باور بفرمایید خود bbc هم به این اندازه که در داخل، موج منفی ایجاد می کنند نسبت به این خبر موضع منفی نگرفته است.
امروز چه کردید؟ چرا؟
Collapse
X
-
مشکل اینه که بانک مرکزی ایران تحریم شده و همه از اثر تحریم بانک مرکزی کشور خبرداریم. در ضمن مشکل من اصلا بریتانیا نیست. مشکل من پیوستن کانادا و بخصوص فرانسه به تحریم هست. و اینکه رایزنی تحریم با کره و ژاپن هم در حال انجامه. جالبه که برعکس بانک مرکزی در لیست تحریم آمریکا نیست!
فقط در مورد تحریم فرانسه و یک مورد آن مثل ایران خودرو فکر کنید تا اثرات مخرب آنرا بر اقتصاد ایران و به تبع آن برروی سهام آن شرکتها ببینید.
الان دیگه وقت ادعای ما نیست. دستمان به کجا بند است؟ روسیه و چین؟ اگر منتظر آن 2 فرشته نجات باشیم که تاریخ ثابت کرده ایندو چگونه پشتیبانانی هستند!
من خیلی نا امید شدم...ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
-
در اصل توسط alireza 184 پست شده است View Postجام زهري در كار نيست هر طرف كه بكشه كنار بازنده اصلي خواهد بود فكر كردين اگر ايران همين الان هم بياد تعليق كنه درست ميشه اوضاع نه
اگر واقعا به چیزی که می گیم عمل کنیم برنده ما هستیم . اون دوره که با تعلیق حل میشد گذشت. اینکه فکر کنیم بخاطر رئیس جمهور اینطور شده تحلیل کاملا غلطیه چرا که بعد از شلوغ بازی های عربی جنگ قدرت شدیدتر شد و امریکا و نوچه هاش یعنی عر-بستان و ترکیه و .. با تمام قوا در حال شکستن جبهه مقاومت هستن که هسته اون ایرانه. ما عملا وارد یک جنگ شدیم که نظامی نیست اما سود و زیانش کمتر از جنگ های نظامی نیست.
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمشکل اینه که بانک مرکزی ایران تحریم شده و همه از اثر تحریم بانک مرکزی کشور خبرداریم. در ضمن مشکل من اصلا بریتانیا نیست. مشکل من پیوستن کانادا و بخصوص فرانسه به تحریم هست. و اینکه رایزنی تحریم با کره و ژاپن هم در حال انجامه. جالبه که برعکس بانک مرکزی در لیست تحریم آمریکا نیست!
فقط در مورد تحریم فرانسه و یک مورد آن مثل ایران خودرو فکر کنید تا اثرات مخرب آنرا بر اقتصاد ایران و به تبع آن برروی سهام آن شرکتها ببینید.
الان دیگه وقت ادعای ما نیست. دستمان به کجا بند است؟ روسیه و چین؟ اگر منتظر آن 2 فرشته نجات باشیم که تاریخ ثابت کرده ایندو چگونه پشتیبانانی هستند!
من خیلی نا امید شدم...
شما که از پیوستن ژاپن به این جریان نگران هستید آیا مطلعید که چه میزان از نفت مورد نیاز ژاپن از تنگه هرمز می گذرد؟هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدرسته ولی تاثیرش روی خودرویی ها کاملا مشخصه
اعمال تحریم از طرف فرانسه ، کار ایران خودرو رو تموم میکنه
تو این وضع اقتصاد جهانی اگر پژو این بنجل های دمده شده رو به ایران نندازه، باید در کارخونشو گل بگیره
نظر
-
در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Postدرسته ولی تاثیرش روی خودرویی ها کاملا مشخصه
اعمال تحریم از طرف فرانسه ، کار ایران خودرو رو تموم میکنههیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط Jamshidyar پست شده است View Postو البته کار پژو فرانسه رو هم یکسره خواهد کرد!!
تو این وضع اقتصاد جهانی اگر پژو این بنجل های دمده شده رو به ایران نندازه، باید در کارخونشو گل بگیره
پژو براي همکاري با ايران از سارکوزي امضا دارد - پژو بيش از ايرانخودرو از همکاري سود ميبرد. بدون ذره اي سرمايه گذاري بازار بکربراي فروش برايش فراهم شده
نظر
-
انگليس مراوده خاصي با ما نداره اون كانادا هم كه مستعمره انگليس هست وهر كاري كه انگليس انجام بده اون هم انجام ميده فرانسه هم كه اگر كارخونه ايران خودرو نباشه تا الان پژو ورشكست شده بود الان حرف اول رو چين ميزنه اگر چين تحريم كرد فاتحه خوندس در مورد تكنولوژي هم كه ما با المان مراوده داريم كه فعلا اون هم كاري نكرده شما فكر كردين مثلا اون كانادا براي ايران تجهيزاته نفتي مياره اينها چند ساله كه بنزين هم به ما نميدنالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
اگر در این بازار به طور کامل در ضرر قرار گرفته ایم علاوه بر شرایط محیطی نامطلوب باید خودمان را نیز کمی ملامت کنیم. بارها و بارها ذکر شده است که در این بازار متلاطم 50% نقد باشیم چرا تا اندکی بازار مثبت می شود همه نقدینگی را صرف خرید می کنیم تا در روزهای منفی حسرت قیمت جذاب سهام را بخوریم؟هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postبا درود
شما که از پیوستن ژاپن به این جریان نگران هستید آیا مطلعید که چه میزان از نفت مورد نیاز ژاپن از تنگه هرمز می گذرد؟
به دوستانی هم که سابقه تحریمهای گذشته را مقایسه می کنند همچنان یادآوری میکنم که این تحریم شباهتی با تحریمهای گذشته ندارد. در اینجا بانک مرکزی ایران هدف قرار گرفته و این به گفته دوستان بیشتر به همان جنگ تمام عیار اما به شکل غیرنظامی میباشد که صدمات سنگینی شاید به پیکره اقتصادی کشور که ما هم وابستگی به آن داریم وارد کند.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط ناشناس پست شده است View Postمدتهاست صنعت پتروشیمی ما تحت این تحریم ها قرار دارد، آیا کار این صنعت تمام شده است؟ از طرف دیگر اعمال تحریم ها علیه ایران قرار است یکماه دیگر در نشست وزرای خارجه اروپا بررسی گردد و هنوز تحریمی صورت نگرفته است.
مواد اولیه پتروشیمی ها در دسترس خودمونه . بازار فروشش هم غرب نیست و عموما به شرق و جنوب شرق آسیا محصول میفروشیم.
اما صنعت خودرو چطور؟؟ آیا مواد اولیه تماما در داخل کشور تولید میشه؟ آیا شرکتهای این گروه اون قدر قدرت مالی دارن که بتونن فشار تحریم رو تحمل کنن؟ و..........
بنده عرض کردم "اعمال تحریم از طرف فرانسه ، کار ایران خودرو رو تموم میکنه" یعنی اگر واقعا چنین تحریمی صورت بگیره کارش تمومه
و البته امیدوارم که چنین تحریمی صورت نگیره. چون جمعیت زیادی رو بیکار میکنه و صدمه شدیدی به اقتصاد کشور میزنهوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postمن بیشتر نگران پیوستن کره به تحریم هستم. تاثیر کره را روی بازار ایران بسیار زیاد میبینم. و پیوستن و به صف شدن کشورهای دیگر را برای تحریم بسیار نگران کننده میبینم.
به دوستانی هم که سابقه تحریمهای گذشته را مقایسه می کنند همچنان یادآوری میکنم که این تحریم شباهتی با تحریمهای گذشته ندارد. در اینجا بانک مرکزی ایران هدف قرار گرفته و این به گفته دوستان بیشتر به همان جنگ تمام عیار اما به شکل غیرنظامی میباشد که صدمات سنگینی شاید به پیکره اقتصادی کشور که ما هم وابستگی به آن داریم وارد کند.هیچ کاری برای انسان سخت تر از فکر کردن نیست. منتسب به آلبرت اینشتین
نظر
نظر