کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
خب اینم از بازار سبز امروز
برای اینکه فانوس به دست بریم تو تاریکی ، دو تا سهمو ببینیم : وپست : کف دوقلو و پولبک تشکیل شده
هدف میان مدت رو من بالای 800 میبینم . یه کم صبر کنیم 1000 رو میزنه
مقاومتهای کوتاه مدت روی 600 و 650 هستند که قابل رد کردنه
کگاز : تولیدات :
فروش :
سود و زیان :
جمع بندی مطابق محاسبات کارشناسی و به طور محتاطانه، پیش بینی می شود سهم تا پایان مالی سال 92 به 1546 ریال سود به ازای هر سهم دست یابد. با توجه به پ بر ای کنونی سهم و میانگین پ بر ای هم گروه های نماد کگاز به صورت زیر نتیجه گیری می کنیم :
کمترین پ بر ای گروه 4.1 واحد است که متعلق به نماد کگاز می باشد. با همین پ بر ای و با احتساب سود پیش بینی شده سهم می تواند تا 6338 ریال رشد نماید.
میانگین پ بر ای این گروه 6.4 واحد می باشد که با احتساب سود پیش بینی شده سهم می تواند تا 9894 ریال رشد نماید.
نمودار سهم :
احتمالا روی 535 به سقف چنگال برسیم .
مقاومتهای بعدی در 600 و 700
تارگت 1000
سلام محسن جان
خیلی ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالها میزارید واقعا سپاسگزارم
یه سوال:
قچار یکشنبه هفته اینده میرسه به مقاومت 820 که شما گفتید
اگه کسی بخاد بخره به نظرتون تا چه قیمتی ممکنه بیاد پایین تا بخره ؟به عبارتی نقطه خوب برای خریدش کجاست ؟ممنون
در ضمن فکر میکنید واتی میتونه 700 رو رد کنه یا با در پیش بودن ماه رمضان و اصلاح احتمالی شاخص اینم بره تو اصلاح البته اگه بسته نشه برا تعدیل
یه سری هم ازتون پرسیدم گفتید تا 700 سهامداری کنید
وبشهر :
بنده نظر مثبت خودم رو روی این سهم قبلا به یه سری از دوستان که طالب سهم بودن عرض کردم .
این چند روز هم معاملاتش رو رصد کردم. واقعا زیباست
بنظر بنده فرصت خرید بود این عرضه ها
با این حجم نقدینگی که وارد بازار شده ، باید این قبیل سهم هارو دو دستی چسبید .
جالب قضیه اینه که عمده معاملات توسط خریدهای گروهی و حقوقی بلعیده میشه
مقاومت مهم سهم 377 تومنه . اگر ردش کنه 450
------------------------------------------------
بنده با توجه به رشد حجم هایی که در وبشهر موجوده ، موج فعلی رو ریزموج 3-3میدونم . درواقع موج 3 اصلی رو موج ممتد میبینم . حداقل 420 رو براش تو این موج متصورم
باسلام
سیمانیها 40 % افزایش نرخ گرفتند به کجا رسیدن حال با افزایش متوسط60% دارویی ها چه تارگتی رو براشون متصورید ؟
این روی جمله من با شما نیست "اینکه خب سیمانیها 40% افزایش نرخ گرفتن و 3برابر شدن ، پس داروییها با 60% میتونن 4.5 برابر بشن رو یه سری از دوستان دارن که تحلیل جالبی نیست."
پست زیر تحلیل شاخص داروییها ابتدای روندشون بود.
تارگت 2000 زده شد . الآن روی 2400 هستیم .
تارگت این موج رو 4200 میبینم . سهامداری کنید تا سود اساسی ببرید . فراتر از اونی فکرشو بکنید. دلر ، دسبحا ، دکوثر ، درازک ، سبحان و دتماد و ... بخرید و میان مدت نگهداری کنید .
شاخص دارویی ها :
تو موج 5 اصلی هستیم .
مقاومتی که سقف موج 3 بود ( 1506 ) شکسته شده و به اون پولبک هم شد و به نوعی بوسه خداحافظی زده شد.
مقاومت بعدی فیبوی 127% در 1564 هست که یه بار سهم ازش برگشته و فردا باهاش درگیره. ردش کنه میره برای 1630
حداقل تارگتهای مد نظر من :
1818 برای موج 3
2000 حداقل تارگت برای موج 5
جالبه هم سیمانیها به لیدری سدور از 400 و سغرب 320 همینجا معرفی شدند . صفحه 34
بعدش وقتی داروییها استارت نزده بودند نیز همینجا دتماد 1300 و دلر و دالبرو دسبحا و دکوثر و داسوه و سبحان و... رو قبل استارت معرفی کردیم . صفحه 50
همینک هم وقتی قندیا همه رو نا امید کرده بودند ، قندی ها به لیدری قچار معرفی شدند که گین عالی میدن . صفحه 57
منتظر شکار گروه بعدی باشید....
سلام محسن جان
خیلی ممنون از وقتی که برای جواب دادن به سوالها میزارید واقعا سپاسگزارم
یه سوال:
قچار یکشنبه هفته اینده میرسه به مقاومت 820 که شما گفتید
اگه کسی بخاد بخره به نظرتون تا چه قیمتی ممکنه بیاد پایین تا بخره ؟به عبارتی نقطه خوب برای خریدش کجاست ؟ممنون
در ضمن فکر میکنید واتی میتونه 700 رو رد کنه یا با در پیش بودن ماه رمضان و اصلاح احتمالی شاخص اینم بره تو اصلاح البته اگه بسته نشه برا تعدیل
یه سری هم ازتون پرسیدم گفتید تا 700 سهامداری کنید
قچار فردا روی 760 مقاومت داره که ردش میکنه . مقاومت مهم سهم 820 تومنه
اگر ازونجا برگرده ، حمایتش 760میشه اگر بهش برسه و زودتر برنگرده
من تو اگر گروه استراحت کنه رو منفی ها اضافه میکنم
-----------------------------------------------------------------
واتی هم کم کم به تارگت اولیه میرسه
عرضه ها روی واتی مطابق با عرضه های بازاره. لذا اگر بازار طبق عادتش بخواد تو ماه مبارک رمضان استراحت کنه ، باید خارج بشید. اما نکته اینه که امسال حجم نقدینگی ورودی به بازار خیلی بالا رفته نسبت به سنوات گذشته. لذا تحلیل شاخص هم دشواره و اکثر مقاومتها رو بی اعتبار کرده
من خودم رو سهم های تازه نفس کار میکنم و وقتی رو سهمی سود خوبی میکنم ، اول اون سود رو سیو میکنم .
مثلا سدور 400خریدیم . 750 فروختیم . بقیه سود رو روی داروییها و قندیا و چکاوه و چفیبر و... کردیم.
تصمیم در خصوص واتی بر عهده خودتون. اگر به تعدیل با اهمیتش ایمان دارید و دید میان مدت دارید ، با سهم بمونید.
ومعادن و اکثر تیم این گروه ، سروشونه کف زدن
تو این گروه کاما و کمنگنز یه 30% کوتاه مدت میدن. حیف که دیگه گیر نمیان.
اما کگل رو سرتر از ومعادن میدونم . بنظرم در میان مدت گین بیشتری نسبت به ومعادن خواهد داد.
ومعادن مقاومت مهمی روی 655 داره که میتونه ردش کنه . هدف سروشونه هم 720 تومنه
مقاومتهای بعدی سهم در 785 و 850 و اقع شدند.
سلام میشه در مورد پارسان هم تحلیلی بنویسید مقاومتش کجاست وضعیتش چگونه است
پارسان تو موج 4 افتاده
مقاومت جدی روی 892 و سقف تاریخی یعنی 971 داره
درون یه مثلث متقارن محصور شده
باید صبر کنید و ببینید که از ضلع بالا یا پایین مثلث خارج میشه و بعد راجع به اتمام یا کمپلکس شدن موج 4 صحبت کنیم .
حمایت فعلی 830
اما بعد این افت که مشخص نیست کجا تموم بشه ، قطعا موج 5 خواهیم داشت که هدفش رو من حداقل 1200 میبینم .
با توجه به اینکه احتمال تعدیل مثبت در سهم زیاد است ، با پی به ای پایین حدود 4.4 معامله میشود با تقسیم سود بسیار بالایی که دارد . به نظر میرسه که پی به ای تحلیلی خیلی کمتری داشته باشد .
از دید بنده یک مقاومت در قیمت 4400 دارد که در صورت عبور در روز شنبه وارد ریزموج 3 صعودی با هدف 5300 می شود . هفته آینده میتواند با قرار گرفتن در موج 3 به تارگت 5300 دست یابد ؟
نظر