در اصل توسط بابک 52 پست شده است
View Post
قند قزوين ( قزوين )
Collapse
X
-
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postبابک جان. اگه قبلش و طی روزهای قبل حجم قابل توحهی خریدار میدیدم که باعث قفل سهم شده بود حرفت برام قابل قبول بود اما هنوز نمی تونم توجیه منطقی و کافی برای حرکت امروز داشته باشم. اگر قیمتش مسخره بود میتونست از مدتی پیش این حرکت شروع بشه اما قزوین مدتی زیادی بود در قیمتهای پایین نوسان داشت.... نمی دونم شاید من دارم خیلی سخت میگیرم!
خب یکی از علتهای خریدهای حقیقی های تازه نفس امروز که 1.6 برابر فروشنده ها تعدادشان بود این علته که اکثر قندیهای دیگر را نمی توان خرید
شما نگاه کن کل خریدهای امروز قصفها و قلرست و قشهد به صورت گروهی بوده
در قشهد به صورت گروهی بوده (26400 تا)
در قصفها هم کل خرید امروز به صورت گروهی بوده است (26358 تا )
در قلرست نیز کل خرید امروز به صورت گروهی بوده است (58656تا )
خب این خریدهای گروهی نشان از اینه که یه عده خاص دارن میخرن و میدونن به زودی افزایش نرخ شکر انجام میشه و نرخ ارز مرجع گرون میشه
به نظر من که رو 12395 فقط فرصت خرید بود و بس و فردا هم به علت اینکه سهم تازه نفس قچار هر روز مثبت میخوره و حمایت میشه ، کل قندیها هم مثبت خواهند خورد و تازه اگه قزوین صف فروش هم باشه ، هر چی سهم بذارن خریدار داره
فروشنده های امروز برای شناسایی سود 55 درصدی اقدام به فروش کردن و از فردا شاهد موج جدید خریدارهای تازه نفس خواهیم بود ...The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postبابک جان. اگه قبلش و طی روزهای قبل حجم قابل توحهی خریدار میدیدم که باعث قفل سهم شده بود حرفت برام قابل قبول بود اما هنوز نمی تونم توجیه منطقی و کافی برای حرکت امروز داشته باشم. اگر قیمتش مسخره بود میتونست از مدتی پیش این حرکت شروع بشه اما قزوین مدتی زیادی بود در قیمتهای پایین نوسان داشت.... نمی دونم شاید من دارم خیلی سخت میگیرم!
حالا اومد سهمو بالا بازکرد. در این حالت سهم اگه گره منفی هم بره این آقا سهمشو با بالای 40 درصد بازدهی میفروشه.
چیزیکه سال قبل توی قشرین اتفاق افتاد.سهمو از 600 بستن و بالای 1100 بازش کردن.دو روز حجم بالا(تصور بازار از اینکه حتما خبری بوده که سهم بالا باز شده) بعدش هم گره منفی.
البته این حرف به این معنی نیست که قزوین هم مثل قشرین پارسال میشه. بلکه خواستم منطق اینکارو برای رفقا روشن کرده باشموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postکیوان جان دلیلش این بود که توی روند منفی، یه نفر فقط قزوین میخرید.
حالا اومد سهمو بالا بازکرد. در این حالت سهم اگه گره منفی هم بره این آقا سهمشو با بالای 40 درصد بازدهی میفروشه.
چیزیکه سال قبل توی قشرین اتفاق افتاد.سهمو از 600 بستن و بالای 1100 بازش کردن.دو روز حجم بالا(تصور بازار از اینکه حتما خبری بوده که سهم بالا باز شده) بعدش هم گره منفی.
البته این حرف به این معنی نیست که قزوین هم مثل قشرین پارسال میشه. بلکه خواستم منطق اینکارو برای رفقا روشن کرده باشمما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
خب یکی از علتهای خریدهای حقیقی های تازه نفس امروز که 1.6 برابر فروشنده ها تعدادشان بود این علته که اکثر قندیهای دیگر را نمی توان خرید
خب این خریدهای گروهی نشان از اینه که یه عده خاص دارن میخرن و میدونن به زودی افزایش نرخ شکر انجام میشه و نرخ ارز مرجع گرون میشه
به نظر من که رو 12395 فقط فرصت خرید بود و بس و فردا هم به علت اینکه سهم تازه نفس قچار هر روز مثبت میخوره و حمایت میشه ، کل قندیها هم مثبت خواهند خورد و تازه اگه قزوین صف فروش هم باشه ، هر چی سهم بذارن خریدار داره
فروشنده های امروز برای شناسایی سود 55 درصدی اقدام به فروش کردن و از فردا شاهد موج جدید خریدارهای تازه نفس خواهیم بود ...
در خصوص خرید گروهی حتما شما بهتر از بنده می دونید,اکثر کارگزاریها سر خطیا رو ددد می زنن
نظر
-
فروشنده های امروز برای شناسایی سود 55 درصدی اقدام به فروش کردن و از فردا شاهد موج جدید خریدارهای تازه نفس خواهیم بود ...
نظر
-
در اصل توسط برزیل پست شده است View Postفردا بازارجمع میشه ودوباره میادروی سهام شاخص سازقندیهاازفردا:-q:-?
بله فردا قطعا بازار فلزات و روی و ...مثبت میشه و شاید بعضا صف خرید ! ولی صفهای خریدی که حجمها داده میشود. این به معنی آن نیست که کل بازار از هفته بعد منفی یا دچار ریزش زیاد خواهد شد ولی تا مدتی اگر منفی نشوند حداقل درجا خواهند زد. اگر میخواهید با سهمهای شاخص ساز بمانید باید با دید میانمدتی باشد.
و البته نظر شخصی من و از روی تکنیکال هست.آخرین ویرایش توسط کیوان؛ 2013/01/22, 21:38.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postحمزه جان واسه فردا که صف فروش چیدن
واسه فردا صف فروش نچیدن عطا جان!! اون صف که میبینی برای امروز بود که من هم یه تعداد خوبی برداشتم
قیمت پایانی امروز رو 4 درصد منفیش کنی میشه 12334 ریال
در ضمن من خودم امروز پول خوبی جور کرد تا فردا اگه سهم اومد تو منفی کامل تعداد بالایی خریداری کنم
افزایش نرخ شکر و افزایش قیمت ارز مرجع همه قندیها را منفجر خواهد کرد
فعلا" که قندی دیگه ای نمیشه خرید و قچار هم هر روز از فردا مثبت کامل را خواهد خورد
قطعا" سهامدار عمده قچار ( پارس پانیذ) ار قندیهای دیگر هم حمایت خواهد کرد تا بتونه سهمشو بالا بیاره
سهام قندی فروختنی نخواهند بود ...The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
واسه فردا صف فروش نچیدن عطا جان!! اون صف که میبینی برای امروز بود که من هم یه تعداد خوبی برداشتم
قیمت پایانی امروز رو 4 درصد منفیش کنی میشه 12334 ریال
در ضمن من خودم امروز پول خوبی جور کرد تا فردا اگه سهم اومد تو منفی کامل تعداد بالایی خریداری کنم
افزایش نرخ شکر و افزایش قیمت ارز مرجع همه قندیها را منفجر خواهد کرد
فعلا" که قندی دیگه ای نمیشه خرید و قچار هم هر روز از فردا مثبت کامل را خواهد خورد
قطعا" سهامدار عمده قچار ( پارس پانیذ) ار قندیهای دیگر هم حمایت خواهد کرد تا بتونه سهمشو بالا بیاره
سهام قندی فروختنی نخواهند بود ...
بابک جان آنطور که معلومه قزوین فردا صف فروشه(نظر شخصی)
البته همه اینها تفکرات بنده است شایدم کلا" غلط باشه
ولی منطقی نگاه کنیم p/e قزوین شده 22 این سهم باید چقدر تعدیل بدهد تا p/e ایش متعادل شود؟
:)
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمخلص بابک عزیز و دوست خوبمان
ولی منطقی نگاه کنیم p/e قزوین شده 22 این سهم باید چقدر تعدیل بدهد تا p/e ایش متعادل شود؟
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postمخلص بابک عزیز و دوست خوبمان
خدا کنه صف فروش باشه :D
من که باز هم می خرم ( فقط بگذارید قپیرا باز بشه اونوقت خواهید دید که قزوین هم صف خرید خواهد شد )
جو گروه که مثبت باشه همه با هم میرن بالا
الان قثابت در پیت هم صف خریده که من 300 تومنم نمی خرمش
پس درست است آیا بگیم چرا قثابت با این پی بر ای شگفت انگیز صف خریده!!The greater the risk ، The greater the reward
نظر
-
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام خدمت ata عزیز
خدا کنه صف فروش باشه :D
من که باز هم می خرم ( فقط بگذارید قپیرا باز بشه اونوقت خواهید دید که قزوین هم صف خرید خواهد شد )
جو گروه که مثبت باشه همه با هم میرن بالا
الان قثابت در پیت هم صف خریده که من 300 تومنم نمی خرمش
نظر
نظر