در اصل توسط برزیل پست شده است
View Post
قند قزوين ( قزوين )
Collapse
X
-
كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postمتاسفانه برای بسیاری ازسهامداران اینجوری جاافتاده که باافزایش قیمت دلارقیمت سهام قندی هم بایدبالابره انگارفکرمیکنن قندیهاصادرات دارن درحالیکه این ذهنیت ازاونجانشات میگیره که باافزایش قیمت دلارواردات توجیهی نداره البته اگه باقیمت روزدلارواردمیشدبله درست بود اماوقتی که ارز1226 به واردات قند داده میشه این تفکراشتباهه وچون خودکشورتولیدکننده قندوشکرهست زیادنمیشه روافزایش قیمت فروش امیدواربودبنظرمن دیگه این قیمت هاتوجیه نداره
البته وقتی سرمایه زیادی توی سهمهای باشناوری پایین رفت به هرقیمتی میتونن برسوننش وبیچاره کسایی که آخرسری میخرن
حتی اونهایی که قزوین قبل افزایش سرمایه بالای 800 خرید کردن هم رفتن در سود اون افزایش سرمایه هم کلا براشون مفت در اومد ....ولی خوب اونهایی که قشرین 1000 خریدن حالا حالا باید چوبشو بخورن چون اونها از اون دسته افرادی هستن که همه چی رو به دلار میسنجن وفکر می کنن هر گردی گردو هست ...
منتظر پرواز قزوین هستم با شکر 1330 تومن ورسیدن به قیمت اصفهان .....تا 6 ماه اینده شکر 1330 بمونه هیچ بازم خیالی نیست ولی بشه 1500 چه شود ...صبر می کنیم ..
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبعضی ها پیش خرید می کنند و هر لحظه ممکنه نظر این دولت خدمتگذار تعییر کند و آن دو قلم کالاهم از ارزمرجع معاف شوند و افزایش نرخ به سراغ این گروه اید بعد سهم بسته می شود برای شفاف سازی و تعدیل مثبت و در زمان باز گشای با قیمت دو برابر باید خرید اگر در حال حاضر 1200باشد آن وفق 2400 تومان باید خرید کرد این یک واقعیت می باشد ولی بارور کردنش کمی سخت است تا زمان روز واقعه ! با تشکر
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبیچاره اونهایی هستن که قزوین رو 340 فروختن ...فعلا اونها دارن با پتک می کوبن تو سرشون ...در ضمن اونهایی که قزوین بالای 800 قبل افزایش سرمایه خریدن هم در سود هستن ..بیچاره فروشنده ها ...صبر می کنیم ..وقتی شد اصفهان دوم ورسید به اون قیمتها اون هم کاملا بنیادی خواهیم دید ....با همسن شکر 1330 تومن کف قیمت سهم 1400 هست ...حالا تا 6 ماه اینده شکر چند ؟؟/صبر می کنیم ..
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postمتاسفانه برای بسیاری ازسهامداران اینجوری جاافتاده که باافزایش قیمت دلارقیمت سهام قندی هم بایدبالابره انگارفکرمیکنن قندیهاصادرات دارن درحالیکه این ذهنیت ازاونجانشات میگیره که باافزایش قیمت دلارواردات توجیهی نداره البته اگه باقیمت روزدلارواردمیشدبله درست بود اماوقتی که ارز1226 به واردات قند داده میشه این تفکراشتباهه وچون خودکشورتولیدکننده قندوشکرهست زیادنمیشه روافزایش قیمت فروش امیدواربودبنظرمن دیگه این قیمت هاتوجیه نداره
البته وقتی سرمایه زیادی توی سهمهای باشناوری پایین رفت به هرقیمتی میتونن برسوننش وبیچاره کسایی که آخرسری میخرن
نظر
-
در اصل توسط parvaz پست شده است View Postپس با این حساب از قزوین عقب نیافتادیم . منتظر میمونم تا اون سهامایی که بسته هستند باز بشند تا هجوم بیارم به قزوین
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postبیچاره اونهایی هستن که قزوین رو 340 فروختن ...فعلا اونها دارن با پتک می کوبن تو سرشون ...در ضمن اونهایی که قزوین بالای 800 قبل افزایش سرمایه خریدن هم در سود هستن ..بیچاره فروشنده ها ...صبر می کنیم ..وقتی شد اصفهان دوم ورسید به اون قیمتها اون هم کاملا بنیادی خواهیم دید ....با همسن شکر 1330 تومن کف قیمت سهم 1400 هست ...حالا تا 6 ماه اینده شکر چند ؟؟/صبر می کنیم ..كسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط rad پست شده است View Postبرزیل جان سلام
شعر به این قشنگی(باز باران)را خرابش نکن.
1-اگه پول داشتی و قصد خرید سهام داشتی مردونه فردا چه سهامی را می خریدی؟
2-در صورت تمایل سبد سهام خود را اعلام کنید.
بی نهایت سپاسگذارمآخرین ویرایش توسط برزیل؛ 2012/09/29, 22:17.
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postمردونه ولساپامیخریدم چندجوخودرویی ها تازمان معامله بلوکی سایپاومعامله پارسیان ایران خودرومثبته
ولی این رو به جد میگم قندیها تنها گروهی بودن که هروقت اومدم نوسان بگیرم بالاتر میجور شدم بخرم ..مخصوصا قزوین ..
نظر
-
در اصل توسط حسینی پست شده است View Postعزیز دل برادر؛که در تالار بورس با یک آیدی دیگر می نویسی و همین حرفها را آنجا می زنی بعد هم اینجا کپی می کنی اقلا نوشته دکتر ولیخانی را می خواندی که گفته بود برای این دلار کذائی1226تومنی تقاضا کرده بود ولی دریغ از یک سنت و حتی به آن کسی که بتواند برایش این دلار را تهیه کند یک کادوی درست و حسابی درنظر گرفته بود(البته مطمئنم که خوانده ای و این نوشته ها نمی تواند بدون غرض خاصی باشد)واقعا نمی دانم این چه اخلاقی است که بعضی از ما داریم که تا زمانی که سهمی را داریم آن سهم می شود طلای24عیار اما همینکه آن را فروختیم می شود مس.......بهتر است نظرتنگی را کنار بگذاریم و به سبد تازه مان سروسامانی بدهیم....جلو ضرر را هر وقت که بگیری منفعت است
درضمن کلاروی حرف دیگران حساب نکن واینکه ابن سینا چه گفت ولی خانی چه گفت آقای ولی خانی بخاطرحجم پولی که واردقندیهاکردن مجبوربه دفاع هستن
امروزیه نفرنوشته بوداگه قپیرانمی ارزه چرااینقدرمیخرن یعنی اینقدرنوشتن حجم معاملات بالارفته این بنده خدافکرمیکنه هرچه حجم بیشترباشه نشانه ارزندگی سهمه درحالیکه دربرگشت سهم نشانه خروجه
اگه باعث رنجش کسی شدم معذرت میخوام ولی به عنوان یه کاربرحق دارم نظرم روبنویسم حتی اگه 100درصداشتباه باشه
هستندکسانیکه هرروزمعامله میکنندودرست معامله میکنندامامیترسن نظراتشونوبنویسن
وهستندکسانیکه فقط بخاطرخریدیک سهم هرروزتبلیغ سهمشونومیکنن
من هیچوقت سهمی روکه میخرم تبلیغ مثبت نمیکنم وازینکه سهمی روبفروشم وبالاترهم بره بدیگران حسودی نمیکنم
فقط نظرموراجع به قندیهانوشتم واجازه بدیداگه نظرکسی برخلاف نظرشمابودحرفشوبزنه حتی اگه اشتباه باشه توی تالارهمسایه دوبارراجع به خروج درمعاملات فردای قندیهامطالبی نوشتم که هردوباردرست بودامااینقدرحرف شنیدم که پشیمان شدم ازنوشتن
امروزکاربران ویژه سایت دنیای بورس ازقپیراخارج شدن ویکی ازعوامل منفی شدن سهم این بود
ایشااله فردامثبت باشه وشمابیشترسودبکنید
نظر
-
جناب برزیل حالا این دنیای بورس تحلیلگرانش چه کسانی هستند؟چون تحلیلگر داریم تا تحلیلگر شاید اونا اشتباه کرده باشند شاید انها هم در دایره این حرف شما جا بگیرند
((((درضمن کلاروی حرف دیگران حساب نکن واینکه ابن سینا چه گفت ولی خانی چه گفت آقای ولی خانی بخاطرحجم پولی که واردقندیهاکردن مجبوربه دفاع هستن ))))
من که میگم بک عده ای به تحلیلشون کش میبندن اگر به نفعشون بود کشو انقدر میکشند تا تحلیلشون اندازه منفعت شخصیشون در بیاد
سند دارم تو فرومها پر از کسانی است که حرف از سقوط بازار میزدند اینکه اوضاع اقتصادی فجیع است اینک بدون هیچ تغییری در اقتصاد که تازه حتی بدتر شده بیایید ببینید چه عکسهای لاو ترکوندنی از شاخص اوضاع روبراه میزنند و خودشونو ناجی بازار میدونند
و البته بودند کسانی هم که حقیقتا در همان زمان سقوط هم سهمهای مناسبی مثل پتروشیمی ها و فولادیها را مستحق ان ریزش نمیدانستند ونوید چنین روزهایی را میدادند
نظر
-
منظورمن این نیست که سایت دنیای بورس کاردرستی انجام داده من یکی ازعوامل منفی شدن قپیرارونوشتم همین سایت صحبت ازفولاد150تومانی ومپنای 100تومانی میکردکه اشتباه فکرکردن
وصحبتهای من هیچ ربطی به تحلیلهای اونهانداره من برداشت خودمونوشتم وعضواون سایت هم نیستم
آره یادمه کسانیکه برای خودشون اسم ورسمی تواین تالاردارن بشدت منفی بافی میکردن که الفراروحتی بعضاتوی امضاشون هم تفکراتشون بودکه دیگه اثری ازشون نیست
امابردباکسانی بودکه ماندند
نظر
-
خوب پس هر فروختنی درست نیست اشتباه کردی قند فروختی سایپا و خودرو خریدی اینا یک روز حمایت نشن فاجعه هستند ور شکسته حالا بلوک بفروشند باید خرج بد بختیاشون کنند نمیدن پولشو به سهامدار حالا کارخونه کمک دولت نباشه کارش خوابیده اما گروه قند افق روشنی دارد از اینجا به بعد هم تا حتی 100 درصد رشد هم میتوانند داشته باشند
نظر
نظر