بدون محدودیت نوسان و با استفاده از مکانیزم حراج تک قیمتی
پالايش نفت بندرعباس ( شبندر )
Collapse
X
-
لعنت به این سازمان بورس !!!! لعنت به این آدمهایی که به بهانه دفاع از حقوق مردم چیزی جز منافع خودشون نمیبینند ! لعنت به دولتی که چنین مدیرانی رو سر کار داره ! و لعنت به خودم که در چنین کشوری زندگی میکنم که دائما زندگی آدمهاش با تصمیمات نابجا مورد تغییر قرار میگیرد. از صمیم قلب برای خودم و جمیع سهامداران و هر آنکه در این کشور می زید متاسفم .
اینها که نوشتم شاید خیلی هم به سهادار بودن شبندرم ربط نداشته باشه ! آخه یه نگاه به دور و برت میندازی میبینی بلا نسبت دوستان این فروم جامعه پر شده از مدیران بی لیاقت و بی کفایت که دائما زندگی افراد و زیر دستهاشون و مردم تحت الشعاع این بی کفایتی هاست . خسته شدم از این کشور! سوال این روزای ذهنم اینه که: آدم یه بار که بیشتر زندگی نمیکنه ! چرا اینجوری آخه؟هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Postخسته شدم هیچ خبری نیست
بابا یه سود 500-600 نومنی برای 92 پیشبینی کنید تا سازمان نمادو باز کنه خیالش راحت شه .............شفاف شه
تا خرخره خودشون دارن انگار !!!!!!
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postسلام اناری جون صبح بخیر - آره ساعت 22 - نمیدونم جو ورزشگاه چطور میشه - یعنی فکرمیکنی علی کریمی و انصاری فرد .................................................. ...................... دوست ندارم کسی بهشون توهین کنه با این همه عشقی که به ارتش سرخ دارم
ارتش سرخ ؟!!!!!!!!!!!!!! منظورت ارتش سرخ ... که نیست همون پرسپولیس زلزله رو میگی دیگه . راستی پیام خصوصی تون ناقص اومده و من چیزی متوجه نشدم و هرکاری هم میکنم نمیتونم پاسخش رو بهتون بدم فکر کنم بخش پیام خصوصیتون غیر فعال باشه.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postسلام اناری جون صبح بخیر - آره ساعت 22 - نمیدونم جو ورزشگاه چطور میشه - یعنی فکرمیکنی علی کریمی و انصاری فرد .................................................. ...................... دوست ندارم کسی بهشون توهین کنه با این همه عشقی که به ارتش سرخ دارم
با سلام جناب آمپور از ارتش سرخ ديگه كسي باقي نمونده اصل جنسها رفتن تراختور ، واي به حال ارتشي كه خط مقدمش هم يكي باشه مثل سيد صالحي تازه اونم كه اصل آبي پوشه .
واي چه شود امسال ارتش سرخ خدا كنه سرخ نشه ،.
قرار ما امشب در ورزشكاه آزادي يك صدا علييييييييييييييييييييي كريمييييييييييييييييييييي <:-p
نظر
-
در اصل توسط m_r_anari پست شده است View Postسلام
ارتش سرخ ؟!!!!!!!!!!!!!! منظورت ارتش سرخ ... که نیست همون پرسپولیس زلزله رو میگی دیگه . راستی پیام خصوصی تون ناقص اومده و من چیزی متوجه نشدم و هرکاری هم میکنم نمیتونم پاسخش رو بهتون بدم فکر کنم بخش پیام خصوصیتون غیر فعال باشه.چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postسلام اناری جون - فعاله ولی اشکال از سایته - به مدیریت محترم موضوع رو اطلاع دادم - اما ارتش سرخ همون پرسپولیس عزیز دل ماست - شاه لیدرمون هم قرمزه - امروز رفتم شرکت خبرهایی گرفتم - خوشحال کننده بود اما چون یقین حاصل نشد نوشتن اش جاش توی این فروم نیست باید توی قسمت شایعات بازار پست بزنند که کار من نیست -
ممنون. عزبر دل برای همین پیام خصوصیتون رو باید درست کنید دیگه.اگر فقیر به دنیا آمدی تقصیر خودت نیست ولی اگر فقیر از دنیا رفتی خودت مقصر هستی
نظر
-
من هر روز به این امید به این تالار میام که یه خبر خوشی از شبندر بشنوم . متاسفانه به دلیل برخی مسائل هنوز شبندر بسته است . به همین دلیل دوستان نمی دونم بخاطر تک سهم بودن و بسته بودن سهمشون یا هر دلیل دیگر به مسائلی غیر از مسائل اصلی می پردازن و با احترام به همه دوستان یه روم ورزشی بزنید تا دوستان بتونن نظرات خودشون رو اونجا درج کنن.
نظر
-
در اصل توسط zereshkkk پست شده است View Post
به نظر من هم در سودش ابهام داره و بیشتره اما این ابهام طی سناریوهای بعدی و مرحله ای با تعدیل + اعلام میشه !!! و این فقط ی بهانه برای توقف نماد بوده همین!البته من به این توقف خوشبینم چون بازی جدید در پالایشگاهیا قراره شروع میشه و همه مهندسی شده است!اکثر نمادها تو این مدت رشد کردند پس سازمان از رشد ی جانبه پالایشی ها دیگه خیالش راحت شده با این توقف ها و دوره دوم صعود پالایشی ها باگزارشات خوبشون شروع میشه همچنین پتروشیمی ها
احتمالا تا 10 مرداد و طی برخی شنیده ها تا 5 مرداد باز میشه نمادش
بورس نیازمند محرکی جدید برای صعود دوباره
به نظر می رسد بورس همراه با ورود حجم زیادی از نقدینگی به آن از پتانسیل حرکت رو به رشد جدیدی برخوردار بوده و تنها نیازمند انگیزه یا محرکی جهت شروع این روند مثبت است.
شرکت های پالایشی را به دلیل اجرای طرح های توسعه ای خود و تغییر مبنای تسعیر درآمدها و مصارف ارزی آنها از ارز مرجع به مبادله ای می توان همچنان در زمره صنایع پربازده بورس طی سال جاری قرار داد.
مدیر سرمایه گذاری صندوق سرمایه گذاری مشترک صبا با بیان این مطلب در گفتگو با خبرنگار بورس نیوز عنوان کرد: اگرچه ابهاماتی بر وضعیت سودآوری شرکت های فعال این گروه سایه افکنده، اما انتظار می رود این ابهامات به مرور زمان برطرف شود و به موجب آن وضعیت سودآوری فعالان این گروه شفاف تر شود. علاوه بر این به نظر می رسد به دلیل عدم حضور سهام شرکت های پالایشی در روند مثبت روزهای اخیر بازار ناشی از توقف نماد معاملاتی آنها، با انتشار صورت های مالی دوره عملکرد سه ماهه اول سال مالی جاری بار دیگر اقبال سرمایه گذاران به سهام شرکت های این صنعت روی خواهد آورد.
محمدامین قهرمانی در خصوص شرکت های پتروشیمی نیز گفت: نکته قابل تأمل و اثرگذار بر وضعیت سودآوری فعالان این گروه، بحث رشد نرخ خوراک مصرفی آنها است که به نظر می رسد این امر اجرایی نشود.
این کارشناس بازار سرمایه افزود: گروه دوم، شرکت هایی را شامل می شود که در حال اجرای پروژه های جدید و با ارزش افزوده بالاتری هستند و این قبیل شرکت ها نیز در کنار شرکت های پالایشی و پتروشیمی از پتانسیل رشد سودآوری برخوردارند.
قهرمانی در ارزیابی روند بازار سهام ابراز داشت: طی روزهای اخیر شاهد رشد قیمتی شرکت های پتروشیمی به دلیل انتشار خبر افزایش قیمت کود اوره بوده ایم که به نظر می رسد بورس همراه با ورود حجم زیادی از نقدینگی به آن از پتانسیل حرکت رو به رشد جدیدی برخوردار بوده و تنها نیازمند انگیزه یا محرکی جهت شروع این روند مثبت است. بدین ترتیب می توان گفت انتشار خبرهای مختلف از جمله افزایش قیمت کود اوره و ارایه صورت های مالی دوره عملکرد سه ماهه امسال پتروشیمی ها، بهانه خوبی برای آغاز دوباره روند صعودی شاخص کل باشد.
د.
نظر
-
در اصل توسط Sushiant پست شده است View Post
لعنت به این سازمان بورس !!!! لعنت به این آدمهایی که به بهانه دفاع از حقوق مردم چیزی جز منافع خودشون نمیبینند ! لعنت به دولتی که چنین مدیرانی رو سر کار داره ! و لعنت به خودم که در چنین کشوری زندگی میکنم که دائما زندگی آدمهاش با تصمیمات نابجا مورد تغییر قرار میگیرد. از صمیم قلب برای خودم و جمیع سهامداران و هر آنکه در این کشور می زید متاسفم .
اینها که نوشتم شاید خیلی هم به سهادار بودن شبندرم ربط نداشته باشه ! آخه یه نگاه به دور و برت میندازی میبینی بلا نسبت دوستان این فروم جامعه پر شده از مدیران بی لیاقت و بی کفایت که دائما زندگی افراد و زیر دستهاشون و مردم تحت الشعاع این بی کفایتی هاست . خسته شدم از این کشور! سوال این روزای ذهنم اینه که: آدم یه بار که بیشتر زندگی نمیکنه ! چرا اینجوری آخه؟چو عضوی به درد آورد روزگار - L-)دگرعضوهارانماندقرار
نظر
-
در اصل توسط ampour پست شده است View Postحق داری والله - شما از ساکت ترین و بی حاشیه ترین دوستمان در این فروم هستید - اما معلومه دلت خونه - اما داداش گلم یه کم دیگه باید صبر کنی - امروز رفته بودم شرکت - اخباری که گرفتم خوشحال کننده بود اما شنیده ها و ....................... جاش توی این فروم نیست مگر یقین حاصل بشه - از تاریخ مجمع فقط سه روز گذشته - اگه شنیده های امروز توی کارخونه شبندر کمی آرومت میکنه برات میگم - گفتند گزارش آماده شده و فردا ارسال میشه - تا شنبه بررسی و یا در همون روز شنبه و یا نهایتاً تا یکشنبه رو کدال میشینه - رحیمی تکذیب نکرد اما 100% هم تائید نکرد - بنده خدا اونم دلش خون بود - متاسفانه توی این مدت توقف تعداد زیادی بهش زنگ زدند و توهین کردند - ایشون یه کارمند معمولیه که تو حسابداری کار میکرد - با خصوصی شدن پالایشگاه باید یکنفر از مالی چی ها انتخاب میشد که قرعه بنام این بنده خدا افتاد - وقتی شنیدم حتی به خانواده اش هم فحش میدن خیلی ناراحت شدم - شماره ها هم قابل ردگیری نیست چون اول تلفن پالایشگاه گرفته میشه بعد وصل میکنند به شماره های داخلی - امشب با برد پرسپولیس همه شادشدن انشاءالله گوش شیطون کر هفته دیگه خبرهای خوشحال کننده شاه بندری را شاهد باشیم - کلاهت هم خیلی قشنگه - بابا بخند دیگه
به هر حال این پست جنبه اعتراض داره چون اگه همینم ننویسم تو دلم میمونه ! و در نهایت عذر خواهی از بچه های تاپیک اگر مطلب مرتبطی نیست!هر چیز که در جستن آنی، آنی
نظر
-
یک مثل معروف هست که میگه :
به قطاره ایستاده کسی سنگ نمیزنه
شبندر قطار در حال حرکتیه که مقصد آن معلومه ، شما روزی را تصور کنید که شبندر در قیمتهای 3000 ت در حال معامله است و آن روز زیاد دور نیست ، چونکه پتانسیلش رو داره و همین من رو نه تنها امیدوار بلکه مطمئن میکنه . به امید آن روز.
یادگاری 92/5/3آنچه هستیم، نتیجه چیزی است که بدان اندیشیده ایم.
نظر
-
در اصل توسط yosef پست شده است View Postیک مثل معروف هست که میگه :
به قطاره ایستاده کسی سنگ نمیزنه
شبندر قطار در حال حرکتیه که مقصد آن معلومه ، شما روزی را تصور کنید که شبندر در قیمتهای 3000 ت در حال معامله است و آن روز زیاد دور نیست ، چونکه پتانسیلش رو داره و همین من رو نه تنها امیدوار بلکه مطمئن میکنه . به امید آن روز.
یادگاری 92/5/3
ولی میترسم این بی .......... اینقدر دیر سهم رو باز کنن که شرکت به حال ور شکستگی برسه خدای نکرده تحریمی چیزی پیش بیاد < اون وقته که دیگه حسابی از حقوق سهامدارها حمایت کردند!!!!!!!!!!دوستان لطفا در تاپیک خروج از بازار نظرات خود رادر مورد زمان ورود وخروج کلی یا تک سهم از بازار بفرمایند.
نظر
نظر