کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
گازلوله داره حجم میخوره
در 500تومان اگر یه حجم اساسی بخوره رسیدن به 700تومان قطعی میشه
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
خدا خواست و ما توانستیم
امروز خساپا را فروختم و به جایش هولهولکی چند تا چیز خریدم: خودرو
خکاوه
زنگان
بکاب زنگان و بکاب در برنامه بود... پیش از بازار با خودم گفته بودم یک پله از اینها (اگر حسابی منفی شدند) بخرم...
ولی خکاوه و خودرو را همینجوری هول شدم خریدم... در ذهنم یک چیزهایی بود از اینکه در نبود خساپا روی اینها کار کنند... ولی دیگر به نمودارشان و حتی تابلویشان نگاه نکردم و چشم بسته خرید کردم... حتی حواسم نبود که مجمع خودرو و خساپا با هم است! و با هم قرار است بسته شوند! :">
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
امروز یه پله دیگه ولانا ابتیاع شد... این هم گزارش خوبش که در ذیل تقدیم حضورتان میکنم:
لیزینگ آریادانا در دوره 6 ماهه منتهی به 97/03/31 (حسابرسی نشده) به ازای هر سهم 121 ریال سود محقق کرده است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 227% رشد داشته که عمدتا بخاطر افزایش 428% درآمد حاصل از عملیات لیزینگ میباشد.این شرکت براساس عملکرد 6 ماهه برای سال مالی منتهی به 1397/09/30 مبلغ 12,074 میلیون ریال سود خالص محقق کرده است
نظر