محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • 313
    عضو عادی
    • Feb 2013
    • 196

جناب آقای مهرورز اگر امکان داره تحلیلی از وسینا و وسپه برایم انجام دهید .
    با تشکر از شما وحمایت های به موقع شما

نظر

• yegane
      عضو جدید
      • Jun 2011
      • 16

سلام
      به نظرتان برای تحلیل تکنیکال قیمتهای تعدیلی(تعدیل افزایش سرمایه و سودتقسیمی) مناسبتر است یا قیمتهای معمولی؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
        سلام
        اول وپست خوبه برای خرید . بنظرم این سری احتمالا مقاومت 700 رو رد کنه
        پتایرم منفی امروزش خوب بود.
        فلوله هم مقاومت 300 فعلا سد راهشه. اگر ردش کنه عالی میشه . حمایت سهم 270
        یه چشمتون هم به صف فروش قشکر باشه. اگر قچار صف شد و دیدید قشکر هم داره جمع میشه بخرید.

خرید دالبر 1200 تومنی
        خرید پتایر 570 تومنی
        وپسن هم مبارکه خریداراش
        فلوله فردا به حمایت 270 میرسه

در اصل توسط yegane پست شده است View Post
        سلام
        به نظرتان برای تحلیل تکنیکال قیمتهای تعدیلی(تعدیل افزایش سرمایه و سودتقسیمی) مناسبتر است یا قیمتهای معمولی؟
        سلام
        قیمتهای تعدیلی ( هردوی افزایش سرمایه و هم سود تقسیمی اعمال شده باشه)
        آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/07/17, 10:56.

نظر

• shahmir
          عضو فعال
          • Feb 2012
          • 368

محسن جان

اگه ممکنه مقاومتای پیش روی والبر رو تا مقصد 700 مشخص کن . ممنونم

نظر

• احسان147
            عضو فعال
            • Mar 2013
            • 937

محسن عزیز شکربن و ولصنم تکنیکالی رو چند خوبه برای خرید ؟ممنونم
            آخرین ویرایش توسط احسان147؛ 2013/07/17, 14:49.

نظر

• احسان147
              عضو فعال
              • Mar 2013
              • 937

محسن جان یه سوال دیگه شرمنده
              اگه ممکنه مقاومت های قثابت را بشمارید ؟به نظرتون خریدش خوبه از لحاظ بنیادی و تکنیکالی؟؟؟ممنون

نظر

• mobin
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 590

خرید دالبر 1200 تومنی
                خرید پتایر 570 تومنی
                وپسن هم مبارکه خریداراش
                فلوله فردا به حمایت 270 میرسه

سلام
                قیمتهای تعدیلی ( هردوی افزایش سرمایه و هم سود تقسیمی اعمال شده باشه)
                جناب مهرورز اهداف کوتاه مدت و بلند مدت پتایر رو چند میبینید؟

نظر

• احسان147
                  عضو فعال
                  • Mar 2013
                  • 937

محسن جان بابت اطلاع رسانی
                  شنبه وپست میبنده برا مجمع

نظر

• کاران
                    عضو عادی
                    • May 2013
                    • 94

سلام خدمت آقا محسن گرامی
                    چند وقتی هست که خواننده مطالب شما هستم و تشکر میکنم از راهنماییهای بی دریغتون
                    تعریف تسلط و قدرت تحلیل تکنیکال شما را از دوستان شنیده ام
                    چندتا مطلب بود یکی اینکه می خواستم بحث تکنیکالو از روش و ریفرنسهای بدردبخور پیگیری بکنم و در این زمینه از وجود شما استفاده کنم و ازتون راهنمایی بگیرم.با سپاس پیشاپیش
                    دوم اینکه فلوله به نظر میاد روی 270 خوب کف سازی کرده و بعیده که این حمایتو بشکونه.درسته؟ و با توجه به معاملات چقدر احتمال میدید که این دفعه 300 رو بشکونه و آیا خریدمونو رو 270 تکمیل کنیم یا بزاریم 300 رو بشکونه
                    مطلب دیگر اینکه نظرتون رو داروییها مثبته(حیف که والبر از دستم پرید)دلر رو هم که احتمالا نمیشه خرید ولی اسمی از دابور نیاوردید.میخواستم اونم یه تحلیل تکنیکال ازش بزارید(بی زحمت) و
                    آیا بنبادی تاییدش میکنید
                    سربلند باشید

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

با سلام و درود

در اصل توسط 313 پست شده است View Post
                      جناب آقای مهرورز اگر امکان داره تحلیلی از وسینا و وسپه برایم انجام دهید .
                      با تشکر از شما وحمایت های به موقع شما
                      امسال بانکی ها یه گین اساسی ما فوق تصور خواهند داد
                      موج 5 شاخص بانکی و اغلب نمادهای این گروه آغاز شده . احتمال تشکیل پترن کاپ هم در شاخص و هم در اغلب نمادها هست .
                      این افت میتونه به منزله تکمیل دسته کاپ باشه ... پس اگر گروه برگشت ، حتما یه سهم خوب از گروه شکار کنید .
                      وپست ، وانصار ، وپارس ، وکار ، وسینا و...
                      وسینا هم یه مقاومت جدی روی سقف تاریخی خودش در 200 داشت که نتونست ازش رد بشه .
                      فعلا در حال افت به سمت حمایتها هستیم . حمایتهای سهم در 182 و170 هستند . اگر سهم از حمایت 170 برگرده و 200 رو رد کنه ، میشه به تشکیل پترن کاپ امیدوار تر بود. حتما دقت کنید.
                      مقاومتهای بعد 200 ، 227 و 257 و تارگت سهم 300 هست .

وسپه :
                      تو گروه سرمایه گذاری وخارزم ، وتوسم ، وصنا ، وبیمه و وتوصا بهترینهای بنیادی هستند .
                      این سهم هم روی 200 یه مقاومت مهم داشت که سهم روی این سطح حساس کندل هنگینگ من ( مرد دارآویز) انداخت و چندروزیه استراحت رو شروع کرده.
                      حمایت سهم هم 174 هست .
                      اگر سهم بتونه مقاومت 200 رو رد کنه ، 225 و 250 مقاومتهای سهم میشن
                      حمایت سهم

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
                      محسن جان

اگه ممکنه مقاومتای پیش روی والبر رو تا مقصد 700 مشخص کن . ممنونم
                      مقاومت اول همین 480 بود که به مدد تعدیل 39% میشکنه . مقاومتهای بعدی 550 ، 590 ، 637 و 670 و 700 هستند.

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
                      محسن عزیز شکربن و ولصنم تکنیکالی رو چند خوبه برای خرید ؟ممنونم
                      ولصنم سهم خوبیه . حمایت خوبی هم روی 225 داره. اما شما هر وقت صف فروشش جمع شد یه پله بخرید . هدف اولیه 300
                      شکربن رو یه کم احتیاط کنید . خودم یه قسمتی از رالی رو با سهم بودم . اما یادمه وقتی 350 بود یکی به من گفته بود تارگت سهم 700 هست ولی من به دوستانم گفتم که تا 600 با سهم بمونید و بقیه سودو به بقیه بسپرید . جالبه سهم روی 600 ریپ زد .
                      حمایت فعلی سهم 500 هست . بشکنه 440

محسن جان یه سوال دیگه شرمنده
                      اگه ممکنه مقاومت های قثابت را بشمارید ؟به نظرتون خریدش خوبه از لحاظ بنیادی و تکنیکالی؟؟؟ممنون
                      قثابت سهم خوبیه . فقط بخاطر بازیگرش . وگرنه p/e بالایی رو هم برای امسال و هم برای سال بعد داره .
                      قمرو -قصفها بنیادی ترین های گروه
                      قچار تیز رو و لیدر گروه

در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                      جناب مهرورز اهداف کوتاه مدت و بلند مدت پتایر رو چند میبینید؟
                      هدف اولیه پتایر 700 هست .
                      در این میان مقاومت 625 و 660 هم هستند .
                      اما در میان مدت با توجه به پتانسیل اعلام سود 200 تومانی ، حداقل تارگت رو 1000 میدونم

محسن جان بابت اطلاع رسانی
                      شنبه وپست میبنده برا مجمع
                      بله . از معدود دفعاتیه که بنده با یه سهم مجمع میرم.

در اصل توسط کاران پست شده است View Post
                      سلام خدمت آقا محسن گرامی
                      چند وقتی هست که خواننده مطالب شما هستم و تشکر میکنم از راهنماییهای بی دریغتون
                      تعریف تسلط و قدرت تحلیل تکنیکال شما را از دوستان شنیده ام
                      چندتا مطلب بود یکی اینکه می خواستم بحث تکنیکالو از روش و ریفرنسهای بدردبخور پیگیری بکنم و در این زمینه از وجود شما استفاده کنم و ازتون راهنمایی بگیرم.با سپاس پیشاپیش
                      دوم اینکه فلوله به نظر میاد روی 270 خوب کف سازی کرده و بعیده که این حمایتو بشکونه.درسته؟ و با توجه به معاملات چقدر احتمال میدید که این دفعه 300 رو بشکونه و آیا خریدمونو رو 270 تکمیل کنیم یا بزاریم 300 رو بشکونه
                      مطلب دیگر اینکه نظرتون رو داروییها مثبته(حیف که والبر از دستم پرید)دلر رو هم که احتمالا نمیشه خرید ولی اسمی از دابور نیاوردید.میخواستم اونم یه تحلیل تکنیکال ازش بزارید(بی زحمت) و
                      آیا بنبادی تاییدش میکنید
                      سربلند باشید
                      دوستان به بنده لطف دارند . شما جدی نگیرید. ;)

در خصوص فلوله :
                      هیچ چیزی در بازارسرمایه بعید نیست و احتمال هر چیزی هست . فقط میزان درصد احتمالات بالا و پایین میشه.
                      فلوله در نمای تکنیکالی یه واگرایی منفی روی سقف 300 زد که دچار افت شد .
                      این سهم پتانسیل بنیادی خوب و نهفته ای داره . گزارش سال 91 سهم بسیار مضحک بود . منتظر شکوفایی هرچه بیشتر سهم هستم .
                      به شخصه روی 270 میخرم سهم رو حتما
                      پیش بینیها از گزارش سه ماهه خوب سهم حکایت داره.
                      مقاومت اولیه سهم 300 هست که بنظرم این دفعه میریم بالای 350
                      تارگت میان مدت سهم رو 500 میبینم .

دارویی ها از اون گروههایی هستند که هارمونی گروهی خوبی دارند . لذا همیشه بهتره که لیدر گروه رو بخرید که این امر فعلا میسر نیست .
                      پس هر سهم گروه که گیرتون اومد رو بخرید . ولی اگر گروه خواست استراحت کنه ،این قبیل سهم ها اولین سهم هایی هستند که افت میکنن. مراقب اون اصلاح ها هم باشید.

نظر

• 313
                        عضو عادی
                        • Feb 2013
                        • 196

با سلام و درود

امسال بانکی ها یه گین اساسی ما فوق تصور خواهند داد
                        موج 5 شاخص بانکی و اغلب نمادهای این گروه آغاز شده . احتمال تشکیل پترن کاپ هم در شاخص و هم در اغلب نمادها هست .
                        این افت میتونه به منزله تکمیل دسته کاپ باشه ... پس اگر گروه برگشت ، حتما یه سهم خوب از گروه شکار کنید .
                        وپست ، وانصار ، وپارس ، وکار ، وسینا و...
                        وسینا هم یه مقاومت جدی روی سقف تاریخی خودش در 200 داشت که نتونست ازش رد بشه .
                        فعلا در حال افت به سمت حمایتها هستیم . حمایتهای سهم در 182 و170 هستند . اگر سهم از حمایت 170 برگرده و 200 رو رد کنه ، میشه به تشکیل پترن کاپ امیدوار تر بود. حتما دقت کنید.
                        مقاومتهای بعد 200 ، 227 و 257 و تارگت سهم 300 هست .

وسپه :
                        تو گروه سرمایه گذاری وخارزم ، وتوسم ، وصنا ، وبیمه و وتوصا بهترینهای بنیادی هستند .
                        این سهم هم روی 200 یه مقاومت مهم داشت که سهم روی این سطح حساس کندل هنگینگ من ( مرد دارآویز) انداخت و چندروزیه استراحت رو شروع کرده.
                        حمایت سهم هم 174 هست .
                        اگر سهم بتونه مقاومت 200 رو رد کنه ، 225 و 250 مقاومتهای سهم میشن
                        حمایت سهم

مقاومت اول همین 480 بود که به مدد تعدیل 39% میشکنه . مقاومتهای بعدی 550 ، 590 ، 637 و 670 و 700 هستند.

ولصنم سهم خوبیه . حمایت خوبی هم روی 225 داره. اما شما هر وقت صف فروشش جمع شد یه پله بخرید . هدف اولیه 300
                        شکربن رو یه کم احتیاط کنید . خودم یه قسمتی از رالی رو با سهم بودم . اما یادمه وقتی 350 بود یکی به من گفته بود تارگت سهم 700 هست ولی من به دوستانم گفتم که تا 600 با سهم بمونید و بقیه سودو به بقیه بسپرید . جالبه سهم روی 600 ریپ زد .
                        حمایت فعلی سهم 500 هست . بشکنه 440

قثابت سهم خوبیه . فقط بخاطر بازیگرش . وگرنه p/e بالایی رو هم برای امسال و هم برای سال بعد داره .
                        قمرو -قصفها بنیادی ترین های گروه
                        قچار تیز رو و لیدر گروه

هدف اولیه پتایر 700 هست .
                        در این میان مقاومت 625 و 660 هم هستند .
                        اما در میان مدت با توجه به پتانسیل اعلام سود 200 تومانی ، حداقل تارگت رو 1000 میدونم

بله . از معدود دفعاتیه که بنده با یه سهم مجمع میرم.

دوستان به بنده لطف دارند . شما جدی نگیرید. ;)

در خصوص فلوله :
                        هیچ چیزی در بازارسرمایه بعید نیست و احتمال هر چیزی هست . فقط میزان درصد احتمالات بالا و پایین میشه.
                        فلوله در نمای تکنیکالی یه واگرایی منفی روی سقف 300 زد که دچار افت شد .
                        این سهم پتانسیل بنیادی خوب و نهفته ای داره . گزارش سال 91 سهم بسیار مضحک بود . منتظر شکوفایی هرچه بیشتر سهم هستم .
                        به شخصه روی 270 میخرم سهم رو حتما
                        پیش بینیها از گزارش سه ماهه خوب سهم حکایت داره.
                        مقاومت اولیه سهم 300 هست که بنظرم این دفعه میریم بالای 350
                        تارگت میان مدت سهم رو 500 میبینم .

دارویی ها از اون گروههایی هستند که هارمونی گروهی خوبی دارند . لذا همیشه بهتره که لیدر گروه رو بخرید که این امر فعلا میسر نیست .
                        پس هر سهم گروه که گیرتون اومد رو بخرید . ولی اگر گروه خواست استراحت کنه ،این قبیل سهم ها اولین سهم هایی هستند که افت میکنن. مراقب اون اصلاح ها هم باشید.
                        تشکر از پاسخ کاملتون.
                        استاد شما روند بلند مدت وسینا رو صعودی میبینید یا نزولی؟
                        و بهترین نقطه برای ورود پله ی اول سهم رو چند میبینید

نظر

• Sarmaye
                          عضو جدید
                          • Jul 2012
                          • 14

از وقتي كه براي سوالات دوستان خصوصا ما مبتديان قرار ميدهيد كمال تشكر رو دارم اگه لطف كنيد نظرتون رو در مورد گروه سيماني خصوصا ساراب و ثغرب بفرماييد

نظر

• shahmir
                            عضو فعال
                            • Feb 2012
                            • 368

محسن جان

مثل همیشه کوتاه و عالی بود. سپاسگذارم
                            در کمین فلوله 270 تومنی ;)
                            ولصنم هم که تو واچینگه تا به وقتش.

نظر

• 313
                              عضو عادی
                              • Feb 2013
                              • 196

استاد اگر امکان داره بفرمایید روند وسینا نزولیه یا هنوز در روند صعودی قرار داره؟
                              روند بلند مدت رو هم بفرمایید
                              نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

در اصل توسط Sarmaye پست شده است View Post
                                از وقتي كه براي سوالات دوستان خصوصا ما مبتديان قرار ميدهيد كمال تشكر رو دارم اگه لطف كنيد نظرتون رو در مورد گروه سيماني خصوصا ساراب و ثغرب بفرماييد
                                ساراب یه الگوی کاپ تشکیل داده که تمامی اصولش هم رعایت کرده
                                تارگت سهم 772 تومنه که با فیبوی 261% هم تلاقی داره
                                مقاومتهای پیش روی سهم 652 و 700 تومنه
                                حمایت سهم هم 588

ثغرب هم سهم خوبیه. من به ساختمونی ها اعتقاد دارم. مخصوصا بهترینهای گروهشون یعنی وساخت و ثشرق . این دوتا لیدر های گروهن

در اصل توسط 313 پست شده است View Post
                                استاد اگر امکان داره بفرمایید روند وسینا نزولیه یا هنوز در روند صعودی قرار داره؟
                                روند بلند مدت رو هم بفرمایید
                                بنده عرض کردم وسینا مثل شاخص بانکیها تو موج 5 افتاده . احتمال تشکیل الگوی کاپ هم هست توش. پس یعنی روند سهم صعودیه .
                                حمایت معتبر خیلی خوب برای خرید هم 170 هست . یه نیمچه حمایتی هم روی 182 داریم . اما رو 170 بیاد خیلی خوبه برای خرید.

نظر

در حال کار...
                                X