امروز چه کردید؟ چرا؟

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • ناشناس
    کاربر ویژه بورسی
    • Jul 2025
    • 1050

باور بفرمایید خود bbc هم به این اندازه که در داخل، موج منفی ایجاد می کنند نسبت به این خبر موضع منفی نگرفته است.
    هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین

نظر

• کیوان
      ستاره دار (1)
      • Jun 2011
      • 5094

مشکل اینه که بانک مرکزی ایران تحریم شده و همه از اثر تحریم بانک مرکزی کشور خبرداریم. در ضمن مشکل من اصلا بریتانیا نیست. مشکل من پیوستن کانادا و بخصوص فرانسه به تحریم هست. و اینکه رایزنی تحریم با کره و ژاپن هم در حال انجامه. جالبه که برعکس بانک مرکزی در لیست تحریم آمریکا نیست!
      فقط در مورد تحریم فرانسه و یک مورد آن مثل ایران خودرو فکر کنید تا اثرات مخرب آنرا بر اقتصاد ایران و به تبع آن برروی سهام آن شرکتها ببینید.
      الان دیگه وقت ادعای ما نیست. دستمان به کجا بند است؟ روسیه و چین؟ اگر منتظر آن 2 فرشته نجات باشیم که تاریخ ثابت کرده ایندو چگونه پشتیبانانی هستند!
      من خیلی نا امید شدم...
      ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مصطفی مصری پور
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 6951

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
        درسته
        بازار الان سردرگمه
        و باید جزئیات تحریمها مشخص بشه
        درسته ولی تاثیرش روی خودرویی ها کاملا مشخصه

اعمال تحریم از طرف فرانسه ، کار ایران خودرو رو تموم میکنه
        وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• Jamshidyar
          كاربر فعال
          • Oct 2011
          • 556

در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Post
          جام زهري در كار نيست هر طرف كه بكشه كنار بازنده اصلي خواهد بود فكر كردين اگر ايران همين الان هم بياد تعليق كنه درست ميشه اوضاع نه
          دیگه شاخ به شاخ شدیم با اینها.
          اگر واقعا به چیزی که می گیم عمل کنیم برنده ما هستیم . اون دوره که با تعلیق حل میشد گذشت. اینکه فکر کنیم بخاطر رئیس جمهور اینطور شده تحلیل کاملا غلطیه چرا که بعد از شلوغ بازی های عربی جنگ قدرت شدیدتر شد و امریکا و نوچه هاش یعنی عر-بستان و ترکیه و .. با تمام قوا در حال شکستن جبهه مقاومت هستن که هسته اون ایرانه. ما عملا وارد یک جنگ شدیم که نظامی نیست اما سود و زیانش کمتر از جنگ های نظامی نیست.
          موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
          www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• ناشناس
            کاربر ویژه بورسی
            • Jul 2025
            • 1050

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
            مشکل اینه که بانک مرکزی ایران تحریم شده و همه از اثر تحریم بانک مرکزی کشور خبرداریم. در ضمن مشکل من اصلا بریتانیا نیست. مشکل من پیوستن کانادا و بخصوص فرانسه به تحریم هست. و اینکه رایزنی تحریم با کره و ژاپن هم در حال انجامه. جالبه که برعکس بانک مرکزی در لیست تحریم آمریکا نیست!
            فقط در مورد تحریم فرانسه و یک مورد آن مثل ایران خودرو فکر کنید تا اثرات مخرب آنرا بر اقتصاد ایران و به تبع آن برروی سهام آن شرکتها ببینید.
            الان دیگه وقت ادعای ما نیست. دستمان به کجا بند است؟ روسیه و چین؟ اگر منتظر آن 2 فرشته نجات باشیم که تاریخ ثابت کرده ایندو چگونه پشتیبانانی هستند!
            من خیلی نا امید شدم...
            با درود
            شما که از پیوستن ژاپن به این جریان نگران هستید آیا مطلعید که چه میزان از نفت مورد نیاز ژاپن از تنگه هرمز می گذرد؟

نظر

• ATP
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 154

با فروش خپارس امروز کلا نقد شدم!!!!!!!!
              /:.Heart.:/[SIZE=4] اوست خدای بزرگی که به هر کس که بخواهد بدون حساب روزی دهد!! [/SIZE]/:.Heart.:/

نظر

• Jamshidyar
                كاربر فعال
                • Oct 2011
                • 556

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

و البته کار پژو فرانسه رو هم یکسره خواهد کرد!!
                تو این وضع اقتصاد جهانی اگر پژو این بنجل های دمده شده رو به ایران نندازه، باید در کارخونشو گل بگیره
                موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی (محک)
                www.mahak-charity.org/main/fa

نظر

• ناشناس
                  کاربر ویژه بورسی
                  • Jul 2025
                  • 1050

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post

مدتهاست صنعت پتروشیمی ما تحت این تحریم ها قرار دارد، آیا کار این صنعت تمام شده است؟ از طرف دیگر اعمال تحریم ها علیه ایران قرار است یکماه دیگر در نشست وزرای خارجه اروپا بررسی گردد و هنوز تحریمی صورت نگرفته است.

نظر

• majid
                    عضو عادی
                    • Apr 2011
                    • 151

در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Post
                    و البته کار پژو فرانسه رو هم یکسره خواهد کرد!!
                    تو این وضع اقتصاد جهانی اگر پژو این بنجل های دمده شده رو به ایران نندازه، باید در کارخونشو گل بگیره
                    سلام
                    پژو براي همکاري با ايران از سارکوزي امضا دارد - پژو بيش از ايرانخودرو از همکاري سود ميبرد. بدون ذره اي سرمايه گذاري بازار بکربراي فروش برايش فراهم شده

نظر

• مات
                      عضو فعال
                      • Aug 2011
                      • 5650

انگليس مراوده خاصي با ما نداره اون كانادا هم كه مستعمره انگليس هست وهر كاري كه انگليس انجام بده اون هم انجام ميده فرانسه هم كه اگر كارخونه ايران خودرو نباشه تا الان پژو ورشكست شده بود الان حرف اول رو چين ميزنه اگر چين تحريم كرد فاتحه خوندس در مورد تكنولوژي هم كه ما با المان مراوده داريم كه فعلا اون هم كاري نكرده شما فكر كردين مثلا اون كانادا براي ايران تجهيزاته نفتي مياره اينها چند ساله كه بنزين هم به ما نميدن
                      الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                      اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                      اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• ناشناس
                        کاربر ویژه بورسی
                        • Jul 2025
                        • 1050

اگر در این بازار به طور کامل در ضرر قرار گرفته ایم علاوه بر شرایط محیطی نامطلوب باید خودمان را نیز کمی ملامت کنیم. بارها و بارها ذکر شده است که در این بازار متلاطم 50% نقد باشیم چرا تا اندکی بازار مثبت می شود همه نقدینگی را صرف خرید می کنیم تا در روزهای منفی حسرت قیمت جذاب سهام را بخوریم؟

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (1)
                          • Jun 2011
                          • 5094

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                          با درود
                          شما که از پیوستن ژاپن به این جریان نگران هستید آیا مطلعید که چه میزان از نفت مورد نیاز ژاپن از تنگه هرمز می گذرد؟
                          من بیشتر نگران پیوستن کره به تحریم هستم. تاثیر کره را روی بازار ایران بسیار زیاد میبینم. و پیوستن و به صف شدن کشورهای دیگر را برای تحریم بسیار نگران کننده میبینم.
                          به دوستانی هم که سابقه تحریمهای گذشته را مقایسه می کنند همچنان یادآوری میکنم که این تحریم شباهتی با تحریمهای گذشته ندارد. در اینجا بانک مرکزی ایران هدف قرار گرفته و این به گفته دوستان بیشتر به همان جنگ تمام عیار اما به شکل غیرنظامی میباشد که صدمات سنگینی شاید به پیکره اقتصادی کشور که ما هم وابستگی به آن داریم وارد کند.
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• مصطفی مصری پور
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 6951

در اصل توسط ناشناس پست شده است View Post
                            مدتهاست صنعت پتروشیمی ما تحت این تحریم ها قرار دارد، آیا کار این صنعت تمام شده است؟ از طرف دیگر اعمال تحریم ها علیه ایران قرار است یکماه دیگر در نشست وزرای خارجه اروپا بررسی گردد و هنوز تحریمی صورت نگرفته است.
                            مسلما وضعیت صنعت پتروشیمی در ایران به دلیل مزیت نسبی کشور ما در این صنعت، قابل مقایسه با صنعت فوق کم بازده خودروسازی نیست

مواد اولیه پتروشیمی ها در دسترس خودمونه . بازار فروشش هم غرب نیست و عموما به شرق و جنوب شرق آسیا محصول میفروشیم.
                            اما صنعت خودرو چطور؟؟ آیا مواد اولیه تماما در داخل کشور تولید میشه؟ آیا شرکتهای این گروه اون قدر قدرت مالی دارن که بتونن فشار تحریم رو تحمل کنن؟ و..........

بنده عرض کردم "اعمال تحریم از طرف فرانسه ، کار ایران خودرو رو تموم میکنه" یعنی اگر واقعا چنین تحریمی صورت بگیره کارش تمومه

و البته امیدوارم که چنین تحریمی صورت نگیره. چون جمعیت زیادی رو بیکار میکنه و صدمه شدیدی به اقتصاد کشور میزنه
                            وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• ناشناس
                              کاربر ویژه بورسی
                              • Jul 2025
                              • 1050

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
                              من بیشتر نگران پیوستن کره به تحریم هستم. تاثیر کره را روی بازار ایران بسیار زیاد میبینم. و پیوستن و به صف شدن کشورهای دیگر را برای تحریم بسیار نگران کننده میبینم.
                              به دوستانی هم که سابقه تحریمهای گذشته را مقایسه می کنند همچنان یادآوری میکنم که این تحریم شباهتی با تحریمهای گذشته ندارد. در اینجا بانک مرکزی ایران هدف قرار گرفته و این به گفته دوستان بیشتر به همان جنگ تمام عیار اما به شکل غیرنظامی میباشد که صدمات سنگینی شاید به پیکره اقتصادی کشور که ما هم وابستگی به آن داریم وارد کند.
                              می توانم از جنابعالی تقاضا کنم مختصراً اثر تحریم بانک مرکزی بر پیکره اقتصادی کشور را تحلیل بفرمایید؟

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

خرید قشرین از صف فروش
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X