان و سپس به 446 ریال زیان و در نهایت تبدیل به 30 ریال سود تبدیل می کند، اعتماد کنند؟ اگر شرکت اطلاعات ندهد قابل اعتمادتر نیست تا اینکه به این صورت اطلاعات ارایه کند؟

به نظر می رسد ورود این شرکت ها به بورس کاری بیهوده باشد، زیرا شرکتی که فروشی نزدیک به 15 هزار میلیارد تومان در سال دارد و نمی تواند 4 ماه پس از سال مالی خود، صورت مالی ارایه دهد، بهتر است بصورت غیر شفاف و در خارج از بورس بدست توانای مدیران دولتی مدیریت شود.

The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• shimab
        عضو فعال
        • Apr 2012
        • 422

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
        من امروز کلی شراز خریدم پس جا موندنی در کار نیست در ضمن تو همین مدتی که شبندر بسته بود قندیها رفتند بالا که استفاده کردیم
        متاسفانه شما و دیگر دوستان تعصب دارید و نمیشه کاریش کرد بالای 150 باز شه همتون فروشنده اید
        و من هم پایین میخرم روز شنبه خواهیم دید
        پس شما سهامدار گروه قندی هستید که امروز می گفتی بازار منفیه و سازمان به خاطر سهامدارانش شبندر را باز نمی کنه. دوست عزیز شبندر اگر باز بشه کل شاخص را بالا خواهد کشید و سکاندار بازار خواهد بود. قبل مجمع فروختید خوب متاسفانه شانس با شما نبود و کلی ضرر خواهید کرد، امیدوارم در جای دیگر جبران کنید، اگر دوست دارید پایین باز بشود تا سوار شوید باید بگم همه دوست دارند پایین باز بشود و همه بخرند ولی به عنوان خریدار فکر نکنم زیر 170 فروشنده ای باشه، فروش زیر 170 بازار مجال نخواهند داد و سهامدار عمده فرصتی به من و شما نخواهد داد، پس بهتره در همون محدوده 180 باز بشه و شما هم برای یه گین 20-30 درصدی بخریدش. ;)

نظر

• m_r_anari
          عضو فعال
          • Aug 2012
          • 881

سلام سلام سلام
          خوب عزیزانی که همینطوری بدون تحلیل و از روی احساس نظرات خودشون رو میگن قابل اعتماد نیستن. بابک جان میگه به شبندر نمی شه اعتماد کرد. سوال اینجاست که به کدومشون شما تا حالا تونستید اعتماد کنید که این دومی باشه . ضمن اینکه طبیعی هست که اطلاعات شرکت ها در طول سال روانه بازار بشه تا اثرات مثبت قیمت رو به خودش ببینه اگه قرار باشه ابتدای به امر شبندر بیاد بگه من فلان قدر سود دارم و تمام پس تا آخر سال چگونه از نوسانات بازار باید سود ببره .
          از طرفی شرکتی که زیان سال گذشته را پوشش داده و به مقداری سود تبدیل کرده و از طرفی 27% سود سه ماهه اول سال رو هم پوشش داده که قاعتدتا 2% بیشتر از انتظار هست انتظارات زیادی میره. به نظر من قیمت این سهم خیلی جا داره بالا بره چون با اون اطلاعات غلط عرضه شد و به نفع افرادی که ریسک کردن و سهامش رو خریدن شد. ضمن اینکه این سهم تا پایان سال به بیش از 400 تومان هم خواهد رسید زیرا فعلا در دفاتر خودش دلار رو 1226 تومان منظور کرده و گذاشته تا بموقش این تعدیل مثبت شیرین رو به سهامدارا عرضه کنه از طرفی امسال هم نمی خواد پولی به صندوق حمایت پرداخت کنه و اون هم به سود امسال اضافه میشه و کلا میترکونه.
          پیش بینی من برای باز شدن شبندر براساس 2 تحلیل زیره:
          1- حقوقی ها حمایت میکنن و با 200 تومان باز میشه.
          2- حقوقی ها عمدا حمایت نمیکنند و بلکه سازو کار بازشده اون رو حول و حوش 150 تومان فراهم میکنن تا خودشون مجددا حجوم بیارن و بخرن.
          چون واقعا سهم ارزنده ای هست و جا داره تا بیش از 400تومان هم بالا بره و به هم صنفی های خودش برسه.
          من خودم خیز برداشتم تا با هر قیمتی که باز شد مقداری خرید کنم.
          بند 1 بیشتر محتمل هست چون مید.....
          موفق باشید دوستان.
          اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی

نظر

• m_r_anari
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 881

خصوصي سازي 114 تومان تو بازار خراب اون را با زيان عرضه کرد.اگه بازار خوب بود و شبندر مثل الان بدون زيان ايا کمتر از 300 تومان اون را عرضه مي کرد.
            هرگز هرگز

موافقم. دقیقا من هم همین نظر رو دارم. چون با این اوصاف سود شبندر درسال 91 به مراتب بیشتر از شراز خواهد شد بنابراین جا داره تا پایان سال قیمت اون به قیمت شراز یا همین حدودا برسه.

نظر

• m_r_anari
              عضو فعال
              • Aug 2012
              • 881

دوستان توجه کنن
              دوستان منفی باف مثل پرستو خانم میگن شما همتون فروشنده هستید من نمیدونم تو این بازار این سهم رو بفروشیم چی بخریم. بریم تو صف مبارکه چند روز دست وپا بزنیم آخرش هم با قیمت بالا موفق به خرید بشینم و بعد نظاره گر پائین اومدن قیمت مبارکه و ضرر باشیم. وقتی به این سهم ( شبندر) ایمان داریم و میدونیم تا آخر سال حداقل 2 بار تعدیل مثبت داره و روند قیمتیش هم که رو به بالاست چرا بفروشیم و با ریسک بالا سهم دیگه ای بخریم. من حتی به ایشون و سایر دوستان توصیه میکنم با هر قیمتی باز شد بخرن چون ضرر نمی کنن البته میدونید که هر سهمی خریدن ریسک خودش رو داره لذا مسئولیتش با خودشه من که خودم آماده خرید هستم جون میدونم تا آخر سال بالای 400 تومان میرسه. یعنی 20 میلیون میشه 40 میلیون بدون استرس نوسان گیری و یا ریسک سفته بازی و....

نظر

• shimab
                عضو فعال
                • Apr 2012
                • 422

در آخرین روز معاملاتی شبندر بیشتر سهامداران جزء خالی کردند و سهم صف فروش میلیونی هم شد. تا الان پرسیدید چرا شبندر صبح صف خرید بود و بعد صف فروش شد؟ چون برخی از نورچشمان از طریق اطلاعات رانتی از تعدیل منفی 446 ریالی سهم خبر داشتند و فوراً دست به فروش به هر قیمتی زدند ولی خوشبختانه یا بدبختانه نماد برخلاف اطلاعات رانتی بست و زیان انباشته را به سود انباشته تبدیل کرد یعنی تعدیل مثبت فوق العاده یعنی زیان انباشته 446 ریالی به سود 39 ریالی شده است، این یعنی سال بعد در مجمع سود تقسیم خواهد شد، یعنی شرکت در عرض 2 هفته از شرکت ورشکسته به شرکت سودده تبدیل شده. انصافاً به عنوان یک سرمایه گذار چه قیمتی را برای سهم متصورید؟ اگر قرار بود 140 بازگشایی شود قبل مجمع 142 را هم دیده بود. پس با تحلیل شخصی خودم قیمت معقول و منطقی بازگشایی سهم 170-200 تومان است، با اینکه اعتقاد دارم خرید در این قیمت ها هم بزخری محض است. :x

نظر

• مات
                  عضو فعال
                  • Aug 2011
                  • 5650

تعصب به خرج ندین شرکتی که همه چیزش به دولت ربط داره کلی ابهام توشه پی به ای چند میدید اگه به ارزشه جایگزینی باشه خیلی از سهامها هستند که از ارزشه جایگزینی بالایی برخوردارن ولی دارن کلی پایین معامله میشن
                  اگه دولت این کارو بکنه سود شرکت فلان قد میشه اگه نکنه میشه فلان قد
                  تحریمیم و این صنعت دارای ریسکه زیادی میباشد هر ان امکان داره داخله شرکت اتفاقی بیفته مثله پتروشیمی ها که گه گداری دارای اتش سوزی میشن

بابا صبر کنید تا شنبه ببینیم چی میشه من خودم میخرمش 140 تومن
                  امروزم سنگین شراز خریدم اگه شبندر بالا باز شد خب شراز دارم میادش بالا اگرم پایین باز شد با بالا اومدنه شبندر باز شراز میادش بالا با این تفاوت که شراز حجم مبنا نداره ولی شبندر داره
                  برید تعطیلات خوش باشید فوقش میاد پایین باز میشه بازار مثبته قندیهای مرداد ماه رو از دست دادید مسئله ای نیست که بالاخره کسبه تجربه هستش دیگه تجربه مفتی به دست نمیادش که
                  الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                  اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                  اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• m_r_anari
                    عضو فعال
                    • Aug 2012
                    • 881

پرستو خانم من خودم این سهم رو رو 115 تومان خریدم و اگر هم 140 بقول شما باز بشه بازم سود کردم ولی بیا از یه زاویه دیگه نگاه کن.نمی خواستم اینو بگم ولی مجبورم کردی بگم قراره حقوقی ها رو 200 تومان حمایت کنند و خودشون هم تو همین قیمت خردید کنن و سهم رو بکشن بالا.شما فکر می کنی تا حالا ( قبل از مجمع) که شرکت ضرر ده بود چه جوری بالا اومد .تا حالا فکر کردی ؟ با حمایت حقوقی ها. چون خودشون اونموقع خریدن حالا هم حمایت میکنن. مطمئن باش و اما شما هم فرضت رو از دست ندادی همین الان رو 200 تومان هم بخری مفت خریدی. قندیها رو ول کن توش بازی زیاده. حال اومیدوارم گرفته باشی . به امید خدا شنبه میبینمت.

نظر

• سلطان بورس
                      كاربر فعال
                      • Aug 2011
                      • 3373

در اصل توسط پرستو پست شده است View Post
                      تعصب به خرج ندین شرکتی که همه چیزش به دولت ربط داره کلی ابهام توشه پی به ای چند میدید اگه به ارزشه جایگزینی باشه خیلی از سهامها هستند که از ارزشه جایگزینی بالایی برخوردارن ولی دارن کلی پایین معامله میشن
                      اگه دولت این کارو بکنه سود شرکت فلان قد میشه اگه نکنه میشه فلان قد
                      تحریمیم و این صنعت دارای ریسکه زیادی میباشد هر ان امکان داره داخله شرکت اتفاقی بیفته مثله پتروشیمی ها که گه گداری دارای اتش سوزی میشن

بابا صبر کنید تا شنبه ببینیم چی میشه من خودم میخرمش 140 تومن
                      امروزم سنگین شراز خریدم اگه شبندر بالا باز شد خب شراز دارم میادش بالا اگرم پایین باز شد با بالا اومدنه شبندر باز شراز میادش بالا با این تفاوت که شراز حجم مبنا نداره ولی شبندر داره
                      برید تعطیلات خوش باشید فوقش میاد پایین باز میشه بازار مثبته قندیهای مرداد ماه رو از دست دادید مسئله ای نیست که بالاخره کسبه تجربه هستش دیگه تجربه مفتی به دست نمیادش که
                      سلام
                      خانم پرستو شما که سهم شبندر را ندارید چرا همش دارید راجب این سهم پست میزنید ؟؟ انقدر نگران نباشید چون شنبه هر تعدادی دوست داشتید بخرید ولی نه 140 تومان . البته برای اینکه خیال شما راحت بشه و تعطیلات خوبی داشته باشید و دلتان نشکند من حاظرم وکالاتی تعدادی از سهم خودم رو بهتون بفروشم تا خدایی نکرده شب از ناراحتی اتفاقی برای قلبتان نیفتد . شما بهتره برید راجب سهم شراز پست بزنید و تحلیل های خود را راجب شراز شروع کنید . و مطمئن هستم بعد از فروش میگید شراز بدرد نمیخوره .

نظر

• کيانوش
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                        هرگز هرگز
                        نما بورس ميگه اگه شبندر ارزش را ازاد بفروشه 220 تومان ميتونه سود اعلام کنه.

البته قبلا اين موضوع را ما هم گفته بوديم ولي گفته نما بورس ارزشش بيشتر هست.
                        در ضمن شبندر يک شرکت خصوصي هست و بايد بتونه ارزش را خودش به هر نرخي که خواست بفروشه.
                        همچنين احتمال تغيير ارز مرجع علي رغم همه مخالفتها زياد هست.مي توان به کالاهاي اساسي يارانه داد و کلا نرخ ارز تک نرخي بشه .يعني بازار ازاد
                        2100 تومان
                        ....................................
                        اين احتمال که شبندر بلاخره بتونه ارزش را ازاد يا نيمه ازاد بفروشه.تقاضاهاي زيادي را مياره رو سهم.
                        در اصل تو دل شبندر يک تعديل بلقوه زيادي هست که هر لحظه ممکنه ان را به بلفعل تبديل کنه.همونطور که زيان 44 توماني شد سود.همانطور هم ممکنه سود 14 توماني بشه 140 تومان و يا 220 تومان.
                        .................................
                        قيمت 1 ساله شبندر از شبريز و شراز بيشتر خواهد شد.

نظر

• مهدی بورسی
                          عضو عادی
                          • Aug 2012
                          • 153

سلام به دوستان عزیز
                          به نظر بنده با توجه به پتانسیل بالقوه شبندر جهت تعدیل مثبت عایدی هر سهم که هر لحظه امکان داره اتفاق بیفته ، این سهم با اقبال عمومی زیادی توی سال جاری مواجه میشه و همین باعث میشه که سهم تا آخر سال قیمتی بین 400 تا 500 تومان رو به خودش ببینه. کما اینکه پس از عرضه اولیه هم شاهد تقاضای بالائی براش بودیم که هر چقدر فروشنده داشت خریدار هم پا به پاش میومد. حالا اینکه بعضی ها نظر منفی برای باز شدنش میدن بخاطر اینه که خودشون جا موندن از خریدش قبل از مجمع. من فکر می کنم به احتمال زیاد بین 180 تا 200 باز بشه و اگه به احتمال خیلی ضعیف پائین تر از این قیمت خورد واسه اینه که حقوقیها میخوان سهم رو جمعش کنن. پس به راحتی سهمتون رو از دست ندین و حاضر به فروشش تو قیمت پائین تر از 180 نباشین . باور کنید مثل طلا می مونه. با آرزوی شنبه ای طلائی با شبندر.
                          موفق و پر سود باشبد.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20673

دوستان صحبت از قیمت میکنن ..........ببینید 150 هم باز بشه تا 180 راحت میره .........خیالتون راحت ..........حالا اگه کسی میتونه نوسان بگیره بفروشه ........این در مورد پایین باز شدنش ......
                            به نظر من هر کی زیر 180 یا 170 بفروشه ضرر میکنه ........

شراز رو روز بارگشایی محدوده 310 تومن هم فروختن به دو روز نکشید شد 344 با صف خرید بست ...........شبندر هم همینطوره ..........اصلا وقتی حقوقی روی سهم بیاد و رنج بزنه دیگه فرصت نوسان به کسی داده نمیشه ..........به نظر من هر کی زیر 170 بفروشه ..باید بورس رو ببوسه بزاره کنار .......حالا من تعصبی یا بی تعصبی از این سهم حرف میزنم اونش بماند ........الان دیگه کسی نیست که پتانسیل های این سهم رو ندونه ............اصلا بورس و سرمایه گذاری یعنی اینکه یه سهم رو با توجه به پتانسیل هایی که میتونه داشته باشه و داره بخری ............

اونایی که فاز منفی میدن شک نکنید یا دنبال این سهم هستن یا قبل مجمع فروختن و دوباره میخوان بخرن ...... روز بازگشایی تقاضا معلوم میشه ...

ما که با این سهم هستیم و بلند مدت خریدیم ...........دوست دارم بالا باز بشه .........تا اونایی که جا موندن جا بمونن و کف جدید در قیمت بالاتر بسازه این سهم .............البته اینقدر پتانسیل داره این شرکت که به همه گین خوب بده .............پایین هم باز اضافه میکنیم ......ولی بعید میدونم زیر 170-180 باز بشه ..........البته فروشنده ی عجول همیشه بوده و هست و کاریش هم نمیشه کرد ...........
                            ///

نظر

• 7sin
                              کاربر فعال
                              • Nov 2010
                              • 214

"شبندر" و اطلاعاتی که نمی توان به آن اعتماد کرد

شرکت پالایش نفت بندرعباس بالاخره پس از مدت ها اطلاعات 3 ماهه اول سال جاری را با پوشش 28 درصدی سود خالص هر سهم به بورس اعلام کرده و اذعان داشت سود هر سهم تجدید ارایه شده سال 90 از 446 ریال زیان به 30 ریال سود تبدیل شده است.

هر چند شرکت دلایل متعددی برای این تغییر اعلام نموده است ولی سوال اینجاست که سهامداران چطور می توانند به شرکتی که ابتدا برای سال 90، 93 ریال سود اعلام می کند و پس از 20 روز آنرا تبدیل به 367 ریال زیان و سپس به 446 ریال زیان و در نهایت تبدیل به 30 ریال سود تبدیل می کند، اعتماد کنند؟ اگر شرکت اطلاعات ندهد قابل اعتمادتر نیست تا اینکه به این صورت اطلاعات ارایه کند؟

به نظر می رسد ورود این شرکت ها به بورس کاری بیهوده باشد، زیرا شرکتی که فروشی نزدیک به 15 هزار میلیارد تومان در سال دارد و نمی تواند 4 ماه پس از سال مالی خود، صورت مالی ارایه دهد، بهتر است بصورت غیر شفاف و در خارج از بورس بدست توانای مدیران دولتی مدیریت شود.

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

در اصل توسط کيانوش پست شده است View Post
                                نما بورس ميگه اگه شبندر ارزش را ازاد بفروشه 220 تومان ميتونه سود اعلام کنه.

البته قبلا اين موضوع را ما هم گفته بوديم ولي گفته نما بورس ارزشش بيشتر هست.
                                در ضمن شبندر يک شرکت خصوصي هست و بايد بتونه ارزش را خودش به هر نرخي که خواست بفروشه.
                                همچنين احتمال تغيير ارز مرجع علي رغم همه مخالفتها زياد هست.مي توان به کالاهاي اساسي يارانه داد و کلا نرخ ارز تک نرخي بشه .يعني بازار ازاد
                                2100 تومان
                                ....................................
                                اين احتمال که شبندر بلاخره بتونه ارزش را ازاد يا نيمه ازاد بفروشه.تقاضاهاي زيادي را مياره رو سهم.
                                در اصل تو دل شبندر يک تعديل بلقوه زيادي هست که هر لحظه ممکنه ان را به بلفعل تبديل کنه.همونطور که زيان 44 توماني شد سود.همانطور هم ممکنه سود 14 توماني بشه 140 تومان و يا 220 تومان.
                                .................................
                                قيمت 1 ساله شبندر از شبريز و شراز بيشتر خواهد شد.
                                دوستان توجه توجه
                                سيمانيها هم دارند ارزشون را به نرخ ازاد مي فروشند.
                                به گزارش امروز سيمان کردستان تو کدال يک نگاه بندازيد.دلارشوه برا فروش زده 2020 تومان
                                حالا فقط مونده شبندر و چند تا شرکت ديگه.
                                برا خريد روز شنبه شبندر به موضوع فروش ارز صادراتي شبندر به نرخ ازاد بيشتر توجه کنيد.
                                اين داستان ميتونه سود شبندر را به بيش از حداقل 120 تومان افزايش بده.
                                پي به اي 5 ان ميشه 600 تومان البته فعلا در عالم خيال.

نظر

در حال کار...
                                X