در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است
View Post
بورس نوشته های "شریعت"...
Collapse
X
-
درود
سید جان یه سوال ابتدایی دارم ! پی به ای بازار سرمایه تحت تاثیر مستقیم سود بانکیه ؟ مثلا اگه بانکها سود سالانه ۱۸ درصد میدن به این معنیه که هر پی به ای زیر این مقدار (حدودا ۵ ) میتونه ارزشمند باشه ؟ حالا اگه سود بانکی صفر بشه میتونه به رشد بازار سرمایه کمک کنه ؟
نظر
-
در اصل توسط rezasedghi پست شده است View Postسلام این خط آخر که گفتی یعنی چه؟
ببینید شما در مدیریت سبد دو هدف همزمان دارید. 1- افزایش بازده 2-کاهش ریسک که این دو هدف با هم متعارض هستند. یعنی نمی توان همزمان بازده رو افزایش داد و ریسک را کاهش!
بنابراین باید اولویت بندی همیشه انجام بشه در این دو هدف.هر چه تعداد سهام سبد افزایش پیدا کنه ریسک کاهش می یابد اما بازده رو هم تحت تاثیر قرار میده. عرضم این بود که در بازار صعودی تعداد سهم های سبدتون را کاهش بدید، ریسک افزایش پیدا می کنه اما بازده خوبی خواهید گرفتإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط Amirhm پست شده است View Postدرود
سید جان یه سوال ابتدایی دارم ! پی به ای بازار سرمایه تحت تاثیر مستقیم سود بانکیه ؟ مثلا اگه بانکها سود سالانه ۱۸ درصد میدن به این معنیه که هر پی به ای زیر این مقدار (حدودا ۵ ) میتونه ارزشمند باشه ؟ حالا اگه سود بانکی صفر بشه میتونه به رشد بازار سرمایه کمک کنه ؟
ببینید سود بانکی از این جهت مهمه که نماینده سود بدون ریسک در یک جامعه و کشوره. طبیعتا وقتی وارد یک بازار همراه با ریسک مانند بورس میشید انتظار سود بالاتر از سود بدون ریسک بانک دارید. پس اگر سود بانکی 20 درصد باشه شما وقتی مایل به ورود به بورس میشید که پی به ای سهم ها پایین تر از 5 باشه و به همین نسبت برای اعداد دیگر...
اما سود بانکی هیچ گاه 0 نخواهد شد اما هرچه به سمت 0 میل کنه مثل امریکا مثلا پی به ای سهم ها در بازار بسیار بالا خواهد رفت چون در اون صورت مثلا مپنای پی به ای 20 با سود مورد انتظار 5% بهتر از بهره بانکی 4% خواهد بودإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط بارسا پست شده است View Postجناب شریعت اگر در این زمینه اطلاعاتی دارید ممکنه لطف کنید
ببینید این سرمایه گذاری ها کلا اختلاف فاز زیاد دارند و فقط وقتی حرکت می کنند که اراده بالا رفتن پسششون ایجاد بشه پس نیاز به صبر دارند. اما در مورد شناوری خیالتون راحت باشه! به موقعش که زمانش از دید دوستان برسه حجم زیاد هم خواهد زد اما خوب خواب سرمایه هم در سهامداری این سهم ها باید مد نظر قرار بگیرهإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
سلام.
سید جان نظرت در مورد گروه ساختمان چیست؟
با این وضع دلار و سکه باز قیمتهای ملک بالا خواهد رفت.
برخی از سهمهای گروه مثل اس پ و ثغرب پی به ای 3 دارند!!!
نمودار شاخص انبوه سازی هم نشان از صعود گروه می دهد.
به نظر می رسد این گروه هم راه بانکی ها و خودرویی ها را بروند!
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postدرود؛
ببینید سود بانکی از این جهت مهمه که نماینده سود بدون ریسک در یک جامعه و کشوره. طبیعتا وقتی وارد یک بازار همراه با ریسک مانند بورس میشید انتظار سود بالاتر از سود بدون ریسک بانک دارید. پس اگر سود بانکی 20 درصد باشه شما وقتی مایل به ورود به بورس میشید که پی به ای سهم ها پایین تر از 5 باشه و به همین نسبت برای اعداد دیگر...
اما سود بانکی هیچ گاه 0 نخواهد شد اما هرچه به سمت 0 میل کنه مثل امریکا مثلا پی به ای سهم ها در بازار بسیار بالا خواهد رفت چون در اون صورت مثلا مپنای پی به ای 20 با سود مورد انتظار 5% بهتر از بهره بانکی 4% خواهد بود
نظر
-
جناب شریعت به نظرتون وسپه امسال چقدر میتونه بسازه؟
1سوال دیگه:داشتم پیش بینی درآمد(بر اساس عملکرد 3ماهه 92) وامید(12/3/92) رو نگاه میکردم که دیدم جلوی پیش بینی سود 92 وسپه که مالک 74% اونه 0 نوشته و حسابش نکرده.علتش چیه؟
در صورتی که مثلا در پیش بینی سود سال 91(بر اساس عملکرد 3ماهه 91) همین شرکت(4/12/91) سود سال 91 وسپه رو محاسبه کرده و تقریبا 7% درآمدهای وامید رو شامل میشده
آیا واقعا برای سال92 سود وسپه رودر نظر نگرفته؟
به نظرتون وامید امسال میتونه 150 بسازه؟
با توجه به اینکه تمام زیره مجموعه های وامید رشدی بالای 100% رو از تابستون 91 تجربه کردن وامید فقط رشدی 45% داشته
کلا به عنوان خرید کم ریسک چطوره؟
نظر
-
سلام داداش،چه میکنی با زحمت های ما!:D:x
دکتر جان خصوصی رو چک بفرمایید،قربان موضوع یه مقدار حیاتی برای من;):Dتمام سال من بی تو...
نظر
-
در اصل توسط arashaj74 پست شده است View Postجناب شریعت به نظرتون وسپه امسال چقدر میتونه بسازه؟
1سوال دیگه:داشتم پیش بینی درآمد(بر اساس عملکرد 3ماهه 92) وامید(12/3/92) رو نگاه میکردم که دیدم جلوی پیش بینی سود 92 وسپه که مالک 74% اونه 0 نوشته و حسابش نکرده.علتش چیه؟
در صورتی که مثلا در پیش بینی سود سال 91(بر اساس عملکرد 3ماهه 91) همین شرکت(4/12/91) سود سال 91 وسپه رو محاسبه کرده و تقریبا 7% درآمدهای وامید رو شامل میشده
آیا واقعا برای سال92 سود وسپه رودر نظر نگرفته؟
به نظرتون وامید امسال میتونه 150 بسازه؟
با توجه به اینکه تمام زیره مجموعه های وامید رشدی بالای 100% رو از تابستون 91 تجربه کردن وامید فقط رشدی 45% داشته
کلا به عنوان خرید کم ریسک چطوره؟
نظر
-
سلام، وقت بخیر
سید جان تازه با تاپیکتون آشنا شدم، امیدوارم باب آشنایی باشه
یه سوال داشتم به نظرتون کدوم گروههایی الان ضریب بتای منفی دارن؟ چه مقدار هست؟؟
سهمها رو هم اگه اطلاع دارید بفرمایید....
ممنونصرفا بیان دیدگاههای شخصی، سیگنال خرید و فروشی در کار نیست:D
<:-p
نظر
-
در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Postعذر تاخیر بابت غیبت یک هفته ای...
بعد از چند روز دوندگی و تلاش برای تبلیغ و ترغیب دوستان به رای دادن به جناب روحانی مسرورم از اینکه همین تلاش های به ظاهر کوچک من و امثال من تبدیل به اون 300 هزرا رای شد که در مرحله اول انتخابات مختومه شود و ان شالله شاهد رنسانسی در اداره کشور باشیم.
واما بعد...
اما در این هفته در محل کارم که کاملن هم تخصصی هست؛ ی سری حتا به اعتقادات شخصی ام هم توهین کردن!! الحمدلله که آنچه خیر جامعه بود رخ داد و البته که ان شائ الله خیر مردم هم رخ بده.
بیشتر بنویسیدمدنیت یعنی بدون قبولاندن حرف همدیگر بتوانیم از اندیشههای هم لذت ببریم
نظر
-
درود؛
صف فروش شدن فولاد مبارکه نشان میدهد شعور بازار هنوز در حد مهد کودک مانده است! ;;)إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
واتی سهم 1000 تومانیست! انقدر سهم استعداد و پتانسیل داره که در بازار آشفته اینچنینی، روی مقاومت خودش هم منفی نشه!
من موندم وقتی طرف میبینه سهم داره صف میشه چرا واسه فروش می گذاره؟! اگه سهم منفی خور بود که الان 10 میل صف فروش داشت برادر من!إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
نظر